oti 04.11.03, 08:32 a 23 mln nie kwalifikują się na środek zapobiegawczy ?? Polska to bogaty kraj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aA. Re: Wyspa Młyńska bez hotelu IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 10:42 Za największy skandal uwazam, że władze miasta oddały bardzo atrakcyjną nieruchomość, banki kredyty ludziom z kryminalną przeszłością. Obaj panowie maja na swoim koncie sprawy sądowe i wyroki o przestępstwa gospodarcze. Może interesującym tematem dla dziennikarzy byłoby dojście kto i na jakich zasadach dopuścił we władzach miasta do takich decyzji. Nie jest to przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por.borewicz Re: Wyspa Młyńska bez hotelu IP: *.visp.energis.pl 04.11.03, 22:21 Gość portalu: aA. napisał(a): > Za największy skandal uwazam, że władze miasta oddały bardzo > atrakcyjną nieruchomość, banki kredyty ludziom z kryminalną > przeszłością. Obaj panowie maja na swoim koncie sprawy sądowe i > wyroki o przestępstwa gospodarcze. Może interesującym tematem > dla dziennikarzy byłoby dojście kto i na jakich zasadach > dopuścił we władzach miasta do takich decyzji. Nie jest to > przypadek. ----------- niech zgadne - bo od testu IQ mam dobry humor... kolesie wzieli kredyt z banku na polecenie i za aprobatą SLD, bo dali działkę - w sumie około 15 % - by było coś na górkę dla pośrednika i wg stawek w budowlance- moze gdyby nie dali uwierzyliby w koniec i realizacje budu ???????? jaki bank byl takim frajerem - ?????? ile lat dyrektore banku lata za czerwoną koscią???????? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Wyspa Młyńska bez hotelu 04.11.03, 11:28 Tak to jest, gdy się "zapomni" komuś ważnemu "dać w łapę". Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Wyspa Młyńska bez hotelu IP: *.awacom.pl 04.11.03, 18:48 Mi się tylko płakać chcę... kolejna inwestycjia którą szlak trafił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carton Aquapark, Wyspa Młyńska... 06.11.03, 08:26 A miało być tak pięknie... Z Aquaparkiem też... Daruję sobie, bo tylko same przekleństwa mi się nasuwają pod adresem odpowiedzialnych za ten cały burdel w naszym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
carton A co z samym Młynem Rothera? 12.11.03, 08:11 Hotelu nie będzie... Ale co z samym Młynem Rothera? Będzie się sukcesywnie rozlatywał?! Odpowiedz Link Zgłoś