Dodaj do ulubionych

jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim??

IP: *.icpnet.pl 01.11.03, 22:32
...........
Obserwuj wątek
    • qczi Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 01.11.03, 22:35
      hm
      nieskromnie powiem, ze najfajniejsze na swiecie
      • Gość: komitet Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:47
        Bardzo dobrze jestesmy z Was dumni .
      • Gość: Ted® Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 22:56
        a jakie madre
        inteligencja jest sexi
        • qczi Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 01.11.03, 22:58
          hm..............................................
          • Gość: Ted® Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 23:35
            hm.... od zawsze
            a moze kiedy wzrok szwankuje
            • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 23:52
              sa niepohamowane - lubia latac z ewolucjami fikolkowymi
              • qczi Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 01.11.03, 23:58
                dziza kz zadnych metafoooor!!
                nie qmam
                • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 00:20
                  sa..ulotne
                  • Gość: LJane Do deja vu IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 02.11.03, 00:23
                    Ja bardzo lubię Twoje "metafooory", deja vu ;)

Pozdrawiam ciepło
                    • Gość: Déjá vu Re: Do deja vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 00:31
                      no to... metaforyczne tez sa
                      czyli finisz forow ze dworow ;-)) bec
                      • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 00:55
                        i sa zapalczywe (no, pozapalaly wczoraj swieczki ;-)
                        • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 01:19
                          i podniebne..., bo maja delikatne podniebienia
                          • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 01:25
                            i ogniste..., pilnuja domowego żaru by nie zgasl w infomacjnych zawieruchach
                            • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 01:26
                              jak ogniste to i żarliwe, lubia czasem cos pożrec lub z kims
                              • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 01:29
                                i nieposkromione...kupuja chlebek niepokrojony w kromeczki, a jak sie w
                                paluszek zatna - to sa zaciete
                                • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 01:32
                                  i zawrotne... zawracaja plci odmiennej w glowach oj...zawracaja
                                  • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 02:47
                                    narowiste - to z autopsji - czasem ląduja po rowach :-)))
                                    • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 03:41
                                      sa...stylistyczne - stykaja o co chodzi w modzie i noszą się bardzo ładnie
                                      • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 04:14
                                        sa... nie-bies-kawe - nie pozwola byle czartowi zaprosic sie na mała czarna
                                        • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 04:29
                                          i nie są ...nachalne - delikatne stworzenia, halny by je porwał. pamietajcie
                                          wiec plci odmienna: nie wystawiajcie nas na halne
                                          • t.king Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 02.11.03, 10:42
                                            a i tak najlepsza jest ta pani od euro;
                                            • Gość: Déjá vu A PANOWIE JAKOS MILCZA....o nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 22:39
                                              ...
                                              • Gość: €uropejka Re: A PANOWIE JAKOS MILCZA....o nas IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.03, 23:21
                                                Deja vu, chyba jako ostatnia zacze Ci szybkiego
                                                powrotu do zdrowia :)
                                                Jakos nie bylo wczesniej okazji, sory,
                                                zyczenia spoznione ale jakze z serca plynace :))
                                                Trzymaj sie dzielnie
                                                pozdrawiam
                                                • Gość: Déjá vu Re: A PANOWIE JAKOS MILCZA....o nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:35
                                                  ej...milo mi, no...
                                                  dzieki, dzieki
                                                  i dobrego miesiaca Europejko!
                                                  • Gość: €uropejka Re: A PANOWIE JAKOS MILCZA....o nas IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.03, 23:45
                                                    Gość portalu: Déjá vu napisał(a):

> ej...milo mi, no...
                                                    > dzieki, dzieki
                                                    > i dobrego miesiaca Europejko!

Coooooo? Dlaczego miesiaca? Mam sie zmyc?, hahaha :)))
                                                    To spadam.....
                                                    dobranoc
                                                  • Gość: Déjá vu Re: A PANOWIE JAKOS MILCZA....o nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:54
                                                    zwykle zyczy sie dobrej nocy, milego dnia no i roku kolejnego w noc grudniowa.
                                                    dlaczego wiec nie zyczyc komus dobrze na caly miesiac ;-))) a zaczal niedawno!
                                                    ;-))
                                                  • Gość: €uropejka Re: A PANOWIE JAKOS MILCZA....o nas IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.03, 10:14

> zwykle zyczy sie dobrej nocy, milego dnia no i roku kolejnego w noc grudniowa.
                                                    > dlaczego wiec nie zyczyc komus dobrze na caly miesiac ;-))) a zaczal niedawno!
                                                    > ;-))

zartowalam, dzieki :)
                                                    a na listopad przydadza mi sie
                                                    Twoje dobre zyczenia ;)
                                                    Mieknij z kazdym dniem :))
                    • Gość: Déjá vu Re: Do deja vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 01:08
                      cieszy mnie to he, he - powiedziala sztywno i nieskromnie dziewczynka w
                      kolnierzyku
                      pozdr.Déjá vu
            • qczi Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 02.11.03, 01:23
              a kiedy zaczal Ci szwankowac??
              • qczi Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 02.11.03, 01:27
                mi wlasnie zaczely szwankowac konakty
    • Gość: Pies na baby Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.com 02.11.03, 00:28

Na pewno nie takie jak w Wielkopolsce, a w Poznaniu szczególnie :(
      • Gość: LJane Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 02.11.03, 00:31
        Pies Bełkot? ;P
        • Gość: Pies na baby Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.com 02.11.03, 23:07
          Gość portalu: LJane napisał(a):

> Pies Bełkot? ;P

Kochana, właśnie potwierdziłaś moją opinię o kobietach z kuj-pom! Wielkie
          dzięki!!! ;-P
          • Gość: LJane . IP: 212.122.202.* 03.11.03, 08:16
            Btw. a może ja nie jestem z kujawsko-pomorskiego, co? ;) (IP może byś mylące ;p)

Pozdrawiam.

PS: Znałam swego czasu człowieka o takim nicku (Pies_Bełkot) właśnie z
            Poznania. Stą ten mój post powyżej. Świat jest mały. Ja to wiemj i Ty to pewnie
            wiesz.
          • Gość: LJane . IP: 212.122.202.* 03.11.03, 08:16
            Btw. a może ja nie jestem z kujawsko-pomorskiego, co? ;) (IP może byś mylące ;p)

Pozdrawiam.

PS: Znałam swego czasu człowieka o takim nicku (Pies_Bełkot) właśnie z
            Poznania. Stą ten mój post powyżej. Świat jest mały. Ja to wiemj i Ty to pewnie
            wiesz.
      • qczi Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 02.11.03, 00:33
        hm

bedzie na alko
        ale ...
        chyba tu nie pasoojesh ;PP
    • t.king Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 02.11.03, 23:07
      oj kobitki, kobitki Wy tylko te komlementy i komlementy
      • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:40
        no...................;-))
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        ..to jakiez one sa?

• Gość: Ted® Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 11:57
          sa jak déjá vu
          • qczi Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? 03.11.03, 12:59
            ja nie jestem jak deja vu
            jestem jak ja
          • Gość: Ted® Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 14:15
            sa jak déjá vu, niby ja znasz ale to tylko zludzenie
            • Gość: Déjá vu Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 18:43
              czyli sa paramnezjalne ;-) prosto z matrixa?
    • t.king Re: jakie kobiety 03.11.03, 13:24
      najpiękniejsza z nich ma długie blond włosy,nosi okulary i na imię ma A.
      • qczi Re: jakie kobiety 03.11.03, 13:46
        a, nie, bo rude ;) i na 'j', ale od biedy moze byc i 'a'
        • Gość: Wiech Re: jakie kobiety IP: 217.97.134.* 03.11.03, 15:29

• qczi Re: jakie kobiety 03.11.03, 15:48
            i najskromniejsza
            • Gość: Wiech Re: jakie kobiety IP: 217.97.134.* 03.11.03, 16:50
              qczi napisała:

> i najskromniejsza

..i tak tez od razu pomyślałem!
              :)
          • Gość: LJane Jakie.... literówki ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 03.11.03, 16:05
            ;)

Nieee, no TO, qczi, Ci się udało!
            To z pewnością najlepsza z Twoich literówek ;)

Pozdrawiam ;)
            • qczi Re: Jakie.... literówki ;) 03.11.03, 17:41
              grrr
              • Gość: Déjá vu Re: Jakie.... literówki ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 18:47
                ;-)
                przepiekna literowka - gratulacje qczi!
                rzadko komu tak pieknie wyjdzie
                (bok zerwalam ze smiechu)
                • Gość: LJane Re: Jakie.... literówki ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 03.11.03, 21:29

> ;-)
                  > rzadko komu tak pieknie wyjdzie
                  > (bok zerwalam ze smiechu)

Ja też ;)

Ktoś pytał, jakie sa kobiety w kujawsko-pomorskim ;P

Pozdrawiam @ll

• Gość: Ted® Re: Jakie.... literówki ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 22:49
                    Gość portalu: LJane napisał(a):

> Gość portalu: Déjá vu napisał(a):
                    >
                    > > ;-)
                    > > rzadko komu tak pieknie wyjdzie
                    > > (bok zerwalam ze smiechu)
                    >
                    > Ja też ;)
                    >
                    > Ktoś pytał, jakie sa kobiety w kujawsko-pomorskim ;P

maja pozrywane boki?
                    a reszta?
                    • Gość: Déjá vu Re: Jakie.... literówki ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 22:58
                      a reszta?
                      u mnie sztywna... ;-)
                  • Gość: Gall ? IP: 217.97.147.* 04.11.03, 11:11
                    A jakie nie są ?

Pozdrawiam
                    Gall
                    • Gość: Déjá vu Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 21:35
                      Gość portalu: Gall napisał(a):

> A jakie nie są ?
                      -------------------------
                      powiew świeżości niesą
    • Gość: henas Re: jakie kobiety są w woj. kuj.-pomorskim?? IP: 81.15.214.* 03.11.03, 21:24
      www.wielka.net/info.php?wiadomosc=261
    • Gość: [B]B Jak kazde... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 23:00
      ...enreiw

BzT
      • Gość: Ted® Re: Jak kazde... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 23:18
        Gość portalu: [B]B napisał(a):

> ...enreiw
        >

czarne mysli na delegacji
        • Gość: [B]B Re: Jak kazde... IP: 62.244.140.* 04.11.03, 10:55
          Delegacja od kiedy pamietam.
          Wiec i mysli juz zczadziale.
          brg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka