Dodaj do ulubionych

II LO-checie znac prawde???

IP: 212.122.214.* 23.10.03, 19:04
Sobczak-biologia, ta glupia fladra!!Nie nawidze jej!Jest bardzo
niesprawiedliwa,faworyzuje i oszukuje, nasptepnie Smierzchalska-chemia
okropienstwo!nie umie tlumaczyc a wymaga poziomu studenckiego,wrzeszczy,
obraza uczniow, brak totalny kultury do rodzicow uczniow, Urbanczyk,
matematyczka, to jest porostu brak slow!!!Nie umie tlumaczyc a wymagania....I
tak mozna by wymieniac jeszcze dlugo....Jesli chcesz sie czegos wiecej
dowiedziec o II lo porpostu odezwij sie.
Obserwuj wątek
    • Gość: miracle Re: II LO-checie znac prawde??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 19:59
      uwazam ze pani Sobczak jest świetna!jej lekcje są ciekawe i mówi zrozumiale,
      można z nią pogadać to super nauczycielka
      • Gość: drakula Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 212.122.214.* 27.10.03, 21:35
        To znaczy ze jej nie znasz albo lizesz jej dupe wiec cie lubi...ja na
        szczescie do takich ja ty nie naleze i dlatego tak a nie inaczej sie
        wypowiadam, no a p.Sobczak takich wlasnei lubi i tacy maja szanse.......Przykro
        mi ale prawda w oczy kole...czyz nie??
        • Gość: miracle Re: II LO-checie znac prawde??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 16:46
          nie chce sie w żaden sposób podlizywać,widocznie coś przeskrobałeś albo nie
          tak się zachowujesz jak na ucznia przystało skoro cię nie lubi,gdybyś był
          wporządku zapewne byłoby inaczej!
      • Gość: jdo Re: II LO-checie znac prawde??? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 13.11.03, 20:21
        Co to geniusz tak pisze o nauczycielach???Nie znam tych nauczycieli ale chętnie
        poznałbym piszącego takie bzdury geniusza.Pozdrawiam najgoręcej
    • Gość: pyttong Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 213.77.40.* 02.11.03, 00:07
      Dakula, chlopcze(?), nie wiem jak dlugo uczysz sie w mojej szkole, ale powiem
      jedno - jestem uczniem dwojki od ponad 3 lat(teraz w 4 klasie), i chyba moge
      sie uwazac za kogos majacego pojecie o nauczycielach z dwojki. A oni nie sa
      tacy, jak ich przedstawiles/as! Smierzcha uczy po prostu przedmiotu trudnego,
      najwidoczniej nie uczysz sie, wiec moze sie do ciebie odnosic negatywnie - bo
      tlumaczy dobrze, ale wymaga, co jest chyba normalne... Coz, moze wybrales
      szkole nieodpowiednia? W dwojce trzeba sie uczyc, czy chcesz czy nie. Co do
      Sobczak, jakie lizanie dupy, jak mozesz takie za przeproszeniem glupoty
      pierdolic! Super nauczycielka, mozna z nia pogadac, maturzystom syfu nie robi -
      wiec o co ci chodzi? Pewnie jestes mlodszym rocznikiem, ktory myslal, ze dobrze
      sie zabawi w dwojce? Owszem, mozna se bawic, ale w swoim czasie. Mowie to z
      perspektywy czwartoklasisty. I sory, ze Cie nieco objechalem, ale takie jest
      moje zdanie, a mam za soba 3 klasy doswiadczen, wiec pewnie mam racje:D
      • Gość: Gucio Re: II LO-checie znac prawde??? IP: *.bydg.pdi.net 05.11.03, 10:19
        Śmierzchalską pamiętam jeszcze z czasów drugiej połowy lat 80. Supermiła to ona
        nie była, ale specjalnie wredna też nie. A co do p. Urbańczyk, to nie lubiłem
        babska i już. Ale matematyki również. Więc to pewnie się łączyło.
      • Gość: dracula Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 212.122.214.* 11.11.03, 21:26
        wiesz ja juz jestem troche czasu po tej szkole na cale szczrscir bynajmniej
        nie jestem "mlodszym rocznikeim " bo to moge powiedziec o Tobie...Coz uczyc sie
        uczylem i duzo mi t nie dalo.Hm o czyms to swiadczy, ale obecnie jestem
        studentem i siedze w Stanach, wiec zastanow sie troszeczke...Ci nauczyciele sa
        naprawde porabani maja zdecydowanie faworytow...a chemia owszem jest trodna
        ale tylko ta baba nie chciala zaakceptowac mojej wiedzy wiec MAM JA JUZ NA CALE
        SZCZESCIE GLEBOKO W DUPIE!!!NIENAWIDZILEM TEJ SZKOLY I TAK POZOSTANIE!3maj sie
        mlodziku i zdaj maturke
        • Gość: mm Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 194.255.20.* 12.11.03, 09:33
          Wyglada na to, ze nikt nie chcial akceptowac twojej wiedzy, ile jej tam bylo.
          Nic dziwnego, ze musiales wyjechac do szkoly dla durniow.
        • Gość: Mac1980 Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 62.244.137.* 12.11.03, 11:05
          Rzeczywiście, czytając twoje przemyślenia można dojść do wniosku że ta szkoła
          nic ci nie dała. Ale że przyjęli cię na studia w USA? Z maturą od takich
          słabych nauczycieli? Chyba do jakiegoś uniwersytetu dla "baaaaaardzo
          inteligentnych". Jak wszystko w Stanach ;-))
        • Gość: hawier Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 208.215.192.* 12.11.03, 19:17
          ASSHOLE!
          • Gość: maciej Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 212.122.214.* 13.11.03, 12:25

Odwalcie sie od niego!Ja go znam osobiscie i wiem jakie mial problemy bo
            rodzice mieli i maja kase wiec mscili sie na nim, chcieli zeby sie przeniosl do
            prywatnego ale on walczyl i zostal. A teraz sobie siedzi w Stanach i ma jak w
            niebie. A wy dupki do n-tej potegi meczcie sie w tym gownie!!
            • Gość: hawier Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 208.215.192.* 13.11.03, 17:00
              Tez siedze w Stanach od kilku lat i po pierwsze to nie jest niebo wierz mi a po
              drugie nie wierze ze chodzilo tam w szkole o jakas kase, bzdura. No ale nie ma
              sie co klocic o jakiegos czubka.
              • Gość: maciej Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 212.122.214.* 13.11.03, 19:24
                Wiesz co moze ty siedzisz w tym polskim syfie w Chicago, ale on jest w
                Orlando, mieszka w pieknym apartamencie i naprawde niezle sobie radzi, wiem bo
                bylem u niego nie raz. A co do szkolnej sytuacji to ja chyba jako jego kumpel z
                klasy zdecydowanie lepiej wiem co sie wtedy dzialo, i co ci pop**********
                nauczyciele wyprawiali, wiec sorry ale nie komentuj w taki sposob jak nei
                wiesz o co chodzi.
                • Gość: hawier Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 208.215.192.* 13.11.03, 19:55
                  Nie siedze wcale w polskim syfie w Chicago, tez mieszkam w ladnym apartamencie
                  i tez sobie swietnie radze finansowo, pomimo tego ze robie dopiero doktorat, to
                  apropos. Smierzchalska pamietam i nie byla stronnicza. Widze ze jestes pokroju
                  swojego drogiego kolegi a nie ma sensu sie zadawac z prostakami.
                  • Gość: MACIEJ Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 212.122.214.* 13.11.03, 21:20
                    bynajmniej nie zaliczam siebie ani draculi do prostakow, bo doszlismy do
                    czegos porzadnego w zyciu, szkoly mamy pokonczone, na studiach jestesmy. A tak
                    poza tym to nie znanych osobiscie ludzi nie ocenia sie. Tego wymaga kultura,
                    ale jak widac nie wszyscy ja maja. Przykre troche..........Nara
                    pozdro 600
                    • Gość: hawier Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 208.215.192.* 14.11.03, 16:24
                      Ty mnie kultury bynajmniej uczyc nie musisz, to raczej ktos kto tak chamsko
                      wyraza sie o bylych nauczycielach jej nie ma i najlepiej skonczmy ta
                      bezsensowna dyskusje .
                      pozrawiam
                      • Gość: maciej Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 212.122.214.* 15.11.03, 14:09
                        Gdyby nam nauczyciele nie zaszli za skore to bysmy sie tak o nich nie
                        wypowiadali. Proste chyba nie??A o brak kultury to Ty nas nei posadzaj bo nas
                        nie znasz, a poza tym jak Ci sie temat nie podoba to po co wogole wchodzisz na
                        niego??gdzie sens gdzie logika?Pozdro 600
                        • qczi Re: II LO-checie znac prawde??? 17.11.03, 04:29
                          no popatrz popatrz
                          coz to zabieg okolicznosci

zarowno mieszkajacy w usa dracula jaki jego mecenas Alter Ego, czyli kolega
                          maciej, stukaja z tego samego komputera
                          a znetem lacza sie poprzez bydgoska kablowke
                          niezbyt daleko te twoje stany sa, draculo

hehehe
                          pozdr, Hawier ;)
                          • Gość: uczeń II LO Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 213.77.40.* 18.11.03, 00:13
                            buahahahahahaha - no niezły jesteś dracula. I pomyśleć, że taki osobnik
                            chodzi/ł do takiej szkoły. Radzę zmienić psychiatrę.

Pozdrowienia.
                            • Gość: hawier Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 208.215.192.* 18.11.03, 14:33
                              Moze ten psychiatra do Stanow mu wyjechal a schizofrenia to postepujaca
                              choroba:)
                              pozdr
        • Gość: absolutelyqueer Re: II LO-checie znac prawde??? IP: 193.0.95.* 20.11.03, 09:50
          Widac jak sie uczyles - "trodno" - rzeczywiscie nauka ci niewiele dala :) :D
        • Gość: jurek Re: II LO-checie znac prawde??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 27.04.04, 00:15
          "siedzę w stanach" o ho,ho to dopiero awans i prestiż.Jak Cholera!!!!Tylko
          świadczy o tym że nawet takiemu tłumokowi wbili jakąś wiedzę.Ziać taką
          nienawiścią potrafią tylko ludzie którym nigdy i nigdzie nic nie wyjdzie.A
          taką "prawdę" to pisz sobie "w stanach"
          • Gość: uczennica Re: II LO-checie znac prawde??? IP: *.visp.energis.pl 29.04.04, 22:39
            Mimo, że nie miałam do czynienia z żadnym z wyżej wymienionych zjawisk- nie
            rozumiem, jak można żywić nienawiść wobec nauczyciela, jak można żywić wobec
            niego jakiekolwiek uczucia??? Do budy codziennie zawlec się trzeba, poczekać aż
            belfry odbębnią swoje ględzenie i tyle! Fakt-niektórzy są upierdliwi albo
            kompletnie minęli się z powołaniem, ale to jeszcze nie powód do użycia tak
            mocnych słów...
            PS. Serdeczne pozdrowienia dla ciała pedagogicznego II LO.
            • Gość: gimnazjalistka Re: II LO-checie znac prawde??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 20:44
              a jak wogóle jest wm w II?? fajna szkoła czy nie radzicie do niej iść??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka