tylkoty0 11.12.11, 17:02 jakie polecacie dla 4 latków?które szybko nie nudzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: klocki które wciągają dzieci 11.12.11, 17:44 Ja za mlodym jestem niezmiennym fanek Kid K'nex (ale wlasnie Kid, z duzymi, miekkimi elementami). Mieli w szkole mlodego, dzieciaki 4-12 lat bardzo lubily jakies stwory budowac, mlody zbieral przez pare lat na wszystkie okazje, a my nie mielismy problemu, co kupic pod choinke czy na urodziny. Pierwszy zestaw dostal od znajomych na 3. urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
daniella31 Re: klocki które wciągają dzieci 11.12.11, 23:17 allegro.pl/klocki-waflowe-150-elem-mix-wafle-przestrzenne-i1992451722.html polecammozna z nich zbudować dosłownie wszystko,statki,mosty,samochody ,zamki...wszystko zalezy od Waszej i dziecka wyobrazni.Nawet nasz niespelna 2 letni synek zaczał coś tam łączyc i próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrina_30 Re: klocki które wciągają dzieci 11.12.11, 18:00 u nas sprawdza się lego. Ale nie konkretne powiedzmy pojazdy czy ciężarówki tylko takie wiaderko z klockami. Dostał je jak miał 2,5 roku i do tej pory, a ma 6 dale robi budowle tylko, ze musieliśmy dokupić drugie takie wiadro klocków bo i budowle się rozrosły). Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: klocki które wciągają dzieci 11.12.11, 19:04 W domu najchętniej lego i duplo i creator (częściej duplo). Poza tym magnetyczne i ostatnio przeproszone zwykłe drewniane, które już jakiś czas leżały odłogiem. W przedszkolu hitem są klocki wafle. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-pietruszka Re: klocki które wciągają dzieci 11.12.11, 22:03 U nas Lego Duplo. Absolutne numer jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
sisterofnight79 Re: klocki które wciągają dzieci 11.12.11, 22:43 u nas magnetyczne to hit ogromny, wielbię tego co je wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: klocki które wciągają dzieci 11.12.11, 22:50 sisterofnight79 napisała: > u nas magnetyczne to hit ogromny, wielbię tego co je wymyślił u nas to samo moje dziewczyny bawią się nimi godzinami Odpowiedz Link Zgłoś
kitka05 Re: klocki które wciągają dzieci 11.12.11, 23:33 U nas niezmiennie Lego (ale nie duplo), Clicsy i magnetyczne. Wspomniane tu Kid K'nex leżą i się kurzą. Tak samo Wader. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_351 Re: klocki LaQ 15.12.11, 21:02 Polecam japońskie klocki LaQ w domu mamy od mikołaja i powiem istny szał, nawet tatuś składa z dzieciakami . Odpowiedz Link Zgłoś