Gość: Milak IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 19:44 No wlasnie? Ja mam swoja wlasna koncepcje ale cicho szaaaa.... ;o) {Milak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: na forum cisza, bo..... 13.01.02, 19:49 tak kancjepcja jest z pewnoscia dobra i chyba ja jedyny ja znam ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: na forum cisza, bo..... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 20:10 krotoss napisał(a): > tak kancjepcja jest z pewnoscia dobra i chyba ja jedyny ja znam ^_^ Mysle, ze jako autor tej hipotezy masz absolutne prawo :o) {Milak Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: na forum cisza, bo..... 13.01.02, 20:20 Gość portalu: Milak napisał(a): > Mysle, ze jako autor tej hipotezy masz absolutne prawo :o) Nie wypada mi sie z Toba nie zodzic. KroTosS Ps.To juz przesada zeby tu i tam ^_^" Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: na forum cisza, bo..... 13.01.02, 20:39 to pa ^_^ KroTosS Ps.Juz zapisalem i nawet to fajnie wyglada po malej obrobce... jak mnie cos najdzie to gryzdne to na forum he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: na forum cisza, bo..... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 22:22 za pasem sesja egzaminacyjna!pozdrowienia dla wszystkich, którzy zakuwają:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: eh...dobranoc jak nikogo nie ma :-( (no txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 17:26 Heh, no wlasnie Kroti, z tymi mangowymi smajlami to jest problem, masz jakas propozycje jak zapisac smutnego mangusia? Ja nie mam pojecia :o) Widzialam tylko placzacego - ;_; ale śmutnegio nie. Milak Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss do Milenki buzki 18.01.02, 22:58 Gość portalu: Milak napisał(a): > Heh, no wlasnie Kroti, z tymi mangowymi smajlami to jest problem, masz jakas > propozycje jak zapisac smutnego mangusia? Ja nie mam pojecia :o) > Widzialam tylko placzacego - ;_; ale śmutnegio nie. no pewnie: U_U lub V_V ale wole tego 1 KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: na forum cisza, bo..... 18.01.02, 17:58 ...bo mnie nie było. Ale jestem kochani, jestem znowu z Wami :))) Del Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: na forum cisza, bo..... IP: 194.204.138.* 18.01.02, 18:11 to sie cieszymy.. a ja znikam na tydzien.. Odpowiedz Link Zgłoś