vega_ja 20.09.08, 09:30 Mam wielką prośbę: czy macie sprawdzonego dentystę - najlepiej z Fordonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4biciu Re: Dentysta w Fordonie 18.10.08, 12:49 Uwaga ostrzegam wszystkich przed dentystą z fordonu. Arabem ul. Duracza/Rzeżnickiego Poszedłem do niego bo miałem blisko więc trochę z wygody, ułamała mi się 1ka. Okazało się, że jedyne rozwiązanie to koronka. Koszt 1000zł wcześniej musisz podpisać oświadczenie, że nie będziesz rościł żadnych odszkodowań co do wykonanej usługi. Podpisałem bo na ścianie miał chyba z 20ścia dyplomów więc pomyślałem, że musi być dobry w tym co robi. Niestety wyszedłem z opiłowaną 1ką i wyglądałem jak wamipr albo górski człowiek z filmu "Droga bez powrotu" wszystko trwało 14 dni po czym dostałem koronkę, która mocno różniła się kolorem od pozostałych ząbków i mocno odstawała do przodu- MASAKRA. Koronka po kilku miesiącach odkleiła się. Teraz mam dentystkę też z ulicy Duracza na przeciwko carrefoura, ale koronka kosztuje tam 450zł i na czas oczekiwania na koronkę zakłada na oszlifowany ząbek taką formatkę po której nie widać ze w ogóle coś masz nie tak z uzębieniem. Także uważajcie na Araba jest bardzo drogi, robi na odpiernicz a jak siedzisz na fotelu to cały czas powtarza: wtytko benie dobze, wtytko benie dobze... Odpowiedz Link Zgłoś
pasazer67 Re: Dentysta w Fordonie 22.10.08, 09:28 Tak, na ul. Wyzwolenia p.Możdzeń. Jeśli ci sie uda dostać do nie bedziesz zawiedzony. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś