carton 22.10.03, 10:37 Żeby nie "zbaczać" innych wątków, proponuję wszelakie problemy wynikające z niezrozumienia (się), tudzież z niespełnionych o(sz)czekiwań, poruszać w tym właśnie miejscu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: €uropejka Re: Do Europejki IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.03, 11:02 carton napisał: > Żeby nie "zbaczać" innych wątków, proponuję wszelakie problemy wynikające z > niezrozumienia (się), tudzież z niespełnionych o(sz)czekiwań, poruszać w tym > właśnie miejscu. ;-) haha, wyglada jak watek zazalen pod moim adresem :)) nadzieja na uslyszenie Twojego opowiadania znow jest zywa;) Dla przypomnienia, mowiles ze masz w zanadrzu historyjke, ktorej sam sie boisz, wykreciles sie Tedem, ....ze jego serce slabe etc. :) jesli chodzi o oszczekanie - to protestuje!, przeciez nie nakrzyczalam na Ciebie, i nigdy bym sie nie odwazyla, moze tylko zbyt osaczylam oczekiwaniami, ale nie trzeba bylo taaaaaaaaak rozbudzac ciekawosci, to teraz masz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Do Europejki 22.10.03, 11:37 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > haha, wyglada jak watek zazalen pod moim adresem :)) No i znowu źle interpretujesz! :P > nadzieja na uslyszenie Twojego opowiadania znow jest > zywa;) > Dla przypomnienia, mowiles ze masz w zanadrzu > historyjke, ktorej sam sie boisz, wykreciles sie Tedem, > ....ze jego serce slabe etc. :) Pamiętam jak dziś... ;) hehe > jesli chodzi o oszczekanie - to protestuje!, > przeciez nie nakrzyczalam na Ciebie, i nigdy bym sie > nie odwazyla, moze tylko zbyt osaczylam oczekiwaniami, > ale nie trzeba bylo taaaaaaaaak rozbudzac ciekawosci, Nie protestuj - z tym "o(sz)czekiwaniem" to była zwykła gra słów, czy słowa raczej. :)) > to teraz masz! ;) (Lepiej) mieć czy nie mieć? - oto jest pytanie! ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: Do Europejki IP: *.sbi.com 22.10.03, 17:54 ojro tylko tak dla przypomnienia naszrajbowalem wczorajszej nocy grubego mejla takze sprawdzaj skrzynie !!! mam nadzieje ze na wszystkie pytania odpowiedzialem !!!! buciaki, gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Do Europejki IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.03, 09:33 Gość portalu: gut napisał(a): > ojro tylko tak dla przypomnienia naszrajbowalem wczorajszej nocy grubego mejla > takze sprawdzaj skrzynie !!! mam nadzieje ze na wszystkie pytania > odpowiedzialem !!!! > buciaki, > gucio Dzieki, Gucio odebrane, przeczytane :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: No to jak? IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.03, 09:32 carton napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > > Dla przypomnienia, mowiles ze masz w zanadrzu > > historyjke, ktorej sam sie boisz, wykreciles sie Tedem, > > ....ze jego serce slabe etc. :) > Pamiętam jak dziś... ;) hehe To opowiadaj, a dla Teda zrobimy napis: "wstep wzbroniony!" :)) > > Nie protestuj - z tym "o(sz)czekiwaniem" to była zwykła gra słów, czy słowa > raczej. :)) no, dobra, slowotwortswo mile widziane, niech se te slowa graja :) > > > to teraz masz! ;) > (Lepiej) mieć czy nie mieć? - oto jest pytanie! ;) hehe aaaa, to jest pojecie wzgledne, taka np. makabryczna opowiastka, hm... Ty ja masz, widziales oczami duszy i sie boisz, malo tego, nie chcesz jej dac innym, nawet kawalka nie chcesz uszczknac, a moglbys miec przeciez wsparcie, zrozumienie; moglbys zdjac z siebie ten indywidualny ciezar, podzielic sie, ulzyc sobie, wyrzucic z siebie...;) Zatem u Ciebie miec znaczy nie chciec dac? :) A moze Ty po prostu czekasz na Halloween by wzmocnic efekt, co? Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: No to jak? 23.10.03, 12:51 Gość portalu: €uropejka napisał(a): [...] > aaaa, to jest pojecie wzgledne, taka np. makabryczna > opowiastka, hm... Ty ja masz, widziales oczami duszy > i sie boisz, malo tego, nie chcesz jej dac innym, > nawet kawalka nie chcesz uszczknac, a moglbys miec > przeciez wsparcie, zrozumienie; moglbys zdjac z siebie > ten indywidualny ciezar, podzielic sie, ulzyc sobie, > wyrzucic z siebie...;) > Zatem u Ciebie miec znaczy nie chciec dac? :) > A moze Ty po prostu czekasz na Halloween by wzmocnic > efekt, co? Ładnie... Ładnie podpuszczasz ;-) hehe Niektórych opowieści nie należy zapodawać publicznie, bo nie wiadomo kto przeczyta i niech mu potem jakaś żyła pęknie! Tego byś raczej nie chciała... A może się mylę?! :o ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: No to jak? IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.03, 09:47 carton napisał: > > Ładnie... Ładnie podpuszczasz ;-) hehe > Niektórych opowieści nie należy zapodawać publicznie, bo nie wiadomo kto > przeczyta i niech mu potem jakaś żyła pęknie! Tego byś raczej nie chciała... A > może się mylę?! :o ;) hehe Nie podpuszczam, tylko probuje roznymi sposobami wyciagnac z Ciebie tak pazernie skrywana tajemnice ;) To ja Ci cos opowiem: Moja kolezanka wysiadla ok.godz.23:00 z autobusu i musiala w drodze do domu przejsc obok cmentarza, bala sie, wiec zaczela sie rozgladac, czy ktos nie idzie ta sama droga, zauwazyla mezczyzne, ktory podszedl do niej i spytal, czy sie boi isc sama, ona mowi, ze tak, na to on: "jak zylem, tez sie balem"....ale to raczej smieszne, nie straszne :) Carton, no!..., opowiadaj, a o cudze zyly sie nie cykaj;) chyba moje pekna predzej, z wyczekiwania - chcesz tego?! haha Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: No to jak? 24.10.03, 10:06 Gość portalu: €uropejka napisał(a): [...] > To ja Ci cos opowiem: > Moja kolezanka wysiadla ok.godz.23:00 z autobusu i musiala > w drodze do domu przejsc obok cmentarza, bala sie, wiec > zaczela sie rozgladac, czy ktos nie idzie ta sama droga, > zauwazyla mezczyzne, ktory podszedl do niej i spytal, czy > sie boi isc sama, ona mowi, ze tak, na to on: "jak zylem, > tez sie balem"....ale to raczej smieszne, nie straszne :) Wiesz co, już mi ktoś kiedyś to opowiadał... Więc albo nasi znajomi łażą po tym samym cmentarzu albo mamy wspólną koleżankę! ;-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: No to jak? 27.10.03, 08:38 Umilkłaś na czas dochodzenia kto, co i jak? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: No to jak? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.03, 12:18 carton napisał: >Wiesz co, już mi ktoś kiedyś to opowiadał... Więc albo nasi znajomi łażą po tym samym cmentarzu albo mamy wspólną koleżankę! ;-) hehe haha, jest jeszcze 3-cia mozliwosc: moze znamy te sama osobe lazaca po tym cmentarzu? a moze to ja zreinkarnowana jako straszny dziad, buuu :) > Umilkłaś na czas dochodzenia kto, co i jak? ;-)< juz ja Cie wytropie ("sledzic" to zbyt ichtiologiczne pojecie:)), a jak bede wiedziec wiecej, dam znac, ok? ;) .....no, chyba, ze , ....wiesz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: No to jak? 28.10.03, 07:19 Gość portalu: €uropejka napisał(a): [...] > juz ja Cie wytropie Europejka na tropie - nieźle brzmi. ;-) hehe [...] > .....no, chyba, ze , ....wiesz, nie? Ta... no... to i owo wiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: No to jak? 29.10.03, 07:16 ivica napisał: > no nie badz noga opowiedz!!!!!!!!!! Faktycznie, nogi nie opowiadają... ;-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: No to jak? IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.03, 17:46 carton napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > Europejka na tropie - nieźle brzmi. ;-) hehe< Bylo tez cos takiego "Euro wsrod lowcow glow", albo "Euro na wojennej sciezce" - jak brzmi? :)) > > [...] > > .....no, chyba, ze , ....wiesz, nie? > Ta... no... to i owo wiem. ;-) no... wiec...zatem jak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: No to jak? 29.10.03, 07:20 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Bylo tez cos takiego "Euro wsrod lowcow glow", > albo "Euro na wojennej sciezce" - jak brzmi? :)) Będę się upierał przy "Europejka na tropie"! ;-) > no... wiec...zatem jak? ;) Jak? Jak to w życiu - raz tak, a raz siak! (tylko w sumie co to jest ten "siak"?) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Jeden tak, drugi siak. IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.03, 11:42 carton napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > Bylo tez cos takiego "Euro wsrod lowcow glow", > > albo "Euro na wojennej sciezce" - jak brzmi? :)) > > Będę się upierał przy "Europejka na tropie"! ;-) hahahahaha, strach determinuje upodobania :)) > Jak? Jak to w życiu - raz tak, a raz siak! (tylko w sumie co to jest > ten "siak"?) ;-) To masz! siak: daw.: nie tak, inaczej; dzis: `czy tak, czy siak` - tak czy inaczej, w kazdym wypadku; `I tak, i siak` - roznie, rozmaicie, wszelkimi sposobami; `Jeden tak, drugi siak` - jeden (mowi, robi) tak, drugi inaczej; `Ni tak, ni siak` - ani tak, ani inaczej, w zaden sposob, ani dobrze, ani zle; (Slownik jezyka polskiego) Co? usatysfakcjonowany?;) Widzisz, Carton, ja mowie tak, a Ty siak, a Halloween coraz blizej,....jak nie opowiesz, to wiesz, nie?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
carton No to uważaj! 29.10.03, 12:15 Gościówa z port(al)u: €uropejka napisała: [...] > a Halloween coraz blizej,....jak nie opowiesz, > to wiesz, nie?!;) No skoro już jesteśmy przy helołinie... ;-) Na to święto wypruwa się dyniom flaki, żeby w ich miejsce wstawić kaganek, co by świecił przez wycięte oczy i paszczą ku ogólnemu postrachowi gawiedzi. Nie wszyscy jednak wiedzą, a uściślając, to nikt nie wie ;), że ktoś tam kiedyś gdzieś przepowiedział narodziny dyni-mściciela. Otóż dynia ta, któregoś pięknego (a może i nie;-)) ranka wypruje jakiegoś człowiek i świecę w nim zamontuje! Wszystko to w ramach zemsty za patroszenie rodzaju dyniowatych przez ród człowieczy! I co, straszne było? ;) behehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: aaaaaaaaaaj! IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.03, 18:45 carton napisał: > > No skoro już jesteśmy przy helołinie... ;-) > Na to święto wypruwa się dyniom flaki, żeby w ich miejsce wstawić kaganek, co > by świecił przez wycięte oczy i paszczą ku ogólnemu postrachowi gawiedzi. Nie > wszyscy jednak wiedzą, a uściślając, to nikt nie wie ;), że ktoś tam kiedyś > gdzieś przepowiedział narodziny dyni-mściciela. Otóż dynia ta, któregoś > pięknego (a może i nie;-)) ranka wypruje jakiegoś człowiek i świecę w nim > zamontuje! Wszystko to w ramach zemsty za patroszenie rodzaju dyniowatych przez > > ród człowieczy! > I co, straszne było? ;) behehe Ojejku, az mi prad przebiegl po plecach, a dzisiaj Halloween i nieswiadoma tluszcza rozpruwa dynie. Pewnie znowu bedzie w TV film "Halloween", znasz? :) Jak pierwszy raz widzialam ten film, to az mnie szyja bolala od ogladania sie, czy nie stoi za mna Mike w masce i dyszy, zadny krwi w ten jeden wieczor w roku....brrrrrrrr Kazdego roku go zabijali i co roku znow sie pojawial, w halloween,...a ja dzisiaj sama w domku :( Carton, opowiedz cos jeszcze, nie daj sie prosic! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: aaaaaaaaaaj! 03.11.03, 07:00 Gość portalu: €uropejka napisał(a): [...] > Carton, opowiedz cos jeszcze, nie daj sie > prosic! :)) Jeszcze Ci mało?! ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: aaaaaaaaaaj! IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.03, 09:08 carton napisał: > > Jeszcze Ci mało?! ;) hehe < malo, a masz cos jeszcze? :)) Albo padaj jakas ksiazke, ktora Cie mocno wystraszyla, o! Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: aaaaaaaaaaj! 03.11.03, 09:58 Gość portalu: €uropejka napisał(a): [...] > Albo padaj jakas ksiazke, ktora Cie > mocno wystraszyla, o! No to... padam! ;) Książkę, powiadasz... Była kiedyś taka jedna, co mnie wystraszyła - niespodziewanie spadła z półki na podłogę! Ciężka bastyja była, więc narobiła niemałego huku! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: aaaaaaaaaaj! IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.03, 10:07 carton napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > [...] > > Albo padaj jakas ksiazke, ktora Cie > > mocno wystraszyla, o! > > No to... padam! ;) > Książkę, powiadasz... > Była kiedyś taka jedna, co mnie wystraszyła - niespodziewanie spadła z półki na podłogę! Ciężka bastyja była, więc narobiła niemałego huku! ;)< Kurde, Carton, powiedz gdzie mieszkasz albo jakimi chadzasz ulicami, niedlugo bede w Bydzi....... to Cie udusze! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Nie chcę ale muszę! ;-) 03.11.03, 10:19 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Kurde, Carton, powiedz gdzie mieszkasz albo jakimi > chadzasz ulicami, niedlugo bede w Bydzi....... > to Cie udusze! :)) Nie chcę Cię straszyć, ale to brzmi jak groźba karalna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Nie chcę ale muszę! ;-) IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.03, 10:21 carton napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > Kurde, Carton, powiedz gdzie mieszkasz albo jakimi > > chadzasz ulicami, niedlugo bede w Bydzi....... > > to Cie udusze! :)) > > Nie chcę Cię straszyć, ale to brzmi jak groźba karalna! ;) jeeezu, mam nadzieje, ze Cie nikt nie udusi, bo bedzie na mnie!;) cofam powyzsze slowa, musze myslec nad czyms innym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Nad czym Europejka duma? ;-) 03.11.03, 10:34 Gość portalu: €uropejka napisał(a): [...] > cofam powyzsze slowa, musze myslec nad czyms innym :)) Ciekawe nad czym? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Nad czym Europejka duma? ;-) IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.03, 08:44 carton napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > [...] > > cofam powyzsze slowa, musze myslec nad czyms innym :)) > > Ciekawe nad czym? ;-) aaa, .... nie powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Nad czym Europejka duma? ;-) 06.11.03, 08:00 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > aaa, .... nie powiem :) Nieładnie tak mówić! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Nad czym Europejka duma? ;-) IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.03, 10:34 carton napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > aaa, .... nie powiem :) > > Nieładnie tak mówić! ;-) zawsze mowilam, ale podpatrzylam u kogos i zrobilam sie taka nieladna :))) Odpowiedz Link Zgłoś