agata.tyciarek 04.10.03, 15:02 Co sie porobiło.St.Oborowy swoją subtelna gra doprowadział do powolnego zgonu.Inni oborowi sympatycznie sie temu przyglądali. I co teraz? Kto zgasi światło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atornski Re: obłęd 04.10.03, 23:16 agata.tyciarek napisała: > Co sie porobiło.St.Oborowy swoją subtelna gra doprowadział do powolnego > zgonu.Inni oborowi sympatycznie sie temu przyglądali. > I co teraz? > Kto zgasi światło? ja bedę walczył do końca.Musze wszystkich pokonac/wygnac.To forum MUSI byc moje! Doprowadzę do obłędu wszystkich.Taki juz mam charakter. Radco kocham Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
atornski Re: obłęd 25.10.03, 22:06 elodia napisała: > Daj Ci Bozia zdrowie bo na rozum za późno:))) Re: BROMBERG - ??? Autor: Gość: tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl Data: 24.10.2003 22:30 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- jesteś żenująco głupim kłamliwym psem. mam nadzieję,ze dług rosnie imbecylu. czekam. To obłęd? Odpowiedz Link Zgłoś