Gość: heart IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 19:54 Polonia - Astra 2:0 (1:0) Aluminium Konin - Chemik/Zawisza 0:1 niezly start naszych ligowców!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: III liga piłkarska 04.08.01, 19:58 To dobrze ze informujesz bo nie wiedzialem jeszcze, tak to cieszy moze w koncu ktoras z druzyn przebila by sie do drugiej ligi-znowu bym zaczal chodzic na pilke bo druga liga to juz jakis tam poziom(wiem ze nie najlepszy) a pilki mi bardzo brakuje-jeden mecz Polska-Szkocja sprawy tej w naszym miescie nie zalatwi. Pozdrawiam i zycze ktorejs z druzyn awansu do II ligi(ze wskazaniem na Polonie). KroTosS Ps.A swoja droga to fajnie ze ktos informuje o wynikach naszych druzy-moze by z tego zrobic zwyczaj?Kazdy mial by swoja dyscypline lub jak ktos chce moze robic pare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: III liga piłkarska IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 20:44 Dzieki za wyniki. Siedze w Gdańsku i nie wiem co sie dzieje na interesujacych mnie torach i stadionach. Jesli nastepna kolejka jest w srodę to bylbym wdzieczny gdybscie podali mi wieczorem wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: III liga piłkarska 04.08.01, 20:54 No wlasnie mowie ze fajnie by bylo sie nawzajem informowac wiec jak bede cos wiedzial to dam znac. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Do Krotossa-dzięki. (notxt) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 21:02 . Odpowiedz Link Zgłoś