Gość: szary IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 20:35 Choć wyborcza do obiektywnych nie należy, to jednak z "Pełnymnocnikiem Koszmarkiem" miała rację. Stosuje w pracy społecznej leśne metody. Przeciwników po prostu wycina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:01 jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:05 ale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:11 po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:12 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:15 to byl tylko test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Leży drzewo na leśniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 19:33 .weronika. napisał(a): > A co bylo testowane?? nie mam pojecia, zapytaj radcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: wyjasnienie radcy IP: *.adsl.highway.telekom.at 18.09.01, 21:28 Moi drodzy Forumianie-Forumowicze. Nie mialem tutaj zadnej intencji w przywroceniu tego tematu.Siadajac do computera pierwsze co czynie to sie loguje,aby nastepnie odczytac skrzynke pocztowa.To wszystko funkcjonowalo.Lecz dalej czytam wydarzenia z Bydgoszczy oraz wchodze na Forum.Tutaj spotkala mnie niemila niespodzianka,poniewaz jakis bardzo odlegly post sie ukazal.Wchodze na inne dzialy i to samo. Wylogowalem sie i wraca aktualna data.Czynie to jeszcze trzykrotnie i ciagle tak samo.POstanowilem jeszcze zaeksperymentowac i ten pierwszy z kolei post (ze stara data) -wyslac z zaznaczeniem "test"-PRZESZEDL . Niw wiem co jest,zaraz jeszcze ponownie sprawdze-jakies felery ? Przyznam,ze tean akurat temat jest zupenie przypadkowy (poprostu pierwszy lepszy) Sprawdcie,ze w temacie "wojskowa mafia oficerow polskich" pisze jago "gosc portalu:radca" przepraszam za zamieszanie pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie wasz radca Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Do Radcy 19.09.01, 22:05 Powodem takiego ustawienia watkow (z niewyjasnionych przyczyn mi tez sie tak wczoraj wyswietlilo) jest ustawienie "sortuj wedlug" na "date zalozenia watku". Nalezy to po prostu przestawic na "date ostatniego listu" i wszystko O.K. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Radcy 19.09.01, 22:09 A racja znajomi z Łodzi tez mi o tym mowili ale u mnie na szczescie bylo ok za to na czacie serwer ze mna "jezdzil" wiec wyglada na to iz nikomu wczoraj nie popuscil ;))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś