Gość: Ojciec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 20:35 Witajcie, czy ktoś żyje jeszcze z klasy pana mgr Mazy, jak tak to odezwijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misza Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 20:37 no dalej, chyba chlopaki nie poumierali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 19.02.04, 09:13 Cześć Panowie Info o Waszym wątku zapodała mi żonka, która się tu wałęsała i Was znalazła! (informację przekazała 16.02.2004). Miło, że ktoś od nas jest aktywny w necie, bo szczerze mówiąc (pisząc) nie mam namiarów na skrzynkę chyba żadnego z nas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.qc.sympatico.ca 03.11.04, 00:46 No dalej chlopaki poza 3 z klasy jeszcze ktos zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.12.05, 22:26 Cos zamilklo dlaczego? Zyjecie jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 08.12.05, 13:12 No pewnie, że żyjemy. Bardzo intensywnie (szczególnie od 23.09.2005, kiedy to zostałem ojcem przepięknej urody dziewicy imieniem Elżbieta:)) Właśnie niedawno (z tydzień będzie) rozmawiałem z Trąbką. Był u Macieja Mazy załatwić duplikat świadectwa szkolnego i mówił, że p. Maciej narzeka na brak odwiedzających go. Chyba trzeba będzie coś z tym zrobić. Tak w ogóle to z nim pogadałem może ze 2 minuty, ale to zawsze coś. Standardowa, kurtuazyjna wymiana n-rami komórek i dalej w drogę. Latem widziełem Miszę w markecie, ale niestety nie zdołałem go dorwać na pogaduchy. Nawiasem mówiąc nie zmienił się skubaniec. Daj znać jak się Tobie żyje (na priv). 3maj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.loco.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 24.04.06, 08:16 Witam!! No cóż 10 latek mija w tym roku odkąd ukończyliśmy szkołę trzeba byłoby coś zorganizować!! Odezwijcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 12.05.06, 15:39 Warto by warto. Jedyny problem to zwołać rozproszoną brać z całego świata. Znając realia takich spotkań, na 28, których nas było, jakieś 20 - 25% może przyjść. I tak byłby to sukces. Zrobiło się ciepło, więc pora uruchomić kontakty. Ja sms-uję do Trąbki, Krysi (do nich mam aktualne n-ry). Reszta będzie śledzona na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 31.03.04, 11:35 No dalej leniuchy - meldować się!!! Tylu nas było a tutaj pustki? Odliczanie czas rozpocząć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 17:02 czesc pozdrowienia od ojca i miszy i w tej kolejnosci jedziemy juz w tym i przyszlym roku na misje - kanada i madagaskar. porobilo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 18.08.04, 14:15 Witam No faktycznie się porobiło. Powodzenia na misjach. Ja ostatnio (będąc na pielgrzymce do Italii) jechałem z misjonarzem, ale rezydującym w Kazachstanie. Pozdrowienia dla wszystkich napotkanych znajomych. Jeżeli istnieje możliwość kontaktu osobistego, możemy się umówić. Ja obecnie pracuję w POLON-ALFA www.polon-alfa.pl. Tam jest nr tel. (ogólny, ale prosić mnie i gadamy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.qc.sympatico.ca 05.10.04, 01:57 Sie masz ja aktualnie siedze w Toronto a Misza w Boradoux. Moj adres jureksccp@o2.pl jak masz chec to napisz cos. Pozdrawiam wszystkich z dalekiej obczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
zenobiusz1 Re: Technikum Drzewne matura 1996 07.10.04, 05:27 OJCIECza co siedzisz w Toronto,bo ja mieszkam w Toronto.TPD konczylem w 1978 moja wychowawczynia byla Wala Bykowska.Obecny zastempca Dyra.byl Wojtek Ziolkowski niewiem jak teraz to moj rowiesnik 6 lat razem,Rysiu Ostrowicki,Ela Nowak i wielu innych.Dawno konczylem ta szkole,moi dwoch siostrzencow tez ja skonczylo,Bywaj w zdrowiu i napisz cos.zenobiusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 69.156.127.* 17.10.04, 21:05 Czesc Zenobiusz siedze w Toronto bo jestem ksiedzem wiec sobie tu troszke posiedze no i popracuje. Rysiu Ostrowicki byl kierownikiem warsztatow albo jednym z jego pracownikow, p. Ela Nowak nadal uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 15.10.04, 12:14 Cześć stary byku! Próbuję do Cię wysłać emalię, ale adres, który podajesz jest permanentnie nie rozpoznawany. Prosimy o sprawdzenie poprawności adresu i ewentualną korektę. A tyle qrna napisałem ;-) Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 69.156.127.* 17.10.04, 21:07 adres jest aktualny ludzie z Poslki pisza i wiadomosci dochodza sprobuj jeszcze raz. jurekcssp@o2.pl, po @ jest o(jak Ola) nie zero! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjust Re: Technikum Drzewne matura 1996 14.10.04, 21:54 Misza:pozdrowienia z Bordeaux, Mariusz myslalem, ze juz o tym forum zapomniales, a tu niespodzianka! ja sobie chodze do szkolki z plecaczkiem,a w klasie mam pol azji:jak nie japonczyki, to wietnam, lub kambodza i chiny.chinski jest chyba latwiejszy od francuskiego, u mnie jazda na calego. trzymajcie sie wszyscy.nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 15.10.04, 11:32 Cześć Misza. Nie zapomniałem o forum. Zaglądam tutaj dosyć często, ale, że ruch malutki, to nie zapodawałem żadnego dodatkowego wątku. Cieszy mnie Wasza dobra forma ;-)Do Ojca mam zamiar napisać na priv. Ostatnio kontaktowałem się z Krysią - mówił, że się żeni. Zbniera kontakty do starej kadry, ale co rusz ktoś wymiata z kraju (z tego co wiem, Młody miał wyjechać do Anglii). Piciu szkoli się na Pałkarza w polskiej Policji, Sołtys stracił odrobinkę włosków (ja niestety tysz) no i ostatnio mnie nie poznał - normalnie chyba będę bogaty (ale jak opchnę moją 14-letnią Astrę hehehe). pozdro z Bydzi. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 15.10.04, 20:37 czesc, kiedys gadalem z Kuba - bratem Darasa, wyjechal do roboty. ale inni to chyba nie zagladaja na te strone! ja nie mam kontaktu z nikim poza ojcem i kiedys z marysiem i elvisem.ide sie uczyc, w srode mam egzamin, zeby zobaczyc jaki mam poziom francuskiego po dwoch miesiacach szkoly.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madga Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 212.244.114.* 10.12.04, 09:49 No hej chłopaki, fajnie że chociaż Wasza 3 się jakoś kontaktuje, dziś przekażę mojemu mężowi i mam nadzieję, że będzie następny w Waszym gronie. Pozdrowienia od Kowala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.sympatico.ca 18.12.04, 02:42 No kolejna osoba no dalej zachec chyba juz meza do kontaktu z nami. Serdecznie pozdrawiam z zimnego i mroznego Toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:10 Hej! Ojciec ....chyba już męża??.... jesteśmy małżeństwem już 6 lat!!, coś słabo jesteś poinformowany, ale ok ... masz jak w banku, że go namówię (chyba że ...:)) Pozdrawiam z zimnej Bydgoszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARIUSZr Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 21.12.04, 14:20 Cześć Madzia! Jak tam nasz stary Kowal? Rola ojca rodziny go nie wykończyła? Daj mu trochę kieszonkowego niech pójdzie do jakiejś kafejki internetowej i coś nam naskrobie (chiba, że macie stałe łącze w domciu). Pozdrawiam serdecznie i przy okazji wszystkiego dobrego na święta i 2005 rok. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:16 Hej Mariusz!!! U Kowala ok, ale chyba faktycznie ja będę z Wami klikała w jego imieniu, bo on nie ma czasu :( Rola ojca go nie wykończyła (jeszcze), chociaż nasze chłopaki (a mamy ich 2 - to tak dla wiadomości) potrafią dać w kość i to nieźle.... A do kafejki nie musi chodzić bo mamy stałe łącze w domu, także mam nadzieję że Wam coś kiedyśśśśś naskrobie (choć obiecuję to już trzeci raz.... Tak w ogóle napisz co u Ciebie słychać, ma ktoś może z Was kontakt z Juchumem (nie wiem czy dobrze napisałam?), albo z innymi osobami z Waszej klasy - co się u nich dzieje, fajnie by było coś się dowiedzieć nt. Waszej klasy - oczywiście wszystko na bieżąco przekazuję Tomkowi. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!!! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
urwis5 Re: Technikum Drzewne matura 1996 06.12.04, 17:18 witajcie wszyscy serdecznie jesli odwiedzacie te strone to napiszcie co porabiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 18.12.04, 17:33 co to za urwis? pozdrowienia dla wszystkich z Bordeaux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 24.12.04, 02:08 Z okazi Swiat Bozego Narodzenia dla bylych apsolwentow TPD Bydgoszcz,a szczegolnie dla rocznika Matura 1978,przesyla Zenon z Toronta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.sympatico.ca 20.01.05, 20:51 Serdeczne pozdrowienia w Nowym Roku dla wszystkich odwiedzajacych te strone oraz dla wszystkich podopiecznych p. Mazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 15.02.05, 03:32 Czy nikt ze starszej generaci apsolwentow TPD nie ma dostepu do komputera, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent.. Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:04 A który rocznik jest przez Ciebie poszukiwany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.sympatico.ca 16.02.05, 22:26 rocznik 1976(urodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 28.02.05, 00:59 Poszukuje rocznik Matura 1979 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.05, 04:13 Cisza w eterze-Ojciec odezwij sie.Jesli to nie tajemnica w ktorej Parafi pracujesz,moze bysmy sie spodkali,powspominali owspolnych znajomych.8 lipca lece z dziecmi do Bydgoszczy.Moze bys mial cos w czym bym mogl bym Ci pomoc.Z pozdrowieniami Zenobiusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.sympatico.ca 16.06.05, 02:43 Witam serdecznie pracuje w parafii sw. Jozefa w Scarborough, przy Old Kingston,a Morrish moj email jurekcssp@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.09.06, 21:54 Powymieraliscie wszyscy czy jeszcze moze ktos zaglada na te strone. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 20.09.06, 14:55 Jak widzisz Ojciec, tylko my tu jakoś funkcjonujemy. Wszyscy jakoś zabiegani, nie mają czasu zajrzeć na forum albo co? Próbowałem nawiązać jakiś bardziej regularny kontakt z niektórymi (m.in. Krysia, Trąbka), ale jakoś ogranicza się to do okolicznościowych sms-ów i właściwie to wszystko. Co do świeżych informacji to u nie bez zmian: ta sama praca, ta sama żona, córeczka w tę sobotę (23.09) ma roczek i tylko auto zmieniłem, bo zabawki i wózek jakoś się w starym nie mieściły. A teraz właśnie się szykuję na delegację do Krakowa. Trzeba będzie odwiedzić parę ciekawych miejsc wieczorkiem, coby weselej było na duchu. Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia76 Re: Technikum Drzewne matura 1996 26.09.06, 23:15 Witam łobuzy. Dajcie do siebie jakiś kontak telefniczny to się umówimy konkretni na sptkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
elvis45 Re: Technikum Drzewne matura 1996 17.11.06, 19:47 SIEMANKO TU ELVIS ELVIS MĄŻ I TATA MIŁOSZKA (6 LAT) I MAJKI (ROCZEK) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH WIEM ŻE WSZYSCY BIEGNIEMY PRZEZ SWOJE ŻYCIE ALE W PAMIĘCI BARDZO CZĘSTO WAS I CAŁA RESZTĘ WSPOMINAMY Z BARANKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.06, 01:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.06, 02:01 Czesc Elvis kope lat, ja siedze w Toronto w Kanadzie,a Misza na Madagaskarze i nawracamy zablakane owieczki pozdrawiam z zimnego Toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz R Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 22.11.06, 12:30 Sie masz Elvis!! Tu Mariusz, mąż i ojciec 14-miesięcznej Eluni! My, chociaż tak blisko soiebie mieszkamy też się nie widzieliśmy ładnych parę miesięcy (żeby nie napisać parędziesiąt...). Wszystko się przez te kariery i tym podobne pierdoły rozlazło. Jak zauważysz, na tym formum Ojciec, Misza i ja najwięcej się udzielamy, ale jakość trudno zachęcić i zwołać tutaj pozostałych. Fajnie chcociaż w ten sposób trochę sobie "pogadać". Ja również, szczególnie w rozmowach z małżowinką lubię o nas, drewniakach pogawędzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.11.06, 20:02 witam serdecznie, milo dowiedziec sie co slychac u kumpli wiec piszcie i nie zapominajcie o nas my choc zza granica jestesmy zawsze z wami. Pozdrawiam OJCIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:48 Chłopaki wiem o was wszystko o tobie Ojciec o Miszy i o tobie Radziu poprostu poczta pantoflowa i moja ciekawość co u wszystkich słychać.pozdrowienia od Marysia mamy dobry kontakt.Dawid z rodzinką w Angli , Barnej gazeta wyborcza, bulas anglia , łukasz dostał pracę swoich marzeń i jest czasama warszawka bruksela,tak na szybko napiszcie co u pitka , trąbki , sołtysa bbbbbbbbbbardzo jestem ciekawy o reszcie co nieco słyszałem siemka!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.01.07, 22:29 Cicho wszedzie... poumieralisie wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.01.07, 22:30 No wreszcie zima pokazala co potrafi, sniegu i mrozu mam pod dostatkiem a co u Was? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.bm.gin.cz 05.05.07, 06:40 A ja pozdrawiam wszystkich z czeskiego Brna. Właśnie zakończyłem targi i wracam do kraju... dobrze zaopatrzony rzecz jasna :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.home.cgocable.net 25.09.07, 02:03 cos malo nas skonczylo ten drzewniak,a moze apsolwenci TPD nie maja komputerow albo nie chca z nami pisac.ja codziennie sprawdzam forum i bardzo mi przykro nie ma TPD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK13 Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 20:31 Głowa do góry zenobiuszu! Jeszcze nie wszystko stracone! Pamiętam doskonale tamte lata, maturę roku 96 i to co wydarzyło się na "sto dni" przed... Ja co prawda jestem z klasy równoległej, którą prowadziła prof. Przygocka, ale kojarzę ekipę z klasy prof. Mazy (było w niej kilku moich kolegów). Z chłopakami z mojej klasy, przynajmniej z jej częścią mam kontakt do dnia dzisiejszego i muszę ci powiedzieć, że w najbliższych dniach szykuje się fajne spotkanko naszej grupy "na gruncie" przy Toruńskiej. pozdrawiam i cóż, wspominajmy dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 13.11.07, 14:21 A ja zapraszam wszystkich na nasza-klasa.pl Tam jest nas więcej i chyba większa szansa na bardziej ożywioną dyskusję no i na zobaczenie, jak to dzisiaj każdy z nas wygląda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.home.cgocable.net 20.12.07, 03:20 Zdrowych Wesolych Swiat ,Bozego Narodzenia, Szczesliwego Nowego Roku 2008 dla "SKROBIDECHOW" sklada Zenobiusz z rodzina Canada. Odpowiedz Link Zgłoś