karolcianko 30.01.09, 22:06 Fajny wywiad i świetny kawał na koniec :-) Pozdrowienia dla ks. Ryszarda! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeryt21 Nie przychodzę nikogo rozliczać 11.02.09, 12:19 A jakze?? Ja z reguly nie wpuszczam tych wydrwigroszy.Jednak co roku mimo,ze za kazdym razem informuje,ze nie jestem katolikiem i prosze,zeby to sobie zapisali,stukaja do moich drzwi. Kilka lat temu zaprosilem ksiedza,zeby zapytac wprost dlaczego zlekcewazyli sobie pogrzeb mojej matki,katoliczki,ktora juz nie mogla chodzic do kosciola,ale zawsze dawala datki na budowe kosciola. Oczywiscie nie uzyskalem zadnej odpowiedzi,lecz wezwanie "modlmy sie do Maryi" mimo,ze jestem ewangielikiem o czym poinformowalem ksiedza. Po kilku latach dowiedzialem sie,ze proboszcz zarzadzil u siebie,ze w weekendy nie biora udzialu w pogrzebach.Nos dla tabakiery cz tabakiera dla nosa?? Robcie tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
marekwlodzimierz kolenda 02.03.09, 09:03 Szkoda, ze nie podal ile procent nie przyjelo kolendy. Na Sandomierskiej, ksiadz ponoc "grzmial" z ambony, ze az 30%. Szkoda ze nie pamieta, iz to w duzej mierze tez i jego zasluga. Ale w Szczecinie to az 50% nie przyjelo kolendy;) Odpowiedz Link Zgłoś