Dodaj do ulubionych

Technikum Drzewne matura 1996

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 20:35
Witajcie, czy ktoś żyje jeszcze z klasy pana mgr Mazy, jak tak to odezwijcie
się.
Obserwuj wątek
    • Gość: misza Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 20:37
      no dalej, chyba chlopaki nie poumierali.
      • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 19.02.04, 09:13
        Cześć Panowie

Info o Waszym wątku zapodała mi żonka, która się tu wałęsała i Was znalazła!
        (informację przekazała 16.02.2004). Miło, że ktoś od nas jest aktywny w necie,
        bo szczerze mówiąc (pisząc) nie mam namiarów na skrzynkę chyba żadnego z nas.
        Pozdrawiam
      • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.qc.sympatico.ca 03.11.04, 00:46
        No dalej chlopaki poza 3 z klasy jeszcze ktos zyje?
      • Gość: Ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.12.05, 22:26
        Cos zamilklo dlaczego? Zyjecie jeszcze!
        • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 08.12.05, 13:12
          No pewnie, że żyjemy. Bardzo intensywnie (szczególnie od 23.09.2005, kiedy to
          zostałem ojcem przepięknej urody dziewicy imieniem Elżbieta:))
          Właśnie niedawno (z tydzień będzie) rozmawiałem z Trąbką. Był u Macieja Mazy
          załatwić duplikat świadectwa szkolnego i mówił, że p. Maciej narzeka na brak
          odwiedzających go. Chyba trzeba będzie coś z tym zrobić.
          Tak w ogóle to z nim pogadałem może ze 2 minuty, ale to zawsze coś.
          Standardowa, kurtuazyjna wymiana n-rami komórek i dalej w drogę.
          Latem widziełem Miszę w markecie, ale niestety nie zdołałem go dorwać na
          pogaduchy. Nawiasem mówiąc nie zmienił się skubaniec.
          Daj znać jak się Tobie żyje (na priv). 3maj się.
          • Gość: Kowal Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.loco.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 24.04.06, 08:16
            Witam!! No cóż 10 latek mija w tym roku odkąd ukończyliśmy szkołę trzeba byłoby
            coś zorganizować!! Odezwijcie się!!
            • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 12.05.06, 15:39
              Warto by warto.
              Jedyny problem to zwołać rozproszoną brać z całego świata.
              Znając realia takich spotkań, na 28, których nas było, jakieś 20 - 25% może
              przyjść. I tak byłby to sukces.
              Zrobiło się ciepło, więc pora uruchomić kontakty.
              Ja sms-uję do Trąbki, Krysi (do nich mam aktualne n-ry).
              Reszta będzie śledzona na maila.
              pozdrawiam
    • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 31.03.04, 11:35
      No dalej leniuchy - meldować się!!!
      Tylu nas było a tutaj pustki?
      Odliczanie czas rozpocząć :)
      • Gość: misza Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 17:02
        czesc pozdrowienia od ojca i miszy i w tej kolejnosci jedziemy juz w tym i
        przyszlym roku na misje - kanada i madagaskar. porobilo sie.
        • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 18.08.04, 14:15
          Witam

No faktycznie się porobiło.
          Powodzenia na misjach. Ja ostatnio (będąc na pielgrzymce do Italii) jechałem z
          misjonarzem, ale rezydującym w Kazachstanie.
          Pozdrowienia dla wszystkich napotkanych znajomych.
          Jeżeli istnieje możliwość kontaktu osobistego, możemy się umówić. Ja obecnie
          pracuję w POLON-ALFA www.polon-alfa.pl. Tam jest nr tel. (ogólny, ale prosić
          mnie i gadamy :-))
          • Gość: Ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.qc.sympatico.ca 05.10.04, 01:57
            Sie masz ja aktualnie siedze w Toronto a Misza w Boradoux. Moj adres
            jureksccp@o2.pl jak masz chec to napisz cos. Pozdrawiam wszystkich z dalekiej
            obczyzny
            • zenobiusz1 Re: Technikum Drzewne matura 1996 07.10.04, 05:27
              OJCIECza co siedzisz w Toronto,bo ja mieszkam w Toronto.TPD konczylem w 1978
              moja wychowawczynia byla Wala Bykowska.Obecny zastempca Dyra.byl Wojtek
              Ziolkowski niewiem jak teraz to moj rowiesnik 6 lat razem,Rysiu Ostrowicki,Ela
              Nowak i wielu innych.Dawno konczylem ta szkole,moi dwoch siostrzencow tez ja
              skonczylo,Bywaj w zdrowiu i napisz cos.zenobiusz
              • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 69.156.127.* 17.10.04, 21:05
                Czesc Zenobiusz siedze w Toronto bo jestem ksiedzem wiec sobie tu troszke
                posiedze no i popracuje. Rysiu Ostrowicki byl kierownikiem warsztatow albo
                jednym z jego pracownikow, p. Ela Nowak nadal uczy.
            • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 15.10.04, 12:14
              Cześć stary byku! Próbuję do Cię wysłać emalię, ale adres, który podajesz jest
              permanentnie nie rozpoznawany.
              Prosimy o sprawdzenie poprawności adresu i ewentualną korektę.
              A tyle qrna napisałem ;-)
              Mariusz
              • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 69.156.127.* 17.10.04, 21:07
                adres jest aktualny ludzie z Poslki pisza i wiadomosci dochodza sprobuj jeszcze
                raz. jurekcssp@o2.pl, po @ jest o(jak Ola) nie zero!
    • onlyjust Re: Technikum Drzewne matura 1996 14.10.04, 21:54
      Misza:pozdrowienia z Bordeaux, Mariusz myslalem, ze juz o tym forum
      zapomniales, a tu niespodzianka! ja sobie chodze do szkolki z plecaczkiem,a w
      klasie mam pol azji:jak nie japonczyki, to wietnam, lub kambodza i
      chiny.chinski jest chyba latwiejszy od francuskiego, u mnie jazda na calego.
      trzymajcie sie wszyscy.nara
      • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 15.10.04, 11:32
        Cześć Misza. Nie zapomniałem o forum. Zaglądam tutaj dosyć często, ale, że ruch
        malutki, to nie zapodawałem żadnego dodatkowego wątku.
        Cieszy mnie Wasza dobra forma ;-)Do Ojca mam zamiar napisać na priv.
        Ostatnio kontaktowałem się z Krysią - mówił, że się żeni. Zbniera kontakty do
        starej kadry, ale co rusz ktoś wymiata z kraju (z tego co wiem, Młody miał
        wyjechać do Anglii). Piciu szkoli się na Pałkarza w polskiej Policji, Sołtys
        stracił odrobinkę włosków (ja niestety tysz) no i ostatnio mnie nie poznał -
        normalnie chyba będę bogaty (ale jak opchnę moją 14-letnią Astrę hehehe).
        pozdro z Bydzi. Mariusz
        • Gość: misza Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 15.10.04, 20:37
          czesc, kiedys gadalem z Kuba - bratem Darasa, wyjechal do roboty. ale inni to
          chyba nie zagladaja na te strone! ja nie mam kontaktu z nikim poza ojcem i
          kiedys z marysiem i elvisem.ide sie uczyc, w srode mam egzamin, zeby zobaczyc
          jaki mam poziom francuskiego po dwoch miesiacach szkoly.pozdrowienia
          • Gość: Madga Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 212.244.114.* 10.12.04, 09:49
            No hej chłopaki, fajnie że chociaż Wasza 3 się jakoś kontaktuje, dziś przekażę
            mojemu mężowi i mam nadzieję, że będzie następny w Waszym gronie. Pozdrowienia
            od Kowala :)
            • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.sympatico.ca 18.12.04, 02:42
              No kolejna osoba no dalej zachec chyba juz meza do kontaktu z nami. Serdecznie
              pozdrawiam z zimnego i mroznego Toronto
              • Gość: Magda Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:10
                Hej! Ojciec ....chyba już męża??.... jesteśmy małżeństwem już 6 lat!!, coś
                słabo jesteś poinformowany, ale ok ... masz jak w banku, że go namówię (chyba
                że ...:)) Pozdrawiam z zimnej Bydgoszczy :)
            • Gość: mARIUSZr Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.firma / 213.25.33.* 21.12.04, 14:20
              Cześć Madzia!
              Jak tam nasz stary Kowal?
              Rola ojca rodziny go nie wykończyła?
              Daj mu trochę kieszonkowego niech pójdzie do jakiejś kafejki internetowej i coś
              nam naskrobie (chiba, że macie stałe łącze w domciu).
              Pozdrawiam serdecznie i przy okazji wszystkiego dobrego na święta i 2005 rok.
              Mariusz
              • Gość: Magda Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:16
                Hej Mariusz!!! U Kowala ok, ale chyba faktycznie ja będę z Wami klikała w jego
                imieniu, bo on nie ma czasu :( Rola ojca go nie wykończyła (jeszcze), chociaż
                nasze chłopaki (a mamy ich 2 - to tak dla wiadomości) potrafią dać w kość i to
                nieźle.... A do kafejki nie musi chodzić bo mamy stałe łącze w domu, także mam
                nadzieję że Wam coś kiedyśśśśś naskrobie (choć obiecuję to już trzeci raz....
                Tak w ogóle napisz co u Ciebie słychać, ma ktoś może z Was kontakt z Juchumem
                (nie wiem czy dobrze napisałam?), albo z innymi osobami z Waszej klasy - co się
                u nich dzieje, fajnie by było coś się dowiedzieć nt. Waszej klasy - oczywiście
                wszystko na bieżąco przekazuję Tomkowi. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt i
                Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!!! Pa
    • urwis5 Re: Technikum Drzewne matura 1996 06.12.04, 17:18
      witajcie wszyscy serdecznie jesli odwiedzacie te strone to napiszcie co
      porabiacie.
      • Gość: misza Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 18.12.04, 17:33
        co to za urwis?
        pozdrowienia dla wszystkich z Bordeaux
        • Gość: zenon Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 24.12.04, 02:08
          Z okazi Swiat Bozego Narodzenia dla bylych apsolwentow TPD Bydgoszcz,a
          szczegolnie dla rocznika Matura 1978,przesyla Zenon z Toronta.
          • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.sympatico.ca 20.01.05, 20:51
            Serdeczne pozdrowienia w Nowym Roku dla wszystkich odwiedzajacych te strone
            oraz dla wszystkich podopiecznych p. Mazy
            • Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 15.02.05, 03:32
              Czy nikt ze starszej generaci apsolwentow TPD nie ma dostepu do komputera,
              • Gość: absolwent.. Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:04
                A który rocznik jest przez Ciebie poszukiwany?
                • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.sympatico.ca 16.02.05, 22:26
                  rocznik 1976(urodzenia)
                • Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 28.02.05, 00:59
                  Poszukuje rocznik Matura 1979
                  • Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.05, 04:13
                    Cisza w eterze-Ojciec odezwij sie.Jesli to nie tajemnica w ktorej Parafi
                    pracujesz,moze bysmy sie spodkali,powspominali owspolnych znajomych.8 lipca
                    lece z dziecmi do Bydgoszczy.Moze bys mial cos w czym bym mogl bym Ci pomoc.Z
                    pozdrowieniami Zenobiusz.
                    • Gość: Ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.sympatico.ca 16.06.05, 02:43
                      Witam serdecznie pracuje w parafii sw. Jozefa w Scarborough, przy Old
                      Kingston,a Morrish moj email jurekcssp@o2.pl
    • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.09.06, 21:54
      Powymieraliscie wszyscy czy jeszcze moze ktos zaglada na te strone. Pozdrawiam
      serdecznie wszystkich.
      • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 20.09.06, 14:55
        Jak widzisz Ojciec, tylko my tu jakoś funkcjonujemy.
        Wszyscy jakoś zabiegani, nie mają czasu zajrzeć na forum albo co?
        Próbowałem nawiązać jakiś bardziej regularny kontakt z niektórymi (m.in.
        Krysia, Trąbka), ale jakoś ogranicza się to do okolicznościowych sms-ów i
        właściwie to wszystko.
        Co do świeżych informacji to u nie bez zmian: ta sama praca, ta sama żona,
        córeczka w tę sobotę (23.09) ma roczek i tylko auto zmieniłem, bo zabawki i
        wózek jakoś się w starym nie mieściły.
        A teraz właśnie się szykuję na delegację do Krakowa. Trzeba będzie odwiedzić
        parę ciekawych miejsc wieczorkiem, coby weselej było na duchu.
        Trzymaj się ciepło.
        Pozdrawiam z kraju.
    • wisnia76 Re: Technikum Drzewne matura 1996 26.09.06, 23:15
      Witam łobuzy. Dajcie do siebie jakiś kontak telefniczny to się umówimy
      konkretni na sptkanie.
