rhemek 12.11.03, 12:38 Wlasnie. kto jest bardziej "w porzadku" w zwiazku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cygne Re: ona czy on? 12.11.03, 12:39 rhemek napisał: > Wlasnie. kto jest bardziej "w porzadku" w zwiazku? w moim ona :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: ona czy on? 12.11.03, 12:44 i kto tu jest tendencyjny i staroswiecki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ona czy on? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 12:57 w twoim tez ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ona czy on? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 13:13 w moim tez cygne Odpowiedz Link Zgłoś
carton Ale, że co? 12.11.03, 13:09 rhemek napisał: > Wlasnie. kto jest bardziej "w porzadku" w zwiazku? Ale w jakim związku i w związku z czym? hehe... A ogólnie, to dobrze jest jak wszyscy są "w porzo", "kul" i "trendi"! ;) behehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: ona czy on? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 12.11.03, 13:19 powyzsze pytanie kojarzy sie ze starym dowcipem zapytujacym: czym sie rozni kanarek? to mniej wiecej ten sam poziom abstrakcji ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Ja tam wole... IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 12.11.03, 13:30 a ja preferuje abstrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ja tam wole... 12.11.03, 13:30 ptasi mozdzek is ptasi mozdzek tylko roznica w upierzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Ja tam wole... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 13:31 koniecznie niemieszane, wstrzasniete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ja tam wole... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 12.11.03, 13:55 rhemek napisał: > upierzona cygne?? Nastroszona troszkę i tyle. Zimno... Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ja tam wole... 12.11.03, 14:14 labedzie maja ptasie mozdzki a co, nie maja? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Ja tam wole... 12.11.03, 14:32 ja nic w jej zachowaniu takiego nie widze...... Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Ja tam wole... 12.11.03, 15:08 to dlaczego tolerujecie tutaj inne, duzo gorsze osoby, ktore robia z forum bagno?? cygne taka nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ja tam wole... 12.11.03, 20:08 hm bo nie zadzieraja nosa i nie maja tak strasznie pusto w glowie a jesli nawet zadzieraja, to potrafia czasami tak doawlic smiesznie, ze sie rekompensuje cygne wszystko bierze strasznie na serio Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Ja tam wole... 12.11.03, 20:10 a to ze sa hamskie to nic?? gratuluje dobrego samopoczucia.... __ __ Warszawa jest pieknym miastem pod warunkiem ,że sie tam nie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: Ja tam wole... 12.11.03, 14:33 Ja ma zupełnie inne odzucia. Moim zdaniem łabędzie są przereklamowane. To głupie złośliwe ptaszyska, w dodatku obleśne bo smarują się łojem,żeby im pióra nie przepuszczały wody. Jak smalcem wiejscy żigolo. Okropieństwo. Co innego osioł. Zwierz niedoceniany,a piękny i wrażliwy. Obiekt kpin i wyszydzania. Ileż on sił musi w sobie znaleźć by walczyć z szyderstwami i złosliwosciami. aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Ja tam wole... 12.11.03, 20:17 andrzej_osiol napisał: > Ja ma zupełnie inne odzucia. > Moim zdaniem łabędzie są przereklamowane. To głupie złośliwe ptaszyska, > w dodatku obleśne bo smarują się łojem,żeby im pióra nie przepuszczały wody. > Jak smalcem wiejscy żigolo. > Okropieństwo. > > Co innego osioł. Zwierz niedoceniany,a piękny i wrażliwy. > Obiekt kpin i wyszydzania. > Ileż on sił musi w sobie znaleźć by walczyć z szyderstwami i złosliwosciami. Jeżeli słuszne są moje przypuszczenia i Ty jestes atomskim to jest z Toba gorzej niz pewnie nie tylko ja myślałam. Wczoraj wierzyć mi sie nie chciało, ze możesz byc az tak głupi. Zobowiązana tym, ze niedawno powiedziałeś, że bardzo lubisz cygne ( ale pewnie tylko przy założeniu, że jestem cicho) pozdrawiam współczująco. Jeżeli zalogowany tyciarek napisze, że osioł to nie on, z wielka ulga bedę prosiła o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ja tam wole... 21.12.03, 15:09 no tyci a ty nadal na czworakach a ja przypominam jeno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Ja tam wole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 09:45 cygne napisała: [...] o dziza Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Ja tam wole... 06.05.04, 10:42 noo ;) pisze sobie czlowiek pisze ta swoja nieszczesna prace mgr, i przy okazji trafia sie na kwiatki w postaci cygne ;) a czytales jej tlumaczenia po tym, jak sie wlamala na skrzynke empucego, czy saora dziza ;)) usmialam sie setnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_stone1 Re: Ja tam wole... 06.05.04, 14:19 vviosna napisała: > noo ;) > pisze sobie czlowiek pisze ta swoja nieszczesna prace mgr, i przy okazji trafia > sie na kwiatki w postaci cygne ;) tak, cygne o niczym innym przez caly czas nie marzy tylko o tym by byla dla ciebie wystarczajaco smieszna i niewarta uwagi. Cóż jednak powoduje, ze jej osoba tak cie intryguje? Nawet ten watek wyciagnelas po to zeby pokazac, ze napisala cos negatywnego o tyciarku. Zazdrosna(y)(ni)? hahaha Szukasz jej wpisow po innych forach, wymyslasz niestworzone historie, proponujesz spotkania, probujesz "namierzac' jej miejsce zamieszkania, straszych "wyslaniem' maili hehe. Daremne żale, próżny trud slodka idiotko. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Ja tam wole... 06.05.04, 16:31 domyslam sie, ze nie marzysz o tym, zeby byc smieszna, ale czy to moja wina, ze tak dobrze ci to wychodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś