Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 19:12 [i] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gut Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.nyc.rr.com 02.11.03, 19:14 Gość portalu: Ted® napisał(a): ten ze zlotopolskich ??? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: zmarł Henryk Machalica 02.11.03, 19:16 uuu... szkoda... prawde mowiac, nigdy go nie lubilam jako aktora ale jako czlowiak, a mialam przyjemnosc poznac go osobiscie - bardzo sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.nyc.rr.com 02.11.03, 19:17 qczi napisała: > uuu... szkoda... prawde mowiac, nigdy go nie lubilam jako aktora > ale jako czlowiak, a mialam przyjemnosc poznac go osobiscie - bardzo sympatyczn > y quczi jestem ciakwy czy my sie nie znamy przypadkiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.03, 19:22 oj, szkoda, bardzo go lubilam jako aktora Ile mial lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.nyc.rr.com 02.11.03, 19:28 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > oj, szkoda, bardzo go lubilam jako aktora > Ile mial lat? ojro jak dobrze ze piszesz bo wiem przynajmniej ze ... zyjesz !!! pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.03, 19:41 Gość portalu: gut napisał(a): > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > > > oj, szkoda, bardzo go lubilam jako aktora > > Ile mial lat? > > ojro jak dobrze ze piszesz bo wiem przynajmniej ze ... zyjesz !!! > pozdrowionka ! Haha, Gucio, zyje i nawet Ci odpisalam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 19:44 www.wprost.pl/ar/?O=51721 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.03, 19:45 Gość portalu: Ted® napisał(a): > www.wprost.pl/ar/?O=51721 Ted, dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.nyc.rr.com 02.11.03, 19:47 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: gut napisał(a): > > > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > > > > > > oj, szkoda, bardzo go lubilam jako aktora > > > Ile mial lat? > > > > ojro jak dobrze ze piszesz bo wiem przynajmniej ze ... zyjesz !!! > > > pozdrowionka ! > > Haha, Gucio, zyje i nawet Ci odpisalam! :)) oj to sory i juz czekink i danke ! gucio Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: zmarł Henryk Machalica 03.11.03, 13:02 > quczi jestem ciakwy czy my sie nie znamy przypadkiem ??? a czemu tak sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: zmarł Henryk Machalica 02.11.03, 21:27 [i][i][i][i][i][i] wielka szkoda......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: zmarł Henryk Machalica IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 08:17 Fakt, szkoda. Jak widywałem go na ulicy w Bydgoszczy (swego czasu występował w TP i często bywał w naszym mieście, to wzbudzał sympatię swym luzem (czapeczka na głowie - tzw. "bejsbolówka", kurteczka itd). Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś