Dodaj do ulubionych

Leży drzewo na leśniku

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 20:35
Choć wyborcza do obiektywnych nie należy, to jednak z "Pełnymnocnikiem Koszmarkiem" miała rację. Stosuje w pracy społecznej leśne metody. Przeciwników po prostu wycina.
Obserwuj wątek
    • radca Re: Leży drzewo na leśniku 18.09.01, 17:53
      test.
      • Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:01
        jest
        • Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:05
          ale
          • .weronika. Re: Leży drzewo na leśniku 18.09.01, 19:06
            He?
          • Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:11
            po co
            • Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:12
              hehehe
    • Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:15
      to byl tylko test
      • .weronika. Re: Leży drzewo na leśniku 18.09.01, 19:16
        A co bylo testowane??
        • Gość: luj Re: Leży drzewo na leśniku IP: 10.10.70.* 18.09.01, 19:18
          naleśnik
        • Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:33
          .weronika. napisał(a):

> A co bylo testowane??

nie mam pojecia, zapytaj radcy
          • Gość: radca Re: wyjasnienie radcy IP: *.adsl.highway.telekom.at 18.09.01, 21:28
            Moi drodzy Forumianie-Forumowicze.

Nie mialem tutaj zadnej intencji w przywroceniu tego tematu.Siadajac do
            computera pierwsze co czynie to sie loguje,aby nastepnie odczytac skrzynke
            pocztowa.To wszystko funkcjonowalo.Lecz dalej czytam wydarzenia z Bydgoszczy
            oraz wchodze na Forum.Tutaj spotkala mnie niemila niespodzianka,poniewaz
            jakis bardzo odlegly post sie ukazal.Wchodze na inne dzialy i to samo.
            Wylogowalem sie i wraca aktualna data.Czynie to jeszcze trzykrotnie i ciagle
            tak samo.POstanowilem jeszcze zaeksperymentowac i ten pierwszy z kolei post (ze
            stara data) -wyslac z zaznaczeniem "test"-PRZESZEDL .
            Niw wiem co jest,zaraz jeszcze ponownie sprawdze-jakies felery ?

Przyznam,ze tean akurat temat jest zupenie przypadkowy (poprostu pierwszy
            lepszy)

Sprawdcie,ze w temacie "wojskowa mafia oficerow polskich" pisze jago "gosc
            portalu:radca"

przepraszam za zamieszanie

pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
            wasz radca
            • .weronika. Do Radcy 19.09.01, 22:05
              Powodem takiego ustawienia watkow (z niewyjasnionych przyczyn mi tez sie tak
              wczoraj wyswietlilo) jest ustawienie "sortuj wedlug" na "date zalozenia watku".
              Nalezy to po prostu przestawic na "date ostatniego listu" i wszystko O.K.
              Pozdrawiam.
              • krotoss Re: Do Radcy 19.09.01, 22:09
                A racja znajomi z Łodzi tez mi o tym mowili ale u mnie na szczescie bylo ok za
                to na czacie serwer ze mna "jezdzil" wiec wyglada na to iz nikomu wczoraj nie
                popuscil ;)))

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka