kaja954 26.04.10, 05:53 dzis przyleciala i szaleje z radosci wspaniala kobieta. Musialam dac lekki upust mojej radosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Tesciowa 26.04.10, 09:47 Cieszy mnie, że ktoś w końcu nie narzeka na swoją teściową Moja też była naprawdę fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Tesciowa 26.04.10, 10:26 ja też zawsze się cieszyłam na przyjazd mojej teściowej, więc rozumiem twoja radość Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Tesciowa 26.04.10, 12:57 tez musze pochwalic moja tesciowa oraz jej pyszne jedzonko ale zeby az szalec z radosci Odpowiedz Link Zgłoś
pocztarenata Re: Tesciowa 26.04.10, 14:39 Moja też bardzo ok. Bezkonfliktowa zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Tesciowa 26.04.10, 15:03 Ah te polskie znaki dzis przyleciala i szalejE z radosci czy dzis przyleciala i szalejĘ z radosci Odpowiedz Link Zgłoś
kaja954 Re: Tesciowa 26.04.10, 16:57 ach te polskie znaki sa cudowne,niestety takich nie posiadam,ale dziekuje za poprawke Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Tesciowa 26.04.10, 19:10 Nie zamierzalam Cie poprawiac -zwlaszcza, ze sama nie uzywam Rozbawilo mnie tylko, jak maly ogonek moze zmienic sens Odpowiedz Link Zgłoś
jansen25 Re: Tesciowa 28.04.10, 19:23 A co Cię bardziej cieszy, Teściowa, czy ta kasa, którą u Was zostawi, żeby nie było jej za ciężko wracać? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja954 Re: Tesciowa 28.04.10, 21:22 jaka kasa? ta ktorej nie posiada? jesli juz cos,to kase wydaje ja i to spora,tez z radoscia. nie mozna sie po prostu cieszyc,tak po ludzku,tym bardziej,ze jest z czego bez bycia podejrzana o jakies bzdury? jak sie z czegos cieszysz to zawsze masz z tego jakies korzysci? tesciowa z opowiadan nie kazdy posiada,moja jest przyjemnoscia. ale odpowiadajac na twoje glupie pytanie:tesciowa mnie cieszy,bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jansen25 Re: Tesciowa 28.04.10, 21:35 Pytanie wcale nie jest głupie, a odpowiedź na pewno nie była w lepszym tonie. Może jedynie niesłusznie założyłam, że Wy mieszkacie w Pl, a teściowa za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja954 Re: Tesciowa 29.04.10, 05:37 odpowiedzialam tak jak wypadalo z mojego punktu widzenia bylo glupie,uszczypliwe.dwa punkty widzenia i nie analizuj za bardzo,wyobraznia czesto splata niemalego figla;0 nie jestem zla na ciebie,kazdy ma prawo do wlasnych insynuacji,czesto ciekawe watki wychodza. moja tesciowa jest kochana,tesciu tez,maz tez.brzmi to cukierkowo,ale tak jest,wiadomo,ze czasem sa zgrzyty,ale ogolem radosc.to taka nagroda dla mnie za wiele ciezkich chwil w moim zyciu. tesciowa jest mi blizsza niz wlasna matka . moja mame kocham,bo jest moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś