25.10.03, 19:14
pisz tu w Bydgoszczy . mi się podoba
Obserwuj wątek
    • radca Re: MMM 25.10.03, 19:15
      unsatisfied6 napisał:

> pisz tu w Bydgoszczy . mi się podoba

- tak, tak
      pisz

radca
      • Gość: MMM Re: MMM IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 25.10.03, 19:24
        ????????
        • unsatisfied6 Re: MMM 25.10.03, 19:28
          Gość portalu: MMM napisał(a):

> ????????
          ktoś się dziwił , że tu piszesz .
          a mi się podoba .
          • Gość: MMM Re: MMM IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 25.10.03, 19:35
            W Bydgoszczy sie urodzilem i mieszkalem, prawda ze to bylo dawno.
            Ale Bydgoszcz bedzie zawsze moim miastem.
            • unsatisfied6 Re: MMM 25.10.03, 19:40

> W Bydgoszczy sie urodzilem i mieszkalem, prawda ze to bylo dawno.
              > Ale Bydgoszcz bedzie zawsze moim miastem.

dla mnie to nie ma znaczenia , ważne co piszesz , a nie skąd jesteś .
              • Gość: MMM Re: MMM IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 25.10.03, 19:48
                Masz racje, tylko, jak juz mowilem, moj polski jest slaby.
                Jesli chodzi o temety powazne, trudno mi sie wypowiedziec poprawnie i dokladnie
                bo brak mi slow. Niedziwie sie Ivica ja mik daje 12 lat.
                No ale pruboje, czesto moje opisywania sa karykturalne. No i podobno mnustwo
                bledow. Juz tak zostanie.
                • unsatisfied6 Re: MMM 25.10.03, 20:01

> Masz racje, tylko, jak juz mowilem, moj polski jest slaby.
                  > Jesli chodzi o temety powazne, trudno mi sie wypowiedziec poprawnie i
                  dokladnie
                  >
                  > bo brak mi slow. Niedziwie sie Ivica ja mik daje 12 lat.
                  > No ale pruboje, czesto moje opisywania sa karykturalne. No i podobno mnustwo
                  > bledow. Juz tak zostanie.
                  mnie nie razi forma , a treść
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=427&w=8577655
                  • agata.tyciarek Re: MMM WITAJ W DOMU 25.10.03, 20:45
                    Witaj w domu i czuj sie w sród nas jak swoj pomiedzy swojemi ;)
                    (ale uwazaj na ciepłych boyków - genuine44)
                  • Gość: MMM Re: MMM IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 25.10.03, 21:58
                    Nie jestem jeszcze taki, ale prawda ze to bardzo podobne.
            • Gość: Beata MMM to tak jak ja;-) IP: *.meganet.pl 25.10.03, 21:03
              tez w Bydgoszczy sie urodzilam i Bydgoszcz to moje miasto a teraz jestem
              daleko...
              • unsatisfied6 Re: MMM to tak jak ja;-) 25.10.03, 21:13
                Gość portalu: Beata napisał(a):

> tez w Bydgoszczy sie urodzilam i Bydgoszcz to moje miasto a teraz jestem
                > daleko...
                więc witamy w Bydgoszczy
              • qczi Re: MMM to tak jak ja;-) 25.10.03, 21:13
                prawde mowiac, tez na poczatku pomyslalam, ze masz okolo 12-13 lat
                to ile masz naprawde?
                • Gość: MMM Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 25.10.03, 21:59
                  Jestes ciekawa
                  • Gość: Beata Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.meganet.pl 26.10.03, 22:20
                    MMM ja tez jestem ciekawa;-)
                    • Gość: Ted® Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 22:52
                      tez jestem ciekaw
                      i moze jakies foto na tle wodospadu z nikona, panie beda mdlaly
                      • elodia Re: MMM to tak jak ja;-) 27.10.03, 00:24
                        ...ze śmiechu?
                        • Gość: Beata Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.meganet.pl 27.10.03, 11:09
                          zapytalam o imie a Wy...;-( Przykro mi;-(((
                          • Gość: Ted® Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 11:13
                            faktycznie nietakt
                            MMM najpierw imie a potem foto, ok?
                            • Gość: Beata Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.meganet.pl 27.10.03, 15:57
                              ale smieszne;-(
                              • Gość: Ted® Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 16:12
                                Gość portalu: Beata napisał(a):

> ale smieszne;-(

a bez wodospadu?
                                • Gość: MMM Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 19:03
                                  Imie: Marek
                                  Foto, hmm, boje sie ze to Elodia bedzie miala racje.
                                  • Gość: Beata Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.meganet.pl 27.10.03, 19:23
                                    Miło mi Marku;-) ale chyba ktoś mnie zle zrozumiał ja wcale nie chciałam
                                    twojego foto...chociaż...może miło by było popatrzeć.Całuski Beata
                                    • Gość: Ted® Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 19:27
                                      a Beatka nie zrozumiala zartu, hłe hłe
                                      • Gość: Beata Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.meganet.pl 27.10.03, 19:32
                                        Bo Beatka dzisaj ma doła tak,tak raz na kilka lat ale mam;-( I jest mi z tego
                                        powodu bardzo zle o.
                                      • Gość: MMM Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 19:33
                                        Gdyby wszystko pszeczytala, moze by zrozumiala.
                                        • Gość: Beata Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.meganet.pl 27.10.03, 19:34
                                          oj przeczytalam,przeczytalam a jutro przeczytam raz jeszcze,moze dzisiaj mam
                                          jakies zacmienie umyslu hmm kto wie,mowilam mam dola;-(
                                          • Gość: MMM Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 21:10
                                            Niewiem co to znaczy (mam dola)
                                            • Gość: Ted® Re: MMM to tak jak ja;-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:15
                                              kryzys emocjonalny, zly humor, kiepski nastroj

• unsatisfied6 lub 27.10.03, 21:19
                                                Gość portalu: Ted® napisał(a):

> kryzys emocjonalny, zly humor, kiepski nastroj
                                                >
                                                under the weather , in the blue
                                                • Gość: MMM Re: lub IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 21:57
                                                  Ok
                                                  • Gość: MMM Ps IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 21:59
                                                    Ten kryzys to moze przez ta fotogrfie. ;-)
                                                  • qczi Re: Ps 27.10.03, 22:23
                                                    to sie nazywa znp
                                                    haha
                                                    ;)

a fota byla denna
                                                    grrrrrrrrrr
                                                  • Gość: MMM Re: Ps IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 22:32
                                                    ZNP ? co to jest? na tym forum naucze sie Polskiego, jestem pewny ! ;-)
                                                  • qczi Re: Ps 27.10.03, 22:35
                                                    am........... zapytaj zone ;)
                                                  • Gość: MMM Re: Ps IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 22:54
                                                    Zona nie mowi po Polsku.
                                                  • Gość: Ted® Re: Ps IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 22:46
                                                    ZNP zespol napiecia przedmiesiaczkowego
                                                    inaczej: mam dola bo bede miala okres
                                                  • Gość: MMM Re: Ps IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.10.03, 22:58
                                                    OK, Jak ja sie tu mecze ! Myslalem ze to jakas partia czy klub sportowy !
                                                    Merci Ted ! Gdybys mi niepowiedzial to bym sie znowu wpakowal tak ze Ivica by
                                                    mi dal tym razem 5 lat. Lol ;-)
                                                  • Gość: Ted® Re: Ps IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 23:15
                                                    z twoim poczuciem humoru dasz sobie rade
                                                  • qczi Re: Ps 28.10.03, 15:06
                                                    chodzilo mi o Basie ;)
                                                    bo mowila, ze ma zly humor ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka