m0nk 05.11.03, 17:51 ilu nas jest na forum? Ja na koszu specjalnie sie nie znam ale musze przyznac, ze po dwoch meczach wpadlem "po uszy" - druzyna, doping, emocje - dla mnie rewelacja! Wiem, ze ivica tez ostro dopinguje, kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blu Re: kibice Asty! IP: *.visp.energis.pl 05.11.03, 19:27 kiboli asty jest wiecej niz tych na necie - ot co .... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kibice Asty! 06.11.03, 16:21 polecam astoria.e-basket.pl/ moj.freeweb.pl/astoria/ "niedzielny kibic kosza", goracy fan Asty ivica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: kibice Asty! 16.11.03, 14:10 ivica napisał: > polecam www1.gazeta.pl/bydgoszcz/8,35596,1744047.html :-)) zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kibice Asty! 06.11.03, 16:23 ja rowniez jestesm nie bardzo jesli idzie o kosza. Łamaga koszyklarska ze mnie i tyle. Ale te emocje, 4 kwarka i doping w pelnej hali to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: kibice Asty! : ) IP: *.phys.uni.torun.pl 07.11.03, 15:08 Mi sie podoba : ) i to bardzo postanowilem sobie zrobic nawet koszulke : ) asty .. bo w sprzedazy chyba nie ma Pozdrawiam : ) Swanson Tak sie pisze ? the best ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: kibice Asty! : ) 07.11.03, 16:08 koszulki chyba sa dostepne w luczniczce podczas meczu - cos tam mi zoltego zamigotalo. juz jutro nastepny mecz. Spojnia jest bardzo oslabiona - ten mecz trzeba wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujawiak Re: kibice Asty! IP: *.alfa.pl / *.alfa.pl 07.11.03, 19:08 Razem z Anwilem jest Nas naprawdę sporo!!!!!. ANWIL TEŻ PRZYJACIELEM ASTY JEST!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: kibice Asty! 07.11.03, 20:43 bylam na ostatnim meczu i bardzo mi sie spodobalo :) jest tu tez inna taka co sie w ascie kocha.. basiu wyjdz z cienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: kibice Asty! 07.11.03, 21:03 tak, sojusz z anwilem - z mojej strony jak najbardziej tak. Od lat im kibicuje - ciekawe jak beda wygladaly mecze ze Slaskiem. Nikt z moich znajomych specjalnie za tym klubem nie przepada - bedzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujawiak Re: kibice Asty! IP: *.alfa.pl / *.alfa.pl 08.11.03, 13:04 Mecze ze Śląskiem co tu dużo mówić, trzeba zrobiś taką atmosterke jak na meczych Anwilu ze Śląskiem we Włocławku.Wtedy dumny Śląsk, króremu zawsze sprzyjaly władzy popamięta Bydgoszcz. Pzdrawiam fanów ANWILU i ASTY Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: kibice Asty! 08.11.03, 17:22 wiesz, nie mialem na mysli niewiadomo jakiej zadymy. Sam jestem ciekawy jaki stosunek maja kibice asty do anwilu i slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujawiak Re: kibice Asty! IP: *.alfa.pl / *.alfa.pl 08.11.03, 17:25 Rany kto mówi o zadymie. Trzeba zrobić kocioł extra doping itp. Niech zapamiętają, że nie cała Polska w cieniu Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: kibice Asty! 08.11.03, 19:59 W miedzyczasie asta spokojnie wygrala w Stargardzie. Nie znam jeszcze szczegolow, najwiecej punktow boski Dante. Takie mecze trzeba wygrywac i dobrze, ze asta nie dala ciala:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kibice Asty! 09.11.03, 22:35 Pewnie cala Bydgoszcz kibicowala kiedys Nobilesowi/Anwilowi. Kiedys nawet w autobusie bylem swiadkiem takiej rozmowy. Dwoch mlodych ludzi rozmawia na temat Asty i meczy. Jeden mowi: Na meczu z Włocławkiem kibicowalem Anwilowi. Ale teraz to juz bede kibicowal Astori. Akcja oczywiscie miala miejsce w Bydzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: kibice Asty! 09.11.03, 22:40 bez przesady:) anwil jest wielki i zawsze bede darzyl ich sentymentem ale asta to nasz klub:) swoja droga to fajnie, ze derby nie musza oznaczac walki na smierc i zycie miedzy kibicami. Ciekawe co bedzie gdy asta osiagnie poziom anwilu - wtedy uprzejmosci moga pojsc na dalszy plan Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kibice Asty! 09.11.03, 23:11 A wyobrazasz sobie co by sie dzilo gdyby jeszcze AZS z piernikowa byl w ekstralidze?? Polowa klubow EBL byla by z kuj-pom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kibice Asty! Kibice POLPAKu pozdrawiaja IP: 80.51.243.* 08.11.03, 20:00 Zyczymy 20 na gorke w najblizszym meczu. Ten mecz nalezy wygrac inne beda znacznie trudniejsze. Przemek Gierszewski w POLPAKu gra coraz lepiej. Grodzki jeszcze nie zagral z Tytanem ale moze zagra w Tarnobrzegu-zobaczymy. Przypominam, ze POLPAK byl sparingpartnerem Asty przed meczem z Gipsarem. Kujawy potega koszykarska w Polsce. Zazdroscimy Wam hali. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: kibice Asty! Kibice POLPAKu pozdrawiaja 08.11.03, 20:06 dzieki:) kujawy wyrastaja na potege na miare regionalnego zuzla:) mam wiecej statystyk Swanson 24 pkt, kul 11 , Krzykala 13, Mc Farland 7 (i 7 zbiorek), Rospara 8(i 5 zbiorek) i na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kibice Asty! 09.11.03, 23:14 www.astoria.e-basket.pl/ ta strona zostala oicajlan strona kibicow Astorii. maja byc wydawane legitymacje Klubu Kibica. Moze na doping przez caly mecz i jezdzenie na wyjazdy jestem juz za stary ale w Klubie Kibica Asty chetnie bym byl. Pozyjemy zobaczymy. PS: Widzilem taka fajna czapke z daszkiem Asty. Gdzie wozna taka dostac?? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: kibice Asty! 10.11.03, 09:45 a patrzyles w holu Luczniczki podczas meczu? tam sprzedaja takie gadzety Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kibice Asty! 10.11.03, 09:52 dobra dobra. Nie badz taki do przodu:)). Tam nie ma tych czapek Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: kibice Asty! 10.11.03, 10:43 z daszkiem rzeczywiscie nie widzialem, ale byly takie wysokie, ktore na oko dodaja z 30 cm wzrostu - ci siedzacy za Toba pokochaliby Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kibice Asty! IP: *.ruch.com.pl / 10.1.0.* 10.11.03, 12:39 Te czapki, o ktore pytacie, niskie z logo klubu i sponsora bodajze widzialem pod sceną (tam gdzie na Awnilu Żuki grały) na meczu z Gipsarem. Byly tez koszulki, wysokie czapki itd. :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica No ale na meczu z Polonią bedziemy wszyscy... 11.11.03, 19:12 ...mam nadzieje i bedzie komplecik Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: No ale na meczu z Polonią bedziemy wszyscy... 14.11.03, 18:30 tez na to licze. mowiac wprost licze na komplet - slabecki ponoc mysli o dodatkowych trybunach przy parkiecie. duzo powie jutrzejszy mecz - jezeli bedzie komplet to co bedzie na meczach ze slaskiem, prokomem czy notecia (w koncu to derby). jakie typy na jutro - zyczylbym sobie takiego horroru jak z anwilem ale z jedna dogrywka i oczywiscie wygrana asty. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: No ale na meczu z Polonią bedziemy wszyscy... 14.11.03, 22:21 moze na przyszle mecze zamontowane zostana rozkladane trybuny na łukach (nie wiem jak to nazwac) tak jak bylo na siatce. Slyszalem iz mamy najwyzsza srednia kibicow na mecz w lidze.:)) Kosz w Bydzi to stral w dziesiatke!!!!! latem Polonia lub Zawisza (zalezy jak kto woli :)), zima ASTA Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: No ale na meczu z Polonią bedziemy wszyscy... 15.11.03, 01:11 fajnie gdyby organizatorzy pomysleli o jakiejs formie zorganizowanego dopingu dla wszystkich kibicow.moze jakis sponsor postaralby sie o drewniane klapki do klaskania, takie jakie mieli kibice anwilu. Wyobraz sobie 5 tys. osob dopingujacych w ten sposob. Klub kibica robi bardzo dobra robote ale zwykli kibice tez chetnie sie przylacza (moze nie az w takim stopniu ale zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk NIC SIE NIE STALO 15.11.03, 17:11 przegralismy i to w zlym stylu ale podstawa to wyciagniecie wnioskow z tej kleski. Polonia to scisla czolowka i zwyczjanie bylismy za slabi - nic sie nie dzieje, wiadomo, ze ligi nie wygramy w tym roku. Trzeba punktowac slabszych rywali. Mam nadzieje, ze na nastepnym meczu kibice stawia sie rownie tlumnie jak dzisiaj.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: NIC SIE NIE STALO 16.11.03, 01:29 co prawda to prawda. ale przeciez Anwil nie strzem w pierwszym roku tylko po dekadzie. Nie od razu Rzym zbudowano... Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: NIC SIE NIE STALO 16.11.03, 14:35 wlasciwie to nie jest zle, mamy za soba dwa mecze z wielka czworka, za tydzien bedzie trzeci (z Prokomem). Potem moze byc juz tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś