Gość: Sunio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:56 Gdyby ktoś zechciał zobaczyć niezwykłe fotografie Bydgoszczy wykonane przez Janusza Michalskiego to zapraszam na www.wenecja.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Konstelacja szesnastu 11.12.03, 00:01 co prawda przeglądam teraz pobieżnie, ale super stronka! Pomimo, że spam ;) Ps. Pan Kuba czym pstryka? <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Konstelacja szesnastu 11.12.03, 00:40 Ja chciałbym zobaczyć - ale niepoprawne ich zamieszczenie na stronie nie pozwala mi na to.... :( Gdybyście tak mogli wrzucić te zdjęcia w plikach bez spacji w nazwach i dobrze wpisanymi ścieżkami (w adresach jest "/", a nie"\") to może miałbym szansę... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Konstelacja szesnastu 11.12.03, 00:42 da.killa w którym dziale?? mi wszędzie gdzie byłem działa.. <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Konstelacja szesnastu 11.12.03, 00:51 chociażby ta fota: www.wenecja.art.pl/foto%5Ckonstelacja16%5CBialy%20Spichrz%20zima%201.jpg wystarczyłoby, żeby ścieżka była podana tak: www.wenecja.art.pl/foto/konstelacja16/Bialy%20Spichrz%20zima%201.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Konstelacja szesnastu 11.12.03, 00:57 nie wiem gdzie to znalazłeś, ale ok błąd jest, ja natomiast znalazłem wiersz Pontusa :) <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Konstelacja szesnastu 11.12.03, 00:59 a już mam ta fotkę-ja mam okienko do przeglądania i wszędzie są '/' Pewnie jedziez na jakiejś ambitnej przeglądarce co? :) <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Konstelacja szesnastu 11.12.03, 01:02 o teraz mam tez te niedziałające, jak trzeba klikać asmemu to faktycznie z '/' nie działa.. ja ide spać lepiej ;D :] Dobranoc. <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Konstelacja szesnastu IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 11.12.03, 01:13 bardzo dobra i bardzo wazna strona o Bydgoszczy. była juz tu reklamowana trochę :-) mam ją co prawda w ulubionych,ale -o zgrozo- nieco sie przykurzyła. tymczasem szykuje się chyba mała sensacja ? "Pod koniec pazdziernika zawiazalo sie Stowarzyszenie Odbudowy Bydgoskiej Fontanny POTOP, na ktorego czele stanal prof. Zygmunt Mackiewicz. Kontakt ze stowarzyszeniem nawiazac mozna przez E-mail potop@potop.bydgoszcz.pl ; . W opracowaniu jest strona www.potop.bydgoszcz.pl " jejku ! karp alias marzanna spadłby z krzesła :-) a cos mnie tkneło,ze cos sie dzieje,gdy dwa dni temu spotkałem starszego ,nieco rozgorączkowanego człowieka w archiwum na gdańskiej. człowiek ten zachwycał własnie sie znalezionymi zdjeciami Potopu. cos tam dyskutował z obsługą... znaczy sie - ostro wzieli sie do roboty :-) przynajmniej na razie Odpowiedz Link Zgłoś