jasiawalker 13.02.09, 11:11 możecie mi doradzić dobrego instruktora nauki jazdy z Radziejowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerryone1 Re: kurs prawa jazdy 13.02.09, 12:51 ten temat już był, więc proponuję pogrzebać trochę w archiwum i odpowiedź będzie prosta:). Odpowiedz Link Zgłoś
jasiawalker Re: kurs prawa jazdy 13.02.09, 14:25 powiem Ci ,że poszukałam,ale w sumie niczego sie nie dowiedziałam:)troche tych instruktorów w Radziejowie i okolicach jest,sporo ludzi robi prawko,wiec spodziewałam sie bardziej konkretnych wskazówek szukam osoby opanowanej,kulturalnej,która bez wprowadzania nerwowej atmosfery potrafi przystępnie swoja wiedzę przekazac:) druga sprawa to jazdy we Włocławku:jak widzę eLkę,a wniej 4 osoby + instruktor ,to zapewne minimum 8 godz spedzają tamże zbytnio nie usmiecha mi się wałęsanie 4 godz po Włocławku,poza tym czas mi na to nie pozwala chcę wiedzieć czy to jest norma czy tylko niektórzy cos takiego praktykują a może jest jakaś kobieta instruktor w Radziejowie? liczę na wskazówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hebe_2 Re: kurs prawa jazdy 13.02.09, 19:48 Naprawdę szczerze i z pełną odpowiedzialnością mogę Ci polecić pana Pietrzaka z Nowego Dworu (lub jak kto woli z Morzyc). Jeździłam u niego pod koniec 2007 roku. Bardzo mile wspominam ten okres. Facet jest sympatyczny, spokojny, a do Włocławka zabierał wówczas po dwie, a nie cztery osoby. Nie wiem oczywiście jak to wygląda teraz. Jedynym minusem dla mieszkańców Radziejowa było wówczas to, że część teoretyczna kursu była prowadzona w szkole w Morzycach. Odpowiedz Link Zgłoś
lordjim78 Re: kurs prawa jazdy 19.02.09, 07:08 jeśli już to Pan Radzikowski z Przemystki opanowany, spokojny max dwóch do włocławka i zdawalność kursantów duża Odpowiedz Link Zgłoś
speednj Re: kurs prawa jazdy 27.02.09, 13:43 ja bym proponował zapisać się na kurs do Włocławka, z tego względu, że jak będziesz sama tam dojeżdżać to nie tracisz godzin wliczonych w kurs na dojazdy i powroty, tylko całe 30 godzin masz jazdę po Włocławku, co przyczynia się z pewnością do lepszego obycia przed egzaminem. No chyba, że jacyś instruktorzy są w Radziejowie którzy godzin dojazdu i przyjazdu nie liczą jako lekcji wyjeżdżonych, nie wiem. Jakbyś chciała namiar na dobrą szkołę jazdy z Włocławka to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: kurs prawa jazdy 01.03.09, 15:52 www.youtube.com/watch?v=HLqjhYyD9s8 Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionek77 Re: kurs prawa jazdy 17.03.09, 21:11 niedawno uczestniczyłam w kursie na prawo jazdy szczerze polecam Pana Jarka Rejmana z PZMot jest super nie krzyczy cierpliwy na maksa grzeczny,wyrozumiały, kulturalny INSTRUKTOR NA MEDAL. WAŻNE: Ma dobrą zdawalność !!!!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
elizka1987 Re: kurs prawa jazdy 01.04.09, 12:37 Ja bym Ci poleciła PZMOT.Instruktor pan Jarek Rejman zna się na rzeczy jest idealnym instruktorem.Do Włocławka zabiera na maxa 2 osoby a zdawalność jest ogromna ja zdałam za 1 razem... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: kurs prawa jazdy 16.04.09, 13:14 elizka1987 napisała: > ja zdałam za 1 razem... Ma się to szczęście - wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmlogic Re: kurs prawa jazdy 20.04.09, 20:08 Ja osobiście polecam p. Grzechowiaka, aktualnie jestem u niego zapisany na kurs i nie mam nic do zarzucenia. Spełnia moje oczekiwania, i jestem pewien ze nie tylko moje. Zapisz się a nie pożałujesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasiawalker Re: kurs prawa jazdy 23.04.09, 20:43 poszlam jednak do pana Jarka Rejmana jak tu ktos polecal:) powiem wam ,ze po 1 egzaminie cos czuje,że jednak to wieksze wydatki na ten kawalek plastiku niz sie spodziewalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionek77 Re: kurs prawa jazdy 23.04.09, 20:56 nie łam się "pierwsze koty za płoty" Pan Jarek Rejman ma bardzo dobrą zdawalność zdasz napewno tylko szczęściarze bez nerw i geniusze zdają za 1 razem Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionek77 Re: kurs prawa jazdy 23.04.09, 20:53 Grzechowiak? dopiero się zapisałeś to wszystko tłumaczy jak zdasz napisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: kurs prawa jazdy 23.04.09, 21:45 ja się uczyłem "jeździć" u Romana G. i narzekać nie mogę...zdałem za 1 podejściem, ale było to 9lat temu więc mogło się coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś