Dodaj do ulubionych

szukam oszustow z Bydgoszcz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 15:45
W Bydgoszcz jest masa oszustow gospodarczych, czy ktoś kiedyś miał jakiś
kontakt z takimi przestępstwami, jak się bronić, co robić kiedy policja mnie
oskarża , a ON Oni są niedoścignięci? nieosoągalni? Gdzie szukać porady
prawnej, co robić? Ja się chyba powieszę. Pewnie nie pamiętacie mnie ale to
ja Stasiu , back off :) Pozdrawiam wszystkich i Lisiczkę też i radcę :):)

Miłego dnia.

Stasiu
Obserwuj wątek
    • Gość: #kasia Re: szukam oszustow z Bydgoszcz IP: *.studio.net.pl 24.09.03, 15:50
      ale o jakiego rodzaju oszustwa chodzi?
      precyzyjnie?
      wyludzenia?
    • radca Re: szukam oszustow z Bydgoszcz 24.09.03, 15:51
      Gość portalu: szukacz napisał(a):

> W Bydgoszcz jest masa oszustow gospodarczych, czy ktoś kiedyś miał jakiś
      > kontakt z takimi przestępstwami, jak się bronić, co robić kiedy policja mnie
      > oskarża , a ON Oni są niedoścignięci? nieosoągalni? Gdzie szukać porady
      > prawnej, co robić? Ja się chyba powieszę. Pewnie nie pamiętacie mnie ale to
      > ja Stasiu , back off :) Pozdrawiam wszystkich i Lisiczkę też i radcę :):)
      >
      > Miłego dnia.
      >
      > Stasiu

- Czesc Stasiu

:)))))))))))))))))

Jak milo Cie znowu slyszec i widziec, opowiadaj - co u Ciebie ?
      Oraz pisz i pisz :)

pozdrowienia serdeczne
      radca
      • Gość: stasiu Re: szukam oszustow z Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 12:04
        Witaj Kasiu, Radco :)

U mnie?:) Założyłem działalność:) Na początek komputery :) Niestety za późno
        konkurencja i wogóle :) Potem budowlanka :) Nie pytajcie :)
        Teraz staram się wykończając wnętrza i mam zamiar w tym miesiącu kupić Brykiet
        torfowy w paczkach za ostatnie pieniądze :) Taki brykiet do grzania w piecach,
        w domu itp. i jeśli to nie wypali (sprawa nietylko reklamy) to koniec
        końców :) Niestety. Mam nadzieję, że to co mi powiedział producent, iż jeść i
        ciepło musi mieć każdy sprawdzi się :)

Kłopoty ? Dłógi:) Dłógi i złodziejstwo. Podczas moich wojarzy :) gospodarczych
        dałem się złapać w oszukańczy spisek, który oczywiście skończył się tak, że ja
        zostałem z dłógiem wobec firmy, a sprzęt któy wziąłem przepadł i
        mojego "nowego, kolegi oszusta" On sam zapadł się pod ziemię, dane i dow.osob.
        podrobione ja bez pieniędzy (dosłownie nawet na jedzenie) i bez maszyny.:)

I jak to wygląda?:) Pani od maszyny zgłosiła sprawę. Mam pierwszą w życiu
        sprawę. 30 idę na przesłuchanie, ale tam się nikt ze mną nie szczypie, patrzą
        jak na złodzieja i oszusta. Ja też założyłem sprawę, ale jest przegrana, bo
        faceta nie ma, zniknął :)

Tak więc Kasiu ja najprawdopodobniej mam sprawę o wyłudzenie, nie mam
        pieniędzy i towaru :)Lepiej być nie może. Dodatkowo nie mam pojęcia o sądach,
        sprawach, policji i więzieniach, ale podejrzewam, żaląc się żonie, nawet
        dosłownie płacząc, że właśnie zapracowałem sobie na opinię na całe życie. A
        kto kiedykolwiek zatrudni, czy zaufa komuś z więzienia? Teraz jest tak ciężko,
        a codopiero z taką "fiszką", kto będzie się pytać a dlaczego pan był w
        więzieniu i jak to było? Pewnie pan był niewinny i wogóle jest pan
        wspaniały. ......:) Nie ma szans.

Tak więc niedawno ciesząc się ze ślubu, nowego życia, radości, kiedy pisałem
        nawet o tym tutaj, jak jestem szczęśliwy, teraz jestem w rozpaczy, a nawet ów
        rozpacz zamieniła się w bezsilność i obojętność. Mogę nawet teraz o tym
        spokojnie pisać i myśleć, bo czas na płakanie już przeminął.

Tyle o mnie Radco :) Pisałem i piszę i jeszcze pewnie napiszę, być może z
        internet-caffe-Wały-Jagiellońskie :)

Życzę Wam spokoju i jak najmniej nerwów, bo one potrafią postarzyć człowieka o
        parę lat w ciągu paru dni.

Miłego dnia.

Stasiu

wp3@wp.pl :)
    • Gość: Stasiu Re: szukam oszustow z Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 12:32
      Powiem nawet więcej " " .....

To moj numer telefonu 604 391 475 :) Ten numer mi napsuł już tyle krwi, że on
      miesiąca nienawidzę komorek i uważam, że to pomysł diabła.
      Każdy dzwonek, każdy błysk to skurcz. To jest chore, jak szybko i łatwo
      można "dobić", zgnoić i zniszczyć człowieka. ...............

Jak by się ten wątek rozszerzył pewnego dnia, a mnie by nie było :)
      to "pochowajcie" go razem z pamięcią do mnie, że kiedyś taki mały głópi stasiu
      był.
      • roman_giertych dobra rada-zostawcie ten kraj 25.09.03, 13:44
        tu nie ma przyszlosci, sprawiedliwosci, a bez kasy jestes nikim.
        kazdy bierze w łapę, korupcja, bandziory, gówno!!!!
        ale miej nadzieję, ze moze wygrasz z nimi!!!!
        • Gość: stasiu Re: dobra rada-zostawcie ten kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 09:47
          • Gość: stasiu Re: dobra rada-zostawcie ten kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 09:50
            Podobno nadzija matką głópich :) Podobno, ja już nadziei nie mam. Mam tylko
            nadzieję dotyczącą mnałego człowieczka w brzuchu mojej żony, że nie będzie
            mieszkać z babcią i nie będzie kłopotem dać mu jakiegoś mleczka, czy innego
            smakołyku:) Jeśli chodzi o mnie sam się spisałem już na straty :) Ale dziekuję
            za miłe słowo :)

Pozdrowienia miłego dnia.

Stasiu
            • Gość: #kasia Re: dobra rada-zostawcie ten kraj IP: *.studio.net.pl 29.09.03, 11:21
              jesli przeslesz mi dane exwspolnika to moze bede mogla Ci pomoc w namierzeniu
              go.

kasia.f@gazeta.pl
              • Gość: stasiu Re: dobra rada-zostawcie ten kraj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 16:02
                gosc juz jest szuykany przez policje, ale serdecznie Ci Kasiu dziekuje.
                Dane mam złe, dowod był zfałszowany. Moim problemem numer jesen jest przekonac
                policje, ze jestes dobrym człowiekiem, a potem przeżyć pierwsza sprawę w sądzie
                w życiu.

Nie wiem co robić :) Zona w ciąży :) Niec nie ma, są za to zawiadomienia na
                przesłuchanie. Mam w głowie pustkę . Nie wiedziałem, że życie takie jest.

Dziękuję Wam.

Miłego dnia. Stasiu
                • Gość: Ted® Re: dobra rada-zostawcie ten kraj IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 23:28
                  trzymaj sie stasiu
                  trudno dobrac slowa w takiej sytuacji, bedziemy trzymac kciuki
    • unsatisfied6 Re: szukam oszustow z Bydgoszcz 03.10.03, 20:12
      Gość portalu: szukacz napisał(a):

> W Bydgoszcz jest masa oszustow gospodarczych, czy ktoś kiedyś miał jakiś
      > kontakt z takimi przestępstwami, jak się bronić, co robić kiedy policja mnie
      > oskarża , a ON Oni są niedoścignięci? nieosoągalni? Gdzie szukać porady
      > prawnej, co robić? Ja się chyba powieszę. Pewnie nie pamiętacie mnie ale to
      > ja Stasiu , back off :) Pozdrawiam wszystkich i Lisiczkę też i radcę :):)
      >
      > Miłego dnia.
      >
      > Stasiu
      to masz pecha , ja ich nie szukam a znajduję
      • Gość: stasiu Re: szukam oszustow z Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 18:06
        Dziękuję Ted :) Dziękuję poprostu, miło wiedzieć, że choć przez moment ktoś o
        mnie pomyślał od tak poprostu i za darmo i nie na termin i nie chce rat i nie
        ściga mnie, ani nie ucieka :) To taki czarny humor, lub czasopisma :)

Unsatisfied6 jesteś policjantem?:) Powiedz słówko :) A może windykatorem?:)
        Jakie to wszystko szalone i tajemnicze :) Może jesteś porkuratorem :)?
        A może już piszesz na mnie akt oskarżenia?!:(

Oszaleję, czekamu ja nie chodziłem na zloty latem do myślęcinka, czy na
        rynek :) ihhihi, to taki kolejny głópi żart.
        Właśnie taki mam nastruj. Kocham od miesiąca niedziele, bo wiem, że urzędy i
        inni nie pracują i wszyscy dadzą mi spokuj choć na moment :)

Dziś widziałem moje dziecko na USG, to skandal że Jurasz :) nie ma na swoim
        odziale możliwości robienia zdjęć :) Nie można tego momentu uwiecznić na wieki.
        Nie wiem czy to nie była jedyna okazja zrobić zdjęcia mojego dzieciątka, przed
        moim wyrokiem, podobno w zawieszeniu i nie mam się czym martwić " " - żart, ale
        wyrokiem :)

Dzięuję Wam za sekudę zastanowienia i za czas i za to że tu jesteście :)
        Kimkolwiek jesteście :):) unsatisfied6 :)

Miłego weekendu.

Stasiu
        • tyciarek Re: szukam oszustow z Bydgoszcz 04.10.03, 18:11

• Gość: stasiu Re: szukam oszustow z Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 18:18
            dziekuje :) ja sam nawet nie wiem jak moge sobie pomoc :) to wiedza tylko
            adwokaci i prokurator :) Policja nawet mi nie wierzy, a co dopiero, mowic o tym
            ze wiedza jak pomoc :) Ale nic to , skoro tak mi ktos los poukladal :)
            przezyje . Jest takie podobno niemieckie powiedzienie, że to co nas nie zabija,
            wzmacnia nas.

Sprawdzimy :)Jeśli można tak ponownie czarno zażartować :)

Stasiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka