rhemek 07.08.01, 19:27 krotoss, chyba wczoraj cie nie bylo. Portal tez chyba nie zabardzo dzisiaj chodzil. Cenie sobie twoje opinie. Moze pogamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 19:37 Jestem jestem wczoraj rzeczywiscie mnie nie bylo chociaz pokazalem sie rano i wieczorem ale uprzedzalem w liscie obecnosci ze moge zniknac :) Pozdrowki Ps.Zajrzyj do swojego watku o niechodzeniu forum juz sie tam dopisalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:02 Widze ze jestes. Fajnie. Bez ciebie jest nudnawo. Wczoraj wieczorkiemto bylo wrecz dretwo... Kurcze, zetez nie ma zadnych fajnych tematow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: KroTosS Jestes na forum? IP: 213.25.90.* 07.08.01, 20:05 w Łodzi ten sam problem. Wyszperałem na szczęście coś fajnego o Hitlerze, jak chcecie to sobie możecie ściągnąć! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:09 A zobacze zaraz bo moze byc ciekawe. KroTosS Ps.A swoja droga Hitler to ten malarz z Austrii??? ;)(ten usmiech z przymrozeniem dodalem zeby mi nikt nie nawrzucal nieuctwa ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:07 No nie narzekaj jak wczoraj wrocilem to bylem w szoku-full nowych watkow i taki jeden z czerwonymi kropkami obok-wchodze, czytam i ssssssuuuuuuuppppppeeeeeeeeerrrrrrrrr!!!!!! wygarlismy-zaczynaja liczyc posty(i sie z nami), jeszcze komentuja troche i ludzi przybylo jest fajnie. KroTosS Ps.Zajrzyj do mojego watku "Na jaka bryke zmienilibyscie(czy jakos tak) swoj samochodzik?" toczyla sie tam i pewnie jutro jak wroca zainteresowani fajna dyskusja o samochodach-chyba ze Cie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:09 tak, ale wczoraj wieczorem bywalo, z przez 20 minut nie bylo zadnego nowego posta. skandal:):) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:10 A to tak i zobacz to w Lodzi co Pepe poleca-nezle moze skopiujemy :). KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:14 To o hitlerze to zart? Bo jesli prawda, to chyba komus niezle odwalilo... ale to klonowanie... to chyba nie tak zle... Wyobrazasz sobie krotoss 6 tomaszow gollobow w polonii? Wtedy polonia rulezzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: KroTosS Jestes na forum? IP: 213.25.90.* 07.08.01, 20:16 mówię, że nie żart. Znalazłem to na hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:23 Moze cos wyskrobia(jakas probke krwi czy cos) i to zrobia oszolomy ale wiadomo tylko kod DNA bedzie taki sam, musial by stary tego nowego tez walic po ryju jak Adolfa zeby tez taki pierdolniety wyrosl(sorry za ordynarnosc ale goscia nie darze sympatia-wiadomo-choc wiedzial co z pedalami robic ;)). KroTosS Ps.Z Gollobami to juz dwoch mielismy i byly sezony co o malo nie spadlismy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:26 A propo poloni, to po wczorajszym przegranym meczem w czestochowie maja u mnie wielki minus... Jakich to my czasow dozylismy, ze przegrywamy z ostatnia druzyna ligi... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:30 Wogole paranoja jakis kurcze no wlasnie jak on mial-zreszta trzech laikow z Czestochowy objezdzalo naszych jak chcialo i Henka z now w "formie" ale k nie tu o tym bo nam watek przeniosa :))) a teraz trzeba z adminem zyc juz w zgodzie. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:33 Przesadzasz.Adminowi chodzi tylko o watki tematyczne, na ogolnych mozemy gadac ile wlezie... na wszystkie tematy. Zuzel ni tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KroTosS Jestes na forum? 07.08.01, 20:36 Tak tylko zartowalem zapomniale dodac ;) czy co? chyba tak ale juz mi sie nie chce zagladac do mojego bo latam jak oparzony z watka na watek i nie moge nadazyc :). KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: KroTosS Jestes na forum? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:59 a ja myślałam, że wy nie lubicie żużla... Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: KroTosS Jestes na forum? 08.08.01, 07:54 Co KOLezanka Sonia tu isynuuje?:):) Ja i krotoss UWIELBIAMY ZUZEL!!!!!!!! Trzeba uwaznie czytac. Prosimy o przeprosiny za ta Insynuacje:):):):):) POzdrawiamy kolezanke Sonie:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: KroTosS Jestes na forum? IP: 200.5.1.* 08.08.01, 08:39 Sonia serdecznie przeprasza. Też lubię żużel, chociaż ostatnio ograniczam się głównie do GP. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: KroTosS Jestes na forum? 08.08.01, 19:08 Serdecznie dziekuje za pozdrowienia i przeprosiny:):):) Pozdrawiam SONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś