sueellen 11.03.12, 18:58 Zdjęcie zrobiłam dzisiaj na spacerze. Mieliśmy piekną sloneczną pogodę, wiosna idzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Jak się nazywają te kwiatki? 11.03.12, 19:00 Krokusy. Jak można nie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak się nazywają te kwiatki? 11.03.12, 19:03 Dobre Za dużo przy kompie, suellen! Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak się nazywają te kwiatki? 11.03.12, 19:08 nie rozrózniam też marek samochodów a codziennie zasuwam po 20km w jedną stronę (samochodem). I czego to dowodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak się nazywają te kwiatki? 11.03.12, 19:36 Dla mnie porównywanie popularnych kwiatów występujących w Polsce, jednych z symboli wiosny, które dzieciom pokazuje się już chyba w przedszkolu, a już w podstawówce na pewno, z markami samochodów jest jakieś nietrafione. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Jak się nazywają te kwiatki? 12.03.12, 08:55 Że pora rozszerzyć zainteresowania poza e-matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Jak się nazywają te kwiatki? 11.03.12, 19:03 ja bym powiedziała, że żonkile. kwiatek to kwiatek. a tak serio jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Jak się nazywają te kwiatki? 12.03.12, 08:53 Żonkile są podobne do narcyzów. Podobne, podkreślam. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: off topic 11.03.12, 19:23 >>Zjednoczonego Królestwa. To akurat wiem nie wiedziałam tylko czy w stolicy. Chciałam zapytać jak się porusza wózkiem,podjazdy,windy (np.do metra),pokoje dla matek w sklepach itp. I czy muzea z wózkiem można zwiedzać? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: off topic 11.03.12, 19:32 Wszystko można zwiedzać Z metrem różnie, są stacje dla niepełnosprawnych, ale są też ze schodami. Za to autobusy tylko niskopodłogowe. Mozea zwiedzaliśmy z dzieckiem, bez problemów, poza tym są muzea dla dzieci np Museum of childhood. W sklepach raczej nie ma pokoi dla matek z dziećmi ale w każdym centrum handlowym i większym sklepie (np tesco) są pokoje dla opiekuów z dziećmi. Przewijaki i wysokie krzesła są niemal w każdej restauracji. PO samym cetrum Lodynu nie lubię jedak jeździć z młodą ze względu na tłok, wybieram raczej atrakcje na uboczu np tę farmę: [img][/img] BTW, czy ktoś mi może powiedzieć, co to za zwierzęta? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: off topic 11.03.12, 19:42 Dziękuję.. Co do zwierząt to wygląda mi na jakąś odmianę owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
haudrey Re: Jak się nazywają te kwiatki? 11.03.12, 19:33 śliczna fotka, krokusy chyba Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Jak się nazywają te kwiatki? 12.03.12, 08:57 Ja wczoraj widziałam pierwsze kwiatki przebiśniegi. Zazdroszczę krokusów Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Jak się nazywają te kwiatki? 12.03.12, 09:20 To są... małe żółte kwiatki wczesnowiosenne Pikne Gdzieś blisko domu tak masz? To ja się wpraszam Odpowiedz Link Zgłoś