IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:32
Witam wszystkich.
Mam prośbę, w tym tygodniu chce kupić zestaw komputerowy...
proszę polećcie mi jakiś solidny sklep z Częstochowy (najlepiej taki w którym
robiliście już zakupy i jesteście zadowoleni).
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • altu Re: sklep.... 08.03.05, 10:18
      ja kupowalam w Vobis (ul. Ogrodowa), ale to bylo dawno, bardzo dawno temu.
      serwis i uslugi wysokiej jakosci.
      dosyc dlugie terminy gwarancji..
      • Gość: Częstochowianin Re: sklep.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:27
        X-com na Wolności prawie naprzeciwko placu czerwonego bliżej dworca PKP !!!
        najtaniej w mieście sam kupowałem. nie kupuj w marketach tam nawet nie wiadomo
        jakie sa czesci:)
        • Gość: konrad Re: sklep.... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 14:56
          Smiesznie to brzmi. Nie ma czegos takiego jak najtanszy sklep w miescie.
          Wiekszosc bierze sprzet z tej samej hurtowni i ma zblizone prowizje. Dlatego
          cena to sprawa indywidualnego ustalenia ze sprzedawca a to juz pole do manewru
          dla klienta.
    • yamaneko Re: sklep.... 08.03.05, 11:12
      Polecam X-kom na Wolności (na pasażu 7 między "kwadratami" a dworcem)
      inny dobry to np. Pat-rox na strażackiej

Pozdrawiam
    • Gość: Art Re: sklep.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:34
      Żadne sklepy w mieście ....... jedź na raków do Kowalskiego lub do Interesu na
      jesienną ......
      • Gość: Michał Re: sklep.... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.05, 19:56
        Zdecydowanie X-KOM na wolności. Porównywałem ceny i mają zdecydowanie
        najlepsze, poza tym to chyba jedyny profesjonalny, mają dużą dostępność sprzętu.
    • Gość: Czesiek Re: sklep.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:41
      ja swoją machinę czasu kupowałem dwa lata temu w Bino na Ogrodowej-wrażenia
      pozytywne,moza zajrzeć do Enterprisse'a na Krótkiej i sugerowałbym zebrac z
      kazdego miejsca cennik zestawu i udac sie na Jesienną do hurtowni-moze byc
      niezła róznica.
      • Gość: matematyk Re: sklep.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:54
        Polecam Jesienną.Ja swój kupiłem na Strażackiej róg Krakowskiej. Chodził
        wspaniale półtora roku, potem wysiadł totalnie,musiałem robić całkowity remont.
    • Gość: ya Re: sklep.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:07
      Powiedzialbym, ze Apolo ale na razie ich nie ma. W tej sytuacji Bino ale ...
      obsluga klienta pozostawia tam wiele do zyczenia. Odradzam Patrox i InterES. W
      obu serwis ponizej oczekiwan, a w InterEs ceny zabojczo wysokie przewyzszajace
      Bino i Apollo, nie wiem czemu mowi sie, ze jest to hurtownia.
      • Gość: nemo Re: sklep.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:57
        Ktoś kto mówi że InterES i Enterprise są hurtownią po prostu nie mają pojęcia
        co mówią... i co znaczy słowo hurtownia (żeby być hurtownią nie wystarczy
        napisać sobie na szyldzie "hurtownia").
    • porucznik1945 Re: sklep.... 10.03.05, 00:54
      Polecam ci komputery od Jurka Palki. Facet byl kiedys nauczycielem fizyki,
      glowe mial nie od parady. Teraz sie trudni sprowadzaniem kompow z Niemiec.
      Prowadzi firme w Zarkach Letnisko.
      • Gość: Grzesiek K. Re: sklep.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:10
        Co do X-koma to ceny w necie i na cenikach to wielka lipa.(celowo zanizone -
        szczegolnie tych czesci ktorych nie maja na stanie)
        Nic sie nie zgadza z tym ile masz naprawde zaplacic.
        Totalna kicha.
        A tak mi polecali.

Ja chodze dalej do Patroxa i Bino, czasem do Merkurego
        .
        • Gość: nene Re: sklep.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:59
          X-KOM wiem bo kupowałam.Nie prawda że drogo.Są rzetelni i obsługa doradzi .Wiem
          bo np. mnie doradzili dobra drukarke a nie była to najdroższa ale jedna z
          najtańszych.Kupowałam dość dużo rzeczy i dostałam tzw"usust" zauważalny w
          portfelu. Milych zakupów i udanego wyboru.papa
    • Gość: Bobi Re: sklep.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:37
      kup w Bino. Są mili nawet przy reklamacjach :)
      • t3d1 Re: sklep.... 09.06.05, 12:24
        Odrazy odradzam super markety i inne dziadostwa :) jeden z lepszych sklepow to
        Enterprise www.enterprise.pl/ przy sklepie odrazu servisik mila atmosfera
        przy zakupie polecam ten sklep naprawde warto
        • Gość: Geco Re: sklep.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:32
          Kiedys kupowalem w Tempescie i PATROX.
          Teraz kupuje tylko w PATROX.
          Maja wszystko od reki, a potargowac tez sie mozna.
          Ja troszke skladam i zalez mi by miec wszystko od razu.
          U nich mi sie jeszcze nie zdazylo by nie mieli.
          Nie powiem X-kom tez ma duzo towaru, ale nie tyle co Patroxy.

Jak mam klienta to nie moge czekac.Poza tym nieraz go musze wziasc aby zobaczyl
          obudowy ,monitory , czy LCD-ki a tych ostatnich maja na stanie od zabicia.
          Juz nie raz czekalem w roznych firmach na towar zamówiony i z jednego dnia
          robilo sie tydzien.
          U nich mam od zaraz.
          • Gość: Ada Re: sklep.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:59
            Potwierdzam ze maja wszystko od reki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka