anikkali 20.08.08, 12:32 Proszę pokierujcie gdzie w Toruniu ładnie umalują..chodzi mi o makijaż dzienny lub wieczorowy Z góry dziękuję za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia8711 Re: PILNE...Toruń MAKIJAż gdzie??? 20.11.14, 22:36 wiem, że może już nieaktualne ale mnie pięknie pomalowała Ania. Znalazłam ją przez przypadek, ale od tego momentu maluje mnie na każdą ważną impreze. wpisz sobie na facebooku ANNA WENGE MAKE UP. Odpowiedz Link Zgłoś
moniam1987 Re: PILNE...Toruń MAKIJAż gdzie??? 22.01.15, 11:56 Polecam panią Annę Czapnik, mistrzynię Polski makijażu. Wykonuje rewelacyjne makijaże. Robi je profesjonalnymi kosmetykami, bardzo długo trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
r.smolinska Re: PILNE...Toruń MAKIJAż gdzie??? 14.06.15, 18:36 Hej Dziewczyny. Chciałam Wam bardzo podziękować. Za Waszą namową umówiłam się do Pani Anny Wenge na makijaż ślubny, a wraz ze mną cała moja "świta" czyt. mama, siostra bratowa. Jesteśmy oczarowane telentem Pani Ani. Szczerze polecam. Makijaz trzymał się całą noc, aż do rana. Odpowiedz Link Zgłoś