Dodaj do ulubionych

Zmienić prezesa MPWiK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:56
To skandal aby ktoś taki zarządzał firmą.To niudacznik i wrogi w stosunku do
ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: popieracz Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.int.pan.wroc.pl / *.int.pan.wroc.pl 24.02.06, 09:39
      zmienić i rozliczyć, właśnie za nasze wspólne pieniądze
      okłada cegłą klinkerową wielkie zbiorniki wody przy ul. Na Grobli!
      • Gość: Andrzej Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:07
        Panie Prezydencie jeszcz trochę a będzie katastrofa w naszej firmie.Powołaj Pan
        na prezesa byle kogo ale jego proszę zabrać.To jest kompromitacja zarządzania
        przedsiębiorstwem . Nikt nie wie co ma robić.
      • m.kostrowicki Re: Zmienić prezesa MPWiK 28.02.06, 09:13
        Gość portalu: popieracz napisał(a):

> zmienić i rozliczyć, właśnie za nasze wspólne pieniądze
        > okłada cegłą klinkerową wielkie zbiorniki wody przy ul. Na Grobli!

Inwestycja w Zakładzie Uzdatniania Wody „Na Grobli” musiała zostać dostosowana
        do historycznej zabudowy wieży ciśnień i przyległych obiektów. Realizowany
        projekt został skonsultowany z konserwatorem zabytków i zaakceptowany pięć lat
        temu przez poprzedni Zarząd MPWiK.

Michał Kostrowicki
        Dział Public Relations MPWiK Sp. z o.o. we Wrocławiu
        • Gość: swój Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:26
          Termin inwestycji filtrów piaskowych oraz węglowych w zakładzie przy ul.Na
          Grobli upłynoł już w drugiej połowie 2005r.Obecnie zaprzestano rozruchu
          wymienionych filtrów z powodu żle funkcjonującej automatyki.Koszty inwestycji
          rosną z powodu złego nadzoru ze strony MPWiK.
          Polityka kadrowa obecnego prezesa pozbawiła dobrej kadry która mogła sprostać
          wezwaniu prawidłowej realizacji tej inwestycji.
          Co Pan na to Panie Michale Kostrowicki.
          • Gość: piotr Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 00:40
            Fakt. Jesli swój=pracownik MPWiK, to rzeczywiscie kiepsko z ta firmą. Chyba
            srednio inteligentny szympans pracujacy w wodociągach powinien wiedziec, jak
            pisze się upłynĄł ;-)).
            • Gość: magda Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:44
              Panie Piotrze pisze się z tą Firmą a nie z ta Firmą. Żeby kogoś poprawiać
              samemu należy znać ortografię.
              • Gość: piotr Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 20:45
                magdo, swój, Andrzeju, Agnieszko-trzeba umieć odróżnić literówkę (nieuzywanie
                lub wybiórcze stosowanie polskich znakow to w internecie norma) od błędu
                ortograficznego. "Zdzislaw" albo "Czeslaw" to też błąd ortograficzny? Cóż,
                rzeczywiście prezes MPWiK powinien zostać zmieniony, jeśli toleruje takich
                ociężałych umysłowo pracowników. A może właśnie nie toleruje i dlatego wylewasz
                tutaj swoje żale?
                Na początek radzę popracować nad interpunkcją (a właściwie-jej brakiem). To
                podobno łatwiejsze od ortografii, chociaz kto wie ;-P.
      • Gość: Magda Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 15:00
        Piotruś płacą Ci z kasy MPWiK abyś zajmował się takimi pierdołami.Przebierz się
        za osobę zaufaną i posłuchaj co mówią pracownicy o sposobie zarządzania przez
        Twojego pryncypała.Myślę jednak,że dobrze się orientujesz tyko musisz pisać to
        za co Ci płacą.
        • Gość: piotr Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.06, 16:12
          Magdo, gdzie się podziały Twoje dobre maniery? ;-) Zdziwisz się (a nawet
          poczujesz się zawiedziony), ale nie pracowałem i nie pracuję dla MPWiK. Dziwi
          mnie tylko (i trochę bawi, nie ukrywam), że pracownicy tej firmy piorą swoje
          brudy i wylewają swoje frustracje na forum publicznym. Tym bardziej cieszy
          mnie, że do kasy MPWiK tylko (niestety) wpłacałem pieniądze, a nigdy nie
          dostałem z niej ani grosza. Choć, OTOH, chciałbym płacić na firmę, której
          pracownicy potrafią swoje sprawy załatwiać między sobą.
          Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości w kwestii języka polskiego oraz
          mojego miejsca pracy. Jak dla mnie EOT.
          • Gość: koka Re: Zmienić prezesa MPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:58
            Precz z tym przygłupem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka