t.king Re: wybory forumowicza/forumowiczki 2003 19.12.03, 20:37 1.tyciarek - 10 za fantazję; 2.lokator - 5 za humor; 3.radca - 5 za to że "nie pęka" -- GŁUPICH NIE SIEJĄ SAMI SIĘ RODZĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 19.12.03, 22:42 t.king 1.tyciarek - 10 za fantazję; 2.lokator - 5 za humor; 3.radca - 5 za to że "nie pęka" tyciarek-------------0------------------------------------27---------- I_jane----------------0-----------------------------------22---------- europejka-----------20-----------------------------------20---------- lokator--------------20-------------------------------------20--------- radca----------------20-------------------------------------18---------- unsatisfied6---------0------------------------------------17--------- deja vu--------------20-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------13--------- wiech---------------20------------------------------------13---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- t.king----------------0----------------------------------11---------- Gall-----------------20---------------------------------------9------- maria----------------20------------------------------------8---------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- elodia-----------------6-------------------------------------7--------- zonc-----------------20-------------------------------------8--------- qczi--------------------1-----------------------------------6----------- ispan----------------19-------------------------------------6--------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fore-------------------0-----------------------------------5----------- da.killa----------20--------------------------------------5--------- ivica-----------------20-------------------------------------5--------- #kasia-----------------20------------------------------------5---------- genuine44-----------0--------------------------------------4--------- sator-arepo--------0------------------------------------4--------- ochman------------20--------------------------------------4-------- bator1-------------20---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- fin-------------------20------------------------------------2----------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- ojro----------------20------------------------------------1------------ beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- wojt----------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Pytanie 19.12.03, 21:04 Czy mozna nadawac punkty ujemne? :) ps. juz wykorzystalem 20, czyli jak rozdam np. 10 ujemnych zostanie mi 10 dodatnich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 21:39 genuine44 napisał: > Czy mozna nadawac punkty ujemne? :) > > ps. juz wykorzystalem 20, czyli jak rozdam np. 10 ujemnych zostanie mi 10 > dodatnich? 20 - (-10) = 10 ? 20 + 10 = 30 :)))) gdzie sprawiedliwosc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Pytanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 22:03 To przypomina trochę konkurs Eurowizji ale dobrze - Maria 10 , Radca -4 , Zonc- 4, a 2 zostawie sobie na później No to zdrówko Wojt z Fordonu Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 19.12.03, 22:48 To przypomina trochę konkurs Eurowizji ale dobrze - Maria 10 , Radca -4 , Zonc- 4, a 2 zostawie sobie na później No to zdrówko Wojt z Fordonu tyciarek-------------0------------------------------------27---------- I_jane----------------0-----------------------------------22---------- radca----------------20-------------------------------------22---------- europejka-----------20-----------------------------------20---------- lokator--------------20-------------------------------------20--------- maria----------------20------------------------------------18---------- unsatisfied6---------0------------------------------------17--------- deja vu--------------20-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------13--------- wiech---------------20------------------------------------13---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- zonc-----------------20-------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- Gall-----------------20---------------------------------------9------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- elodia-----------------6-------------------------------------7--------- qczi--------------------1-----------------------------------6----------- ispan----------------19-------------------------------------6--------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fore-------------------0-----------------------------------5----------- da.killa----------20--------------------------------------5--------- ivica-----------------20-------------------------------------5--------- #kasia-----------------20------------------------------------5---------- genuine44-----------0--------------------------------------4--------- sator-arepo--------0------------------------------------4--------- ochman------------20--------------------------------------4-------- bator1-------------20---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- fin-------------------20------------------------------------2----------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- ojro----------------20------------------------------------1------------ beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- wojt----------------2---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 15:30 > tyciarek-------------0------------------------------------27---------- > I_jane----------------0-----------------------------------22---------- > radca----------------20-------------------------------------22---------- > europejka-----------20-----------------------------------20---------- > lokator--------------20-------------------------------------20--------- > maria----------------20------------------------------------18---------- > unsatisfied6---------0------------------------------------17--------- > deja vu--------------20-----------------------------------17---------- > ted-------------------0-------------------------------------13--------- > wiech---------------20------------------------------------13---------- > cygne-----------------0------------------------------------12---------- > zonc-----------------20-------------------------------------12--------- > t.king----------------0----------------------------------11---------- > Gall-----------------20---------------------------------------9------- > pontus-------------20--------------------------------------8-------- > elodia-----------------6-------------------------------------7--------- > qczi--------------------1-----------------------------------6----------- > ispan----------------19-------------------------------------6--------- > krotoss----------------0------------------------------------5---------- > fore-------------------0-----------------------------------5----------- > da.killa----------20--------------------------------------5--------- > ivica-----------------20-------------------------------------5--------- > #kasia-----------------20------------------------------------5---------- > genuine44-----------0--------------------------------------4--------- > sator-arepo--------0------------------------------------4--------- > ochman------------20--------------------------------------4-------- > bator1-------------20---------------------------------3------------ > rhemek---------------0-------------------------------------3------- > miś112--------------20-------------------------------------2--------- > fin-------------------20------------------------------------2----------- > carton---------------20-------------------------------------1---------- > polynomial---------20-------------------------------------1--------- > megalomaniac----20--------------------------------------1--------- > oti-------------------20--------------------------------------1--------- > basia-----------------20-------------------------------------1---------- > ojro----------------20------------------------------------1------------ > beat------------------20----------------------------------------------- > zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- > maciej--------------20----------------------------------------------- > gut------------------20---------------------------------------------- > wojt----------------2---------------------------------------------- > nodorf-------------20---------------------------------------------- > polonus-----------20----------------------------------------------- patrząc się na wyniki , zastanawiam się gdzie chciałbym się na tej liscie znaleźć - w czołowce czy środku czy w końcówce . z drugiej strony zupełnie odpowiada mi sąsidztwo innych na liście . należałoby podać termin proponuję 31 grudnia 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 15:36 a moze bys sie z nami dzis wybral do miasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 16:00 wsn napisała: > a moze bys sie z nami dzis wybral do miasta?? ja? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 16:02 unsatisfied6 napisał: > wsn napisała: > > > a moze bys sie z nami dzis wybral do miasta?? > ja? > > nooo Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 16:06 wsn napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > wsn napisała: > > > > > a moze bys sie z nami dzis wybral do miasta?? > > ja? > > > > > > > nooo w nowym roku teraz mam kilka spraw do załatwienia i zjeżdżajacą się rodzinkę . Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 16:08 buuuu..... okej.. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 16:10 a na jednego browara=godzinke? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 16:15 wsn napisała: > a na jednego browara=godzinke? niestety - ale w nowym roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 16:20 bu... okej... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: termin- zupełnie odpowiada mi otoczenie 20.12.03, 16:14 wsn napisała: > buuuu..... > okej.. też żałuje Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Pytanie 19.12.03, 22:43 genuine44 napisał: > Czy mozna nadawac punkty ujemne? :) > > ps. juz wykorzystalem 20, czyli jak rozdam np. 10 ujemnych zostanie mi 10 > dodatnich? nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Pytanie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.12.03, 23:04 niezłe halo :-)))))))))) ogłaszam koniec wyborów. niniejszym jako przewodniczący nieformalnego związku forumowiczów bydgoskich nakładam na was akcyzę w wyskosci 4 złotych od wpisu. (własnie wynajłąłem księgową, która od dziś zaczyna naliczać). ustala sie też,ze do przewodniczącego-jak ma sie sprawę- nalezy zwracać się przez sekretarkę (ktoś chętny ?). w godzinach- 10.00- 10.15. dziękuję. wasz przewodniczący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Pytanie IP: *.awacom.pl 19.12.03, 23:07 sekretarki są śliczne... więc może qczi?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoncx drogi u6 ;-) IP: *.awacom.pl 19.12.03, 23:01 czy jesy sensem dawanie jednej osoby działającej po kilkoma nickami kilkakrotnie 20 pkt? Po co rozdrabniac ojro na europejke?? niech sie punkty sumuja!! ;-) to tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: drogi u6 ;-) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 19.12.03, 23:12 zapomniałem dodać,ze kazdy kto oddał na mnie punkty ma ulgę. za kazdy oddany punkt - miesiac wpisów za 50% wartości wyjsciowej. (poza godzinami szczytu). każdy,kto okaże skruchęi napisze ładnymi słowami,ze mu żal,ze chwilowe zaćmienie gdy głosował na kogo innego- ulga od 1-3 miesiecy 50% promocyjnej stawki za wpis. oczywiscie promocji sie nie łaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: drogi u6 ;-) IP: *.awacom.pl 19.12.03, 23:16 to ja oddaje jednak 20 na RADCE?? za to są kary??? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: drogi u6 ;-) 19.12.03, 23:21 ja chce byc skarbnikiem z waszych wpisow qpie nowa glowe tycarkowi no i dla niego pogrobowy 1 punkcik z litosci /no i chce przez miesiac pisac za polfriko w godzinach szczytu ;))/ Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: drogi u6 ;-) 20.12.03, 16:04 Gość portalu: zonc napisał(a): > to ja oddaje jednak 20 na RADCE?? za to są kary??? nie ma kar , bo nie isnieje taka mozliwość Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: drogi u6 ;-) 20.12.03, 16:02 Gość portalu: zoncx napisał(a): > czy jesy sensem dawanie jednej osoby działającej po kilkoma nickami > kilkakrotnie 20 pkt? Po co rozdrabniac ojro na europejke?? niech sie punkty > sumuja!! > > ;-) to tyle.. nie wiedziłem , że ojro to Europejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: drogi u6 ;-) IP: *.awacom.pl 20.12.03, 16:07 kiedy nowi ranking... z moimi dodanymi punktami (pierwsza wersja, nie te na radce...) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: drogi u6 ;-) 20.12.03, 16:10 Gość portalu: zonc napisał(a): > kiedy nowi ranking... z moimi dodanymi punktami (pierwsza wersja, nie te na > radce...) > > > pozdrawiam sorki , nie zauważyłem - napisałeś w trochę innym formacie i przeoczyłem już aktualizuję . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 20.12.03, 16:22 zonc: I_jane+ 3 europejka+ 6 unsatisfied6 + 6 genuine44 +1 da.killa +1 ivica +2 ispan +1 -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- tyciarek-------------0------------------------------------27---------- europejka-----------20-----------------------------------26---------- I_jane----------------0-----------------------------------25---------- unsatisfied6---------0------------------------------------23--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- lokator--------------20-------------------------------------20--------- maria----------------20------------------------------------18---------- deja vu--------------20-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------13--------- wiech---------------20------------------------------------13---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- zonc------------------0-------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- Gall-----------------20---------------------------------------9------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- elodia-----------------6-------------------------------------7--------- ispan----------------19-------------------------------------7--------- ivica-----------------20-------------------------------------7--------- qczi--------------------1-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fore-------------------0-----------------------------------5----------- #kasia-----------------20------------------------------------5---------- genuine44-----------0--------------------------------------5--------- sator-arepo--------0------------------------------------4--------- ochman------------20--------------------------------------4-------- bator1-------------20---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- fin-------------------20------------------------------------2----------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- ojro----------------20------------------------------------1------------ beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- wojt----------------2---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 20.12.03, 16:24 qczi: tyciraek 1 -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- europejka-----------20-----------------------------------26---------- I_jane----------------0-----------------------------------25---------- unsatisfied6---------0------------------------------------23--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- lokator--------------20-------------------------------------20--------- maria----------------20------------------------------------18---------- deja vu--------------20-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------13--------- wiech---------------20------------------------------------13---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- zonc------------------0-------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- Gall-----------------20---------------------------------------9------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- elodia-----------------6-------------------------------------7--------- ispan----------------19-------------------------------------7--------- ivica-----------------20-------------------------------------7--------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fore-------------------0-----------------------------------5----------- #kasia-----------------20------------------------------------5---------- genuine44-----------0--------------------------------------5--------- sator-arepo--------0------------------------------------4--------- ochman------------20--------------------------------------4-------- bator1-------------20---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- fin-------------------20------------------------------------2----------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- ojro----------------20------------------------------------1------------ beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- wojt----------------2---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ispan Re: notowania 20.12.03, 20:04 U6, czemu jeszcze mam 19 pkt do wykorzystania? O ile sie nie pomylilem w obliczeniach powinno byc 0. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: notowania 20.12.03, 21:52 ispan napisał: > U6, czemu jeszcze mam 19 pkt do wykorzystania? O ile sie nie pomylilem w > obliczeniach powinno byc 0. > > pozdr dzieki za przypomnienie , miałem się o to właśnie ciebie zapytać . Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: notowania 20.12.03, 21:13 Skoro już tak szczodrze zostałem obdarowany punktami do rozdania, to nie będę ich bliźnim żałował :-) europejka 2 ted 1 Gall 1 ispan 1 #kasia 2 genuine44 1 sator-arepo 7 ochman 2 fin 2 wojt 1 Uzasadniać trudno tak na poczekaniu: rozdaję przede wszystkim na zasadzie pozytywnych skojarzeń, a jednemu takiemo trochę po kumotersku :-) Spokojnych świąt bez forum, życzę bez wyjątku wszystkim (ze szczególnym uwzględnieniem heniomarzanny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu no-to-Wania dawaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 21:09 coz, pospiesznie, pakujac pierniki w kieszenie rossssdaje co mi dane zostalo: elodia - 3 za nocne grzyby w rybach europejka - 3 za dystans i europejskosc fore - 3 za rzadkosc (a szkoda) lecz celnosc ted - 3 - za ojczyma ;-))) unsatisfied6 - 3 za wyjscie z siebie i pogalopowanie w skarpetkach wiech - 3 za razenie spacja i poczucie huuuumoru uklony dla WSZYSTKICH!!! pa, pa, paszla! - Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 20.12.03, 22:04 bator 1: Skoro już tak szczodrze zostałem obdarowany punktami do rozdania, to nie będę ich bliźnim żałował :-) europejka 2 ted 1 Gall 1 ispan 1 #kasia 2 genuine44 1 sator-arepo 7 ochman 2 fin 2 wojt 1 Uzasadniać trudno tak na poczekaniu: rozdaję przede wszystkim na zasadzie pozytywnych skojarzeń, a jednemu takiemo trochę po kumotersku :-) Spokojnych świąt bez forum, życzę bez wyjątku wszystkim (ze szczególnym uwzględnieniem heniomarzanny :-) -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- europejka-----------20-----------------------------------28---------- I_jane----------------0-----------------------------------25---------- unsatisfied6---------0------------------------------------23--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- lokator--------------20-------------------------------------20--------- maria----------------20------------------------------------18---------- deja vu--------------20-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------14--------- wiech---------------20------------------------------------13---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- zonc------------------0-------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- sator-arepo--------0------------------------------------11--------- Gall-----------------20---------------------------------------10------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- elodia-----------------6-------------------------------------7--------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- ivica-------------------0-------------------------------------7--------- #kasia-----------------20------------------------------------7---------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- genuine44-----------0--------------------------------------6--------- ochman------------20--------------------------------------6-------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fore-------------------0-----------------------------------5----------- fin-------------------20------------------------------------4----------- bator1---------------0---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- ojro----------------20------------------------------------1------------ wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 20.12.03, 22:10 coz, pospiesznie, pakujac pierniki w kieszenie rossssdaje co mi dane zostalo: elodia - 3 za nocne grzyby w rybach europejka - 3 za dystans i europejskosc fore - 3 za rzadkosc (a szkoda) lecz celnosc ted - 3 - za ojczyma ;-))) unsatisfied6 - 3 za wyjscie z siebie i pogalopowanie w skarpetkach wiech - 3 za razenie spacja i poczucie huuuumoru uklony dla WSZYSTKICH!!! pa, pa, paszla! - Déjá vu -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------20-----------------------------------31---------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- I_jane----------------0-----------------------------------25---------- radca----------------20-------------------------------------22---------- lokator--------------20-------------------------------------20--------- maria----------------2------------------------------------18---------- deja vu--------------20-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------17--------- wiech---------------20------------------------------------16---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- zonc------------------0-------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- sator-arepo--------0------------------------------------11--------- Gall-----------------20---------------------------------------10------- elodia-----------------6-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- fore-------------------0-----------------------------------8----------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- ivica-------------------0-------------------------------------7--------- #kasia-----------------20------------------------------------7---------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- genuine44-----------0--------------------------------------6--------- ochman------------20--------------------------------------6-------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fin-------------------20------------------------------------4----------- bator1---------------0---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- ojro----------------20------------------------------------1------------ wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: notowania- powtarzam.... IP: *.awacom.pl 20.12.03, 23:29 zlikwiduj podwojne osoby bo to niesprawiedliwe.. albo mi daj gulczasa i gulczasa87 zeby też rozdali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: notowania- powtarzam.... 20.12.03, 23:37 Gość portalu: zonc napisał(a): > zlikwiduj podwojne osoby bo to niesprawiedliwe.. albo mi daj gulczasa i > gulczasa87 zeby też rozdali ;-) ja nie jestem w stanie stwierdzić teraz czy Europejka i ojro to te same osoby . jeżeli tak jest , to na pewno Europejka nie skorzysta z tego i sama jak zauważy poprosi mnie o usunięcie ojro . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu unsatisfied6 !!!!!! Re: notowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 23:43 i prosze mi odjac punkty rozdawalnicze - ostal mi sie jeno jeden Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 unsatisfied6 !!!!!! Re: notowania 20.12.03, 23:52 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > i prosze mi odjac punkty rozdawalnicze - ostal mi sie jeno jeden dlaczego ? coś przeoczyłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka unsatisfied6 IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.03, 23:55 Prosze mi nie rozdwajac jestestwa;) €uropejka i Ojro (autorstwa Zonca) to jedna osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: unsatisfied6 20.12.03, 23:58 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Prosze mi nie rozdwajac jestestwa;) > €uropejka i Ojro (autorstwa Zonca) > to jedna osoba :) ok i przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: unsatisfied6 IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.03, 00:02 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > Prosze mi nie rozdwajac jestestwa;) > > €uropejka i Ojro (autorstwa Zonca) > > to jedna osoba :) > ok i przepraszam no problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 21.12.03, 00:00 -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------20-----------------------------------31---------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- I_jane----------------0-----------------------------------25---------- radca----------------20-------------------------------------22---------- lokator--------------20-------------------------------------20--------- maria----------------2------------------------------------18---------- deja vu--------------20-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------17--------- wiech---------------20------------------------------------16---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- zonc------------------0-------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- sator-arepo--------0------------------------------------11--------- Gall-----------------20---------------------------------------10------- elodia-----------------6-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- fore-------------------0-----------------------------------8----------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- ivica-------------------0-------------------------------------7--------- #kasia-----------------20------------------------------------7---------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- genuine44-----------0--------------------------------------6--------- ochman------------20--------------------------------------6-------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fin-------------------20------------------------------------4----------- bator1---------------0---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: notowania IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 00:06 lokator - 10 zonc - 5 ljane - 5 go go Power Rangers!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: notowania 21.12.03, 00:12 Gość portalu: Milak napisał(a): > lokator - 10 > zonc - 5 > ljane - 5 > > go go Power Rangers!!! sorry nie jesteś na liście i masz upiorne poczucie humoru forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7702495&a=7742635 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: notowania IP: *.awacom.pl 21.12.03, 23:14 go go ;-) boje się co o ciebie milak ;-) Poer rengers lubisz!! nie znasz sie!! Gradon Ball i muminki lepsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 23.12.03, 11:24 Milak lokator - 10 zonc - 5 ljane - 5 -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------20-----------------------------------31---------- I_jane----------------0-----------------------------------30---------- lokator--------------20-------------------------------------30--------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- maria----------------20------------------------------------18---------- deja vu--------------2-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------17--------- zonc------------------0-------------------------------------17--------- wiech---------------20------------------------------------16---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- t.king----------------0----------------------------------11---------- sator-arepo--------0------------------------------------11--------- Gall-----------------20---------------------------------------10------- elodia-----------------6-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- fore-------------------0-----------------------------------8----------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- ivica-------------------0-------------------------------------7--------- #kasia-----------------20------------------------------------7---------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- genuine44-----------0--------------------------------------6--------- ochman------------20--------------------------------------6-------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fin-------------------20------------------------------------4----------- bator1---------------0---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Milak --------------0------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 21.12.03, 00:03 -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------20-----------------------------------31---------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- I_jane----------------0-----------------------------------25---------- radca----------------20-------------------------------------22---------- lokator--------------2-------------------------------------20--------- maria----------------20------------------------------------18---------- deja vu--------------20-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------17--------- wiech---------------20------------------------------------16---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- zonc------------------0-------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- sator-arepo--------0------------------------------------11--------- Gall-----------------20---------------------------------------10------- elodia-----------------6-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- fore-------------------0-----------------------------------8----------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- ivica-------------------0-------------------------------------7--------- #kasia-----------------20------------------------------------7---------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- genuine44-----------0--------------------------------------6--------- ochman------------20--------------------------------------6-------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fin-------------------20------------------------------------4----------- bator1---------------0---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 sprostowanie w pktach do rozdania 21.12.03, 00:07 -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------20-----------------------------------31---------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- I_jane----------------0-----------------------------------25---------- radca----------------20-------------------------------------22---------- lokator--------------20-------------------------------------20--------- maria----------------20------------------------------------18---------- deja vu--------------2-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------17--------- wiech---------------20------------------------------------16---------- cygne-----------------0------------------------------------12---------- zonc------------------0-------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- sator-arepo--------0------------------------------------11--------- Gall-----------------20---------------------------------------10------- elodia-----------------6-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- fore-------------------0-----------------------------------8----------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- ivica-------------------0-------------------------------------7--------- #kasia-----------------20------------------------------------7---------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- genuine44-----------0--------------------------------------6--------- ochman------------20--------------------------------------6-------- krotoss----------------0------------------------------------5---------- fin-------------------20------------------------------------4----------- bator1---------------0---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: sprostowanie w pktach do rozdania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 00:36 teraz lepiej!!! ale u mnie z liczeniem od 1 do 2 chyba dzis gorzej, to zapewne goraczka przedodpływowa he, he Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: sprostowanie w pktach do rozdania 21.12.03, 00:42 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > teraz lepiej!!! > ale u mnie z liczeniem od 1 do 2 chyba dzis gorzej, to zapewne goraczka > przedodpływowa he, he zdarza się ja na jednym egzaminie rozwiązałem całe skomplikowane zadanie popełniając drobny błąd . napisałem cos 0=0 - tylko nikomu o tym nie mów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: sprostowanie w pktach do rozdania IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.12.03, 13:25 U6 zgubiłeś punkty Milaka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: sprostowanie w pktach do rozdania 21.12.03, 14:54 Gość portalu: LJane napisał(a): > U6 zgubiłeś punkty Milaka ;P nie zgubiłem Milak nie jest umieszczony na liście gdybym uwzględniał wszystkie głosy , wybory byłyby kompletną fikcją . Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: sprostowanie w pktach do rozdania 21.12.03, 15:19 ale Milak to realna forumowiczka, jest na tym foroom chyba dluzej niz ja gdybys wczoraj u6 poszedl z nami na browara, to bys ja poznal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Od "Psełdorudej" ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.12.03, 22:53 Ba! Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że Milak jest tu dłużej, niż sam U6 ;) Pozdrawiam @ll a szczególnie samą Milak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: sprostowanie w pktach do rozdania IP: *.awacom.pl 21.12.03, 23:16 U6, podważasz kompetencjie wielkiej siostry wielkiego ojca ;-) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: notowania IP: 217.97.147.* 22.12.03, 09:26 Nie wiem, czy w tej formie to prawidowo, ale dorzucam swoje trzy grosze: Cygne - 2 Elodia - 5 Europejka - 5 Ivica - 2 Krotoss -1 LJane - 2 Ochman -1 Zonc - 2 Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: a wiec.... IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.03, 11:26 Przepraszam, że tak rozdrabniam, ale nie mogę się przemoc, by jedną z tych osob wyrożnić większą ilością punktow, choć powody dla ktorych je cenię są zrożnicowane, jednak ogolnie mowiąc: są to osoby, ktore wg. mnie reprezentują poziom; poziom intelektualny i etyczny, potrafią prowadzić kulturalną rozmowę, mają poczucie humoru, odnoszą się z szacunkiem do drugiej osoby, a to dla mnie ważne; osoby te tworzą swoją indywidualnością tę "sypmpatyczną" część forum. Dodam, że nie kieruję się tutaj chwilowymi emocjami, ponieważ czytam chętnie posty tych osob od moich początkow na forum, a więc: przejrzalam Was,.... troche;)) Dla każdego z Was po 1 punkcie, w porządku alfabetycznym, ...oczywiście;) Cygne Deja vu Elodia Fore Maria Bator Gall Genuine Ivica Krotoss Ochman Sator_arepo Wiech Zonc pozdrawiam (zostalo mi jeszcze 6 punktow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: notowania IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.12.03, 12:03 #kasia-------2 zoe_bydg-----2 sator-aerpo--2 bator--------2 pontus-------2 wiech--------1 krotoss------1 da.killa-----1 ochman-------1 polynomial---1 nodorf-------1 tyciarek-----1 lokator------1 ted----------1 Gall---------1 Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut ... IP: *.nyc.rr.com 22.12.03, 17:24 europejka - 5 ( za to ze jest ) nodorf - 5 ( bo ladnie pisze i walczy ... ) ispan - 3 ( za watek bromberg/bydgoszcz i marketing ) elodia - 1 ( bo jest fajna ) qczi - 1 ( za swinke morska ) zonc/gulczasty - 1 ( za mlodzienczy zapal i entuzjazm ) lokator - 1 ( z szacunku ) bator - 1 ( za owocne dyskusje ) polynomial - 1 ( za walke z wiatrakami ) ted - 1 ( bo sie milo kojarzy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.03, 20:44 z moich 6 pozostalych mi punktow: gut - 1 Poly - 1 da.killa - 1 Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 23.12.03, 11:46 fin: #kasia-------2 zoe_bydg-----2 sator-aerpo--2 bator--------2 pontus-------2 wiech--------1 krotoss------1 da.killa-----1 ochman-------1 polynomial---1 nodorf-------1 tyciarek-----1 lokator------1 ted----------1 Gall---------1 Pozdr -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------6-----------------------------------36---------- I_jane----------------0-----------------------------------32---------- lokator--------------20-------------------------------------31--------- tyciarek-------------0------------------------------------29---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- zonc------------------0-------------------------------------20--------- maria----------------20------------------------------------19---------- deja vu--------------2-----------------------------------18---------- wiech---------------20------------------------------------18---------- ted-------------------0-------------------------------------18--------- elodia-----------------6-------------------------------------16--------- cygne-----------------0------------------------------------15---------- sator-arepo--------0------------------------------------14--------- Gall-----------------0---------------------------------------12------- t.king----------------0----------------------------------11---------- ivica-------------------0-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------10-------- fore-------------------0-----------------------------------9----------- #kasia-----------------20------------------------------------9---------- ochman------------20--------------------------------------9-------- krotoss----------------0------------------------------------8---------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- da.killa----------20--------------------------------------7--------- genuine44-----------0--------------------------------------7--------- bator1---------------0---------------------------------6------------ qczi--------------------0-----------------------------------6----------- fin-------------------0------------------------------------4----------- rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- zoe_bydg-----------20-----------------------------------2------------ polynomial---------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- nodorf-------------20--------------------------------------1----------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Milak --------------0------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 23.12.03, 11:37 Europejka Przepraszam, że tak rozdrabniam, ale nie mogę się przemoc, by jedną z tych osob wyrożnić większą ilością punktow, choć powody dla ktorych je cenię są zrożnicowane, jednak ogolnie mowiąc: są to osoby, ktore wg. mnie reprezentują poziom; poziom intelektualny i etyczny, potrafią prowadzić kulturalną rozmowę, mają poczucie humoru, odnoszą się z szacunkiem do drugiej osoby, a to dla mnie ważne; osoby te tworzą swoją indywidualnością tę "sypmpatyczną" część forum. Dodam, że nie kieruję się tutaj chwilowymi emocjami, ponieważ czytam chętnie posty tych osob od moich początkow na forum, a więc: przejrzalam Was,.... troche;)) Dla każdego z Was po 1 punkcie, w porządku alfabetycznym, ...oczywiście;) Cygne Deja vu Elodia Fore Maria Bator Gall Genuine Ivica Krotoss Ochman Sator_arepo Wiech Zonc pozdrawiam (zostalo mi jeszcze 6 punktow) -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------6-----------------------------------36---------- I_jane----------------0-----------------------------------32---------- lokator--------------20-------------------------------------30--------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- zonc------------------0-------------------------------------20--------- maria----------------20------------------------------------19---------- deja vu--------------2-----------------------------------18---------- ted-------------------0-------------------------------------17--------- wiech---------------20------------------------------------17---------- elodia-----------------6-------------------------------------16--------- cygne-----------------0------------------------------------15---------- sator-arepo--------0------------------------------------12--------- t.king----------------0----------------------------------11---------- Gall-----------------0---------------------------------------11------- ivica-------------------0-------------------------------------10--------- fore-------------------0-----------------------------------9----------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- ochman------------20--------------------------------------8-------- #kasia-----------------20------------------------------------7---------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- genuine44-----------0--------------------------------------7--------- krotoss----------------0------------------------------------7---------- fin-------------------20------------------------------------4----------- bator1---------------0---------------------------------4------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Milak --------------0------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 23.12.03, 11:31 Nie wiem, czy w tej formie to prawidowo, ale dorzucam swoje trzy grosze: Cygne - 2 Elodia - 5 Europejka - 5 Ivica - 2 Krotoss -1 LJane - 2 Ochman -1 Zonc - 2 Pozdrawiam Gall -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------20-----------------------------------36---------- I_jane----------------0-----------------------------------32---------- lokator--------------20-------------------------------------30--------- tyciarek-------------0------------------------------------28---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- zonc------------------0-------------------------------------19--------- maria----------------20------------------------------------18---------- deja vu--------------2-----------------------------------17---------- ted-------------------0-------------------------------------17--------- wiech---------------20------------------------------------16---------- elodia-----------------6-------------------------------------15--------- cygne-----------------0------------------------------------14---------- t.king----------------0----------------------------------11---------- sator-arepo--------0------------------------------------11--------- Gall-----------------0---------------------------------------10------- ivica-------------------0-------------------------------------9--------- pontus-------------20--------------------------------------8-------- fore-------------------0-----------------------------------8----------- ispan-----------------0-------------------------------------8--------- ochman------------20--------------------------------------7-------- #kasia-----------------20------------------------------------7---------- qczi--------------------0-----------------------------------6----------- da.killa----------20--------------------------------------6--------- genuine44-----------0--------------------------------------6--------- krotoss----------------0------------------------------------6---------- fin-------------------20------------------------------------4----------- bator1---------------0---------------------------------3------------ rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- carton---------------20-------------------------------------1---------- polynomial---------20-------------------------------------1--------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- zoe_bydg-----------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------20---------------------------------------------- nodorf-------------20---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Milak --------------0------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 23.12.03, 11:51 gut: europejka - 5 ( za to ze jest ) nodorf - 5 ( bo ladnie pisze i walczy ... ) ispan - 3 ( za watek bromberg/bydgoszcz i marketing ) elodia - 1 ( bo jest fajna ) qczi - 1 ( za swinke morska ) zonc/gulczasty - 1 ( za mlodzienczy zapal i entuzjazm ) lokator - 1 ( z szacunku ) bator - 1 ( za owocne dyskusje ) polynomial - 1 ( za walke z wiatrakami ) ted - 1 ( bo sie milo kojarzy ) -------------------------------------------------------------------------------- ------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- -------------------------------------------------------------------------------- ------- europejka-----------6-----------------------------------41---------- I_jane----------------0-----------------------------------32---------- lokator--------------20-------------------------------------32--------- tyciarek-------------0------------------------------------29---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- zonc------------------0-------------------------------------21--------- maria----------------20------------------------------------19---------- deja vu--------------2-----------------------------------18---------- wiech---------------20------------------------------------18---------- ted-------------------0-------------------------------------19--------- elodia-----------------6-------------------------------------17--------- cygne-----------------0------------------------------------15---------- sator-arepo--------0------------------------------------14--------- Gall-----------------0---------------------------------------12------- t.king----------------0----------------------------------11---------- ispan-----------------0-------------------------------------11--------- ivica-------------------0-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------10-------- fore-------------------0-----------------------------------9----------- #kasia-----------------20------------------------------------9---------- ochman------------20--------------------------------------9-------- krotoss----------------0------------------------------------8---------- qczi--------------------0-----------------------------------7----------- da.killa----------20--------------------------------------7--------- genuine44-----------0--------------------------------------7--------- bator1---------------0---------------------------------7------------ nodorf-------------20--------------------------------------6----------- fin-------------------0------------------------------------4----------- rhemek---------------0-------------------------------------3------- polynomial---------20-------------------------------------3--------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- zoe_bydg-----------20-----------------------------------2------------ carton---------------20-------------------------------------1---------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- beat------------------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------0---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Milak --------------0------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: notowania 24.12.03, 10:08 Ted - 6 Tyciarek - 4 Wiech - 3 Sator-arepo - 2 Genuine44 - 2 Fin - 2 - Za inteligencję. Liczba punktów nie oznacza mojej jej oceny, ale poziom emocji w kontaktach z tymi osobami (pozytywnych emocji, oczywiście). Przyznałbym jeszcze dużo punktów wielu innym osobom, gdybym miał je do dyspozycji. Polynomial - 1 - Za niezłomne zwalczanie amerykańskiego reżimu. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: notowania 24.12.03, 10:59 u6 mam ogromna prosbe ostatnio przyznalam punkt tyciarkowi nie podoba misie niemile uzasadnienie przyznania tegho punktu, ktore tam napisalam prosze wiec o wycofanie tego punktu od tyciarka punkt ten chce przyznac nowej forumowiczce nortii - za zalozenie ciekawych watkow oraz za inteligentne poczucie humoru (salatka na balkonie ;)) pozdrawiam, wesolych swiat ps co z punktem dla Milaka? Milak udziela sie duzo w kulturze, moze jej po prostu nie ma kochany u6 zbyt wiele, ale jest juz od dawna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca 10 pkt qczi , tyciarek1,lokator1,genuine1,ljane1 24.12.03, 12:42 chcialbym rozdzielic i obdarowac punktami kazdego - sprawiedliwie, ale tez z wielka radoscia - lecz jak to mozna uczynic ? jakbym nie obdarowywal - to i tak okaze sie pozniej,ze moglem troche inaczej pomyslec i nie tak calkiem do konca bylo to sprawiedliwe zreszta....co mozna w danym momencie i w danej chwili nazwac *sprawiedliwoscia*? wiec..... moze za dobre i szlachetne Serce, za odwage i swoje niezalezne zdanie, za polot i blyskotliwosc , za sile woli i inteligencje -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Typowo świąteczny post, Radco... Smutne ;( (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.12.03, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc doRadca Re: 10 pkt qczi , tyciarek1,lokator1,genuine1,l IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:02 > pozostale dla tych,przez ktorych bylem najbardziej atakowany i ktorzy wykazali > w tym kierunku najwieksza aktywnosc ; > > - tyciarek - 2 pkt > - lokator - 1 pkt > - genuine44 - 1 pkt > - ljane - 1 pkt mam nadzieje że w przyszłym roku zamaist tyciarka będe ja!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 10 pkt qczi , tyciarek1,lokator1,genuine1,l 30.12.03, 00:03 Gość portalu: zonc doRadca napisał(a): > > pozostale dla tych,przez ktorych bylem najbardziej atakowany i ktorzy > wykazali > > w tym kierunku najwieksza aktywnosc ; > > > > - tyciarek - 2 pkt > > - lokator - 1 pkt > > - genuine44 - 1 pkt > > - ljane - 1 pkt > > mam nadzieje że w przyszłym roku zamaist tyciarka będe ja!! - SPADAJ DZIECIAKU na drzewo banany prostowac Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: 10 pkt qczi , tyciarek1,lokator1,genuine1,l 30.12.03, 00:05 -wesołe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: 10 pkt qczi , tyciarek1,lokator1,genuine1,l IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:34 nawet bardzo... dzieciaku... (jak to mówi, krzyczy, płacze i depcze jak dzieci w przedszkolu... auuuuuuuuuuuuuuuu ) wesołe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: notowania IP: *.awacom.pl 24.12.03, 15:10 hmmmm a ja się na nią jeszcze nie natkołem ;-) PS. po 3 dniach zmartwychwstałem na fooorom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 01.01.04, 22:45 lokator Ted - 6 Tyciarek - 4 Wiech - 3 Sator-arepo - 2 Genuine44 - 2 Fin - 2 - Za inteligencję. Liczba punktów nie oznacza mojej jej oceny, ale poziom emocji w kontaktach z tymi osobami (pozytywnych emocji, oczywiście). Przyznałbym jeszcze dużo punktów wielu innym osobom, gdybym miał je do dyspozycji. Polynomial - 1 - Za niezłomne zwalczanie amerykańskiego reżimu. europejka-----------6-----------------------------------41---------- I_jane----------------0-----------------------------------32---------- lokator--------------20-------------------------------------32--------- tyciarek-------------0------------------------------------33---------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- ted-------------------0-------------------------------------25--------- radca----------------20-------------------------------------22---------- wiech---------------20------------------------------------21---------- zonc------------------0-------------------------------------21--------- maria----------------20------------------------------------19---------- deja vu--------------2-----------------------------------18---------- elodia-----------------6-------------------------------------17--------- sator-arepo--------0------------------------------------16--------- cygne-----------------0------------------------------------15---------- Gall-----------------0---------------------------------------12------- t.king----------------0----------------------------------11---------- ispan-----------------0-------------------------------------11--------- ivica-------------------0-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------10-------- fore-------------------0-----------------------------------9----------- #kasia-----------------20------------------------------------9---------- ochman------------20--------------------------------------9-------- genuine44-----------0--------------------------------------9--------- krotoss----------------0------------------------------------8---------- qczi--------------------0-----------------------------------7----------- da.killa----------20--------------------------------------7--------- bator1---------------0---------------------------------7------------ nodorf-------------20--------------------------------------6----------- fin-------------------0------------------------------------6----------- polynomial---------20-------------------------------------4--------- rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- zoe_bydg-----------20-----------------------------------2------------ carton---------------20-------------------------------------1---------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- basia-----------------20-------------------------------------1---------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- Milak --------------0------------------------------------1----------- beat------------------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------0---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- - Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 01.01.04, 22:53 chcialbym rozdzielic i obdarowac punktami kazdego - sprawiedliwie, ale tez z wielka radoscia - lecz jak to mozna uczynic ? jakbym nie obdarowywal - to i tak okaze sie pozniej,ze moglem troche inaczej pomyslec i nie tak calkiem do konca bylo to sprawiedliwe zreszta....co mozna w danym momencie i w danej chwili nazwac *sprawiedliwoscia*? wiec..... moze za dobre i szlachetne Serce, za odwage i swoje niezalezne zdanie, za polot i blyskotliwosc , za sile woli i inteligencje -- Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 notowania 01.01.04, 23:00 poniewaz w tym swiatecznym okresie najczesciej zapominamy o sobie i swoich potrzebach i zamiast sie radowac to sie stresujemy i smucimy i pozytku ze swiat nie ma to przyznaje: 8 punktow sobie (to nie zart, bede sie miala z czego cieszyc i zadbam o wlasne samopoczucie) 1 punkt basi (bo dba o moje sobotnie samopoczucie) 1 punkt soni (bo dbam o jej samopoczucie w niedalekiej przyszlosci) 1 punkt da.killi (dbam o jego samopoczucie, ktore jest zblizone do mojego) 1 punkt ochmanowi (zeby on zadbal o moje samopoczucie) 1 punkt satorowi (zeby dbal o moje samopoczucie golfowe) 1 punkt finowi (zeby zadbal o samopoczucie studentow) 1 punkt batorowi (bo swiadomie lub nie dba o samopoczucie bliskiej mi osoby) 1 punkt sdb (zeby zadbal o samopoczucie kogos kogo znam) 1 punkt wiechowi (bo wzajemnie dbamy o swoje samopoczucie prowadzac owocne negocjacje) 1 punkt tedowi (bo dba o samopoczucie mojego zoladka) 1 punkt atomskiemu (bo dba o moje estetyczne samopoczucie) 1 punkt krotossowi (bo zadbal o samopoczucie kulturalne) dziekuje kurtyna europejka-----------6-----------------------------------41---------- tyciarek-------------0------------------------------------35---------- I_jane----------------0-----------------------------------33---------- lokator--------------0-------------------------------------33--------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- ted-------------------0-------------------------------------26--------- radca----------------0-------------------------------------22---------- wiech---------------20------------------------------------22---------- zonc------------------0-------------------------------------21--------- maria----------------20------------------------------------19---------- deja vu--------------2-----------------------------------18---------- elodia-----------------6-------------------------------------17--------- qczi--------------------0-----------------------------------17----------- sator-arepo--------0------------------------------------17--------- cygne-----------------0------------------------------------15---------- Gall-----------------0---------------------------------------12------- t.king----------------0----------------------------------11---------- ispan-----------------0-------------------------------------11--------- ivica-------------------0-------------------------------------10--------- pontus-------------20--------------------------------------10-------- genuine44-----------0--------------------------------------10--------- ochman------------20--------------------------------------10-------- fore-------------------0-----------------------------------9----------- #kasia-----------------20------------------------------------9---------- krotoss----------------0------------------------------------9---------- da.killa----------20----------------------------------------8--------- bator1---------------0---------------------------------8------------ fin-------------------0------------------------------------7----------- nodorf-------------20--------------------------------------6----------- polynomial---------20-------------------------------------4--------- rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- zoe_bydg-----------20-----------------------------------2------------ basia-----------------20-------------------------------------2---------- carton---------------20-------------------------------------1---------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- Milak --------------0------------------------------------1----------- beat------------------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- gut------------------0---------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: wybory forumowicza/forumowiczki 2003 24.12.03, 13:59 poniewaz w tym swiatecznym okresie najczesciej zapominamy o sobie i swoich potrzebach i zamiast sie radowac to sie stresujemy i smucimy i pozytku ze swiat nie ma to przyznaje: 8 punktow sobie (to nie zart, bede sie miala z czego cieszyc i zadbam o wlasne samopoczucie) 1 punkt basi (bo dba o moje sobotnie samopoczucie) 1 punkt soni (bo dbam o jej samopoczucie w niedalekiej przyszlosci) 1 punkt da.killi (dbam o jego samopoczucie, ktore jest zblizone do mojego) 1 punkt ochmanowi (zeby on zadbal o moje samopoczucie) 1 punkt satorowi (zeby dbal o moje samopoczucie golfowe) 1 punkt finowi (zeby zadbal o samopoczucie studentow) 1 punkt batorowi (bo swiadomie lub nie dba o samopoczucie bliskiej mi osoby) 1 punkt sdb (zeby zadbal o samopoczucie kogos kogo znam) 1 punkt wiechowi (bo wzajemnie dbamy o swoje samopoczucie prowadzac owocne negocjacje) 1 punkt tedowi (bo dba o samopoczucie mojego zoladka) 1 punkt atomskiemu (bo dba o moje estetyczne samopoczucie) 1 punkt krotossowi (bo zadbal o samopoczucie kulturalne) dziekuje kurtyna Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: wybory forumowicza/forumowiczki 2003 24.12.03, 14:14 sobie samemu nie mozna ;) takie zasady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: wybory forumowicza/forumowiczki 2003 24.12.03, 14:21 ee tam ja moge, przynajmniej we wlasnym mniemaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: wybory forumowicza/forumowiczki 2003 30.12.03, 05:54 U6 Cię ugryźć? Ja mam jeszcze punkty dla panów a na liście nie widzę [B]B i Doktora - to niby jak, hęęęęęęęęęę???? Kęsim... Odpowiedz Link Zgłoś
qczi DO U6! 30.12.03, 09:32 drogi towarzyszu ludolfinowej broni uprzejmie dopraszam sie niemanipulowania wynikami wyborow gdzie podzialo sie 10 punktow, przyznanych mi przez Radce? dlaczego nie zostala spelniona moja uprzejma prosba o odjecie nieprawidlowo uzasadnionego punktu kandydatowi tyciarkowi i przyznanie go (punktu, nie tyciarka, bron Boze) naszej nowej forumowiczce Nortii? Dlaczego na liscie nie ma nadal forumowiczki Milak, ktorej rowniez nalezy sie punkcik ode mnie? pozdrawiam serdecznie i prosze o rozpatrzenie moich wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: DO U6! 31.12.03, 02:09 Ja tam Milak widzę... Moje pozostałe 6 pkt(dla panów) Gut -1 Ivica-1 Gall-2 Tyciarek-1 BB-1 Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 winiki w nowym roku 31.12.03, 18:46 elodia napisała: > Ja tam Milak widzę... > Moje pozostałe 6 pkt(dla panów) > Gut -1 > Ivica-1 > Gall-2 > Tyciarek-1 > BB-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UP Re: wybory forumowicza/forumowiczki 2003 IP: *.telsten.com / *.telsten.com 31.12.03, 13:49 <b>U6</b> Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 forumowiczem roku 2003 01.01.04, 23:06 została forumowiczka Europejka - składam gratulacje. wyniki elodia Ja tam Milak widzę... Moje pozostałe 6 pkt(dla panów) Gut -1 Ivica-1 Gall-2 Tyciarek-1 BB-1 europejka-----------6-----------------------------------41---------- tyciarek-------------0------------------------------------36---------- I_jane----------------0-----------------------------------33---------- lokator--------------0-------------------------------------33--------- unsatisfied6---------0------------------------------------26--------- ted-------------------0-------------------------------------26--------- radca----------------0-------------------------------------22---------- wiech---------------20------------------------------------22---------- zonc------------------0-------------------------------------21--------- maria----------------20------------------------------------19---------- deja vu--------------2-----------------------------------18---------- elodia-----------------0-------------------------------------17--------- qczi--------------------0-----------------------------------17----------- sator-arepo--------0------------------------------------17--------- cygne-----------------0------------------------------------15---------- Gall-----------------0---------------------------------------14------- t.king----------------0----------------------------------11---------- ispan-----------------0-------------------------------------11--------- ivica-------------------0-------------------------------------11--------- pontus-------------20--------------------------------------10-------- genuine44-----------0--------------------------------------10--------- ochman------------20--------------------------------------10-------- fore-------------------0-----------------------------------9----------- #kasia-----------------20------------------------------------9---------- krotoss----------------0------------------------------------9---------- da.killa----------20----------------------------------------8--------- bator1---------------0---------------------------------8------------ fin-------------------0------------------------------------7----------- nodorf-------------20--------------------------------------6----------- polynomial---------20-------------------------------------4--------- rhemek---------------0-------------------------------------3------- miś112--------------20-------------------------------------2--------- zoe_bydg-----------20-----------------------------------2------------ basia-----------------20-------------------------------------2---------- carton---------------20-------------------------------------1---------- megalomaniac----20--------------------------------------1--------- oti-------------------20--------------------------------------1--------- wojt----------------2--------------------------------------1-------- Milak --------------0------------------------------------1----------- BB-----------------20-----------------------------------1----------- nortia---------------20----------------------------------1----------- gut------------------0-------------------------------------1--------- beat------------------20----------------------------------------------- maciej--------------20----------------------------------------------- polonus-----------20----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
carton A nagroda była? ;-) 02.01.04, 07:39 unsatisfied6 napisał: > została forumowiczka Europejka - składam gratulacje. A gdzie nagroda? Nagrodę wyślesz pocztą (elektroniczna)? ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: A nagroda była? ;-) IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.04, 23:01 carton napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > została forumowiczka Europejka - składam gratulacje. > > A gdzie nagroda? > Nagrodę wyślesz pocztą (elektroniczna)? ;) hehe Jaki materialista! A moze by tak na poczatek jakies mile slowo, he? ;P Zadna droga elektroniczna nie wysle, bo sie porozlewa, tak samo, jak nie usatysfakcjonowalo mnie Twoje elektroniczne straszenie mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: A nagroda była? ;-) 06.01.04, 06:58 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Jaki materialista! A moze by tak na poczatek jakies > mile slowo, he? ;P Miłe słowo to rzecz względna, więc nie wiem co Ci może przypasować w tej materii(?) ;-) > nie usatysfakcjonowalo mnie Twoje elektroniczne > straszenie mnie :D No cóż, reklamacji nie uwzględnia się. ;-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: forumowicz roku 2003 IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.04, 11:20 unsatisfied6 napisał: > została forumowiczka Europejka - składam gratulacje. > europejka-----------6-----------------------------------41---------- > tyciarek-------------0------------------------------------36---------- Dziekuje za gratulacje, ale nie zasluzylam! Powaznie tak mysle; nie wyrozniam sie niczym, nie "odstaje" w jakis ciekawy sposob, nie mam osobowosci zaslugujacej na przyznanie mi 1-go miejsca. Uwazam, ze bardziej na to miejsce zasluzyli np. U6 lub Poly swoimi postami - klaniam sie:) Nie bede dlugo tlumaczyc jak i dlaczego, ale w momencie, gdy zauwazylam, ze "wysuwam" sie na prowadzenie postanowilam, ze gdybym miala wygrac odstapie swoj tytul osobie zajmujacej 2-gie miejsce. Moje postanowienie potwierdza fakt, ze zostawilam 6 ze swoich 20 punktow, wlasnie na ten cel:) U6 skoryguj, prosze, liste by mojej uczciwosci w stosunku do siebie samej stalo sie zadosc ;) Wszystkim, ktorzy glosowali na mnie, serdecznie dziekuje i zachowam sie jak przystalo;) - podczas mojej nastepnej wizyty w Bydzi, podam miejsce i godzine i postawie Wam piwko (dla [B]B - wodeczka, dla Zonka lemoniadka;), kto bedzie mial ochote, przyjdzie, dotyczy to wszystkich forumowiczow, nie tylko tych, ktorzy dali mi punkty :)) serdecznie Was pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: forumowicz roku 2003 03.01.04, 12:21 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > została forumowiczka Europejka - składam gratulacje. > > > > europejka-----------6-----------------------------------41---------- > > tyciarek-------------0------------------------------------36---------- > > Dziekuje za gratulacje, ale nie zasluzylam! Powaznie tak mysle; > nie wyrozniam sie niczym, nie "odstaje" w jakis ciekawy sposob, > nie mam osobowosci zaslugujacej na przyznanie mi 1-go miejsca. > Uwazam, ze bardziej na to miejsce zasluzyli np. U6 lub Poly swoimi > postami - klaniam sie:) > Nie bede dlugo tlumaczyc jak i dlaczego, ale w momencie, gdy > zauwazylam, ze "wysuwam" sie na prowadzenie postanowilam, ze gdybym > miala wygrac odstapie swoj tytul osobie zajmujacej 2-gie miejsce. > Moje postanowienie potwierdza fakt, ze zostawilam 6 ze swoich 20 punktow, > wlasnie na ten cel:) > U6 skoryguj, prosze, liste by mojej uczciwosci w stosunku do siebie samej > stalo sie zadosc ;) > Wszystkim, ktorzy glosowali na mnie, serdecznie dziekuje i zachowam sie > jak przystalo;) - podczas mojej nastepnej wizyty w Bydzi, podam miejsce > i godzine i postawie Wam piwko (dla [B]B - wodeczka, dla Zonka lemoniadka;), > kto bedzie mial ochote, przyjdzie, dotyczy to wszystkich forumowiczow, > nie tylko tych, ktorzy dali mi punkty :)) > serdecznie Was pozdrawiam niestety za późno na korektę . twoja skromność potwierdza dobry wybór. jeszcze raz gratuluję . Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: forumowicz roku 2003 03.01.04, 16:27 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > została forumowiczka Europejka - składam gratulacje. > > > > europejka-----------6-----------------------------------41---------- > > tyciarek-------------0------------------------------------36---------- > > Dziekuje za gratulacje, ale nie zasluzylam! Powaznie tak mysle; > nie wyrozniam sie niczym, nie "odstaje" w jakis ciekawy sposob, > nie mam osobowosci zaslugujacej na przyznanie mi 1-go miejsca. > Uwazam, ze bardziej na to miejsce zasluzyli np. U6 lub Poly swoimi > postami - klaniam sie:) > Nie bede dlugo tlumaczyc jak i dlaczego, ale w momencie, gdy > zauwazylam, ze "wysuwam" sie na prowadzenie postanowilam, ze gdybym > miala wygrac odstapie swoj tytul osobie zajmujacej 2-gie miejsce. > Moje postanowienie potwierdza fakt, ze zostawilam 6 ze swoich 20 punktow, > wlasnie na ten cel:) > U6 skoryguj, prosze, liste by mojej uczciwosci w stosunku do siebie samej > stalo sie zadosc ;) > Wszystkim, ktorzy glosowali na mnie, serdecznie dziekuje i zachowam sie > jak przystalo;) - podczas mojej nastepnej wizyty w Bydzi, podam miejsce > i godzine i postawie Wam piwko (dla [B]B - wodeczka, dla Zonka lemoniadka;), > kto bedzie mial ochote, przyjdzie, dotyczy to wszystkich forumowiczow, > nie tylko tych, ktorzy dali mi punkty :)) > serdecznie Was pozdrawiam Myslę, ze Para Forumowiczów to najlepsze rozwiązanie. Podwójne pierwsze miejsce. Jeszcze raz gratuluję, szkoda, feta taka mała, ale nastrój smutny, jak się cieszyc, prawda? Jesli odpowiednio wczesnie zawiadomisz, to na TAKIE spotkanie i Toruń moze przybedzie:) Coś nam Wiechu przepadł. Pozdrawiam Cię b.b.serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: forumowicz roku 2003 03.01.04, 16:30 pozwole sobie zacytowac wiecha ze swego przedostatniego postu z bydziowego forum "tak, bez przepychanek jest tutaj ciekawie z przepychankami raczej pusto i nikomu 'niezaangazowanemu' nie chce się zwyczajnie gadać.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: forumowicz roku 2003 IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.04, 22:56 U6, dziekuje za gratulacje:) A Tobie, jako jedyna (bo nikt nawet o tym nie pomyslal:( ) chcialabym wyrazic slowa uznania i podziekowania za harowke, za rzetelne poprowadzenie wyborow :)) Cygne napisala: > Jeszcze raz gratuluję, szkoda, feta taka mała, ale nastrój smutny, jak się cieszyc, prawda? < :(((( > Jesli odpowiednio wczesnie zawiadomisz, to na TAKIE spotkanie i Toruń moze przybedzie:) Coś nam Wiechu przepadł. Pozdrawiam Cię b.b.serdecznie < Pewnie, ze zawiadomie duzo wczesniej i cieszylabym sie bardzo z przybycia zacnych Gosci z Torunia :) Mam nadzieje, ze swoja propozycja nie odstraszylam, i ze w ogole ktos przyjdzie;) A przepadniecie Wiecha?, hm...., jak dla mnie, to swieci dobrym przykladem (Wiechu zawsze byl schludnym chlopakiem;), i moze by tak w jego slady? ivica napisal: > pozwole sobie zacytowac wiecha ze swego przedostatniego postu z bydziowego forum > "tak, bez przepychanek jest tutaj ciekawie > > z przepychankami raczej pusto i nikomu 'niezaangazowanemu' nie chce się > zwyczajnie gadać.." < Cytuj sobie, cytuj, a Wiecha i tak ni ma, ... pooooooooszedl;) tak, Wiechu sobie poszedl, tak nas zostawil; moze chociaz ma czkawke, bo Go wspominamy;) Pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ojro... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 23:45 ... "a kochasz nas wszystkich"? /kwestia wręcz obowiązkowa/ Btw. ja też dziękuję za wszystkie punkciki. Pozdrawiam ciepło, bo zimno wyjątkowo (brrrr) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Ojro... IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.04, 00:09 Gość portalu: LJane napisał(a): > ... "a kochasz nas wszystkich"? > /kwestia wręcz obowiązkowa/ > > Btw. ja też dziękuję za wszystkie punkciki. > > Pozdrawiam ciepło, bo zimno wyjątkowo (brrrr) eeee, no wszystkich to nie, bo ja jestem mala to i serce male, ale wiele, wiele osob zmiescilo sie w tych dwoch komorkach, a i zastawka nawet sie domyka ;) pozdrawiam tutaj tez zimnisko ze hej :) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Ojro... 04.01.04, 00:52 Powaznie tak mysle; nie wyrozniam sie niczym, nie "odstaje" w jakis ciekawy sposob, nie mam osobowosci zaslugujacej na przyznanie mi 1-go miejsca. Eeeee tam, dla mnie pytanie o najlepszego forumowicza to było: na czyje wątki najchętniej wchodzisz, tak też i powiedziałam (z powodów sercowogłupotowych pomijając jedynie Ljane) Czyżbyś miała wątpliwości co do naszej mądrości przy wybieraniu??:)) Gratulacje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ojro... 05.01.04, 20:53 szczerze mowiac na tym forum najchetniej czytam posty 4 osob, wliczajac admina. jednej z nich dalam trzy punkty drugiej jeden (ale odebralam) a trzeciej - ani jednego adminowi dalam pkt, ale nie zaliczyli jesli brac pod uwage zas wzor forumowicza, na laury zasluguja niepodwazalnie u6 oraz cichy ostatnio polynomial a takze radca, ktory poprzez posty na forum stara sie osiagnac jakis cel Odpowiedz Link Zgłoś