Dodaj do ulubionych

RANKING NAUCZYCIELI 7 LO

IP: *.iweb.pl 23.10.03, 01:24
WITAJCIE
MAM PROPOZYCJE ABY STWORZYĆ RANKING NAUCZYCIELI 7 lO
TYCH SUPER I TYCH WREDNYCH BYŁABY TO DOSKONAŁA KRONIKA DLA UCZNIÓW MOZNABY
SIE WYMIENIC UWAGAMI I RADAMI. sAMA MAM SPORE KŁOPOTY Z PRZEDMIOTÓW ŚCIZŁYCH
A JESTEM DOPIERO W 1 KLASIE. POMÓŻCIE DOBRĄ RADĄ I OPINIĄ

Obserwuj wątek
    • Gość: Yaraz Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.law.uni.torun.pl 23.10.03, 11:51
      Skończyłem 7LO 2lata temu praktycznie wszyscy mi wydawali się spox-mimo że
      niektórzy nie lubili Wyszkowskiego(od historii)to dla mnie był to wporzo koleś-
      może dla tego że lubię historię.
      • Gość: gosia Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.dyndsl.zonnet.nl 23.10.03, 20:25
        Rubczak mnie wkurzala!! najlepsza i najbardziej sympatyczna nauczycielka byla
        pani Formela od fizyki!!nie bylam'"orlem" z tego przedmiotu ale zawsze bylo
        milo na lekcjach!!dalej...hmmm..Los tez byla ok!! Cander-okropienstwo-dzieki
        niej nie nauczylismy sie niczego!!Malachowska tylko z chlopakow lubila a nad
        ladnymi dziewczynami sie znecala....
        • Gość: zuzza Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.iweb.pl 25.10.03, 13:46
          a co sądzicie o scieszyńskiej?
          • Gość: kala85 Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 00:34
            Stwierdzilam ze dodam to i owo na temat mojej szkoly. W ubieglym roku
            zorientowalam sie, iz dokonalam zlego wyboru idac do 7 lo, miedzy innymi mial
            na to wplyw nowy system oceniania-srednia wazona.Przez ten system oceniania
            srednia moich ocen zanizyla sie z 4,5 do 3,9 i musze powiedziec ze nie jestem
            jedyna, moi koledzy i kolezanki z klasy i ze szkoly rowniez narzekaja. Szkola
            zamiast dbac o interesy ucznia to pograza go jakimis nowymi systemami. W
            innych szkolach ocenia sie stara metoda, uczniowie nie sa traktowani jak
            przedmioty, czego niestety nie moge powiedziec o 7LO. czuje sie tu
            niedoceniana, jestes oceniani nie na podstawie naszej wiedzy, intelektu, lecz
            zimnej matematycznej wyliczanki. Szansa dostania sie na dobra uczelnie maleje
            z dnia na dzien, gdyz w innych liceach nauczyciele robia wszytsko aby ich
            uczniowe zaistnieli na wybitnych uczelniach w calej Polsce, niestety w 7 LO
            robi sie wszytsko aby bylo zupelnie odwrotnie. Jestem na profilu ogolnym i
            choc wuiem ze byl to moj wybor, to uwazam ze to nie powinno przekreslac calej
            mojej przyszlosci! Majac 15 lat nie mialam pojecia czym chce sie zajmowac w
            przyszlosci, dlatego wybralam klase ogolna, aby rozwijac si w kazdym kierunku,
            ale przekonalam sie ze po 4 latach liceum nie mam ugruntowanej wiedzy w zadnej
            z dziedzin. Moja paska jest angielski, niestety 7 LO nie stworzylo profilu o
            rozszerzonym nauczaniu jezyka angielskiego, wiec nie mialam szansy
            zaistnienia. Mecze sie w klasie ogolnej gdzie poziom angielskiego jest
            fatalny, material ktory przerabiamy przerabialam kiedy uczeszczalam jeszcze
            do szkoly Podsawowej!Mysle ze wiecej nie trzeba dodawac, sami sobie
            dorysujcie marna perspektywe absolwentow 7LO!Nie polecam nikomu tej szkoly,
            trzymajcie sie od niej z daleka!Pozdro;)
            • Gość: gosia Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.dyndsl.zonnet.nl 28.10.03, 19:37
              hej karolu!!
              az tak zle chyba nie jest co??ale masz racje poziom angielskiego w 7lo jest
              fatalny!!pozdrawiam serdecznie !!
          • wsn Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO 19.01.04, 01:21
            chodzilam z jej corka do klasy, calkiem sympatyczna dziewczyna, szkoda tylko, ze
            miala fory na maturze - np angielski zdawala nie z ludzmi na 's', tylko w grupie
            tych do 'k' - a to dlatego, ze komisja byla lepsza
            • Gość: jaaa Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.03.04, 16:02
              ja tez byłam razem z nią w klasie czyli się znamy - sprostowanie: ja zdawałam w
              grupie do "k" i jakoś jej nie zauważyłam :)))
            • Gość: kumpela z kl IV f Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.03.04, 16:05
              niech zgadnę WSN = wiosna = asia k?
              • wsn Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO 07.03.04, 17:41
                bongo :)
                a Ty to kto?
                natala zdawala preciez dzien wczesniej angol... albo tez mi sie pokrecilo ;)
                POZDROWKA!!!
                napisz mejla, ktos Ty
                w koncu niedlugo pieciolecie ukonczenia nasej kochanej szkolki :)
                --
                Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
                proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.
                Za pół roku będę magistrem
                • Gość: to jaa!!! Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.03.04, 18:37
                  czesc Aska - to jaaaaa!!! Jabol
                  • wsn Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO 07.03.04, 19:17
                    JABOL!!!!!!!!! o kurcze!!!! kobieto, kiedy ja Cie ostatnio widzialam!!!! daj mi
                    swojego mejla! moj to wsn@gazeta.pl - napisz koniecznie mi swojego!!! ostatnio
                    widzialam Kasie Kempinska, a wiesz, gdzie chodze na prawko? do pietnastki,
                    hihi, wiec czesto widuje 7mke z daleka, bo z daleka, ale zawsze :)
                    caluski!!!!!
                    --
                    Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
                    proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.
                    Za pół roku będę magistrem
    • Gość: alchena Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 21:05
      p.p. Wawrzynska jest the best. po prostu ja uwielbiam.
      • Gość: tygrys Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:25
        ja tez uwazam ze Wawrzynska jest super. Uczy mnie :0 Ja jestem dobra z angola
        ale osoby z mojej klasy nareszcie cos lapia :) Ma ona odpowiednie podejscie do
        nas , potrafi sie posmiac i pospiewac z nami ale tez nas nauczyla troche :)
        • Gość: tygrys Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:25
          alchena a ty kim jestes??
          • Gość: On Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.tvgawex.pl 25.07.04, 00:58
            Tez mialem z p.Wawrzynska angola :) i nie da sie ukryc ze bylo fajnie :) nawet
            udalo mi sie mature zdac :)
            • Gość: tygrys Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:29
              On, a Ty kiedy konczyles??
              • Gość: Yaraz Re: RANKING NAUCZYCIELI 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:23
                Widzicie ludziska ja studiuje prawo w Toruniu-swoje zainteresowania trzeba
                samemu powiekszac:DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka