Dodaj do ulubionych

Kto potrącił aktorkę?

IP: *.energis.pl 11.12.03, 21:17
jako potencjalny klient OIKOSu nigdy bym nie podpisal umowy z tym
czlowiekiem . z daleka pachnialo przekretem i tanim cwaniactwem... a tu
jeszcze czlonek sld ... nic tylko gratulowac .... poprsze o certyfikaty firm
wolnych od szamba sld
Obserwuj wątek
    • Gość: Archansky Re: Kto potrącił aktorkę? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 06:40
      Jaka tam z niej aktorka, gdyby zagrala w X czesci Emanueli to bylaby aktorka. A
      tak to nie ma co mówić. Ja tez moge sobie dodac piosenkarz i nikt tego nie
      sprawdzi.
      A fakt pana Sliza pomine, szalony czlowiek skoro porywa sie do checi zabicia.
    • Gość: kujawiak Re: Kto potrącił aktorkę? IP: *.alfa.pl / *.alfa.pl 13.12.03, 23:35
      Ten facet to chyba świr, ale jego postępowanie można zaliczyć do normalnego w
      sld, ponadto mam pytanie skąd szeregowy pracownik UW ( siostra "aktorki"....
      ma takie pieniążki na zakup działki. Bardzo to podajrzane, może nasze służby
      skarbowe zainteresuje tan mały fakcik.
    • Gość: Rom Re: Kto potrącił aktorkę? IP: 213.77.40.* 14.12.03, 01:04
      Chyba Krzywdzicie Henia Śliża> Każdy kto poznał RIKICKIE WIE, ŻE TO WIELKIE
      CWANIARY
      • Gość: IRON Re: Kto potrącił aktorkę? IP: *.energis.pl 14.12.03, 09:20
        Sliż to wielki cwaniak, zarobił na spółdzielni Związków Twórczych milion złotych, doprowadzając ją do upadku, dla mnie to smieć nie człowiek
    • Gość: w Re: Kto potrącił aktorkę? IP: *.uwoj.bydgoszcz.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 24.12.03, 00:20
      Ach znów te Rokickie g... Zaangażowała w to swoją siostrę! Aktoreczka niech sie
      uczy w szkole, a nie odgrywa rolę w jakichś super hororach. Oczywiście
      scenariusz napisany został przez Wioletę! Ludzie ona szantarzuje go!
      • Gość: sorry Dalej Kingę Rokicką na Artystę Roku! IP: *.cps.pl 24.12.03, 00:28
    • Gość: Man Re: Kto potrącił aktorkę? IP: *.uwoj.bydgoszcz.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 24.12.03, 00:26
      Panie Kowalski! Jeśli chce się błysnąć jako pismak w poważnej gazecie to nie
      można opisać wersji niepotwierdzonej! Ta kobieta była u mnie też ale odmówiłem
      jej ukazania się artykułu! Zrobił Pan podstawowy błąd, wynika z tego, że
      kariery Pan nie zrobisz!
    • Gość: Pracownik Gazety Re: Kto potrącił aktorkę? IP: *.uwoj.bydgoszcz.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 24.12.03, 00:41
      Sprawdziłem trochę tę sprawę. W Prokuraturze jest doniesienie iż to Rokiccy z
      wynajętą bandą feralnej nocy ścigały Śliża po Bydgoszczy i czatowali na niego
      pod domem! Wpadli, bo cywilny wóz policji spisał ich pod Śliza domem! Potem
      Rokiccy chcieli odwrócić kota ogonem, a dochodzenie trwa. Jestem ciekaw jak
      można było napisać bzdury, jeśli się nie chciało sprawdzić chronologiczne
      zgłoszenia na policji. Z tego wynika, że to jest coś nie tak!!! Nie uważacie?
      Tonący brzytwy się trzyma, a Śliż na takiego nie wygląda - chyba to Rokicka
      idzie na dno skoro nie ma czym spłacić kredytu!~
    • Gość: id Re: Kto potrącił aktorkę? IP: *.uwoj.bydgoszcz.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 24.12.03, 00:54
      jak to łatwo kogoś oczerniać!!! Pracownik Urzędu wojewódzkiego i próbuje
      wojowac na szerokich wodach? Kupuje za kredyt drogie działki od pośrednika,
      który w tej branzy się zna, a potem poluje na niego? Jak bank udzielił jej
      kredytu? Poza tym ludzie z banku, którzy udzielali rokickim kredytu już dawno
      zostali pozwalniani i toczy sie postępowanie wobec nich. Nie chciałaby zadrzeć
      z Panią, no i Panem - Marcinie.
    • Gość: kerl Pracownicy UW w sprawie Rokickiej IP: 213.77.40.* 24.12.03, 22:05
      Jaja jak berety. uwoj.bydg.pl to urząd wojewódzki. Wynika z tego, że
      paracownicy urzędu walczą z Rokicką. Dlaczego? To że była dupą Pięty, to nie
      grzech, tylko potrzeba serca. Oboje tacy mali.Przynajmniej Grześ nie musiał
      stawać na palcach. A że jak u kogoś odbyt zbyt blisko od głowy, to mu odbija,
      to już tak jest. Fajnie, że wybitna działaczka Solidarności i AWS sostaje
      działaczką SLD. Iwonka, chcę cię bzykać, jak Pięta!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka