jusiadyk 18.09.08, 22:01 Już niedługo odbędzie się w Bydgoszczy festiwal kobiet Progesteron organizowany przez Dojrzewalnię Róż. Jest sporo różnych zajęc, niektóre równiez dla dzieci. Szczegółowy program znajdziecie tu: www.dojrzewalnia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luca28 Re: festiwal kobiet 19.09.08, 12:12 zapisałam sie na taniec brzucha i coś jeszcze mi chodzi po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: festiwal kobiet 19.09.08, 18:53 Zastanawiam sie nad zajeciami Kynoterapia dla dzieci. Chętnie bym sie na to wybrała, tylko musze sie dopytac o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: festiwal kobiet 23.09.08, 10:26 jak jak to jest z ta cena? w niektoreych miejscach napsiane ze wstep darmowy a w niektorych takie znaczki sa, moza ja tepa jetsem ale nie wiem co to znacyz Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: festiwal kobiet 23.09.08, 14:57 jeden znaczek to 10zł, dwa to 20zł itd... Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: festiwal kobiet 27.02.09, 19:37 Rusza kolejna edycja festiwalu który odbędzie się 6-8 marca. Szczegółowy program na tej stronie co powyżej. Zapisy już trwają. Swoją drogą, czy któraś z Was wybrała się na coś z tego festiwalu i mogłaby zamieścic jakąś opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
fiamma75 Re: festiwal kobiet 28.02.09, 10:35 rok temu byłsm na spotkaniu o chustach - b.polecam, zachęciło mnie do noszenia dzieckoa w chuście - to, na które czekamy, zamierzam nosić - spotkanie było b. ciekawe, z tego, co wiem, ma być znowu - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś