Dodaj do ulubionych

natchniona: a jaka jest statystyczna emama?

15.10.10, 11:46
- wykształcona ( tytuł co najmniej mgr);
- bogata- własne mieszkanie (ww) kupione za własne pieniądze, posiadająca co najmniej średniej marki samochód ( audi?), ubierająca się w "markowych" sklepach- Zara,
- inteligentna i oczytana, świadectwa szkole z czerwonym paskiem, znająca języki obce- przynajmniej teoretycznie, jest specjalistką w każdej dziedzinie od budowy Tupolewa po analizę badań laboratoryjnych,
- dbająca o swój wygląd ponieważ jest wizytówką kobiety SUKCESU jaką bez wątpienia jest- stanowisko pracy , co najmniej kierownik, menager, specjalista;
- urodziwa, bez nadwagi , może z odrobiną cellilitu, zadbana;
- błyskotliwa i ambitna- dokształca się -co nie sprawia jej żadnej trudności, dąży do szybkiego awansu ponieważ , bez wątpienia ma ku temu naturalne predyspozycje.....

oczywiście to nie wszystko...
Obserwuj wątek
    • beauty_agadir Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 11:50
      Wielozadaniowa: dba o dziecko, jednocześnie utrzymując porządek w domu (pranie, sprzątanie) a gdy mąż wraca z pracy czeka na niego z obiadem smile Po całym dniu, pachnąca i świeża ma jeszcze niespożytą ochotę na sex z mężem i oczywiście jest świetna w łóżku...
      • gabi683 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 11:55
        beauty_agadir napisała:

> Wielozadaniowa: dba o dziecko, jednocześnie utrzymując porządek w domu (pranie,
        > sprzątanie) a gdy mąż wraca z pracy czeka na niego z obiadem smile Po całym dniu,
        > pachnąca i świeża ma jeszcze niespożytą ochotę na sex z mężem i oczywiście jes
        > t świetna w łóżku...

to jak o mnie wink
      • slonko1335 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:04
        > Wielozadaniowa: dba o dziecko, jednocześnie utrzymując porządek w domu (pranie,
        > sprzątanie) a gdy mąż wraca z pracy czeka na niego z obiadem smile Po całym dniu,
        > pachnąca i świeża ma jeszcze niespożytą ochotę na sex z mężem i oczywiście jes
        > t świetna w łóżku...

zapomniałaś jeszcze gdzieś pomiędzy zmieścić pracę na kierowniczym stanowisku na dwa etaty...
    • sadosia75 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 11:52
      A pozniej wylacza internet i wraca do szarej rzeczywistosci big_grin
    • moofka Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 11:54
      och to o mnie
      dodaj jeszcze dzieci piękne i wybitnie inteligentne
    • papalaya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 11:56
      Politpoprawna. Kocha homosiów i arabskie rodziny wielodzietne. Uważa klaps w tyłek za drastyczne pobicie wymagające obdukcji. Nie posiada tv, tylko oglada Władcę Pierścieni na 15,4" ekranie laptopa. Nie pije pepsi, nie jada frytek, po staropolsku opycha się ryżem z glonami. Nie pija wódki, tylko enigmatyczne "wino".
      • kropkacom Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:01
        > Politpoprawna. Kocha homosiów i arabskie rodziny wielodzietne

A teraz zobaczymy kto ma jakie kompleksy big_grin
    • fajnykotek Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:00
      > - bogata- własne mieszkanie (ww) kupione za własne pieniądze,

Hę? Co uważasz za własne pieniądze? Gotówkę od razu za całą wartość? suspicious.

świadectwa szkole z czerwonym paskiem
      NIGDY nie zhańbiłam się paskiem na żadnym świadectwie wink miałam na głowie ważniejsze sprawy.
      Co nie przeszkadza mi w znajomości dwóch języków obcych i pracy na kierowniczym stanowisku big_grin.
      • matsuda mąż-partner 15.10.10, 12:11
        -nigdy konkubent: wykształcony ( MBA), ciekawa i szalenie rozwijająca praca na wysokim stanowisku ze świetlaną przyszłością, szanowany w środowisku , autorytet - Taki prof Bartoszewski z twarzą Matthew Foxa ok 35 lat.
        - mieszka w apartamentowcu i jest również, jak jej Partner, autorytetem w sprawie wychowywania dzieci, parkowania aut,
        - świadoma swoich praw ( telefon do straży miejskiej ma w pamięci) oraz praw innych- potrafi zwrócić, oczywiście kulturalnie, uwagę ,że piesek zrobił kopę na trawnik, koleżance, że źle wychowuje dziecko...
        • mikas73 Re: mąż-partner 15.10.10, 12:18
          i wie już od daaaaaawna gdzie jest punkt G
        • fajnykotek Re: mąż-partner 15.10.10, 12:23
          Świadoma zagrożeń cywilizacyjnych:
          - nie karmi dzieci np: danonkami
          - żywność ze źródeł ekologicznych
          Ma nianię do dziecka chodzącego do przedszkola.
          Wakacje tylko za daleką granicą.
          Narty tylko w Alpach lub Dolomitach.
          • papalaya Re: mąż-partner 15.10.10, 12:26
            emama nie pierze męzowi skarpetek, nie prasuje koszul, w ogole nie robi nic co zahacza o zacofany patriarchalny model rodziny

emama leży i pachnie, maz zapie...la a kiedy wraca do domu po całym dniu roboty, z automatu zajmuje się dziecmi
    • czar_bajry Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:03
      A nie mówiłam że statystyki kłamiątongue_out
      • papalaya zapomniałam o jednym 15.10.10, 12:07
        każda emama robi za lolitkę wyglądając 20 lat młodziej niż ma w papierach, vide 5489373723 razy przytaczana standardowa historia o konieczności pokazania dowodu przy zakupie tzw. "wina"
        • gabi683 Re: zapomniałam o jednym 15.10.10, 12:09
          papalaya napisała:

> każda emama robi za lolitkę wyglądając 20 lat młodziej niż ma w papierach, vide
          > 5489373723 razy przytaczana standardowa historia o konieczności pokazania dowo
          > du przy zakupie tzw. "wina"

zazdrośnicawink
          • morgen_stern Re: zapomniałam o jednym 15.10.10, 12:18
            Raczej "zazdrośnik" tongue_out
            To prawda, zaraz wyjdą kompleksy i co kogo boli tongue_out
            • gabi683 Re: zapomniałam o jednym 15.10.10, 12:30
              morgen_stern napisała:

> Raczej "zazdrośnik" tongue_out
              > To prawda, zaraz wyjdą kompleksy i co kogo boli tongue_out
              >

Moja intuicja podpowiadała mi to samo ,to chyba nie jest ze mną tak źlewink
    • deodyma Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:08
      o moj boze...
      chyba sie potne, wszak jakze mi daleko do tego przedstawionego tu idealubig_grin
      • matsuda Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:13
        czyta tylko Wysokie obcasy, ogląda kanały kulturalne i nie wie co to jest Moda na Sukces, a już na pewno nie ma pojęcia , że bruk jest żoną ridża
        • sadosia75 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:15
          Eeeeeeeeeeeej sad ja nie wiedzialam sad ale za to wiem, ze rysiek jest obrazony na grazynke, ze tak niby romansuje z profesorem!
          • czar_bajry Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:24
            Eeeeeeeeeeeej sad ja nie wiedzialam sad ale za to wiem, ze rysiek jest obrazony n
            > a grazynke, ze tak niby romansuje z profesorem!

to ja wiem więcej... rysiek do agencji towarzyskiej poszedł tylko skrewił i nie wszedł, może miał brudne rączkitongue_out
            • sadosia75 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:27
              serio? surprised
              Matko z corka synem i ojcem! Rysiek pod burdelem? Co Grazka na to? Co na to Bozenka? I w koncu co na to Macius? A co na to powie Ciocia Stasia? I dlaczego Krystyna nie dopilnowala, zeby Rysio umyl raczki?
              Ten serial schodzi na psy!
              • czar_bajry Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:33
                co na to reszta rodziny okaże się w następnych odcinkachtongue_out
                ale rysio nawiązał kontakt z panią z agencji- powiedział dzień dobrysmile
                • gabi683 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:41
                  czar_bajry napisała:

> co na to reszta rodziny okaże się w następnych odcinkachtongue_out
                  > ale rysio nawiązał kontakt z panią z agencji- powiedział dzień dobrysmile

co się skończy ciążą ,bo będzie malował ściany w agencji wink
                • sadosia75 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:42
                  Moja droga!
                  Ryszard pochodzi z kulturalnej rodziny, jet swietnie wyedukowany w temacie SV, potrafi dostosowac sie do kazdej sytuacj i nie gardzi kobietami zajmujacymi sie nierzadem! wiec i taka kobiete uraczy swoim dzien dobry!
                  podejrzewam, ze kolejne odcinki beda o tym jak to caly klan Lubiczow i innych zbiera sie u Elzuni i wspolnie odmawiaja modlitwy za kobiety z agencji, w nastepnych odcinkach bedzie organizowana pikieta uswiadamiajaca ( tu Aleksanrda L bedzie wiodla prym w koncu studiuje resocjalizacje ) a nastepnie otworzy wspolnie z Agnieszka wybitna Pania byzneslumen organizacje wyciagajaca kobiety z agencji towarzyskiej. I tu pojawi sie Bogdan! Mezczyzna idealny, tajemniczy, skuteczny, zawsze chetny do pomocy! Bedzie wylawial kobiety oraz nastolatki z agencji i kierowal je do agencji siostr Lubicz. Nastepnie senior rodu Lubiczow zaprowadzi te kobiety do swojej kliniki, i bedzie je leczyl za darmo, Monika bedzie je zywic za darmo a ciocia stasia bedzie bozesztymojowac az jej jezyk stanie deba!

Zgadlam? smile
                  • gabi683 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:48
                    sadosia75 napisała:

> Moja droga!
                    > Ryszard pochodzi z kulturalnej rodziny, jet swietnie wyedukowany w temacie SV,
                    > potrafi dostosowac sie do kazdej sytuacj i nie gardzi kobietami zajmujacymi sie
                    > nierzadem! wiec i taka kobiete uraczy swoim dzien dobry!
                    > podejrzewam, ze kolejne odcinki beda o tym jak to caly klan Lubiczow i innych z
                    > biera sie u Elzuni i wspolnie odmawiaja modlitwy za kobiety z agencji, w nastep
                    > nych odcinkach bedzie organizowana pikieta uswiadamiajaca ( tu Aleksanrda L bed
                    > zie wiodla prym w koncu studiuje resocjalizacje ) a nastepnie otworzy wspolnie
                    > z Agnieszka wybitna Pania byzneslumen organizacje wyciagajaca kobiety z agencji
                    > towarzyskiej. I tu pojawi sie Bogdan! Mezczyzna idealny, tajemniczy, skuteczny
                    > , zawsze chetny do pomocy! Bedzie wylawial kobiety oraz nastolatki z agencji i
                    > kierowal je do agencji siostr Lubicz. Nastepnie senior rodu Lubiczow zaprowadzi
                    > te kobiety do swojej kliniki, i bedzie je leczyl za darmo, Monika bedzie je zy
                    > wic za darmo a ciocia stasia bedzie bozesztymojowac az jej jezyk stanie deba!
                    >
                    > Zgadlam? smile

Jak zwykle można na Cibie kochana liczyć oplułam się kawą ,leżę i kwiczę .
                    • sadosia75 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:54
                      Statystyczna emama nie lezy i nie kwiczy ! statystyczna emama nie opluwa sie kawa.
                      Statystyczna mama kladzie sie wygodnie na pieknej sofie w czerwonym peniuarze oraz szpilkach, dzwiecznie sie smieje lekko sie rumieniac, zakrywajac usta dlonia aby nie pokazac zbyt wielu zebow ( snieznobialych ofkors ) i delikatnie upija malutki lyczek kawy z porcelany odziedziczonej po babce arystokratce.
                      • gabi683 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:56
                        sadosia75 napisała:

> Statystyczna emama nie lezy i nie kwiczy ! statystyczna emama nie opluwa sie ka
                        > wa.
                        > Statystyczna mama kladzie sie wygodnie na pieknej sofie w czerwonym peniuarze o
                        > raz szpilkach, dzwiecznie sie smieje lekko sie rumieniac, zakrywajac usta dloni
                        > a aby nie pokazac zbyt wielu zebow ( snieznobialych ofkors ) i delikatnie upija
                        > malutki lyczek kawy z porcelany odziedziczonej po babce arystokratce.
                        >

www.milanos.pl/vid-6428-Kabaret-Mumio---Kawunia.html
                        • gabi683 Kabaret Mumio - Kawunia 15.10.10, 12:58
                          www.youtube.com/watch?v=cdHCmmD1Tyc
                      • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:32
                        sadosia75 napisała:

> Statystyczna emama nie lezy i nie kwiczy ! statystyczna emama nie opluwa sie ka
                        > wa.
                        > Statystyczna mama kladzie sie wygodnie na pieknej sofie w czerwonym peniuarze o
                        > raz szpilkach, dzwiecznie sie smieje lekko sie rumieniac, zakrywajac usta dloni
                        > a aby nie pokazac zbyt wielu zebow ( snieznobialych ofkors ) i delikatnie upija
                        > malutki lyczek kawy z porcelany odziedziczonej po babce arystokratce.
                        >

Sadosia, to o mnie big_grin
                        haha, no uchachałam się....eeee no delikatnie uśmiechnęłam się kącikiem ust, leżąc na szezolongu odziedziczonym po Marii Antoninie big_grin
            • nowi-jka Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:30
              nie zakłada dziecku: rajtuz, czapki, kurtki bo to wymysł typowo polski niespotykany w świecie za to wszystkie mamy które spotyka emama na ulicy maja grubasno poubierane dzieci o czym niechybnie emama informuje reszte emam mocno sie oburzajac
              • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:23
                statystyczna ematka nic dziecku nie zakłada big_grin
            • gabi683 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:40
              czar_bajry napisała:

> Eeeeeeeeeeeej sad ja nie wiedzialam sad ale za to wiem, ze rysiek jest obrazony n
              > > a grazynke, ze tak niby romansuje z profesorem!
              >
              > to ja wiem więcej... rysiek do agencji towarzyskiej poszedł tylko skrewił i nie
              > wszedł, może miał brudne rączkitongue_out

albo brudne majteczki bo mu Grażynka nie wyprała wink
          • gabi683 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:39
            sadosia75 napisała:

> Eeeeeeeeeeeej sad ja nie wiedzialam sad ale za to wiem, ze rysiek jest obrazony n
            > a grazynke, ze tak niby romansuje z profesorem!

wiesz co mając takiego Ryśka sama bym poleciała w objęcia profesora wink
            • sadosia75 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:58
              Glupias!
              Ryszard jest mezczyzna wielozadaniowym! Potrafi prac, gotowac, sprzatac,opiekuje sie idealnie dziecmi, w kazda niedziele jest w kosciele i depcze ksiedzu sutanne, do tego papiez na niego spojrzal!! jesli cos sie zepsuje w domu to Rysiek na bank to naprawi, sam zrobi remont w calym domu, wygra auto w teleaudio, nie uzywa przeklenstw, a seks uprawia wylacznie w celach prokreacyjnych!
              a taki psorek to co potrafi? NIC!
        • deodyma Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:17
          jestem coraz bardziej zdolowana...
        • czar_bajry Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:23
          a już na pewno nie ma pojęcia , że bruk jest żoną ridża

a kto to jest bruk? że o ridżu nie wspomnętongue_out
          • gabi683 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:45
            czar_bajry napisała:

> a już na pewno nie ma pojęcia , że bruk jest żoną ridża
            >
            > a kto to jest bruk? że o ridżu nie wspomnętongue_out

No jak to nie wiesz Ja całą rodzinę wzywam aby oglądali
          • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:19
            czar_bajry napisała:

> a już na pewno nie ma pojęcia , że bruk jest żoną ridża
            >
            > a kto to jest bruk? że o ridżu nie wspomnętongue_out

nie udawaj Czar statystycznej ematki big_grin
            choć ja też nie wiem czy chodzi o polbruk czy też kostkę brukową big_grin
        • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:16
          no, no, no -statystyczna ematka nie ma czegoś takiego jak tv, nawet nie wie co to tv a jej dzieci w życiu tv nie oglądnęły big_grin
          • czar_bajry Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 20:01
            nawet nie wie co to tv a jej dzieci w życiu tv nie oglądnęłybig_grin

nawet w sklepie????smile
            • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 21:49
              czar_bajry napisała:

> nawet nie wie co to tv a jej dzieci w życiu tv nie oglądnęłybig_grin
              >
              > nawet w sklepie????smile
              ematka moja droga po sklepach z dziećmi nie chodzi
              big_grin
      • nowi-jka Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:20
        daleko?? toz to tyś była pierwowzorem
        smilesmilesmilesmile
    • nowi-jka Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:12
      smilesmilesmile
      i oczywiscie płacaca niani grubo powyzej sredniej krajowej, nigdy neikorzystajaca z pomocy babć
      • papalaya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:21
        oczywiście niania zatrudniona zgodnie z wszeliki regułami KP, składki i podatki odprowadzone.

niania na podglądzie webcamu i ściśle kontrolowana. Za podanie dziecku czekoladki i napoju zawierającego cukier, emama podaje nianię do prokuratury

a tak w ogóle emama tylko podaje do prokuratury, nie uznaje rozmowy ew. dania sobie raz po buzi wink

• attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:18
          ale dlaczego zaraz do prokuratury/
          statystyczna ematka po prostu jednym strzałem eliminuje takie jednostki ze społeczeństwa big_grin
      • czar_bajry Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:26
        nigdy neikorzystaja
        > ca z pomocy babć

jakich babć???
        przecież to są nieodpowiedzialne osoby z którymi w żadnym wypadku nie można dziecka zostawić.
      • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:15
        jednoczesnie płacąc za tę nianię ZUS, podatki i inne big_grin
    • mikas73 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:13
      1. TAK
      2. Mieszkanie na kredyt. ZARY w mojej wsi nie ma co najwyżej :HM, Orsay, Kapphal. Marek warszawskich nie znam.
      2. Inteligentna i oczytana? Oczywiście. Nigdy nie miałam świadectwa z czerwonym paskiem.Znam średnio niemiecki. Angileskiego? Nie.
      3. Specjalista w swoim zawodzie.
      4. Bardzo dbająca o swój wygląd.
      4. Urodziwa dla męża. 63 kg/170 cm - dla niektórych to nadwaga, ja mam to gdzieś.
      5. Dokształciłam się juz na zapas.Kilka uprawnień.Teraz już mi się nie chce. Funkcja kierownika też mnie nie pociąga, za dużo roboty a pieniędze nie wiele większe.
      wink
      Zapomniałaś dopisać:
      6. Miła, z kapitalnym poczuciem humoru, posidająca zawsze celną ripostę.Mająca gdzieś uwagi innych.
    • beauty_agadir Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:19
      No i jeszcze imprezowa, przynajmniej 2 razy na miesiąc wybiera się z mężem "w miasto" czy na przyjęcie. Olśniewa tam inteligencją i urodą sarny a uwagi "Niemożliwe że urodziłaś wyglądasz rewelacyjnie!" kwituje dźwięcznym śmiechem.Każdy facet jej zazdrości a są parą najchętniej zapraszaną na każdą liczącą się okoliczność w mieście.
      • papalaya żarówka, lekarz i calokształt 15.10.10, 12:24
        zamiast wymienić przepaloną żarowkę emama konsultuje to na osobnym wątku forumowym

zamiast iść z dzieckiem do lekarze, emama diagnozuję chorobe i ustala dawkowanie lekarstw na osobnym wątku forumowym

emama zamiast rozwiazać jakikolwiek problem rodzinny z zainteresowanym czlonkiem rodziny, chlipie o tym na forum, vide 5373742 wątków o niedobrej teściowej
        • papalaya restauracje 15.10.10, 12:30
          jak wyżej, emama regularnie chodzi do restauracji i jest obyta we wszelkich niuansach knajpianych

regularnie chodzi też do teatru, kina, opery i inne wernisaże

jeżdzi metrem
          • gabi683 Re: restauracje 15.10.10, 12:33
            papalaya napisała:

> jak wyżej, emama regularnie chodzi do restauracji i jest obyta we wszelkich niu
            > ansach knajpianych
            >

Takie czasy

> regularnie chodzi też do teatru, kina, opery i inne wernisaże

trzeba się od chamieć a nie tylko z na forum siedzieć
            >
            > jeżdzi metrem

przesadziłeś u mnie nie ma metra
            • papalaya Re: restauracje 15.10.10, 12:35
              takie czasy że 99% ludzi nie stać na więcej niż kebaba, a wyjście do MD to rodzinne święto
              • gabi683 Re: restauracje 15.10.10, 12:37
                papalaya napisała:

> takie czasy że 99% ludzi nie stać na więcej niż kebaba, a wyjście do MD to rodz
                > inne święto

biedactwo chcesz to pożyczę Ci na teatr może czegoś się nauczysz
                • papalaya Re: restauracje 15.10.10, 12:39
                  Dziękuję, nie ma mam czasu na teatr, sprzedaję z dzieciakami zapałki na ulicach.
            • attiya Re: restauracje 15.10.10, 14:25
              gabi683 napisała:
              > przesadziłeś u mnie nie ma metra

no jak to?? to nie mieszkasz w takim razie w W-wie?
              to nie jestes statystyczna ematka big_grin
        • gabi683 Re: żarówka, lekarz i calokształt 15.10.10, 12:31
          papalaya napisała:

> zamiast wymienić przepaloną żarowkę emama konsultuje to na osobnym wątku forumo
          > wym
          >
          > zamiast iść z dzieckiem do lekarze, emama diagnozuję chorobe i ustala dawkowani
          > e lekarstw na osobnym wątku forumowym
          >
          > emama zamiast rozwiazać jakikolwiek problem rodzinny z zainteresowanym czlonkie
          > m rodziny, chlipie o tym na forum, vide 5373742 wątków o niedobrej teściowej

a Cibie to kręci podawać się za kobietęwink
          • papalaya Re: żarówka, lekarz i calokształt 15.10.10, 12:33
            tak jak ciebie kręci podawanie się za kobietę Andrzejku
            • gabi683 Re: żarówka, lekarz i calokształt 15.10.10, 12:36
              papalaya napisała:

> tak jak ciebie kręci podawanie się za kobietę Andrzejku

Mam na imię Andrzej i urodziłem czwórkę uroczych dzieci ,jakaś kasa się należy no nie
              • papalaya Re: żarówka, lekarz i calokształt 15.10.10, 12:39
                No i git. A Elvis mieszka na Mokotowie.
                • gabi683 Re: żarówka, lekarz i calokształt 15.10.10, 12:42
                  papalaya napisała:

> No i git. A Elvis mieszka na Mokotowie.

Sklepy pozamakali to grzybów się najadłeś ?
        • matsuda dzieci Konstanty i Zofia- imiona nadane 15.10.10, 12:31
          po arystokratycznych pradziadach.
          - pochodzi w rodzin o tradycjach inteligenckich, z Krakowa, czy innego Wilna.
          • papalaya nazwiska 15.10.10, 12:35
            emama Broń Boże nie przyjmie nazwiska po meżu, co najwyżej jako drugi człon, w ten sposób emama chroni wlasną tożsamość i bogaty dorobek nakowo-biznesowy kojarzony w świecie z jej nazwiskiem panieńskim
        • attiya Re: żarówka, lekarz i calokształt 15.10.10, 14:20
          papalaya napisała:

> zamiast wymienić przepaloną żarowkę emama konsultuje to na osobnym wątku forumo
          > wym
          >
          ło matko - gdyby nie te wątki, to z czego siałybyśmy się
          apropos był taki wątek o wymianie zarówki big_grin
      • miaowi Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:38
        Mało! Urodziła i to nie jedno, a co najmniej dwoje, koniecznie w małych odstępach czasu!
        • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:28
          miaowi napisała:

> Mało! Urodziła i to nie jedno, a co najmniej dwoje, koniecznie w małych odstępa
          > ch czasu!
          max co 9 m-cy big_grin
          no....niech będzie co 10 m-cy big_grin
      • czar_bajry Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:38
        a jedna jeździ z mężem tramwajem na rynek w butach od Manolo Blahnikatongue_out
    • kropkacom Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:28
      Statystyczna ematka:

- ma około trzydziestu lat
      - mieszka w Warszawie
      - jest po rozwodzie, obecnie w szczęśliwym związku
      - wykształcenie wyższe
      - 1-2 dzieci
      - pracuje
      - czyta książki
      - wierząca niepraktykująca
      - dzieci ochrzczone
      - poglądy ma na gospodarkę liberalne, ale coraz bardziej skłania się (jeżeli chodzi o problemy społeczne) w stronę radykalizmu
      - ma obawy związane z muzułmanami
      - uważa się za tolerancyjną
      • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:23
        kropkacom napisała:

> Statystyczna ematka:
        >
        > - ma około trzydziestu lat
        > - mieszka w Warszawie
        > - jest po rozwodzie, obecnie w szczęśliwym związku
        > - wykształcenie wyższe
        > - 1-2 dzieci
        > - pracuje
        > - czyta książki
        > - wierząca niepraktykująca

no weź Kropka, dzis każda ematka to ateistka big_grin
    • triss_merigold6 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:31
      Ma dobre serduszko, płakała czytając "Samotność w sieci" i pomaga bezdomnym zwierzątkom, zwłaszcza kotom.
    • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:32
      wszystko ale to wszystko wiedząca najlepiej big_grin
      • fajnykotek Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:42
        wszystko ale to wszystko wiedząca najlepiej big_grin

Rety toż to moja szwagierka big_grin, ale ona nie ma dzieci.
        AAAA zapomniałam, że ematka może icj nie mieć big_grin big_grin big_grin
    • sadosia75 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:38
      Statystyczna e-mama rodzila naturalnie, bez znieczulenia przez kilkadziesiat godzin, wspomina to bardzo milo, uwaza, ze taki porod to pestka.
      Do tego nigdy przenigdy nie myslala o znieczuleniu w koncu kiedys kobiety rodzily w snopach siana, okna myje przy 30 stopniowym mrozie i nigdy nie przymarza do tego okna w trakcie mycia.
      • papalaya emama nie myje okien 15.10.10, 12:41
        ma panią do sprzątania. nawet jak żyje w 40-metrowej klitce, czas poświęcony na sprzętanie poświęca tzw. samorealizacji i innym rzeczom ważnym dla Galaktyki
        • matsuda emama jest uczciwa 15.10.10, 12:43
          nie okrada pracodawcy siedząc na necie w godzinach pracy
          • fajnykotek emama wclae NIE MUSI BYĆ mamą :-D 15.10.10, 12:45
            tego dowiedzialam sie tu nie tak dawno
          • papalaya Re: emama jest uczciwa 15.10.10, 12:46
            emama ma własną dzialalność albo wolny zawod, więc pracodawcy nie okrada wink
          • triss_merigold6 Re: emama jest uczciwa 15.10.10, 12:46
            Segreguje śmieci, sprząta po psie, ma znajomego chłopa od którego kupuje ekologiczne pożywienie. Dzieci leczy unikając lekarzy i antybiotyków.
          • sadosia75 Re: emama jest uczciwa 15.10.10, 12:47
            Ja jestem smile nie okradam pracodawcy bo moj pracodawca wie co robie smile
    • peggy_su Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:48
      Statystyczna emama ma 35 lat, ale wciąż wygląda na 17, ma 2 magistry plus 3 podyplomówki, zna 5 języków obcych. Jest szczupła i wysportowana, a także oczytana i w ogóle obyta w świecie. Pracuje na stanowisku, na którym się spełnia, ciągle się dokształca, rozwija i awansuje. Poza pracą mna mnóstwo czasu na zajmowanie się dziećmi i własne hobby. Ma męża na świetnym stanowisku. Mąż jest typem inteligentnego romantyka, świetnie się dogadują, mąż odbębnia całą "brudną robotę" czyli sprząta, gotuje, zajmuje się dziećmi wtedy kiedy emama spędza czas ze swoim hobby.
      Statystyczna emama miewa problemy ze swoją teściową, która czyha na jej szczęście rodzinne, ale wszystko rozwiązuje w krótkiej i rzeczowej rozmowie. Statystyczna emama jest zaradna. Jest także uczciwa, tolerancyjna, wrażliwa społecznie. Zorientowana w sprawach politycznych, ekonomicznych, społecznych i wielu innych. Popiera aborcję i związki homoseksualne, jest za rozdzieleniem kościoła od państwa. Sama ma przyjaciela geja i kilka przyjaciółek korzystających z in vitro.

Na forum emama nie ma kobiet z wykształceniem średnim lub nie daj boże zawodowym, nie ma grubych, brzydkich, niezadbanych. Nie ma żon alkoholików. Nie ma niezaradnych życiowo. NIe ma fanek telenoweli, które ostatni raz były w teatrze w liceum. Nie ma matek z czwórką i więcej dzieci, nie ma żarliwych katoliczek, nie ma kur domowych. Nie ma pań pracujących na kasie w markecie lub sprzątaczek. A jeśli nawet są to występują raczej jako wyjątkowa osobliwość.
      • nowi-jka Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 12:52
        Na forum emama nie ma kobiet z wykształceniem średnim lub nie daj boże zawodowy
        > m, nie ma grubych, brzydkich, niezadbanych. Nie ma żon alkoholików. Nie ma niez
        > aradnych życiowo. NIe ma fanek telenoweli, które ostatni raz były w teatrze w l
        > iceum. Nie ma matek z czwórką i więcej dzieci, nie ma żarliwych katoliczek, nie
        > ma kur domowych. Nie ma pań pracujących na kasie w markecie lub sprzątaczek. A
        > jeśli nawet są to występują raczej jako wyjątkowa osobliwość

A jesli ktos jzu o tym pisze to na pewnoe trol bo w koncu kto miewa takie problemy??.
        • gabi683 Przestańcie już nie moge no .... 15.10.10, 12:53
          I czekam z utęsknieniem na Klan
          • peggy_su Re: Przestańcie już nie moge no .... 15.10.10, 12:58
            ja czekam na M jam milosc i nie jestem statystyczna, dlatego mało pisze na forum wink
      • jajko54 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:11
        peggy_su napisała:

> Statystyczna emama ma 35 lat, ale wciąż wygląda na 17, ma 2 magistry plus 3 pod
        > yplomówki, zna 5 języków obcych. Jest szczupła i wysportowana, a także oczytana
        > i w ogóle obyta w świecie. Pracuje na stanowisku, na którym się spełnia, ciągl
        > e się dokształca, rozwija i awansuje. Poza pracą mna mnóstwo czasu na zajmowani
        > e się dziećmi i własne hobby. Ma męża na świetnym stanowisku. Mąż jest typem in
        > teligentnego romantyka, świetnie się dogadują, mąż odbębnia całą "brudną robotę
        > " czyli sprząta, gotuje, zajmuje się dziećmi wtedy kiedy emama spędza czas ze s
        > woim hobby.
        > Statystyczna emama miewa problemy ze swoją teściową, która czyha na jej szczęśc
        > ie rodzinne, ale wszystko rozwiązuje w krótkiej i rzeczowej rozmowie. Statystyc
        > zna emama jest zaradna. Jest także uczciwa, tolerancyjna, wrażliwa społecznie.
        > Zorientowana w sprawach politycznych, ekonomicznych, społecznych i wielu innych
        > . Popiera aborcję i związki homoseksualne, jest za rozdzieleniem kościoła od pa
        > ństwa. Sama ma przyjaciela geja i kilka przyjaciółek korzystających z in vitro.

to ja, z małymi wyjątkami smile
    • karra-mia Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:03
      statystyczna emama specjalizuje się w dupiemaniu tego, co oniej sądza inni włącznie z jej własnym mężem.
      • matsuda kocha zwierzęta i kwiaty 15.10.10, 13:18
        - co objawia się ty, że na ślub nie kupuje zielska, a wytaszcza ze swego lexusa wór psiej karmy, albo owsu dla konia, by razem z całą resztą high society DYSKRETNIE pomóc biednym zwierzątkom.
        - emama, jeśli oczywiście w ogóle, ogląda wyłącznie tvn24 ,
        - nie konta na naszej klasie tylko na Facebooku i koniecznie na goldenline.
    • mikas73 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:12
      Przeczytałam, pośmiałam się a teraz zrobiło mi się smutno. Strasznie to wszystko krzywe...
      • kropkacom Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:20
        Krzywe? Myślę, że niewiele pań naprawdę pokusiło się o statystyczną ematkę. Większość napisała czym nie jest i nigdy nie będzie big_grin
        • fajnykotek większość napisała spostrzeżenia z tego forum 15.10.10, 13:26

• nowi-jka Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:27
          Myślę, że niewiele pań naprawdę pokusiło się o statystyczną ematkę. Wię
          > kszość napisała czym nie jest i nigdy nie będzie big_grin

wypowiedz typowa dla statystycznej ematki, dopiec do zywego z wyzszoscia poczucia bycia lepszym
          • kropkacom Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:34
            > wypowiedz typowa dla statystycznej ematki, dopiec do zywego z wyzszoscia poczuc
            > ia bycia lepszym

Ja tylko stwierdzam fakty smile Te nietolerancyjne napisały o polipoprwanośi i naiwnej tolerancji. ITD. Że nie?

https://s1.postimage.org/1TwsJ.jpg
        • matsuda a myślisz, że co to jest? 15.10.10, 13:27
          to jest piguła wszystkich wątków i jak myślisz, dlaczego to forum jest jednym z tych, które" przyciągają najwięcej idiotów"? (forum.gazeta.pl/forumw,384,115733585,115733585,Ktore_forum_gromadzi_najwiecej_idiotow_.html)
          Tu mamy ideał jak z katalogów bonprixa i reklam papieru toaletowego
    • peggy_su forum elytarne 15.10.10, 13:24
      Tak sobie pomyślałam, że właściwie jest to forum elitarne, sama śmietanka. Bo norma forumowa nijak ma się do średniej naszego kraju.
      • kropkacom Re: forum elytarne 15.10.10, 13:29
        No cóż, internet w domu to jeszcze ciągle głównie domena miast i często fanaberia wydatkowa. Także łatwo się domyśleć czemu obraz zakłamany w stosunku do statystyk.
        • nowi-jka Re: forum elytarne 15.10.10, 13:33
          kropkacom - chyba zartujesz z tym internetem - domena miast?? Przeciez nawet spis rolny odbywa sie przez internet
          • kropkacom Re: forum elytarne 15.10.10, 13:38
            Ja nie pisze, że internetu na wsi nie ma. U mojej teściowej na wsi internet to nadal rzadkość na przykład.
      • attiya Re: forum elytarne 15.10.10, 14:34
        peggy_su napisała:

> Tak sobie pomyślałam, że właściwie jest to forum elitarne, sama śmietanka. Bo n
        > orma forumowa nijak ma się do średniej naszego kraju.

zawsze wiedziałam, że wśród elity obracam się big_grin
    • zona.no2 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:33

matsuda napisała:
      > - bogata- własne mieszkanie (ww) kupione za własne pieniądze,

Ja bym do tego dodała,że to mieszkanie jest duże, co najmniej kilku pokojowe.
      • matsuda emama nie jest wulgarana 15.10.10, 13:40
        nie nazwie nikogo debilem, głupkiem czy innym wieśniakiem, bo: 1 każdemu daje szanse i widzi nadzieję , 2- znajomość synonimów wyniosła już z przedszkola.
        • tacomabelle Re: emama nie jest wulgarana 15.10.10, 13:52
          Emama jest mistrzynią ciętej riposty oraz nowoczesnej nowomowy typu małż, wet, gin, stom, gej.
    • ihanelma Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:51
      A jak się komuś lista zgadza, nawet in plus, to:

- a) powinien poszukać która wtyczka wyłącza matrix i zobaczyć w końcu swoje ciało w różowym kisielu
      - b) natychmiast zacząć dążyć do średniej krajowej. Pierwszy krok - lektura rocznika statystycznego, od zaraz przynajmniej ta inteligencja spadnie i uroda się uśredni - oczy się staną wyłupaste, cera szara, a włosy stojące na sztorc tongue_out
      - c) stanąć przed lustrem i wrzasnąć na siebie: nie jesteś przeciez prawdziwa ty trollico, bo takich jak ty nie ma wink
      - d) po czym polecieć w dziurawych drechach na bazarek, obejrzeć m jak miłość i pójść spać bez mycia zębów w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku
      • peggy_su Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:22
        Nie chodzi o to aby równać w dół. Ja się tylko dziwię ze na ematce tak malo roznorodnosci. W realu znam i bizneswoman co zatrudnia panią do mycia okien, i pania pracującą w tesco co ledwo wiąże koniec z koncem. Mam sąsiadkę prawniczkę na wysokim stanowisku, ale tez bezrobotną alkoholiczkę. Znam parę lesbijek aktywnie działających na rzecz srodowiska, ale też mam w rodzinieosoby co nie wypowiedzą na głos słowa "gej". Nawet w paczce najblizszych zanjomych jest miejsce dla osób pro-PO i pro-PiS. Ludzie ze skrajnie różnych biegunów potrafią się spotkać na jakiejś współnej płaszczyźnie.

Natomiast na ematce, forum przez które przetaczają się setni nicków, dziwnym trafem nie ma tej drugiej strony, nie ma brzydkich, niezaradnych i słabo zarabiających, nikt sie nie przyznaje do słabości, do obciachu. Jak przyjdzie kobieta i napisze ze nie pracuje bo coś tam i ciągnie zasiłek z opieki, to ją ematki zjedzą, bo ematki wszystkie są absolutnie uczciwe. Choc wiadomo ze w Polsce na zasiłkach mniej lub bardziej uprawnionych jest masa ludzi i jakos nie spotykają sie ze społecznym ostracyzmem.

Fajnie jeśli Wam sie dobrze wiedzie, jeśli wszystkie jesteście takie, jak piszecie. Dziwi tylko fakt ze nie ma żadnej przeciwwagi. Albo dziwnym trafem na forum zebrała sie az tak niereprezentatywna próbka społeczenstwa, albo niezła panuje hipokryzja.
        • ihanelma Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:41
          Bez przesady, są tu bardzo różni ludzie. Akurat to jest duże publiczne forum i jak dla mnie - dosyć zróżnicowane społecznie.
          Może tych nicków "odbiegających od normy" nie zapamiętujemy, bo zwykle ludzie o swoich problemach piszą pod jakimś jednorazowym, który już później nie funkcjonuje i znika.
          A jak się trafi ktoś naprawdę "prosty" - momentalnie zostaje wyłapany i wyśmiany - także podejrzewam, że dużo takich osób raczej czyta niż pisze. Bo się boi pożarcia za gramatyke, styl czy podejście do życia. Część artystek-złośliwek tylko na takie wpisy czatuje tongue_out Ale mimo wszystko są, tylko raczej ich autorki nie pozostają tu w charakterze stałego, rozpoznawalnego użytkownika.
          A kwestia hipokryzji i podrasowywania swojego wizerunku w necie - tu każdy musi sobie SZCZERZE sam odpowiedzieć czy mówi prawdę, czy kituje i na ile tongue_out Zapewnienia o pisaniu "całej prawdy, tylko prawdy itepe" same w sobie już wprowadzają klimat niewiarygodności.
          Kiedyś spotkałam się z uczestnikami kilku forów - wszyscy wyszli w realu tak, jak o sobie pisali. Może kiciarze po prostu bali się pokazać na zlocie tongue_out.
          • peggy_su Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:46
            No wiem, że trochę przejaskrawiłam. Ale sama przyznałaś że jest jakaś forumowa norma i są osoby od niej odstające. Można mówić że jest różnorodność, ale jednak zwykle wiadomo za jaki wątek zostanie się zakrzyczanym i zjedzonym, a pod jakim poł forum się zgodnie podpisze.
            • ihanelma Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:54
              Chyba tak jest, ze ludzie się skupiają wśród sobie podobnych. Tutaj najlepiej zostanie przyjęta dobrze wykształcona liberałka z dużego miasta - takich pisze większość i takie zostają na dłużej. Jakaś średnia czy tzw "duch miejsca" ustala się praktycznie na każdym forum i można to wyczuć od ręki. Forum konserwatywnych katolików nie pomyliłabyś z niczym innym tongue_out. Też może być publiczne, duże i możesz zostać jak chcesz. Ale trudno tam mówić o jakiejś średniej krajowej mimo dużej grupy docelowej do analizy.
              Tutaj grupa jest bardziej rozmyta, ale też ma jakieś swoje parametry które łatwo wyłapać.
    • gryzelda71 Statystyczna emama nie istnieje. 15.10.10, 13:54
      • kropkacom Re: Statystyczna emama istnieje tylko na forum. 15.10.10, 13:57
        tongue_out
    • marta_st1 Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 13:56
      ja bym odpowiedziała na pytanie: złośliwa smile
    • erba jak mogłyście zapomnieć, że 15.10.10, 14:03
      ematka ma bidet, współczuje dziecią innej ematki, codziennie zmienia pościel i ręczniki big_grin
      aha, i broń Boże nie sika w lesie tongue_out
      • attiya Re: jak mogłyście zapomnieć, że 15.10.10, 14:36
        erba napisała:

> ematka ma bidet, współczuje dziecią innej ematki, codziennie zmienia pościel i
        > ręczniki big_grin
        > aha, i broń Boże nie sika w lesie tongue_out

współczuję twoiom dziecią smile
        I mężu też big_grin
        • czar_bajry Re: jak mogłyście zapomnieć, że 15.10.10, 22:27
          a ja wam współczuje bolącego pęcherza i waszym dzieciom też współczuje... smile
          • sarling Re: jak mogłyście zapomnieć, że 16.10.10, 10:34
            Złośliwa, zarozumiała, pseudoyntelygentna, bezduszna, czepialska każdego słowa do granic absurdu, kompletnie nietolerancyjna, mimo deklaracji i bardzo agresywna.
    • morgen_stern Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:04
      Eee, przesadzacie.
      Piszą tu i bezdzietne, i katoliczki, i inne wyznania, a także ateistki wink i takie, co to się wyszalały za młodu i takie, co to tylko z mężem i po ślubie. Sporo wspomina tu o swojej nadwadze.
      Oczywiście to krzywe lustro i coś w tej forumowej poprawności jest, że odstające od ideału boją się wychylać, ale większość tego wątku to popis gigantycznych kompleksów matsudy i papalaya-na-pewno-nikt-się-nie-skapnie-że-jestem-facetem.
      • matsuda emama-doskonały psychoanalityk 15.10.10, 14:09
        n/t
        • morgen_stern Re: emama-doskonały psychoanalityk 15.10.10, 14:18
          Do rozgryzienia cię wystarczy tylko odrobina spostrzegawczości, nie psychoanalityk, jesteś prosta jak budowa cepa tongue_out
          • matsuda dawaj- nie boję się krytyki 15.10.10, 14:34
            jesli coś się sprawdzi- walnę się w pierś.....
      • attiya Re: natchniona: a jaka jest statystyczna emama? 15.10.10, 14:37
        Ty Morgen, tu żadne ateistki nie piszą big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka