Dodaj do ulubionych

CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"?

IP: *.telsten.com / *.telsten.com 30.12.03, 20:40
Bydgoszczanie! Jeżeli chcecie wygrać podwójne zaproszenie na film "Miasto
Boga" wejdźcie na stronę www.alekino.pl i wyślijcie maila. Ważne do 7
stycznia!!!
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? 31.12.03, 00:00
      a jak się przyznam, że jestem stąd, to moje szanse może wzrosną?? ;}
      • Gość: Ania Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 31.12.03, 17:35
        Musisz się przyznać, że jesteś z Bydgoszczy:))
        • krotoss Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? 31.12.03, 18:30
          przyznałem się, ciakawe co z tego wyjdzie. Teraz do siódmego stycznia czekać
          to trochę cięzko ;P Ale przy okazji pogmerałem sobie tam na WwW.

Pozdrawiam
          • krotoss Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? 02.01.04, 10:17
            he he wygrałem! teraz tylko potiwerdzonko 7 jak i gdzie odebrać i idę na
            film :) Dzięki za informację Aniu!
            • Gość: Ania Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.01.04, 22:05
              Nie ma za co!
              Serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: goosia Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 13:24
      to jak spotykamy sie na miasto boga?
    • polynomial Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? 04.01.04, 21:09
      Do mnie też odesłali, żeby czekać do siudmego.

Polynomial-C
      • krotoss Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? 04.01.04, 22:43
        film dopiero wchodzi podobno dziś, ale u nas jeszcze nie więc może tego 7 dla
        tego trzeba czekać. Mam nadzieję, że bilety będą do Adrii bo na multikino
        jestem osanio mocno wkurzony.

To co może jednak sprokorujemy mały wspólny seans kinowo-forumowy??
        • Gość: goosia Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 20:27
          tylko do multikina beda...zapewniam..i cale szczescie...
          • krotoss Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? 05.01.04, 23:35
            a ja chętnie zobacze jak wyremontowali Adrię i te nowe siedzenia tam.
            Oglądania multi mam już dość, bo z każdym pójściem wydaje mi się, że się coraz
            bardziej opuszczają-no ale w końcu co się dziwić, jak konkurencji praktycznie
            brak. Czekam na IMAX.
    • Gość: goosia Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 18:52
      dostaliscie potwierdzenie?
      • krotoss Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? 07.01.04, 23:26
        no właśnie nie :(
        jedynie odebrałem teraz reklamę SPInki na temat naszego filmu he he (nadali o
        15:41 a sprawdzając o 19 jeszcze nie miałem, skoro ostanio od alekino wysyłano
        mi o 21 to może jeszcze dostanę..)
        • krotoss good news :) 07.01.04, 23:54
          no dostałem! 23:34 list wysłano odebrałem przed chwilą. No nic w terminie-7
          się zmieścili ;) Do zobaczenia w kinie! :) (?)
          • Gość: goosia Re: good news :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 20:00
            rezerwujecie wczesniej?///
            nie wiem jak wy ale ja bede w poniedziałek......no to miłego filmu
            • krotoss Re: good news :) 10.01.04, 23:49
              co do rezerwacji to nie widzę potrzeby.. i tak wszystko się pcha teraz na
              powrót króla (a w Adrii będzie neidługo powrót za 8zł..) Co do terminu jeszzce
              nie ustaliłem-sam nie idę ;)

Pozdrawiam
    • Gość: goosia Re: CHCECIE WYGRAĆ BILETY NA "MIASTO BOGA"? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 21:51
      ja juz byłam.....film zaliczyłam.....moze sie z kims z was minelam....ale co
      tam....fabuły nie zdradze....film nienajwyzszych lotow ale sama projekcja
      interesujaca......osobiscie kurze daje nobla....wybitny talent
      aktorski...uciekajace kurczaki przy niej wymiekaja :)///
    • polynomial Byłem dziś. 14.01.04, 23:45
      Niezły film! Czy tak będzie wyglądała Polska za kilka lat?!

Polynomial-C
      • #kasia Re: Byłem dziś. 14.01.04, 23:50
        ja tez :)
        • #kasia Re: Byłem dziś. 14.01.04, 23:53
          zapomnialam dodac:

baaardzo dobrze zrobiony, rewelacyjny montaz (bardzo dobre ujecia), niezla
          muzyka..

ale szczerze mowiac: za grosz wspolczucia we mnie nie wzbudzil
          • krotoss Re: Byłem dziś. 15.01.04, 11:39
            tia 20:30 wczoraj, chyba więcej nas było niż tylko troje.. bo kino prawie
            pełne w środę na nietypowym filmie-lekkie zaskoczenie z mojej strony, a może
            tyle rozdawali wejściówek? ;) Film mi się bardzo podobał, choć wkurzała trochę
            nieścisłoś gdy Kostka wyrósł z gościa, który był młodszy od Kapiszona jak
            grali w piłę na faceta który potem był większy i mówił jako Mały Ze do
            Kapiszona szczeniaku ;]

Co by jeszcze powiedzieć, to faktycznie montaż był świetny i przemyślany
            przyanjmniej. Same zdjęcia.. szczerze spodziewałem się i lepszych i ze względu
            że kręcili to w prawdziwym mieście boga (mieli nawet ochronę ze str. mafii)
            lepszych obiektów do oglądania. A tu takie żadne halo, momentami przerysowane
            nawet, tak jak z tymi 'szczeniakami'. O dziwo o współczuciu nie pomyślałem
            nawet przez chwilę-chyba za dużo oglądania 'Wiadomości' za młodu..
            • Gość: Ania Byłam dziś IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.01.04, 22:31
              O 17.45. Film znakomity i nie dziwi mnie Złota Żaba dla niego na zeszłorocznym
              Camerimage. A swoją drogą: cieszę się, że jednak mieszkam w Polsce (mimo
              wszystko).
              Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka