radca 22.09.03, 12:20 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1683584.html - co to sie dzieje ? radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokator Re: samozwanczy LEKARZ 23.09.03, 00:27 radca napisał: > www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1683584.html > > - co to sie dzieje ? > Nic szczególnego, taka ogólnopolska choroba. Jednemu palantowi wydaje się, że nie trzeba skończyć studiów medycznych (mogą być prawnicze), żeby zajmować stanowisko lekarza - wystarczy mieć plecy. Innemu z kolei wydaje się, że nie trzeba zupełnie nic sobą reprezentować, aby zostać posłem czy senatorem - wystarczy chęć. > radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: samozwanczy LEKARZ IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 23.09.03, 00:30 ;) Pozdrawiam ;) PS: Zajrzyj na Qlturę na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: DOBRY LEKARZ 23.09.03, 01:38 he he he to tak : poczytałam sobie jeden artykuł( nie wiem czy jest w Necie- nie chce mi się szukać.... nazwiska były...) Lekarz A leczył pacjenta X tak "dobrze" , że ten bliski śmierci... poszedł do lekarza B(B nie znał A osobiście)... B stwierdził , że... X jest na prostej drodze do śmierci i nic mu nie pomoże a wina leży w Lekarzu A , który leczył go nie na tą chorobę co był X chory... powiedział to Xsowi , poradził sąd , Lekarza A skazano , pacjent X powoli umiera a....... lekarz B???? Ooooch całe otoczenie ze służby zdrowia - ci , którzy A , B znali i ci co żadnego nie znali - w tym najlepszy wieloletni przyjaciel lekarza B - staneli murem za lekarzem A!!Bo Ten B!!!! jak on śmiał wystąpić przeciw własnemu środowisku!!!! Straszne!! Cóż - nic nie mogą mu zarzucić - więc tylko otaczają go milczeniem... ( odzywają się tylko służbowo)... tylko...izolacja...cisza...nienawiść... Wg wszystkich - zrobił rzecz potworną!!! B bliski załamania... A tryjumfuje... X umiera... ale jest szczęśliwy bo wydaje mu się , że pomógł wygranym procesem innym pacjentom.... B - bliski depresji - już wie , że nic im nie pomoże... "...daremne żale, próżny trud , bezsilne złorzeczenia..." więc straćcie nadzieję wy , którzy tu weszliście.................................... Wiesz co Radco?? Jak chcesz zrobić coś dobrego to nie baw się w Don Kichota tylko....... daj miłość , przyjaźń , ciepło i szczęście... własnej rodzinie - to Twoja mała działka , na której TY sam uprawiasz i..... zbierasz plony... mam wrażenie........,że nie najlepsze..... Jeśli Miłość coś znaczy dla Ciebie - to niech Ci będą bliższe Twoja żona i dziecko od..... Twojego syna...lekarzy i... Wiatraków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: DOBRY LEKARZ 24.09.03, 00:20 Ciekawe, czy komunistycznymi metodami da się zwalczyć komunizm? Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: DOBRY LEKARZ 25.09.03, 02:59 nie rozśmieszaj mnie , przypomniałeś mi pewien tekst - ludzie we wsi mieli złego wójta , przyszedł jakiś człek i rzekł , po co się męczycie , stanął na czele buntu a potem sam został wójtem... jeszcze gorszym aż przyszedł jakiś człek i rzekł , po co....... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: DOBRY LEKARZ 25.09.03, 06:44 elodia napisała: > nie rozśmieszaj mnie , przypomniałeś mi pewien tekst - ludzie we wsi mieli > złego wójta , przyszedł jakiś człek i rzekł , po co się męczycie , stanął na > czele buntu a potem sam został wójtem... jeszcze gorszym aż przyszedł jakiś > człek i rzekł , po co....... I dlatego Radca nie będzie wójtem. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: DOBRY LEKARZ 25.09.03, 06:53 znaczy Ty będziesz TYM lepszym wójtem:))))))) bo przecież jakiś być musi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: DOBRY LEKARZ 25.09.03, 23:39 elodia napisała: > znaczy Ty będziesz TYM lepszym wójtem:))))))) bo przecież jakiś być musi:))) Analogia żadna. Radca nie jest nikim i dalej będzie nikim. Nikt nigdy nie będzie go obalał, a zatem nie można sugerować, że ktokolwiek zajmie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator autopoprawka 25.09.03, 23:40 lokator napisał: > elodia napisała: > > > znaczy Ty będziesz TYM lepszym wójtem:))))))) bo przecież jakiś być musi:) > )) Analogia żadna. Radca jest nikim i dalej będzie nikim. Nikt nigdy nie będzie go obalał, a zatem nie można sugerować, że ktokolwiek zajmie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: DOBRY LEKARZ 01.10.03, 18:52 Radca nie jest nikim i dalej będzie nikim. no fakt! Odpowiedz Link Zgłoś