unsatisfied6 04.11.03, 09:25 Koncert Jolanty Kwaśniewskiej był świetny , bardzo mi się podobała piosenka "To były piękne dni" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: a gazeta 04.11.03, 09:53 i dziennik który kłamie. Choć pewne rzeczy sie nigdy nie zmieniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: a gazeta 04.11.03, 09:59 ivica napisał: > i dziennik który kłamie. > > Choć pewne rzeczy sie nigdy nie zmieniaja. > ta piosenka ciągle na liście przebojów . Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Ladies dla..."ladies" 04.11.03, 09:57 unsatisfied6 napisał: > Koncert Jolanty Kwaśniewskiej był świetny , > bardzo mi się podobała piosenka > > "To były piękne dni" No nie mogę się powstrzymać, żeby tez zachwytu nie wyrazić. Cieszę się, że nie jestem odosobniona. Mnie sie podobały wszystkie piosenki, ale co sie stało z Ewą Bem? Biedna, tyle odchudzania na nic...wróciło z nawiązką. No, a najbardziej to mi się podoba to, ze znajdują sie Panie w naszej ojczyźnie z tak Wielkim Sercem - jak Pani Prezydentowa co to patronują tak szlachetnym imprezom. Wszak mammografia kosztuje tylko 70,- zł, ale ile to trzeba serca wykazać, zrozumienia i miłosci dla bliźniego żeby dostrzec te popoegerowskie kobiety i dla nich się tak wyfiołkować, upudrować, pofatygować do teatru, słuchać śpiewu, cały czas usmiechać się kiwając z wdziękiem wyfryzurowaną główką. Gdybyśmy żyli w normalnym, nie złodziejskim kraju, to stać byłoby kobiety na mammografie i usg, a Pani Predydentowa nie musiałaby sie tak poświęcać i niczym Jurek Owsiak ku zadowoleniu prywatnych posiadaczy publicznej kasy organizować, organizować, wspierać, zbierać, a wszystko dla dobra dzieci, kobiet itd. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Ladies dla..."ladies" 04.11.03, 10:02 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > Koncert Jolanty Kwaśniewskiej był świetny , > > bardzo mi się podobała piosenka > > > > "To były piękne dni" > > No nie mogę się powstrzymać, żeby tez zachwytu nie wyrazić. > Cieszę się, że nie jestem odosobniona. Mnie sie podobały wszystkie piosenki, > ale co sie stało z Ewą Bem? Biedna, tyle odchudzania na nic...wróciło z > nawiązką. > No, a najbardziej to mi się podoba to, ze znajdują sie Panie w naszej ojczyźnie > > z tak Wielkim Sercem - jak Pani Prezydentowa co to patronują tak szlachetnym > imprezom. > Wszak mammografia kosztuje tylko 70,- zł, ale ile to trzeba serca wykazać, > zrozumienia i miłosci dla bliźniego żeby dostrzec te popoegerowskie kobiety i > dla nich się tak wyfiołkować, upudrować, pofatygować do teatru, słuchać śpiewu, > cały czas usmiechać się kiwając z wdziękiem wyfryzurowaną główką. > > Gdybyśmy żyli w normalnym, nie złodziejskim kraju, to stać byłoby kobiety na > mammografie i usg, a Pani Predydentowa nie musiałaby sie tak poświęcać i niczym > > Jurek Owsiak ku zadowoleniu prywatnych posiadaczy publicznej kasy organizować, > organizować, wspierać, zbierać, a wszystko dla dobra dzieci, kobiet itd. > Skandal. > dbają o to , by inni mogli się poswięcać . To byłoby tragiczne gdyby nie było nędzy w Polsce ,komu wtedy pomagać ? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Ladies dla...'ladies' 05.11.03, 01:21 wiec jesli jest dobra w akcjach haryatywnych to niech w nich pozostanie a nie pcha sie w polityke. Czy Lady Di lub Matka Teresa z Kalkuty chcialy zostac Głowami Państwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Ladies dla...'ladies' 05.11.03, 08:14 ivica napisał: > wiec jesli jest dobra w akcjach haryatywnych to niech w nich pozostanie a nie p > cha sie w polityke. Czy Lady Di lub Matka Teresa z Kalkuty chcialy zostac Głowa > mi Państwa?? > i taka właśnie jest różnica między nimi .robiły to z różnych powodów . Odpowiedz Link Zgłoś