    • elvis45 Re: Technikum Drzewne matura 1996 17.11.06, 19:47
      SIEMANKO TU ELVIS ELVIS MĄŻ I TATA MIŁOSZKA (6 LAT) I MAJKI (ROCZEK) POZDRAWIAM
      WAS WSZYSTKICH WIEM ŻE WSZYSCY BIEGNIEMY PRZEZ SWOJE ŻYCIE ALE W PAMIĘCI BARDZO
      CZĘSTO WAS I CAŁA RESZTĘ WSPOMINAMY Z BARANKĄ
      • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.06, 01:59
      • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.06, 02:01
        Czesc Elvis kope lat, ja siedze w Toronto w Kanadzie,a Misza na Madagaskarze i
        nawracamy zablakane owieczki pozdrawiam z zimnego Toronto
      • Gość: Mariusz R Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 22.11.06, 12:30
        Sie masz Elvis!!
        Tu Mariusz, mąż i ojciec 14-miesięcznej Eluni! My, chociaż tak blisko soiebie
        mieszkamy też się nie widzieliśmy ładnych parę miesięcy (żeby nie napisać
        parędziesiąt...).
        Wszystko się przez te kariery i tym podobne pierdoły rozlazło. Jak zauważysz,
        na tym formum Ojciec, Misza i ja najwięcej się udzielamy, ale jakość trudno
        zachęcić i zwołać tutaj pozostałych. Fajnie chcociaż w ten sposób trochę
        sobie "pogadać". Ja również, szczególnie w rozmowach z małżowinką lubię o nas,
        drewniakach pogawędzić. Pozdrawiam
        • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.11.06, 20:02
          witam serdecznie, milo dowiedziec sie co slychac u kumpli wiec piszcie i nie
          zapominajcie o nas my choc zza granica jestesmy zawsze z wami. Pozdrawiam OJCIEC
          • Gość: elvis Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:48
            Chłopaki wiem o was wszystko o tobie Ojciec o Miszy i o tobie Radziu poprostu
            poczta pantoflowa i moja ciekawość co u wszystkich słychać.pozdrowienia od
            Marysia mamy dobry kontakt.Dawid z rodzinką w Angli , Barnej gazeta wyborcza,
            bulas anglia , łukasz dostał pracę swoich marzeń i jest czasama warszawka
            bruksela,tak na szybko napiszcie co u pitka , trąbki , sołtysa bbbbbbbbbbardzo
            jestem ciekawy o reszcie co nieco słyszałem siemka!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.01.07, 22:29
              Cicho wszedzie... poumieralisie wszyscy?
              • Gość: ojciec Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.01.07, 22:30
                No wreszcie zima pokazala co potrafi, sniegu i mrozu mam pod dostatkiem a co u
                Was? Pozdrawiam
                • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.bm.gin.cz 05.05.07, 06:40
                  A ja pozdrawiam wszystkich z czeskiego Brna.
                  Właśnie zakończyłem targi i wracam do kraju... dobrze zaopatrzony rzecz jasna :-
                  )
                  • Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.home.cgocable.net 25.09.07, 02:03
                    cos malo nas skonczylo ten drzewniak,a moze apsolwenci TPD nie maja
                    komputerow albo nie chca z nami pisac.ja codziennie sprawdzam forum
                    i bardzo mi przykro nie ma TPD
                    • Gość: JFK13 Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 20:31
                      Głowa do góry zenobiuszu! Jeszcze nie wszystko stracone!
                      Pamiętam doskonale tamte lata, maturę roku 96 i to co wydarzyło się
                      na "sto dni" przed... Ja co prawda jestem z klasy równoległej, którą
                      prowadziła prof. Przygocka, ale kojarzę ekipę z klasy prof. Mazy
                      (było w niej kilku moich kolegów). Z chłopakami z mojej klasy,
                      przynajmniej z jej częścią mam kontakt do dnia dzisiejszego i muszę
                      ci powiedzieć, że w najbliższych dniach szykuje się fajne spotkanko
                      naszej grupy "na gruncie" przy Toruńskiej.
                      pozdrawiam i cóż, wspominajmy dalej...
                      • Gość: MariuszR Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: 213.25.33.* 13.11.07, 14:21
                        A ja zapraszam wszystkich na nasza-klasa.pl
                        Tam jest nas więcej i chyba większa szansa na bardziej ożywioną
                        dyskusję no i na zobaczenie, jak to dzisiaj każdy z nas wygląda.
                        pozdrawiam
    • Gość: zenobiusz Re: Technikum Drzewne matura 1996 IP: *.home.cgocable.net 20.12.07, 03:20
      Zdrowych Wesolych Swiat ,Bozego Narodzenia, Szczesliwego Nowego
      Roku 2008 dla "SKROBIDECHOW" sklada Zenobiusz z rodzina Canada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka