qczi 19.11.03, 20:45 nudle knorr za pomidorowke i muze - zajebioza mentos - za owce i muze lech - za muze i przekaz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhemek Re: WASZE ULUBIONE REKLAMY 19.11.03, 20:49 a pamietacie jeszcze pierwsze reklamy polskie? Np prusakolep alno wash&go/ ALBO SZKLANA KULE i "NIC NIE WIDZE i NIE ZOBACZYSZ DOPUKI NIE KUPISZ ANTENY SATELITARNEJ..." aLBO: oCIEC PRAC?? tO BYLY CZASY:)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 reklama pepsi dla panów 19.11.03, 21:26 pepsi coli łyczek mały zwiększy prężność i jakby to dokończyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: WASZE ULUBIONE REKLAMY IP: 217.97.147.* 20.11.03, 08:45 rhemek napisał: > a pamietacie jeszcze pierwsze reklamy polskie? > Np prusakolep alno wash&go/ > ALBO SZKLANA KULE i "NIC NIE WIDZE i NIE ZOBACZYSZ DOPUKI NIE KUPISZ ANTENY > SATELITARNEJ..." > aLBO: oCIEC PRAC?? > tO BYLY CZASY:)) Było tak sugestywne i nowe, że do dzisiaj pamiętam adres, gdzie sprzedawano te anteny - Koszykowa 30. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane To też już było ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 19.11.03, 21:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8429874&a=8429874 Specjalnie dla Ciebie, qczi ;) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: To też już było ;) 19.11.03, 23:12 dzieki ;) to jak jest z ta reklama idei? chcą smsa za archiwum pozdrawiam rowniez gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: To też już było ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 19.11.03, 23:17 qczi napisała: > dzieki > ;) > to jak jest z ta reklama idei? > > chcą smsa za archiwum > pozdrawiam rowniez gorąco Nie mów, że nie widziałaś tej reklamówki ;) Dwie laski, patrzące sobie nieśmiało w oczy i podpis: "Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie" ;) Mam jpg. "Ukarzę" w bardziej sprzyjających okolicznościach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: To też już było ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 19.11.03, 23:26 qczi napisała: > mam idee > :) "IDEA łączy z ludźmi" ;) Czasem bez abonamentu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: To też już było ;) 19.11.03, 23:30 coz mam napisac :))) czekam na tego jotpega z niecierpliwością :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: To też już było ;) 19.11.03, 23:32 nie znam reklam... nie oglądam....wychodzę lub wyłączam.... ewentualnie czytam- czekając na coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane To co z tą przyjaźnią? ;P IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 00:11 kasss.com/portal/images/idea1.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi No wlasnie: co z tą przyjaźnią? ;P 20.11.03, 00:21 podoba mi sie ta fotka tez chcialabym miec taką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: No wlasnie: co z tą przyjaźnią? ;P IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 00:23 qczi napisała: > podoba mi sie ta fotka > tez chcialabym miec taką... W czym problem? Znam świetnego fotografa. Mogę Cię umówić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: No wlasnie: co z tą przyjaźnią? ;P 20.11.03, 01:02 ale tak sama na zdjeciu........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: No wlasnie: co z tą przyjaźnią? ;P IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 01:07 qczi napisała: > ale tak sama na zdjeciu..... Weź żonę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: No wlasnie: co z tą przyjaźnią? ;P 20.11.03, 01:15 nie mam zony mam idee ........... na temat zony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A co z kochaniem... ? (ntxt) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 01:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane No co Ty.... ;) Qczi?! Wstydliwa?! ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 01:22 Jeśli chcesz mi się oświadczyć - wal śmiało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: No co Ty.... ;) Qczi?! Wstydliwa?! ;) 20.11.03, 01:34 LJane... jestes najpiekniejsza i najsexowniejszą kobietą na tym forum... nie zrozum mnie zle... czy zostaniesz moją zoną? slubuje Ci milosc i wiernosc, az do grobowej deski tak mi dopomoz Adminie a oto nasza obraczka: 8 mmm OOO O O O O O O OOO Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: No co Ty.... ;) Qczi?! Wstydliwa?! ;) 20.11.03, 01:35 grrrrrr obraczka sie splaszczyla w maszynie cenzurujacej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: No co Ty.... ;) Qczi?! Wstydliwa?! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 01:36 jam swiadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: No co Ty.... ;) Qczi?! Wstydliwa?! ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 01:41 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > jam swiadek a ja grobowa deska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: a gdzie panna mloda??? IP: 202.110.220.* 20.11.03, 02:01 uciekla sprzed oltarza, hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: a gdzie panna mloda??? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 02:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > uciekla sprzed oltarza, hłe hłe Trudno UCIEC przed przeznaczeniem ;) Jestem i właśnie całuję moją Żonę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: a gdzie panna mloda??? IP: 202.110.220.* 20.11.03, 02:12 wszystkiego najlepszego <wzruszony> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: a gdzie panna mloda??? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 02:16 Gość portalu: Ted® napisał(a): > wszystkiego najlepszego > <wzruszony> Dziekujemy ;) Mamy nadzieję, że zostaniesz PRZYJACIELEM RODZINY ;P <wzruszone> qczi&ljane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ja, Panna Młoda, wzruszona do łez... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 02:06 ... uroczyście, wobec zebranych tu licznie Świadków i obecnego duchem Admina mówię TAK ;) Szczegóły później. A oto dedykacja na tę okoliczność (nie umiem tak pieknie mówić, jak Ty ;)) "Gdy nie bawi Cię już Świat zabawek mechanicznych Kiedy dręczy cię ból nie fizyczny Zamiast słuchać bzdur głupich Telefonicznych wróżek zza siedmiu mórz Spytaj siebie czego pragniesz Dlaczego kłamiesz, że miałaś wszystko ;P Gdy udając że śpisz W głowie tropisz bajki z gazet(y) ;P Kiedy nie chcesz już śnić Cudzych marzeń Bosa do mnie przyjdź I od progu bezwstydnie powiedz mi Czego chcesz Słuchaj jak dwa serca biją Co ludzie myślą - to nieistotne !!! (niech nas nawet spalą na stosie, jak naszą św. Patronkę ;P) Kochaj mnie Kochaj mnie Kochaj mnie nieprzytomnie Jak zapalniczka płomień Jak sucha studnia wodę Kochaj mnie namiętnie tak Jakby świat się skończyć miał Swoje miejsce znajdź I nie pytaj czy taki układ ma jakiś sens Słuchaj co twe ciało mówi W miłosnej studni już nie utoniesz Kochaj mnie Kochaj mnie Kochaj mnie nieprzytomnie Jak zapalniczka płomień Jak sucha studnia wodę Kochaj mnie Kochaj mnie Kochaj mnie nieprzytomnie Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz Na linie nad przepaścią tańcz Aż w jedną krótką chwilę Pojmiesz po co żyjesz" ;) Zastrzeżenia do sygnaturki mojej Żony przyjęte pod warunkiem, że będzie to ostatni post Autorstwa Panny Młodej tej nocy. Wstaję o 5.45 ;( Resztę ureguluje ustawa ;P Teraz możesz.... pocałować Pannę Młodą ;) <cmoooook> Dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ja, Panna Młoda, wzruszona do łez... 20.11.03, 02:14 <buuuuuuuzi> <mloda zona sie rumieni...> Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ja, Panna Młoda, wzruszona do łez... 20.11.03, 02:29 teraz powinysmy dostac samochod od 'gazety' hihihi ciekawe, jaki kolor pewno czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Ja, Panna Młoda, wzruszona do łez... 20.11.03, 09:23 Wszytskiego najlepszego, qczi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ja, Panna Młoda, wzruszona do łez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 17:37 Zablokujesz? Nawwet, jak to będziemy my?! "Bendem" demostrować i zbierać podpisy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Ja, Panna Młoda, wzruszona do łez... 20.11.03, 18:07 nie wiem czy moge tak troche nie na temat ale ja uwielbiam reklame kawy jacobs ta "tata? moze kawy?" :D i mynthona z golfista. dziekuje, nie przeszkadzajcie sobie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane "UUU WWWWWAAAAAGGGGGGGGGAAAAAAAaa!!!" IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 20.11.03, 21:50 sdb napisał: > nie wiem czy moge tak troche nie na temat ale ja uwielbiam reklame kawy jacobs ta "tata? moze kawy?" :D i mynthona z golfista. Obie świetne ;) Mi ostatnio jeszcze przypadła do gustu reklama Tymbarka ;) I jak "FAKT wychodzi na światło dzienne" (w tym przypadku reklama chyba nie stała się dźwignią handlu) Zdecydowanie NIE trafiła w nisze ;) > dziekuje, nie przeszkadzajcie sobie. ;P Ależ proszę. Poza tym NIKT nie jest w stanie stanąć nam na drodze (czyt. nam przeszkodzić) ;) Pozdrawiam ciepło z Bydzi (niekoniecznie z ulicy na W., choć niewąpliwie byłoby to możliwe ;() Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: "UUU WWWWWAAAAAGGGGGGGGGAAAAAAAaa!!!" 21.11.03, 17:11 Gość portalu: LJane napisał(a): > sdb napisał: > > > nie wiem czy moge tak troche nie na temat ale ja uwielbiam reklame kawy > jacobs ta "tata? moze kawy?" :D i mynthona z golfista. > > Obie świetne ;) > Mi ostatnio jeszcze przypadła do gustu reklama Tymbarka ;) > I jak "FAKT wychodzi na światło dzienne" (w tym przypadku reklama chyba nie > stała się dźwignią handlu) > Zdecydowanie NIE trafiła w nisze ;) > > > dziekuje, nie przeszkadzajcie sobie. ;P > > Ależ proszę. > Poza tym NIKT nie jest w stanie stanąć nam na drodze (czyt. nam przeszkodzić) > > > ;) > > Pozdrawiam ciepło z Bydzi (niekoniecznie z ulicy na W., choć niewąpliwie > byłoby to możliwe ;() hłe hłe hłe :D do zobaczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 21.11.03, 17:41 Widział Ktoś moją Łajfkę? <rysopis> Czeka nagroda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie 21.11.03, 17:51 elo to co z ta nagroda? lajfka oglada patriote i caluje mocno ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 21.11.03, 18:00 qczi napisała: > elo > to co z ta nagroda? > lajfka oglada patriote > i caluje mocno ;)) Nagroda do odebrania jutro w Mózgu? Pojutrze? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie 21.11.03, 18:33 nie :((((((((( za tydz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 20:05 jako 'przyjaciel rodziny' moze na ojca chrzestnego sie zalapie, he? ups, a kto jest tatusiem, a kto mamusia bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie 21.11.03, 20:39 oj Tedzik widac, ze sie nie znash ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ee tam IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 21.11.03, 23:24 qczi napisała: > oj Tedzik widac, ze sie nie znash ;)) I masz stereotypowie pojęcie związku takiego, jak nasz ;p O dzieciach muszę jeszcze porozmawiać z Żoną. Ale jakby co - jesteś pierwszy na liście ;) Zresztą o czym my tu mówimy?! Do tematu wrócimy NIESTETY dopiero za tydzień ;( Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ee tam IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 22.11.03, 23:48 qczi napisała: > joł! > adoptujmy Teda! > :D Świetny pomysł! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Dla mojej Łajfki ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 22.11.03, 23:41 Nie jestem święta, nie potrafię grzeszyć na próżno starasz się anioła znaleźć we mnie Więc pomyśl, proszę nim na dobre do serca weźmiesz mnie bo życie ze mną to randka w ciemno... Nie jestem dobra, nie choć bywam miła pamiętam to co złe co piękne - zapominam Czasami lubię być całkiem sama i bywa, że ten stan nie szybko mija Ref: Czy masz w sobie tyle sił by moim Łajfką być? Czy masz w sobie taką moc By chronić mnie przede mną? Czy masz w sobie tyle sił by moim Łajfką być? Czy masz w sobie taką moc by wciąż pod prąd w nieznane płynąć? Tajemnic wiele mam i kilka twarzy na nerwach świetnie gram i kłamię, gdy się boję A kiedy kocham tak jak teraz Ciebie to prędzej umrę niż opowiem o tym Tobie Więc pomyśl, proszę nim na dobre do serca weźmiesz mnie bo życie ze mną to randka w ciemno... ;) W pewnym sensie utożsamiam się z Autorką tego tekstu. Kim Ona jest? Wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Dla mojej Łajfki ;) 23.11.03, 00:28 jestes slodka i w tym momencie mam na mysli to, ze jestes cudowna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś