Dodaj do ulubionych

czy to już prostytucja ? :P

• anorektycznazdzira absolutnie nie!!! To jest... 21.07.11, 20:30
      ... SPONSORING.
    • spartanka4 Re: czy to już prostytucja ? :P 21.07.11, 21:55
      ula la
      zerknij tusmile
      forum.gazeta.pl/forum/f,16,Kobieta.html
      zaraz Cię do ddtvn zaproszą wink
      a do wszystkich "oburzonych" trochę luzu babeczki, ja umarłabym ze smiechu po taki smsie od męza
    • tezee Re: Shellerka! 21.07.11, 21:57
      No po prostu jak trzeba byc jeb.. ętym to zachodzę w głowę ,
      poleciała jedna taka na FK zakładac oburzone wątki odsyłające do twojego wpisu , napuszcza na ciebie klikę z innego forum.
      siedzi taka na ematce( chociaz nawet za maz jeszcze sie nie wydała a co dopiero o dzieciach ma pojęcie) i roznosi ploty , no jeb... ęta słowo daje!
      • czarnaalineczka Re: Shellerka! 21.07.11, 22:17
        dupa ja swedzi i zazdrosci tongue_out
        • marta_an Re: Shellerka! 21.07.11, 22:22
          Jakie śledztwo!
          Poważna ta kobieta? Szczyt obciachu!
        • tezee Re: Shellerka! 21.07.11, 22:22
          jakis cymbał z tej baby , pewnie jeszcze dzis wieczorem po przewertowaniu wątków na zdrowiu kobiety będzie dla fanu powielała posty o zapaleniu sromu...
          • marta_an Re: Shellerka! 21.07.11, 22:33
            tezee napisał:

> jakis cymbał z tej baby , pewnie jeszcze dzis wieczorem po przewertowaniu wątkó
            > w na zdrowiu kobiety będzie dla fanu powielała posty o zapaleniu sromu...

Hahahahahahha big_grin

• rita75 Re: Shellerka! 21.07.11, 22:24
          > dupa ja swedzi i zazdrosci tongue_out

podobno na owsiki najlepszy czosnek
        • dziennik-niecodziennik Re: Shellerka! 22.07.11, 11:19
          nie tyle dupa ją swędzi co tez by chciała kieckę...
          big_grin
    • czar_bajry Re: czy to już prostytucja ? :P 21.07.11, 22:07
      Shellerka kocham Ciębig_grin
      U mnie też ku...two kwitnietongue_out
      • joanna266 a mnie sie w tej.... 21.07.11, 22:46
        zarze kuzwa absolutnie nic nie podoba no moze czasem poza rzeczami dla dzieci.
    • lilly_about Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 08:08
      Nawet nie wiem, co napisać. Shellerko niedługo zaczniesz opisywać ze szczegółami te anale. Po kit taki forumowy ekshibicjonizm?
    • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 09:12
      gratuluję bogatej wyobraźni paniom, które uznały, że opisałam tutaj swoje pożycie z mężem. nigdzie nie napisałam, że kiedykolwiek uprawiałam seks analny (ups, czy przy poście o tym, że nie jest jakoś specjalnie przyjemny użyłam emotikona? jeśli nie, to on tam się znajduje)

teraz punkt drugi. ostatnio był tu wątek o dildo. co niektóre próbowały być widocznie FAJNE i nawet umieściły sobie w sygnaturce info o dildo z funkcją radia albo na odwrót. rozumiem, że masturbację kobieta na ematce może opisywać, może się chwalić, że uprawia, natomiast pisanie o współżyciu z mężem jest TABU.

po trzecie - coż za wspaniały materiał na badania socjologiczne - sporo pań było oburzonych nie samą kwestią kupczenia tyłkiem, tylko faktem iż za tanio się wg nich sprzedaję. no tak, za samochod dupy dać, to już nie kurestwotongue_out

jestem zażenowana poziomem obłudy, tolerancji i hipokryzji w narodzie. pewnie. lepiej bić pianę na temat homoseksualnych par big_grin i na tym polu udawać wyzwolone kobiety, a wątki o oglądaniu cipki w lusterkach czytać z wypiekami na policzkach.
      • mitazonda Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 09:18
        shellerka podsumowanie mistrzostwo. podpisuję się obiema rękoma. amen
      • kolpik124 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 09:22
        Tu raczje nie chodzi o to jaki seks lubisz, tylko o ocierający się o absurd forumowy ekshibicjonizm.

Jak ktoś wyżej zapytał. Dla poklasku? Szukasz akceptacji? Chcesz być "fajna"? Forum to twoje całe życie, bo w realu kiepsko?

Intymne i pikantne żarciki wymieniene z meżem zachowaj dla siebie, to powinna być wasza osobista sprawa, a nie temat forumwych szyderstw.
      • morgen_stern Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 09:25
        Shellerka, doceniam wykład, ale pisałam o czymś zupełnie innym. Kto jak kto, ale ja się tak łatwo świntuszeniem nie oburzam smile niesmak dotyczył czegoś innego, ale juz mi sie nie chce znów tłumaczyć.
      • lilly_about Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 09:26
        Chyba nic nie zrozumiałaś z powyższych postów. Chodzi o to, że miało być zabawnie, śmiesznie, z wyzwoleniem w tle, a wyszło niesmacznie. Ot co.
        • sylki Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 09:53
          Ale niesmacznie bo?
          Temat o analu z mężem za kieckę?
          Czy może dlatego, że napisała to shellerka, która dużo pisze o własnym życiu i wg was, to już przekracza dobry smak?
          Czy jeżeli taki temat założyła by forumka średnio znana ze swego ekshibicjonizmu, to by było ok?
          • kolpik124 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 09:55
            Myslę, że takich tematów w ogóle nie powinno się wywlekać na publiczne forum, bez względu na to kto je pisze.
            • sylki Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:02
              Hmmm, ale co w nim było strasznego.
              Sama z mężem żartuję w ten sposób i czasami coś w podobnym temacie zarzucę, fakt nie tu i nie na otwartym forum, ale tylko dlatego, że nie odczuwam potrzeby pisania po to by być zjechaną i zmieszaną z błotem, a tu to często się zdarza wink
              • kolpik124 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:13
                Abstrahując od jakości "żartów" (jak widać niektórzy mają bardzo koszarowe i przaśne poczucie humoru), zastanawia mnie wlaśnie potrzeba pisania o tym na forum.

Po co? Może autorka niech odpowie na to proste pytanie.
                • aneta-skarpeta Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:16
                  jak to mowia- z poczuciem humoru jak z dupa, kazdy ma wlasne

koszarowe, niekoszarowe- wazne zeby czlowieka bawiło
                  • kolpik124 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:18
                    Jesteś rzecznikiem shellerki? Może pozwol się jej wypowiedzieć osobiście.
                    • aneta-skarpeta Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:26
                      a czy ja jej bronie?big_grin
                  • sylki Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:20
                    aneta-skarpeta napisała:

> jak to mowia- z poczuciem humoru jak z dupa, kazdy ma wlasne
                    >
                    > koszarowe, niekoszarowe- wazne zeby czlowieka bawiło
                    >

Dla mnie nie są koszarowe i mnie bawią big_grin
                    Nie mam też żadnego "ale" do tego typu wpisów, no ale ja z klasy robotniczej jestem, hmmm może to dlatego big_grin
                    • kolpik124 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:26
                      Ok, ja w gronie dobrych znajomych tez mogę pożartować w sposób niewyszukany, ale nie rozpowszechniam swoich upodobań dowcipologicznych na publicznym forum. Tak samo nie piszę o swoich upodobaniach seksualnych, kiedy pokłóciłam się meżem i czy teściowa jest be itd. itd. To są moje prywatne sprawy, nawet jesli piszę anonimowo.

Tyle w temacie.

Czekam jeszcze na odpowiedź shellerki.
                      • czarnaalineczka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:30
                        >nie rozpowszechniam swoich upodobań dowcipologicznych na publicznym forum. Ta
                        > k samo nie piszę o swoich upodobaniach seksualnych, kiedy pokłóciłam się meżem
                        > i czy teściowa jest be itd. itd.
                        to ze ty czegos nie robisz nie znaczy ze innym nie wolno
                        • aneta-skarpeta Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:35
                          mnie zadzwia jedno
                          przy znajomych mozemy smiac sie z rubasznych dowcipow, a na forum juz nie wypada, bo co ludzie pomyslą, ze lubie knajpiane dowcipy? fee, lepiej niech mysla, ze ja nie z takich
                          • morgen_stern Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:40
                            A to shellerka kawał opowiedziała? Nie wiedziałam, myślałam, że po prostu zdradza nam tajemnice swej małżeńskiej alkowy.
                            • aneta-skarpeta Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:41
                              a ja myslalam ze zdradza nam anegdotkę z zycia- nawet nie jestem pewna, czy shellerka juz zapłaciła mezowitongue_out
                              a nie opowiada ze szczegolami tajemnice alkowy

jeden post, a kazdy rozumie go inaczej
                              • morgen_stern Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:45
                                Wiesz co, różne anegdotki ze swego życia tu opowiadałam, ale zabawy i gry seksualne z partnerami pomijam, bo to jednak bardzo intymna sprawa i dotyczy drugiego człowieka. Nie podobało mi się ani to, ani śliski temat dawania tyłka za kieckę. Tyle.
                                • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:51
                                  że kuźwa co? morgen!! przecież to ty opisywałaś, że twój były miał chorobę weneryczną, bo sypiał z kim popadnie i potem się rozpętał wątek o rozwiązłości między innymi twojej.

no tak. ale to nie była MAŁŻEŃSKA alkowa.

to nie byla anegdotka z alkowy, tylko z przymierzalni tak btw.
                                  • morgen_stern Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:59
                                    Yyyy no jak nie rozumiesz różnicy między jednym a drugim, to co mam ci tłumaczyć? Pisanie o tym, że mój były (który notabene nawet nie był moim stałym partnerem) złapał choróbsko i przy okazji zachęta do badań i twoje seksualne smsiki z mężem to to samo?? Chyba inaczej rozumiemy słowo "intymność".
                                    • morgen_stern Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:00
                                      P.S. A co kto sobie do tamtego wątku dośpiewał to już jest doprawdy nie mój problem.
                                    • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:03
                                      aha! czyli nie był stałym partnerem, czyli de facto przyznajesz się na forum do przypadkowych partnerów. cóż za odwaga!
                                      • morgen_stern Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:06
                                        Shellerka, daruj sobie, bo za chwilę zrobisz się naprawdę żałosna. A twój sławetny wątek o karcie kredytowe zawiesił wysoką poprzeczkę smile
                                        • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:09
                                          ha! no sama widzisz! big_grin nie zapomnij o płaskiej dupie!
                                        • czarnaalineczka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:20
                                          daj linka big_grin
                                          • morgen_stern Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:38
                                            Ależ proszę (uwaga! WYWLEKANIE wątków tongue_out):

słynna akcja karta w Tesco:
                                            forum.gazeta.pl/forum/w,567,114740226,114740861,Re_tesco_i_karta_kredytowa_nieprzyjemna_sytuac.html
                                            i jeszcze jeden boski mi się przypomniał przy okazji:
                                            forum.gazeta.pl/forum/w,567,117964530,117964530,wiem_ze_to_niskie_ale_nie_potrafilam_inaczej_D.html

Problem z tobą polega na tym, że niby jesteś niegłupia, dowcipna, ale miłość własna i silna potrzeba bycia "fajniusią" zaprowadza cię często na manowce i robi się... dziwnie.
                                            • brumbrumka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:44
                                              No to mnie dobiłaś tymi wątkami, morgen. Toż tej dziewczynie galopująca głupota otwartymi ustami wyziera!
                              • shellyanna [...] 15.05.22, 08:26
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • bywalec.hoteli Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 09:11
                                  o słynny wątek
                                • g.r.uu Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 10:11
                                  Tak mi się skojarzyło xd

Jedzie sobie nowy ruski mercem, patrzy z rowu bomża (kloszrd rosyjski jakby co) się wytacza i go zatrzymuje. Smierdzący na kilometr, usyfiony i prosi, żeby go podwieźć.
                                  - Zwariowałeś? Całą tapicerke mi ubrudzisz, smród będzie się wietrzył z miesiąc!!!!
                                  Bomża:
                                  - Ale dam ci 100.000$...
                                  Ruski myśli- no cóż... 100.000 baksów drogą nie chodzi...
                                  - Dobra wsiadaj!
                                  Jadą, jadą, bomża mówi:
                                  - Daj mi fajkę..
                                  - Zwariowałeś?? Fajkę?? W moim pięknym samochodzie? Sam już wystarczająco śmierdzisz!!!!
                                  - Dam ci 200.000 $..
                                  Ruski myśli- no kurde, auto się wywietrzy, razem to już 300.000$ zaprowadzę do myjni, a niech pali.....
                                  Bomża sobie pali, skonczył, i mówi:
                                  - Ty, a teraz byś mi zrobił laskę...
                                  Ruski się oburzył, zahamował, wściekły wrzeszczy, bić chce bomżę...ale bomża mówi, że da mu 500.000$.Kalkuluje: kurde, no przecież nikt się nie dowie.. 500.000$ no jakoś przeboleję, uchlam się przez tydzień, on wprawdzie śmierdzi, obrzydliwy jest, ale pieniądz niby nie śmierdzi.....
                                  Zabiera się do rzeczy, bomża się wyciągnął, ruski z obrzydzeniem, ale jakoś tam się stara.... W pewnym momencie bomża mówi z błogim uśmiechem:
                                  - W mordę... jeszcze się nigdy tak nie zadłużyłem.......
                                  • shellyanna [...] 15.05.22, 10:53
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • tosterowa Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:51
        Jeszcze nie napisałaś, jak twój mąż zapatruje się na to, że prezentujesz smsy od niego o intymnej treści na forum publicznym.
        • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:54
          powiedzmy, że traktuje to jako moją fanaberię, tak samo jak całe forum ematka.
          ale mój mąż ma poczucie humoru.
        • ceide.fields Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:56
          Pewnie wrzucił na innym forum wątek "Moja żona jest k...ą" wink

Są dzieci neostrady, a kiedy podrosną robią się z nich małżeństwa szybkiego łącza tongue_out

tosterowa napisała:

> Jeszcze nie napisałaś, jak twój mąż zapatruje się na to, że prezentujesz smsy o
          > d niego o intymnej treści na forum publicznym.
    • garibaldia żarty żartami 22.07.11, 10:29
      moja kumpela też sobie tak z mężem "żartowała" i opowiadała w towarzystwie o tym uznając, że to fajne i zabawne i oboje są tacy superowi, że umieją tak się bawić.
      znajomi wysłuchiwali z przylepionymi uśmiechami myśląc po ciuchu "co za prostaczka".
      nie wiem po co to opowiadała publicznie.
      może by siebie samą przekonać że ma udany związek.
      a tak naprawdę to ..... zero porozumienia z mężem na jakiejkolwiek głębszej płaszczyźnie.
      są już po rozwodzie.
      • garibaldia Re: żarty żartami 22.07.11, 10:33
        a przede wszystkim to Zara jest beznadziejna, kupa byle jakich szmat. i chwalenie się , że się że się człowiek gotów sprzedać za ciuch z tego sklepu - to dopiero obciach! tongue_out
        • aneta-skarpeta Re: żarty żartami 22.07.11, 10:37
          no skoro sex z wlasnym mezem traktuje sie w kategoraich sprzedała sie, to faktycznie
          lepiej robic zakupy w benettonie
      • morgen_stern Re: żarty żartami 22.07.11, 10:34
        O właśnie, tego słowa mi brakowało. Jakieś to takie... prostackie.
        Zresztą podobnie, jak to któraś inna wyżej napisała, teksty typu "w dupala". Nie jestem pruderyjna, lubię sobie soczyście zakląć i poświntuszyć, ale są pewne granice, a to jest po prostu obleśne.
        • tezee Re: żarty żartami 22.07.11, 11:01
          ale po co te spięte poślady ? ja jestem za dowolnością i różnorodnością określeń ,
          rozważania na ten temat są tak pretensjonalne że boli ( nie pupa ) a zęby.
      • mitazonda Re: żarty żartami 22.07.11, 10:35
        shellerka masz " upodobania", no proszę, proszę zboczeńcu jeden wink
        aneta, ja i jeszcze kilka innych osób " broniących" uwaga, bo się zarazimy. choć z dtrugiej strony wolę mieć upodobania, niż być fanatyczną, " porządną" i poprawną politycznie osóbką
        • aneta-skarpeta Re: żarty żartami 22.07.11, 10:39
          ja bym tez niechchiala tylko wtracic
          pamietajmy to jest TYLKO forum, nie jest to kongre swiatowy, zlot dyplomatow czy profesorów fizyki

to jest taka knajpa podrzedna, gdzie mozna ze wszystkimi o wszystkim pogadac- to nie wersal
        • morgen_stern Re: żarty żartami 22.07.11, 10:39
          Taktak, bo przecież wiadomo, że po jednej stronie jesteście wy, wyzwolone żartownisie, a po drugiej pruderyjne ściskotyłki, innej opcji nie ma tongue_out
          • naomi19 Re: żarty żartami 22.07.11, 12:17
            To tak zazwyczaj jest w forumowym świecie. Jak w watku basenowym albo brudasy albo golasy.
        • lilly_about Re: żarty żartami 22.07.11, 10:45
          Ojojoj jakaś ty wyzwolona.
    • tatibi Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 10:49
      Jak sie chciałas pochwalic to uznaj ze ci sie udało.
      Aha i nie zapomnij napisac jak było, wszyscy umieramy z ciekawosci....
      Poza tym czemu mowic o tym tylko na forum, to swietna anegdotka na rodzinne spotkania.
      • tezee Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:03
        Szkoda że jesteście w wiekszosci kobietami typu beza ,
        pretensjonalne i pruderyjne ...
        • ceide.fields Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:09
          Odezwała się ta, co zgorszyła się laską opalająca się na dachu tongue_out
          • tezee Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:15
            na szczeście nikt się jeszcze nie posuwał w ten sposob przed moimi oknami ale masz rację bo wówczas uznałabym to za gwałcenie dobrych obyczajów i lekki nietakt big_grin
            natomiast oblewanie pomyjami shellerke bo opisała pikantny żart sytuacyjny to jest przegiecie bagiety.
            • ceide.fields Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:26
              Ty podnosisz raban z powodu opalającej się dziewczyny, inni sa zniesmaczeni tematami odbytniczymi.

Wychodzi na to, że bardziej pruderyjna i dulska jesteś ty big_grin
          • aneta-skarpeta Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:40
            ceide.fields napisała:

> Odezwała się ta, co zgorszyła się laską opalająca się na dachu tongue_out

big_grinbig_grinbig_grin
            na kazde znajdzie sie hak na forumbig_grin
            • tezee Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:46
              dokładnie ale może czuć sie bezpiecznie bo jest bytem nijakim i nie zarejestrowałam jej postów ani obecności na forum ,nie mam tez czasu ani ochoty czytać co napisała pod owym nickiem w przeszłośc a by bawić sie w wyciąganie i udowadnianie czegokolwiek.
        • tatibi Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:10
          Własnie dlatego proponuje zeby pokazała jak jest bezpruderyjna i opowiedziała o tym rowniez w gronie rodzinnym i innym znajomym. Poza tym ty tez sie mozesz wykazac i opowiedziec o tym watku na urodzinach swojego dziecka
        • vivibon Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:11
          Co to jest kobieta typu beza?
    • sadosia75 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:09
      Co za kiecka? wybieram się na zakupy i muszę sobie jakąś zakupić.

A do reszty wpisów się nie ustosunkuje big_grin a taka świnia jezdem big_grin
      • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:14
        normalna. z poliestrubig_grin ale dostałam w sobotę buty takie jesienno letnie i w zasadzie pod te buty tą kieckę chciałam, bo taka jest właśnie letnio jesienna, a ta pogoda mnie jesiennie nastawiłasmile a była ostatnia sztuka, w dodatku o rozmiar za duża i dzisiaj ją wiozę do krawcowej.

w tk maxx było dużo fajnych przecenionych.
        • sadosia75 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:28
          A widziałaś gdzieś może kieckę kloszowaną? ale bardzo bardzo najlepiej z miliardem halek pod spodem? mam wesele w listopadzie i zamarzyło się babie kiecka w stylu lat 60 uncertain
          • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:32
            taksmile widziałam, nawet przymierzałam. mają takie w Semper (chyba tak to się nazywa) - w poznaniu to to jest w King Cross i chyba w Plazie
          • czarnaalineczka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:58
            a nie jest goraco od tego miliarda halek ?
            • sadosia75 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:33
              No właśnie nie. Kiedyś Mama uszyła mi taka kieckę. Niestety latka lecą i kiecka się skurczyła big_grin ale gorąco nie było. te halki powinny być zrobione z takiego materiału z dziurkami smile no wiesz o co chodzi prawda?
              podstawą jest materiał kiecki i materiał halek.
      • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:33
        www.semperfashion.eu/
        i są stosunkowo niedrodzy.
        • sadosia75 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:37
          Fajna strona smile znalazłam już 2 sukienki ciekawe .
          Podziękowali dobra kobieto smile
          • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:48
            niezamaco wink one mają miejsce na biust, co w gorsetowych jest rzadkością - ja przymierzałam tą (chyba na ostatniej stronie sukienek) czarną. ma halkę taką mega sztywną z tiulu, tylko ten pasek bym wywaliła. jak bujnęłam bioderkami, to normalnie jak bym miała zaraz rock and rolla tańczyć wink
            • sadosia75 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:51
              A skoro mowa o biuście to musze stanik zakupić. dobrze, że mi przypomniałaś to do listy dopiszę.
              Ładne ciuchy mają a jak z jakością, wykończeniem materiałem?
              • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:54
                dla mnie o.k. na pewno lepiej niż sieciówki wink
                no ale wiesz, ja mało wymagająca tongue_out
                • sadosia75 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:00
                  Ostatnio moje wymagania są następujące : można prać w pralce, nie trzeba prasować, materiał oddycha, jest miejsce na biust, zapięcie nie jest skomplikowane smile
                  kupiłam sukienkę z mini guziczkami na plecach. śliczna jest ale co z tego jak ja tej cholery nie założe jak sama w domu jestem!
              • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:00
                ale wiesz, za stanik to dwa razy po hiszpańsku...
                • sadosia75 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:19
                  Nie dobijaj sad Mąż na szkoleniu nie mam komu hiszpana zrobić crying crying więc muszę stanik kupić za swoje sad
                  • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:20
                    a co to jest hiszpan?, bo w sumie stanik też by mi się przydał...
                    • aneta-skarpeta Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:25
                      nie wiem czy macie odpowieni sprzet dziewczyny;P
                    • sadosia75 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:32
                      oj nie nie! nie dam się! skoro jestem postrzegana jako świętoszkowata to ja taką zostanę i niech cię oświecają wyuzdane ladacznice nie ja big_grin
                    • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:33
                      bierzesz penisa, umieszczasz miedzy piersiami i wio...
                      tongue_out
                      • mitazonda Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:39
                        no ale nie stuka wtedy tym czubkiem o brodę twoją, nie wiem albo nie dźga w gardło. nie widzę tego technicznie i nie sprawdzę, bo nie mam warunków niestety
                        • aneta-skarpeta Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:47
                          wszystko zalezy od długosci i umieszczenia piersi

choc chyba nie sa znane przypadki zadzgania partnerki penisem w czasie hiszpanabig_grin
                          • sylki Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:55
                            Kurcze w takim razie muszę powiększyć sobie piersi, bo sprzęt mam za mały, ale jak obiecam mężowi "hiszpana", to może mi da kase na nowy większy big_grin
                        • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:23
                          eeee.... nie, nie stuka mnie w brodę.
                          to teraz musze tylko rozstrzygnąć czy ja mam cycki nisko, czy moj mąż ma za małego penisa. chociaż do tej pory wydawało mi się ze zarówno jedno jak i drugie jest jak najbardziej w porzadku.

• shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:25
                            nie chciałabym przeginać, ale czy on nie powinien trafiać nieco wyżej niż w brodę...?
                            tongue_out
                            • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:30
                              matko boska, chcesz powiedziec jeszcze ze jestem otłuszczona??...

<płacze>
                              • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:34
                                no co Ty! chuda jesteś! to raczej kwestia techniki wink
                                dobra. spadam, bo przegięłam dzisiaj z ematką.
                            • mitazonda Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:31
                              no ale wtedy musiałabyś brodę przycisnąć do klatki piersiowej, wiesz jak przy porodzie, to chyba niewygodnie by było, a poza tym mogłoby coś w karku strzyknąc, kurde za duża ekwilibrystyka jak dla mnie
                          • aneta-skarpeta Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:40
                            dziennik-niecodziennik napisała:

> eeee.... nie, nie stuka mnie w brodę.
                            > to teraz musze tylko rozstrzygnąć czy ja mam cycki nisko, czy moj mąż ma za mał
                            > ego penisa.

big_grinbig_grin

nie da sie przy was pracowactongue_out
                          • nutka07 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 14:54

> to teraz musze tylko rozstrzygnąć czy ja mam cycki nisko, czy moj mąż ma za mał
                            > ego penisa. chociaż do tej pory wydawało mi się ze zarówno jedno jak i drugie j
                            > est jak najbardziej w porzadku.

Moze masz po prostu dluga szyje.
                      • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 12:57
                        aaaa! to ja już może lepiej nic nie napiszę tongue_out
        • masafiu Re: czy to już prostytucja ? :P 24.07.11, 10:52
          Ale piekne kiecki! Dzieki smile
    • kamelia04.08.2007 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:40
      dziwne macie relacje, nawet jesli to był "żart".
      A seks analny jest obrzydliwy, wiec nie-dziekuje za te sukienke z zary
      • czarnaalineczka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 11:57
        > A seks analny jest obrzydliwy, wiec nie-dziekuje za te sukienke z zary

ale maz shellerki nie proponowal TOBIE ani sexu ani sukienki
        • kamelia04.08.2007 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:06
          o, ulżyło mi, dobrze że to nie o mnie chodzi,
          bo nie miałabym uchoty na seks analny z jej mĘżem (z moim też nie, w sumie to z żadnym) w zamian za poliestrowa sukienke zary (w to miejsce można wstawic inną rzecz/inna marke)
          • shellerka kamelia 22.07.11, 13:09
            dobrze, że sobie to wyjaśniłyśmy. nie lubię takich nieporozumień i niedopowiedzeń.
            dzięki. buzi buzi. cmok cmok.
    • imasumak Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 13:49
      Prostytucja to nie.
      Ale mimo, że jestem dość wyluzowana, dziwnie się o tak intymnych sprawach czyta na forum.
    • czustka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 14:01
      Sukienkę to ja sobie sama kupię, za jego kasę i to nie poliestru tylko szlachetnej tkaniny ,
      a za sex i to taki jaki ja preferuję to on może mi wypastować parkiet.
      • czar_bajry Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 16:15
        Shellerka czy one naprawdę są takie oburzone tym seksem?smile
        Przyznam się, że nie czytałam wpisów - bo mi się nie chciało.
        • imasumak Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 16:18
          Ja tam nie jestem niczym oburzona, zwłaszcza seksem.
          Dziwię się tylko, że Shellerka sprzedaje takie intymne historie na forum.
    • thorgalla Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 16:19
      wątek jest omawiany na innych forach
      sławna będziesz Shellerko
      • shellerka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 16:32
        no. wróciłamsmile ale, że na jakich, bo widziałam na kobiecie, a to jeszcze gdzieś? a do DDTvn mnie zaproszą, albo miasta kobiet? to bym wykorzystała tą kieckę wink
        • lena_madzia eeeeeeeee to ja mam lepiej:P 22.07.11, 16:40
          Ja jak widze coś super to po prosu to kupuje, i nie musze nikogo o nic prosić bo na koncie zawsze jest kasa big_grin tongue_out
    • panirogalik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 20:49
      anal za kieckę? No bez jaj...
      • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 20:54
        no bez jaj, bez. jak z jajami - przeciez sie nie zmieszczą.
        • czarnaalineczka Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:06
          moj monitor!!!!!
          • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:10
            no ej, ja Ci nie wypominam!!
            big_grin
        • panirogalik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:09
          skąd wiesz?
          • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:18
            koleżanka dziewica?...
            z doświadczenia wiem poniekąd wink
            • panirogalik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:26
              wyjdź trochę poza własne doświadczenie. Że tak powiem, poszerz horyzonty bo większe rzeczy mieszczą się innym w głowach. Internet masz a nie wykorzystujesz jego możliwości.
              • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:31
                > Że tak powiem, poszerz horyzonty bo większe rzeczy mieszczą się innym w głowach.

to my mówimy o mieszczeniu się W GŁOWIE??...
                to przepraszam, myslałam ze standardowo o seksie...
                • sylki Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:38

> > Że tak powiem, poszerz horyzonty bo większe rzeczy mieszczą się innym w g
                  > łowach.
                  >
                  > to my mówimy o mieszczeniu się W GŁOWIE??...
                  > to przepraszam, myslałam ze standardowo o seksie...

Leżę big_grin
                  (czekając na seks wink)
                  • dziennik-niecodziennik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 22:08
                    leżysz, leżysz... samo sie nie zrobi!...
                    • sylki Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 22:13
                      no samo nie, ale dzieci nie śpią, więc leżę i czekam wink
                • panirogalik Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:38
                  zależy kto czym myśli
    • trwe Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 21:53
      Takie 'żarty' są jak najbardziej ok smile ważne, aby w związku umieć sie wyluzować, pożartować-nawet na takie tematy. przecież nikomu w ten sposób nie ubliżasz, nie krzywdzisz. A forum jest również po to tutaj, aby o wszelakich tematach które nam leżą na sercu porozmawiać. wiec nie rozumiem skąd tyle tutaj krytyki.
      Mój kolega z pracy opowiadał, że aby żona dobrze posprzątała w domu, to musi jej zapłacić, bo twierdzi że za pieniądze lepiej pracuje smile
      Ja ze swoim mężem mam również mnóstwo tego typu żarcikow jak ty, takich własnie zarezerowawnych dla nas. Kiedyś bardzo mi się nie chciało seksować, mąż nalegał to mu powiedzialam, że jak mi zapłaci to mu najwyżej loda zrobie żeby się odczepił smile uśmialiśmy się przy tym, i dalej toczyliśmy rozmowę tego typu-takiego przekomarzania i 'licytacji'. Tak dla zabawy
      • tosterowa Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 22:19
        wezcie, bo się porzygam
        nie na forum!
        • mamakk1 Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 22:40
          tosterowa napisała:

> wezcie, bo się porzygam
          > nie na forum!
          A co cię dziecko tak zbulwersowało???
          Kobieta pisze, co jej pasuje. Albo ci jej dowcip odpowiada, albo spadasz z wątku!
          Shellerka genialna jesteśsmile Fajny humor sytuacyjny, wypowiedzi naturalne, a te z zadęciem, mochery nie czytać jak oburzasmile
          • tosterowa Re: czy to już prostytucja ? :P 22.07.11, 22:58
            a ty w ogóle rozumiesz ideę tzw "drzewka"?
        • trwe Re: czy to już prostytucja ? :P 24.07.11, 09:49
          to po co czytasz? ja nie wchodzę na tematy które mnie osobiście brzydzą
    • kali_pso shellerka;)p 22.07.11, 22:58

Nie przejmuj się - pozwoliłaś/pozwolisz na anal za kieckę przyznajmniej, inne muszą to robić za "nic"...heheheheheh... no mozna powiedzieć, że za te 100 zł na zakupy, które zostawia im mąż wychodząc rano do pracywinkp

A na serio- wiesz, teraz będziesz na gazecie- TĄ 'od analu za sukienkę"- brawowinkp
    • kaja954 Re: czy to już prostytucja ? :P 23.07.11, 05:22
      zwiedlam troche...
      usmialismy sie,wiem o co ci chodzi i co chcialas przekazac, ale rozumiem nie rozumiejac oburzenia( tu usycham).wielka debata pokolen,wychowania, pogladow,nikt nie wygrywa i nie przegrywa. nie zrobilas nic dobrze ani zle. badz soba i tu chcialabym wlepic moja ulubiona zobaczona sygnaturke,ale gdzies sie zapodziala. anala nie uznaje,ale wiem co chcialas powiedziecsmile
    • aga.pier Re: czy to już prostytucja ? :P 23.07.11, 07:47
      oczywiście, że sex analny to normalne upodobanie i nikomu nic do tego. Ale problem autorki polega na tym, że jest infantylna i ma niespójność wypowiedzi. Przykładem jest wątek o karcie kredytowej - nie widziałam go wcześniej. Tak nie zachowuje się kobieta z klasą. I nie prawda, że nic nie piszesz o osobistych sprawach i statusie majątkowym. Mimochodem, niby nieświadomie, przemycasz te informacje a potem wpadasz w popłoch, że ktoś kupując fikcyjnie na twojej aukcji chce poznac adres zamieszkania...
    • masafiu Re: czy to już prostytucja ? :P 24.07.11, 11:09
      A mnie post shellerki nie ruszyl ani w jedna ani w druga strone.
      Po prostu luzik.
      Ok,ich to smieszy a mnie nie,tez ok.
      Anal? w sumie to w tym calym watku, mnie jedynie interesuje co w tym jest fajnego,bo mnie to nie kreci. Ich kreci, ok, ich sprawa. Lubi mowic o tym na forum, ok, jest co poczytac. Nie rusza mnie to.
      Pozdro!
    • blackauri Re: czy to już prostytucja ? :P 29.07.11, 22:31
      1) każde małżeństwo to forma zalegalizowanej prostytucji
      2) za swoje kiecki wolę płacić sama, pieniędzmi zarobionymi za pomocą mózgu, nie tyłka
      3) seks analny jest rewelacyjny
      tyle w temacie
      • gama2003 Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 14:36
        Dla koleżanki pytam - ona czy jej mąż się prostytutuują ?
        Z ulgą, że legalnie ?
    • ponis1990 Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 09:27
      Kto wyciąga te wątki sprzed stu lat, choć to był absolutny klasyk co jak co ;p
      • borsuczyca.klusek Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 14:29
        Czyżby Shellerka sama go wyciągnęła? Ktoś wie co tu się wydarzyło?
        • jowita771 Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 14:43
          Tak, sama wyciągnęła. Atencjuszka level master.
          • extereso Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 14:45
            Acha, no to jak sama się tak bawi to spadam.
    • fogito Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 10:14
      O fuj. Smuteczek.
    • stasi1 Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 11:03
      Kolega płacił za seks żonie 100 zł . ona nie pracująca on rządził pieniędzmi
      • g.r.uu Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 12:41
        Kiepski deal, na mieście zarobiłaby więcej
        • stasi1 Re: czy to już prostytucja ? :P 16.05.22, 18:10
          Trudno powiedzieć specjalnie piękność z niej nie była . ale tutaj bezpieczne pieniądze nikt się jej nie czepiał jak je zarabia
    • pingus Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 12:40
      przypuszczam, że wiele kobiet na serio tkwi w tego typu relacjach, nie mam do takich osób zarówno kobiet jak i mężczyzn żadnego szacunku, zaawansowany masochizm u kobiety, rodzaj prostytucji, a facet po prostu k...rwiarz
    • jammer1974 Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 12:56
      Jakby moj maz mial takie upodobania to nie bylby moim mezem tylko zapewne jakiegos milego sasiada.
      • g.r.uu Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 13:09
        Ale może wolałby je realizować z Tobą a nie z sąsiadem smile
        • jammer1974 Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 13:11
          g.r.uu napisała:

> Ale może wolałby je realizować z Tobą a nie z sąsiadem smile

Mam wewnetrzne przekonanie ze tego rodzaju potrzeby mezczyzni wola realizowac z mezczyznami. To ze tak powiem moje przekonanie ktore odbiera moich oczach atracyjnosc kazdego mezczyzny. Zostawiam takich dla innych mezczyzn.
          • blekitnaa_noc Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 14:25
            jammer1974 napisała:

> g.r.uu napisała:
            >
            > > Ale może wolałby je realizować z Tobą a nie z sąsiadem smile
            >
            > Mam wewnetrzne przekonanie ze tego rodzaju potrzeby mezczyzni wola realizowac z
            > mezczyznami.

Zapewniam Cię że nie smile
            • g.r.uu Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 14:25
              Na szczęście xd
            • jammer1974 Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 15:18
              blekitnaa_noc napisała:

> Zapewniam Cię że nie smile

Wiem. Ale psychicznie tego nie przyjme. Taka mam opinie i w pelni sie z nia zgadzam po dni ostatnie.
          • chloe30 Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 14:33
            jammer1974 napisała:

> g.r.uu napisała:
            >
            > > Ale może wolałby je realizować z Tobą a nie z sąsiadem smile
            >
            > Mam wewnetrzne przekonanie ze tego rodzaju potrzeby mezczyzni wola realizowac z
            > mezczyznami.
            Bo mi się zajady porobią 🤣🤣🤣🤣
      • borsuczyca.klusek Re: czy to już prostytucja ? :P 15.05.22, 14:30
        Zgadzam się! Zboczeństwo 🙄

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka