Dodaj do ulubionych

Radia Agory

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:12
Czy nie uważacie, że obrzydliwe jest, iż pod linkiem "Radia" na tej stronie są
tylko radia Agory?? I to jeszcze opisane jako "najlepsze stacje muzyczne"? Czy
ten kto je tak nazwał słuchał kiedykolwiek jakiejś choćby tylko "przyzwoitej"
stacji muzycznej?
Obserwuj wątek
    • Gość: atomski Re: Radia Agory IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 11:40
      Łączę się wbólu.
      • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 12:16
        Gość portalu: atomski napisał(a):

> Łączę się wbólu.

mam nadzieje ze tylko to Was laczy ;-) a nie komputer i podobne nicki. Nie spox
        sorry za sarkazam. A teraz do rzeczy: katalog-radia-kujawsko-pomorskie:
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=05330302&xx=422248

twoje miasto-Bydgoszcz-media-radia:
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=05330302&xx=50202

same radia Agory? Portal gazeta.pl jest wlasnoscia Agorywiec maja oni prawo
        promowac swoje firmy. Jak ukazalem nie stronia od pokazywania innych stacji-
        katalogi i miejski i glowny, a ze tu na forum sa tylko ich(nie wiem co ale jak
        otwieram same bledy wyskakuja) radia-coz kapitalizm, nie musza chyba w kazdym
        miejscu zachecac ludzi do konkurencji.

A cala ta gadka o poziomie Elity jest psu na bude-rynek jest najlepszym
        oceniajacym, i jezeli robia rzeczywiscie taki chlam jak opisujecie(inne stacje
        maja lepszye programy poranne?) w koncy albo beda musieli zmienic polityke lub
        pojda z torbami...

KroTosS von radio
        • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 12:25
          tja krotoss. w sumie masz racje... psu na bode.. po co my tu w ogole rozmawiamy
          przeciez to i tak nic nie zmieni i rynek oceni wszytsko...

lepiej nic nie pisac/mowic bo to psu na bode...

rozumiem kroti, ze jak Ty cos piszesz to nie jest psu na bode?

prosze o wskazanie wlasciwej sciezki postepowania i wskazanie w ktorych moja
          pisanina cos zmieni i takie tam...
          • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 12:35
            Ty uparcie na przekor mi z malej to ja z duzej #Kasiu. Kwestie "psu na bude"
            mialem na mysli #Kasiu, to iz jest to rozmowa, a raczej przedstawienie
            pogladow przez kilka osob na tym forum, i wedlug tych wypowiedzi jest to
            najgorsze radio... A tak nie jest, bo jednak sie utrzymuja na rynku i idzie im
            calkiem niezle (pan Gawronski w swoim lokalu mial calkiem zadowolon mine wiec
            chyba bezrobocie mu tez nie grozi). Chodzi mi o to glownie ze wydaliscie ocene
            i zrypaliscie Elite na czym swiat stoi, a jestescie tylko mala czescia osob
            ktorym sie to nie podoba i takie gadanie nic nie daje, co innego jakby sie
            okazalo ze faktycznie nikomu sie to nie podoba i zmusilibyscie Elite do zmiany
            programu.. ale tak ne bedzie.

KroTosS pisany z malej piszacy z duzej
            • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 12:45
              biedna sierotko... wytlumacz mi prosze po co jest forum?
              bo chyba zapomnialam albo od poczatku zle o nim mysle...?

z tego co pamietam (nie chce mi sie sprawdzac) to wyrazalam swoja opinie i
              opinie swoich znajomych... ups.. wielkie sorrki jezeli nie pokrywa sie z
              Twoja... no coz tak w zyciu bywa... jakos mam takie przeblyski, ze do tego
              forum slozy.. do wyrazania swojej opini... i do DYSKUSJI [Dyskusja, wymiana
              zdań na określony temat, podczas której uczestnicy prezentują swoje, na ogół
              odmienne poglądy. Celem dyskusji jest próba wypracowania wspólnego stanowiska
              możliwego do przyjęcia przez strony.]

hmmm... wybacz jesli slownik sie myli...

psu na bode pisanie o skradzionych kolpakach? bezrobociu [ha,ha]

slonko powinnienes troszke sie nauczyc o prawach rynku... (to a propo
              bezrobocia pana Gawronskiego, nie ujmujac nic panu Gawronskiemu)

• krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 12:57
                Gość portalu: #kasia napisał(a):

> biedna sierotko... wytlumacz mi prosze po co jest forum?
                > bo chyba zapomnialam albo od poczatku zle o nim mysle...?

wyszczekana slicznotko sama sobie odpowiedzialas ponizej

> z tego co pamietam (nie chce mi sie sprawdzac) to wyrazalam swoja opinie i
                > opinie swoich znajomych... ups.. wielkie sorrki jezeli nie pokrywa sie z
                > Twoja... no coz tak w zyciu bywa... jakos mam takie przeblyski, ze do tego
                > forum slozy.. do wyrazania swojej opini... i do DYSKUSJI [Dyskusja, wymiana
                > zdań na określony temat, podczas której uczestnicy prezentują swoje, na ogół
                > odmienne poglądy. Celem dyskusji jest próba wypracowania wspólnego stanowiska
                > możliwego do przyjęcia przez strony.]
                >
                > hmmm... wybacz jesli slownik sie myli...

to nie byla wymiana zdan tylko zrypanie radia i tragiczna ocena potym jak kilku
                Twoim znajomym sie nie spodobalo a teraz idiotyczna nagonka na Agore za
                promowanie swoich stacji. Co Wy jestescie grupa reprezentacyjna, probka
                spoleczenstwa wiarygodna aby tak oceniac? Prawo macie do krytyki, ale ton
                wypowiedzi pozostawia wiele do zyczenia...

> psu na bode pisanie o skradzionych kolpakach? bezrobociu [ha,ha]

hieh o bezrobociu na cos sie przydalo moze bo a noz widelec ktos bedzie kupowal
                batony Jutrzenki po przeczytaniu tego watku. A kopaki to info-nic nie wnoszace
                raczej, ale nie musi tak zawsze byc, dyskusji o radiu tez nie wyrzucam ze nic
                nie wnosi, tylko o jej fome mi chodzi.. cholera powtarzac sie musze -__-

> slonko powinnienes troszke sie nauczyc o prawach rynku... (to a propo
                > bezrobocia pana Gawronskiego, nie ujmujac nic panu Gawronskiemu)

paczusiu a co mialas na mysli moze rozwin ta cudowwna mysl co? bo tak to sobie
                mozesz pisac kartki na swieta-tam jest miejsce na ogolnikowe i obeznane frazesy

KroTosS von frazes
                • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 13:13
                  hmm... wiec przepraszam szanowne forum/forumowiczow za robienie wycieczek
                  osobistycz (zaraz to uczynie)...

jesli chodzi o Pana Gawronskiego to: juz Ci kiedys Kroti powiedzialam, ze
                  zyjemy w innym swiecie.. w moim jest recesja ktora trwa kilka lat a u Ciebie
                  wlasnie teraz jest doskonaly moment na otwieranie nowych przedsiebiorst, chetni
                  na wynajem lokali jest pod dostatkiem, na gieldzie sie oplaca inwestowac bo sie
                  niezle na tym zarabia i tak bedzie dlugi... no i zyli dlugo i szczesliwie...
                  lepiej siedziec w domu niz zdobywac jakiekolwiek doswiadczenie, zyc marzeniami
                  (tego Ci najbardziej zazdroszcze) i w ogole miod, cud, ultramaryna..
                  zazdroszcze Ci tego swiata o jak bardzo...

w moim sa tzw nie pisane prawa rynku.. uklady, ukladziki, recesja doprowadza do
                  tego ze mozna wszytskich wykorzystywac.. dysponowanie gotowka jest uznawane za
                  cos "niespotykanego"..

dziwi mnie to, ze nasze swiaty sa tak blisko a zarazem tak daleko od siebie...
                  raptem kilka kilometrow.. dziwi mnie to, ze to raczej Ty powinienes wskazywac
                  mi te roznice niz ja Tobie bo w koncy chodzisz o wiele dluzej po tym swiecie..

Pana Gawronskiego z gory przepraszam.. nie posadzam o jakies ukladziki to byl
                  tylko przyklad...

w kazdym razie jest i bedzie coraz czesciej tak, ze decydujaca role beda
                  odgrywac uklady i takie tam.. i nawet jak ktos (teraz pisze o sytuacji w
                  zatrudnieniu) bedzie do niczego.. to i tak przy pomocy w/w znajdzie prace i
                  bedzie sie nia cieszyl... a ludzie wyksztalceni.. beda pracowac (ups juz
                  pracuja) za marne grosze i beda wykorzystywani... nadgodzinki beda lecialy
                  jedna za droga ale nikt nie bedzie tego liczyc bo nikt nie bedzie mial zamiaru
                  im z to placic...

tylko prosze nie pisz mi o Kodeksie Pracy i taich tam.. bo to smiechu warte...
                  albo sie ma prace albo sie jej nie ma...

hmmm... ciekawe czy to Ci odpowiada... a moze to tez kartka na swieta lub
                  czarny scenariusz nadchodzacej rzeczywistosci...

co do Agory.. w dalszym ciagu sie mylisz.. skarpeteczko.. ;)
                  • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 15:53

> hmm... wiec przepraszam szanowne forum/forumowiczow za robienie wycieczek
                    > osobistycz (zaraz to uczynie)...
                    >
                    > jesli chodzi o Pana Gawronskiego to: juz Ci kiedys Kroti powiedzialam, ze
                    > zyjemy w innym swiecie.. w moim jest recesja ktora trwa kilka lat a u Ciebie
                    > wlasnie teraz jest doskonaly moment na otwieranie nowych przedsiebiorst, chetni
                    >
                    > na wynajem lokali jest pod dostatkiem, na gieldzie sie oplaca inwestowac bo sie
                    >
                    > niezle na tym zarabia i tak bedzie dlugi... no i zyli dlugo i szczesliwie...
                    > lepiej siedziec w domu niz zdobywac jakiekolwiek doswiadczenie, zyc marzeniami
                    > (tego Ci najbardziej zazdroszcze) i w ogole miod, cud, ultramaryna..
                    > zazdroszcze Ci tego swiata o jak bardzo...

Wiec tak osobisto-wycieczkowa "kolezanko" bardzo to mile i super to o Tobie
                    swiadczy, ze wykorzystujesz nasze prywatne rozmowy i odslaniasz ich tresc tu na
                    forum. No ale zawiedzenie moje nie jest wielki, po prostu coraz bardziej
                    utwierdzasz mnie w pewnych przekonaniach... Zeby zapobiec pdobnym niefartom z
                    Twojej strony wlasnie za chwile ide zrobic ignor dla Twojego kontaktu na GG, bo
                    dwulicowosc to czego nie trawie bardzo.

Ale ok stalo sie i postawilas mnie w zlym swietle przytaczajac czesc moich
                    pogladow z naszej rozmowy. Tak przeciez najlatwiej rzucic kilka wyrwanych
                    kontekstu zdan/twierdzen bo w taki sposob mozna zrobic z kogos zlodzieja. Wiec
                    prostuje troche: tak moim marzeniem jest miec cos swojego-nie musisz mi marzen
                    zazdroscic odrobina tkwi w kazdym-to nie takie trudne nie byc tylko
                    przyziemno/hedonistyczna istota. Ale wracajac, tak wybralem droge wlasnego
                    interesu (czy mi sie to uda to caliem inna sprawa) Ty wolisz pracowac na czyjis
                    rachunek-oki tylko nie zal sie pozniej na swojego szefa ze Ci doklada godziny.

Kryzys i moment do zakladania interesow kryzys powoli zaczyna mijac nawet w USA
                    (gdzie te kilka lat recesji kolezanko?) ale nigdy nie twierdzilem ze chce zrobic
                    to akurat teraz wiec odpusc sobie jako bym sie rozwodzil na temat ze jest super
                    i czas na robienie super interesow. Na marginesie wynajmu to o czym myslalem
                    idzie-a raczej idzie mojej znajomej.

Doswiadczenie zawodowe-pijesz do tego agenta(ladna nazwa przedstawiciela
                    handlowego) to Ci powiem ze mozesz sobie takim doswiadczeniem... to samo ma sie
                    po pracy akwizycyjnej w kosmetykach. Mnie to nie interesuje(doswiadczenie w
                    swoim zawodzie przyjdzie mi niedlugo>za jakis rok zdobywac jako belfer) , a nie
                    wiem czemu Ty tak to cenisz.

> w moim sa tzw nie pisane prawa rynku.. uklady, ukladziki, recesja doprowadza do
                    > tego ze mozna wszytskich wykorzystywac.. dysponowanie gotowka jest uznawane za
                    > cos "niespotykanego"..

A ja temu zaprzeczam nagminnie-jezeli ne jest to czysta zlosliwosc i
                    zaciemnianie obrazu tylko po prostu niezrozumienie, to informuje ze mas zracje
                    tak jest w Polsce i na swiecie.. smutne ale prawdziwe.

> dziwi mnie to, ze nasze swiaty sa tak blisko a zarazem tak daleko od siebie...
                    > raptem kilka kilometrow.. dziwi mnie to,

po pierwsze przypisujesz mi to o nie mowilem/nie mysle a po czesci>co do obrazu
                    Polski sie zgadzamy.

ze to raczej Ty powinienes wskazywac
                    > mi te roznice niz ja Tobie bo w koncy chodzisz o wiele dluzej po tym swiecie..

buhahahahahahahahahahaha ^________________________^ ale mnie pani starsza teraz
                    rozbawila "o wiele" he he czymze sa dwa lata w stosunku do nasego zycia do
                    ogromu wszechswiata w koncu do doswiadczenia zyciowego??? Chyba ze chcialas sie
                    odmlodzic troche " o widze ze sie pani tu ladnie przedstawila (odmlodzila?)
                    przed nam tutaj w tej chwili sluchaczom (czytaczom?) przed milionami
                    sluchaczy..." he he.

> Pana Gawronskiego z gory przepraszam.. nie posadzam o jakies ukladziki to byl
                    > tylko przyklad...

Moze cala Agora pije herbate w jego herbaciarni za free albo co najmniej z 30%
                    znizka?

> w kazdym razie jest i bedzie coraz czesciej tak, ze decydujaca role beda
                    > odgrywac uklady i takie tam.. i nawet jak ktos (teraz pisze o sytuacji w
                    > zatrudnieniu) bedzie do niczego.. to i tak przy pomocy w/w znajdzie prace i
                    > bedzie sie nia cieszyl... a ludzie wyksztalceni.. beda pracowac (ups juz
                    > pracuja) za marne grosze i beda wykorzystywani... nadgodzinki beda lecialy
                    > jedna za droga ale nikt nie bedzie tego liczyc bo nikt nie bedzie mial zamiaru
                    > im z to placic...

po czesci sie zgadzam, choc troche demonizujesz, bo jezeli ktos jest naprawde
                    wartosciowy-uczelnie kursy dosw, itp, to sobie poradzi, a jak ma jeszcze troche
                    wiecej oliwy w glowie zalozy cos swojego. Ale nie sorry zapomnialem ze w Twoim
                    swiecie nie istniejeja prywatne firmy, a jak juz istnieja to nie mozna zakladac
                    nowych...

> tylko prosze nie pisz mi o Kodeksie Pracy i taich tam.. bo to smiechu warte...
                    > albo sie ma prace albo sie jej nie ma...

Doskonale zdaje sobie z tego sprawe tez mialem przedmiot BHP i tam walkowalismy
                    kodeks pracy, doskonale pamietam,z do 18lat nie mozna miec nadgodzin ilus, dwoch
                    zmian nocek itp. a po skonczeniu zajec szedlem zapierdzielac na praktykach
                    miesiecznych po nocach itp. Wiec mam kodeks pracy stojacy u min ena polce w
                    takim samym powazaniu jak Ty.

> hmmm... ciekawe czy to Ci odpowiada... a moze to tez kartka na swieta lub
                    > czarny scenariusz nadchodzacej rzeczywistosci...

konkretnie i dobrze-odpowiada, oprocz syfnego zachowania Twojego
                    przy "cytowaniu" prywatnej rozmowy. Amen

> co do Agory.. w dalszym ciagu sie mylisz.. skarpeteczko.. ;)

a to zno frazes-uscislij! slonko mojego zycia ;-P

KroTosS von recesja
                    • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 16:08
                      zrobilam wycieczke... rozmowa byla oczywiscie prywatna... zrobilam to
                      swiadomie... hmm... z reszta to byl odwet.. juz Ci kiedys zwrocilam uwage (nie
                      raz), ze jesli chodzi o mnie to sobie nie zycze tego tupu zachowan (chyba
                      we "wtorkowym" watku byla dyskusja miedzy nami na ten temat) wiec raczej mie to
                      nie interesuje co znosisz a czego nie... niestety wziela gore zasada: "oko za
                      oko, zab za zab"... jesli chodzi o ignora to coz.. przykro mi..

w moim swiecie... istnieja prywatne firmy i jest ich wiele... i jakos srednio
                      im sie powodzi, zeby nie powiedziec zle...

kryzys w Ameryce byl tzw. LOSOWY zwiazany z WTC..
                      Polska to nie Ameryka..

jesli chodzi o wiek,, to nie musze sie odmladzac.. to bylo nawiazanie do Twoich
                      wczesniejszych doswiadczen i do Twojego sposobu zarabiania... podobno znasz sie
                      na tym i zajmujesz sie tym dlugo..

co do Pana z Elity to nie rozumiemiem co chciales napisac....

powodzenia w interesach...

ps. doswiadczenie... kazde jest dobre nawet "parszywego" przedstawiciela
                      handlowego.. tym bardziej jezeli ktos ma problemy z nawiazywaniem
                      znajomosci "na zywo" i wyrazaniu w sposob jasny i czysty dla otoczenia swoich
                      mysli (to nie jest wycieczka osobista)... mozna sie nauczyc tzw. zachowan
                      marketingowych, poznac ludzi.. co w interesach jest wazne... bo wystepuje kilka
                      rodzajow klientow..
                      wiec nawet jezeli ktos prowadzi interes na wlasny rachunek to tez mu sie to
                      przydaje.. no chyba, ze zamyka sie w dziurce..

pozdrawiam
                      • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 16:27

> zrobilam wycieczke... rozmowa byla oczywiscie prywatna... zrobilam to
                        > swiadomie... hmm... z reszta to byl odwet.. juz Ci kiedys zwrocilam uwage (nie
                        > raz), ze jesli chodzi o mnie to sobie nie zycze tego tupu zachowan (chyba
                        > we "wtorkowym" watku byla dyskusja miedzy nami na ten temat) wiec raczej mie to
                        >
                        > nie interesuje co znosisz a czego nie... niestety wziela gore zasada: "oko za
                        > oko, zab za zab"... jesli chodzi o ignora to coz.. przykro mi..

tak pamietam. przyznalem sie przeprosilem i uwazam na przyszlosc, ale u mnie
                        bylo to calkowicie nieswiadom, dotyczylo jednego/dowch zdan chyba i mialo
                        calkowicie inny wymiar i niewspolmierna "wage" sprawy. A nteresowac Cie to nie
                        musi jedynie napisalem dla czego tak robie, teraz jeszcze obok dwulicowosci moge
                        dodac zawisc.. obraz powoli sie dopelnia, ale boje sie odslonic cale jego
                        oblicze.

> w moim swiecie... istnieja prywatne firmy i jest ich wiele... i jakos srednio
                        > im sie powodzi, zeby nie powiedziec zle...

Pomijajac dyskusje na temat ze sa rozne firmy rozne dzialy gospodarki itp. i tak
                        wole jesc z wlasnej miski niz "okruchy z panskiego stolu"

> kryzys w Ameryce byl tzw. LOSOWY zwiazany z WTC..
                        > Polska to nie Ameryka..

Ale ma bardzo duzy wplyw na CALY SWIAT! i Boze #kasiu blagam zrob cos z tym
                        zdaniem o losowosci bo chyba umre za chwile losowy??? k....a losowy kyzys z
                        powodu WTC czyli od 11 wrzesnia jest dopiero tak? (poglebienie pewnych zlych
                        trendow w skutek tego nastapilo ale do cholery nie przez to mamy
                        kryzys/recesje!). Niech koleznaka sobie zobaczy jak ukladal sie wzrost PKB w USA
                        na przestrzeni ostatnich lat i wtedy powie czy gdy juz nastapila soft recesja w
                        USA i nastopilo zdarzenie z WTC to zaczol sie kryzys czy jednak cos ne tak
                        myslisz z ta losowoscia... o good -__-

> jesli chodzi o wiek,, to nie musze sie odmladzac.. to bylo nawiazanie do Twoich
                        > wczesniejszych doswiadczen i do Twojego sposobu zarabiania... podobno znasz sie
                        > na tym i zajmujesz sie tym dlugo..

Jak masz archiwum to poczytaj sobie moje zdania powinny brzmiec mniej wiecej
                        tak: "jestem malym zuczkiem na GPW i ide z pradem" nigdy nie twierdzilem ze sie
                        na tym dobrze znam bo b.slabo sie znam, choc starcza na to co chce. A co do
                        czasu-zalezy jak ktos traktuje okolo 2 lata, ale widze ze dzis na potrzeby
                        dyskusji albo wyolbrzymiasz albo umniejszasz albo pomijasz lub zaciemniasz.. eh
                        ta vendetta przeslania obiektywizm.

> co do Pana z Elity to nie rozumiemiem co chciales napisac....

Kawalek Twojej demonicznej teorii spiskowej co do pracy..bo jest wyolbrzymiona,
                        choc powtorze sie: sporo racji masz.

> ps. doswiadczenie... kazde jest dobre nawet "parszywego" przedstawiciela
                        > handlowego.. tym bardziej jezeli ktos ma problemy z nawiazywaniem
                        > znajomosci "na zywo" i wyrazaniu w sposob jasny i czysty dla otoczenia swoich
                        > mysli (to nie jest wycieczka osobista)... mozna sie nauczyc tzw. zachowan
                        > marketingowych, poznac ludzi.. co w interesach jest wazne... bo wystepuje kilka
                        > rodzajow klientow..
                        > wiec nawet jezeli ktos prowadzi interes na wlasny rachunek to tez mu sie to
                        > przydaje.. no chyba, ze zamyka sie w dziurce..

Zgadza sie choc zalezy kto co chce robic, a jakies tam
                        doswiadczenia "przedstawiciela" mam i juz Ci mowilem co o tym sadze...

KroTosS
                        • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 16:43
                          polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1021050&MP=1

polecam troszke sie dowiesz...

to ne zemsta slodziutki, nawet nie odwet.. ta przeprosiles i obiecales poprawe
                          po czym slowa nie dotrzymales.. (patrz kino)... moja wycieczka miala swoj cel,
                          ktory osiagnela w 100%... o tamtym sobie przypomnialam dopiero jak sie poczules
                          urazony.. (wiem co czujesz:))

dalej nie rozumiem o co chodzi z panem z Radia... jaki spisek????

hmmm.. cos kiepsko z ta Twoja recesja...

poszukam jeszcze kilka artykolow i przesle Ci na gg.. ups.. zapomnialam .. mam
                          ignora :(((

pozdrawiam

• krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 16:53
                            hmm... pierwsze co rzuca mi sei w oczy w artykule to PKB USA moze tez zobacz
                            kolezanko jeszcze raz i zrewiduj swoj smiedszny poglada na losowosc kryzysu a
                            ameryce co? Po co tkwisz przy bledzie-kazdemu moe zdazyc sie taki niefart...

o "cytowaniu" he he to nie tak mialem info od kogo innego dotyczylo to
                            calkowicie kogo innego-nie dotykalo to Ciebie, a na koniec to przez to ze ten
                            pajacyk przesadzil. A tak w ogole to chyba jest roznica w pisaniu o tum ze
                            ktos/gdzies i cytowania pogladow z prywatnej rozmowy zaciemniajac obraz i nie
                            bedac scislym. Widzisz roznice? Bo ja wielka!!!

KroTosS

Ps.Artykuly mozesz poszukac i przeslac na @ jak Ci tak zalezy. Chetnie
                            poczytam zawsze sie moze czegos nowego dowiem, a jak pamietasz nasza polemike
                            w "cel zycia' wiesz dla czego...

Ps.Coz za super fantastyczna wymiana friendly-postow z naszej sony, pelne
                            zolci, jadu i sarkazmow ;-) a tak milo kiedys bylo poczytac Twoje wesole i
                            pelne optymizmu posty-cos sie zmienilo? Rozczarowalas sie swiatem, odarto Cie
                            brutalnie ze zludzen czy co? Czy to tylko wycieczki osobiste? CHoc nie
                            ostatnie mozna skreslic bo jakby tak bylo oprocz tego bylo by i tamto co
                            kiedys a zostalo tylko to...
                • Gość: atomski Re: Radia Agory IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 13:32
                  Z tymi o to słowami łaczę się w bólu :
                  "I to jeszcze opisane jako "najlepsze stacje muzyczne"? Czy ten kto je tak
                  nazwał słuchał kiedykolwiek jakiejś choćby tylko "przyzwoitej" stacji
                  muzycznej?"

Reszta mnie lata i powiewa. Czy są tam i inne stacje i dlaczego .

Krotoss ,widzisz jestem człowiekiem o jakimś tam guście . Trochę się znam na
                  sztuce(z racji zawodu) ,trochę na historii (hobby ) .Trochę w życiu ksiązek
                  przeczytałem ,mam sporą kolekcję muzyki ...Mam też odniesienie ,bo są w Polsce
                  jeszcze inne stacje radiowe.Na zasadzie prostych porównań da się ocenić ,która
                  stacja jest prowadzona profesjonalnie ,a która nie.
                  Obiektywnie jestem w stanie sam stwierdzić ,że :
                  >najlepsze stacje muzyczne< -to wierutne kłamstwo
                  >najzabawniejszy poranek w mieście< -to wierutne kłamstwo .
                  Obiektywnie jestem też w stanie zauwazyć ( i zrobiłem to ) wiele sprzeczności w
                  założeniach programu Elity .

Dlaczego o tym piszę ? Po pierwsze :
                  Właśnie dlatego ,by sprawdzić czy się może jednak mylę. Wychodzi,że nie bardzo.
                  To mi wystarcza ,ale utwierdza w przekonaniu ,że w takim razie na każdym kroku
                  wciska sie kit (np z tymi niesamowitymi hasłami reklamowymi w stylu :
                  najlepsi,najzabawniejsi) .
                  Po drugie : Zadnej krucjaty nie zamierzam urządzać,ale napisac o tym co mi się
                  nie podoba chyba mogę ??????????

I naprawdę mam nadzieję ,że to ogłoszenie w poniedziałkowej GW PRACA o tym,że
                  Agora poszukuje dyrektora programowego nie dotyczy Elity (a propos praw rynku).

• Gość: atomski Re: Radia Agory IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 13:50
                    Kroti:
                    "A tak nie jest, bo jednak sie utrzymuja na rynku i idzie im
                    calkiem niezle (pan Gawronski w swoim lokalu mial calkiem zadowolon mine wiec
                    chyba bezrobocie mu tez nie grozi). Chodzi mi o to glownie ze wydaliscie ocene
                    i zrypaliscie Elite na czym swiat stoi, a jestescie tylko mala czescia osob
                    ktorym sie to nie podoba i takie gadanie nic nie daje, co innego jakby sie
                    okazalo ze faktycznie nikomu sie to nie podoba i zmusilibyscie Elite do zmiany
                    programu.. ale tak ne bedzie."

Pan Gawroński tylko deklamuje (chyba) . To i nie o co sie martwić . Jak mu
                    dadzą Biblie ,będzie klepał Biblię .
                    Owo zrypanie garstki osób ma jedynie na celu uświadomienie ,że na forum
                    GW ,gdzie bywają raczej dorośli i raczej "oczytani" internauci nikt (kloss to
                    klakier- nie liczę) nie wyraził się pozytywnie o poranku radia Elita. Jest to
                    tym bardziej ciekawe,że podobno radio ma trafiać właśnie do dorosłych ludzi
                    (patronat Agory sugeruje też swoje ).
                    To chyba warto przeprowadzic porządne badania socjologiczne ???????????????
                    Bo myślę, pomimo zapewnień dyrektora programowego ,że były -to musiały być
                    baaaaardzo byle jakie !!
                    Czy akcja : "Prosimy o pisanie do nas na papierze firmowym co najbardziej
                    lubicie słuchając nas w firmie ?" (albo jakoś podobnie) to ma byc jakiś etap
                    tych badań ? Tak ! Wyniki będą bardzo miarodajne. "Piszcie ,co Wam się
                    najbardziej podoba" :))) Dobre !!!!
                    Trzeba było jeszcze podpowiedzieć debilom po drugiej stronie drucików ,że jak
                    się coś nie podoba to mają przekręcić na inną stację i nie zawracac dupy
                    personelowi radia . Zeby nie było niedomówień :))))

• krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 15:56

>> To chyba warto przeprowadzic porządne badania socjologiczne ???????????????
                      > Bo myślę, pomimo zapewnień dyrektora programowego ,że były -to musiały być
                      > baaaaardzo byle jakie !!

O tak racja do ego zmierzam, bo tak wydaje mi sei ze psioczycie i tniecie
                      audycje/radio, ktore jednak ma spora sluchalnosc-dla tego napisalem "psu na
                      bude" moze troche niefortunnie ale to zalezy czy ktos sie czepia slowek czy nie..

KroTosS
                      • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 16:10
                        a gdzie sa zamieszczone dane o sluchalnosci?
                  • Gość: Ted® Re: Radia Agory IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:23
                    w tej chwili (14.25) jak klikniesz na link 'radio' pojawia się napis

Błąd - 8 razy

przepowiednia jaka cy cóś
                    • Gość: atomski Re: Radia Agory IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:30
                      14.32 - Ja widzę 9 błędów . Chyba się pogarsza :))))))
                      • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 15:54
                        od rana jest 9 sprawdzalem zanim napisalem tu 1 post ;-P

KroTosS von blad
    • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 16:47
      co do agenta... takich spraw nie zalatwia sie przy pomocy sms.. ;) to taka
      dobra rada
      • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 16:55

> co do agenta... takich spraw nie zalatwia sie przy pomocy sms.. ;) to taka
        > dobra rada

wiem, ale juz mi nie zalezao i byl to koniec, to dla tego.. life is brutal ;-P

KroTosS
        • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 17:02
          tja bardzo brutalne...

odpisze na wszytsko tu...
          wiec nie mam zludzen olego nic nie opadlo ani nic z tych rzeczy dalej jestem
          optymistak ale przy tym i realistka (polecam, mozna sobie oszczedzic wielu
          rozczarowan)... tak niefart zawsze moze sie zdarzyc....

co do zolci... szkoda jesli tak oceniasz... no coz nie mozna wszytskiego
          wyrazic za pomoca pisania... jezeli Twoje posty podszyte sa zolcia to tym
          bardziej przykro.. moje jeszcze nie.. ale sam powiedziales, ze zycie jest
          brutalne... to prawda...

no zeczywiscie to nie byla wycieczka osobista (kino) i chodzilo o kogos
          innego.. szkoda tylko, ze tak scisle powiazanego ze mna... pajacyk mowisz...?
          gdzie Twoj obiektywizm i tolerancja.. na podstawie 1 (slownie: jednego) postu
          tak sie o kims wyrazasz.. z tego co sobie przypominam kolega nawet nie pil do
          Ciebie wiec w ktorym momecie przesadzil? (wskaz mi Panie droge bo osleplam od
          tej zolci)

no tak Tobie nie zalezalo.. wiec sobie sms wyslales.. doskonale to o Tobie
          swiadczy krotii... hmmm... szkoda mi tylko tego, ze goroco cie polecalam i
          reczylam za Ciebie.. ale kazdemu sie moze trafic niefart.. moj blad.. kara byla
          pouczajaca.. trzeba bylo sie wytlumaczyc... z mojej zlej oceny pewnego
          czlowieka.. coz za niefart

pozdrawiam ;)
          • blondynka Re: Radia Agory 29.01.02, 17:11
            No cóż trudno udawać, że się nie podgląda waszej frapującej wymiany zdań...

Małe pytanko - zainteresował mnie wątek bycia lub nie przedstawicielem
            handlowym. Jestem, że tak powiem, żywotnio zainteresowana. Mogę prosić o
            szczegóły?
            • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 17:14
              oczywiscie..
              a co cie interesuje?
          • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 17:12
            po zolci bylo wyraznie ";-)" wiec sie nie zacietrzewiaj kolezanko, chyba ze
            nie rozumiesz co mialem na mysli.

a pajacyk pil do mnie rowniez moze nie bezposrednio, ale pil. A ja brutal i
            niefartowny gosc sptalem tego milego goscia czy mu sie film podobal.. eh...
            kolejny niefart w zyciu -__-

co do SMS'a to tak coz za profanacja kolejnego "papieza" wyslac SMS to taka
            tragedia, grubianstwo z mojej strony straszne, zrewiduj poglady na moja osobe
            zniz ja o kilka szczebli w ewolucji do punktu drabinki o nazwie "homo sapiens
            sapiens slacy SMS do strasznie dystyngowanych osob do ktorych tego czynic sie
            nie nalezy". Nie twierdze ze jest to najlepsze z mozliwych rozwiazan, ale znow
            demonizujesz #kasiu i wyolbrzymiasz.

KroTosS von SMS
            • blondynka Re: Radia Agory 29.01.02, 17:17
              Kasiu - jestes jak widzę teraz na forum, mogę cię zaprosić na bydgoski czat?
              • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 17:19
                blondynka napisał(a):

> Kasiu - jestes jak widzę teraz na forum, mogę cię zaprosić na bydgoski czat?

A nie wolisz GG z #kasia czy moze juz masz jakis wstret do tego... ;-)))

KroTosS
            • Gość: #kasia Re: Radia Agory IP: 194.204.138.* 29.01.02, 17:18
              juz zweryfikowalam .. na nic Twa rada... tak mi przykro..

hmm jezeli sie dzwoni do kogos w sprawie pracy to ok.. ale nawet jezeli z niej
              rezygnujesz to oznaka szacunku jest takze zadzwonienie i podziekowanie...
              (grzeczne :))) to tak wiele kosztuje? czasami warto pomyslec o innych.. w razie
              gdybym przypadkiem chciala polecic kogos innego (chyba dlugo sobie odczekam) to
              wolalabym nie slyszec komentarzy... "mam nadzieje, ze nie takiego jak
              ostatnio" "gbura" czy cos w tym stylu...
              • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 17:23

> hmm jezeli sie dzwoni do kogos w sprawie pracy to ok.. ale nawet jezeli z niej
                > rezygnujesz to oznaka szacunku jest takze zadzwonienie i podziekowanie...
                > (grzeczne :))) to tak wiele kosztuje? czasami warto pomyslec o innych.. w razie
                > gdybym przypadkiem chciala polecic kogos innego (chyba dlugo sobie odczekam) to
                > wolalabym nie slyszec komentarzy... "mam nadzieje, ze nie takiego jak
                > ostatnio" "gbura" czy cos w tym stylu...

tak czyli jednak profanacja totalna! jaki ja jestem straszny wyslalem SMS'a
                do "papieza". Tresc na pewno nie byla gburowata nawet zawierala pewne wyrazy
                okreslane mianem kulturalnych. A tak na przyszlosc do tego goscia co tak mnie
                okreslil, to niech jak sie przedstawia dodaje ze jest jakas dystyngowana osoba i
                ne zyczy sobie SMS'ow bo go to uraza. Amen

KroTosS

• krotoss do #kasi 29.01.02, 17:34
                  szkoda ze poszlas na ten czat prawdopodobnie, bo juz "cieszylem" sie na dalsza
                  wymiane zdan gdzi emogla bys ukazac na forum kolejne szczegoly dotyczacej
                  mojej osoby. Moze Cie pociaga ekshibicjonizm mnie nie... no ale coz tylko
                  uwazaj zeby nie przesadzic.

KroTosS
    • #kasia Re: Radia Agory 29.01.02, 17:34
      tak walka z wiatrakami... :))
      pozdrawiam kulturalnego kolege..
      • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 17:39
        A jednak jest nie opuscila mnie, ale powoli wypala sie nasza dyskusja, wiec
        choc "kolor moich majtek" zostanie w tejemnicy ;-))

jest takie powiedzenie: "wroga nalezy zabic strzalem w plecy z jak najwiekszej
        odleglosci, a o honor dbac wsrod przyjaciol" to tak na marginesie "wiatrakow" ;-)

KroTosS

Ps.Aha dla kolezanki lapiacej za slowka-przyslowie obrazujace nie doslownie
        dotyczace tej sprawy.
    • Gość: wodorski Re: Radia Agory IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:50
      Fajnie, że aż taka dyskusja z tego wyszła, chociaż w 90 % nie na temat :)))
      Dla uściślenia: chodziło mi tylko o to, że pod linkiem, który teraz - nie
      wiedzieć dlaczego - nie działa (???), a który nazywa się "Radio", są wyłącznie
      radia Agory, z całej Polski, a internauta nie jest o tym informowany. Skoro
      więc dodatkowo pisze się tam - "wykaz najlepszych stacji muzycznych", to - nie
      wiedząc o wspólnym właścicielu i użytym tandetnym zabiegu marketingowym - tenże
      internauta ma prawo sądzić, że rzeczywiście trafił na wykaz jakichś świetnych
      stacji - Gazeta przecież dla wielu ludzi pełni rolę silnie opiniotwórczą.
      I to jest obrzydliwe - to rzucenie na szalę całego autorytetu Gazety, aby dla
      wątpliwej etycznie reklamy oszukać niedoinformowanych (przez nią samą - i
      jeszcze celowo!) czytelników.
      Pozdrawiam wszystkich dyskutantów :)))
      • krotoss Re: Radia Agory 29.01.02, 21:54
        Gość portalu: wodorski napisał(a):

> Fajnie, że aż taka dyskusja z tego wyszła, chociaż w 90 % nie na temat :)))

Coz tak bywa nieraz, sorry z mojej strony ze dalem sie tak poniesc polemice i
        zapomnialem o radiu ;-)

"wykaz najlepszych stacji muzycznych"

tego nie potrafie tam zlokalizowac, ale gdyby tak bylo fakt troche smierdzaca
        sprawa, ale zawsze moga sie wykpic, ze to kwestia gustu i admin akurat ma taki
        gust hi hi.

Rowniez nie poskapie i pozdrawiam.

KroTosS von "nienatemat"
        • Gość: atomski Re: Radia Agory IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 13:00
          I ,że zawsze można przekręcić na inną stację ( w tym wypadku na inny portal ?)
          • krotoss Re: Radia Agory 30.01.02, 14:36

> I ,że zawsze można przekręcić na inną stację ( w tym wypadku na inny portal ?)

Tu juz gorzej, bo nie dosc ze forum i czat to jeszcze ostatnio caly portal mi
            sie podoba, jest odmienny od innych portali. Ma swoja specyfike i dla mnie nawet
            9 bledow w radiach nie spowoduje zmiany portalu :-) jeszcze by ulepszyli
            wyszkiwarke i przeszukiwarke forum... ale eh rozmarzylem sie chyba zbytnio -__-

KroTosS von gazeta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka