Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 00:15 Byłem na tym meczu i to co wyrabiał sędzia przechodzi ludzkie pojęcie... Nie dziwię się, że chcieli pobić sędziego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rynkowo Re: Po zajściach w Lipnie - kara dla Zawiszy IP: *.proxy.aol.com 12.09.03, 07:59 ludzie musza sie nauczyc tego,ze sport to tylko zabawa.jezeli tej nauki jeszcze nie pojeli,to tylko swiadczy o ich braku wiedzy do zycia.z tego powodu sa konsekwencje.szkoda tylko tych co sport uwazaja za zabawe i tych co z zabawiania zyja.oczyscic stadiony z niemowlectwa,nie patrzac na to ile ma lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Po zajściach w Lipnie - kara dla Zawiszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 08:00 Prawdopodobnie związek chce zniszczyć Zawiszę, by ratować podupadającą efemerydę Chemik/Zawisza. Przecież co tydzień dochodzi do podobnych wydarzeń na stadionach niższych klas i związek nie reaguje. A tu od razu wykluczenie? Komu na tym zależy? A może sędzia z Torunia już rozpoczął współpracę z TKP w celu wprowadzenia do III ligi? Zobaczymy w Inowrocławiu w meczu z Cuiavią ile wart jest TKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Po zajściach w Lipnie - kara dla Zawiszy IP: *.e-lider.pl 12.09.03, 08:38 ja tylko wspominam slowa jak to chlopaki zarzekali sie, ze na meczach zawiszy nie ma zadym. pewnie dlatego nie bylo, bo wygrywali, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Po zajściach w Lipnie - kara dla Zawiszy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 12.09.03, 17:48 Zastanów się co chcesz napisać i dopiero wtedy to rób. A jak nie masz pojęcia na temat, w którym się chcesz wypowiedzieć to lepiej wcale nie zabieraj głosu. Stadion ZAWISZY jest bezpiecznym miejscem i takim na pewno będzie. Nie było zadym bo wygrywali?? Co ty bredziesz. Mecz z Pomorzaninem Toruń też był przegrany. I co? Były jakieś awantury??? NIE. A dlaczego? Bo tam nasza drużyna przegrała na boisku po uczciwej walce. Trudno. Zdarza się nawet najlepszym. Ale to co wyrabiał sędzia Zedler na stadionie w Lipnie to przechodzi ludzkie pojęcie. Takich wałków jeszcze nie widziałem. Nawet najspokojniejszej osobie miały prawo puścić nerwy. My wkładamy w klub nasz czas i pieniądze. To jest nasze życie i nasza miłośc. A tu przyjedzie taki frajer i niweczy wysiłki wszystkich, którym zależy na dobrej piłce na ZAWISZY. I jak tu się nie wściec? A jeżeli chodzi o karę, to według mnie ktoś się wyraźnie uwziął na ZAWISZĘ. W całej Polsce co tydzień mają miejsce awantury na stadionach, często dużo poważniejsze niż ta w Lipnie. I kary są różne. Ale tylko nam zagrożono ewentualnym wycofaniem z PZPN. Dla mnie to nie jest normalne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: Po zajściach w Lipnie - kara dla Zawiszy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 18:10 Kara jaka grozi Zawiszy uwazam za skandal. Dzis rano otwieram Express,patrze z jakiego miasta bedzie sedzia w sobotnim meczu Zawiszy, a tu znowu torun!!!! Ktos robi nam ostro pod gorke,ale coz zaobaczymy jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Prowokacja!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 19:51 To wszystko to jedna wielka prowokacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś