kochajacy-bydgoszcz-esteta 03.04.09, 13:15 Ładnie to zrobione, tylko te czerwone, plastkikowe napisy HOTEL na wieżyczce są ohydne. No i ta nazwa... "Słoneczny Młyn"... Poza tym bardzo to fajne, czekamy na marinę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ababyd Młyn dla dwustu gości 03.04.09, 13:54 Dziękuję za odzyskanie dla Bydgoszczy kawałka naszej tożsamości. Dziękuję za wymazanie z pejzażu Bydgoszczy jednej z wizytówek minionej epoki, która zostawiła po sobie spustoszenie nie tylko w naszych umysłach. Andrzej Adamski Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Młyn dla dwustu gości 03.04.09, 15:31 o co ci chodzi???? sugerujesz, że dalej powinien być tam młyn???? Odpowiedz Link Zgłoś
1a40 Ten młyn pomieści dwustu gości hotelowych 03.04.09, 23:02 Jakis czlowiek powiedzial,ze niewiele powstaje,bo tzw.kryzys.Jak tego badziewia nie bylo,to wybudowano Brde,City i inne, piekne hotele dla turystow.BYDGOSZCZ musi byc dobrze zarzadzana,to moje miasto,na wyspie mlynskiej tzw.kryzys trwa juz chyba 10 lat...i konca nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: Młyn dla dwustu gości 05.04.09, 21:43 kochajacy-bydgoszcz-esteta napisał: > Ładnie to zrobione, tylko te czerwone, plastkikowe napisy HOTEL na wieżyczce są > ohydne. No i ta nazwa... "Słoneczny Młyn"... Poza tym bardzo to fajne, czekamy > na marinę. oczy razi jeszcze tani płotek przy parkingu hotelowym od strony ronda...ale poza szczegółami podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
ppncz Młyn dla dwustu gości 06.04.09, 08:54 Rozglądałam się wewnętrz naszego hotelu. Niesamowite wrażenie zrobił na mnie żyrandol, przechodzący przez wszystkie piętra budynku. Ogólnie całość bardzo przytulna i zgrana. Czy ktoś wie, kto projektował wnętrza? Słyszałam jedynie, że sprowadzili jakiegoś architekta ze Szczecina. Ktoś zna jego nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś