shellerka 24.04.12, 14:53 www.pudelek.pl/artykul/39792/kupilem_bilet_i_znikam/ mniaaaaam)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezee Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:07 E według mnie za duży z niego "picuś " włoski -buciki- paseczek łeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 13:29 Tia, lepszy spocony brudas w podartych dźinach... Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 15:26 Noooo, bo oczywiście wybór jest tylko pomiędzy "picusiem" a brudasem... Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_kotka Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:09 Gdyby wywalić mu te okrrropne okulary i ubrać jak człowieka, byłby super Przystojny, owszem, ale image przeokropny. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:29 A skądże w okularach wygląda bardziej interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_kotka Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 14:30 Przeciwko okularom jako takim nic nie mam. Tylko ten model jest wyjątkowo szpecący. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:09 Nieeee, nie podoba mi się. Jakąś taką wychudzoną, kanciastą i niesympatyczną ma tą twarz. Odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:11 Dokładnie , to ma być facet? Wychudzony i przesadnie wystylizowany ...nie jest męski sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:19 na którym zdjęciu ma niesympatyczną twarz? widzę wystylizowanego gościa, lekko speszonego, przy tym przystojnego, ale na pewno nie niesympatycznego Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:29 No widzisz, ty go tak nie odbierasz, a ja owszem. Może być najsympatyczniejszy na świecie, ale ja jego twarz (może przez to wychudzenie? może przez to, że nie widać na niej żadnej mimiki, żadnych uczuć?) odbieram jako niesympatyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:29 Dla mnie zbyt picusiowaty. I jakiś taki ... zbyt wyrazisty. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:35 Eee, po takim tytulke spodziewałam się jakiegoś superaśnego przepisu, a tu takie "cudo" nieogolone i w koszmarnych brylach. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 16:25 Dla mnie trochę za bardzo wymuskany Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 16:33 > mniaaaaam)) Fajnie zrobiony facet. Ciekawie się ubiera, czesze. Bez zbędnego zadęcia. Pewnie bym się obejrzała za nim na ulicy Za większością emamowych mężów pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 16:40 jak by sie ogolil i zmienil rowery na jakies normalne okulary, to moze, moze. zarost 2-dniowy czy prawdziwa broda ok, ale takie cos jest bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 16:37 Tu wygląda OK.W sumie styl ubierania się ma niezły,ale nie zdj 1wsze....Poza tym...na większości zdj nie wygląda na przystojniaka...Taki se Odpowiedz Link Zgłoś
azomim Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 17:14 Ma oczy mamy I faktycznie, troche za bardzo wystylizowany jest, ale to kwestia srodowiska, w ktorym sie obraca. A zyskuje tym, ze bardzo jest sympatyczny i "normalny" (poznalismy sie osobiscie na dlugo przed tym zamieszaniem). Trzymam za niego kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-your Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 17:17 Jak dla mnie Jest swietny mniam Odpowiedz Link Zgłoś
oldrena1 zastanawiam się czasem 24.04.12, 17:19 ...czemu męska młodzież (w bardzo dużej części) zmienia sobie proporcje ciała beznadziejnymi spodniami z obniżonym krokiem. Facet zrobił się na niskoskanalizowanego. Krótkie nóżki, długi tułów... hm... A o urodzie się nie wypowiem, nie mój target . Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 17:23 jest uroczy bardzo, widzialam go wczoraj u wojewodzkiego, i bardzo, bardzo podobny do matki ale zeby tam ciacho to nie mnie sie bardziej andrzej golota podoba Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:59 > mnie sie bardziej andrzej golota podoba koniec swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:24 Hmm, czy ciacho to nie wiem, ale chcialabym, żeby wiecej tak ubranych facetów chodziło po ulicach. To, co widuję w komunikacji miejskiej to jakas totalna porażka. Nastolatki owszem, mają styl, ale powyżej dwudziestki zmienia im się i dziadzieją, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:26 Wolę po stokroć, żeby na polskich ulicach większość stanowili tacy "przestylizowani" panowie, niż ogolone na pałę, w dresach, tudzież zakładające sandały na skarpety, z wąsem i roznoszące za sobą w środkach komunikacji miejskiej odór trzydniowego potu karykatury mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:31 Przystojny chłopak, sympatyczny, miły, niegłupi i robi dobre wrażenie. Ale jak na mój gust to on jest zwykle przebrany a nie ubrany. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:31 Może i pod spodem gdzies jest ciacho..... srebrne buty, ćwiekowany pasek. rozowe buty...eh te włosy..ile czasu musi spedzic na podziwianiu siebie. Żałoba. Pewnie gej. Odpowiedz Link Zgłoś
azomim Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:37 Jasne, bo jak facet wyglada inaczej niz 90% innych na ulicy, to na pewno gej A tu akurat pudlo Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 23:25 ja jestem nim zauroczona, choc tak naprawde nie moj typ, to jest słodki i uroczy taki tuptus i na ile się zorientowałąm to ta stylizacja ostro mu pomaga, bo jest z twarzy taki troche pierdołowaty i strasznie podobny do matki no ale generalnie fajnie ze ma styl, ze jest jakis no i szok, ze taki mlodzik z niego Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 wyglada jak.... 25.04.12, 08:22 kobieta z doklejonym zarostem i włosami na klacie.absolutnie aseksualny.... - gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: wyglada jak.... 25.04.12, 10:05 no tak wyglada jak kobieta z zarostem, kudłami, owlosiona klata, bez cycków, chuda i patykowata i z zaduzymi dłoniami jak tez wygladam jak facet, tylko taki z dupa, cyckiem, w makijazu;D Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 08:31 Mnie ten Krzesimir trochę peszy-śmieszy, bo jest straszliwie podobny do mojego męża. Nie jest, co prawda, tak wylansowany, ale nasz dwulatek, widzać Krzesimira w tv mówi "tata". Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 11:13 A to nie jest Radzimir, syn Krzesimira? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 09:32 ciacho to ma kolezanka w sygnaturce wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 09:43 Kriksos jest do pożarcia...golymi placami! Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 09:56 Dla mnie to taki ładny chłopiec, ale nie robi na mnie żadnego wrażenia. A tak poza tematem. Zaskoczyło mnie określenie ciacho... ostatni raz spotkałam się jakieś 15lat temu w czasach szkoły średniej, gdyby ktoś mnie o nie zapytał stwierdziłabym że to stare i nieaktualne. Zresztą sama o żadnym panu tak bym nie powiedziała nie podoba mi się to określenie, chociaż pamiętam jaka byłam dumna jak gdy przedstawiłam koleżankom z liceum mojego chłopaka( późniejszego męża), i wszytkie stwierdziły że jest ciachem. Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 10:04 Zbyt kobiecy w tych swoich włoskach ułożonych starannie w niby nieład. W ogóle facet który przywiązuje tyle wagi do ciuchów, fryzury i dodatków dla mnie jest niemęski. Gdyby wdział proste eleganckie spodnie, dobrą koszulę i dobre buty a włosy ostrzygł na krótko prawdopodobnie uważałabym że jest całkiem niezły (chociaż dla mnie jest trochę zbyt "piękny", zbyt wyidealizowany) Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 10:28 Nieee, jakby zdjąc tę całą dopieszczoną konstrukcję stylizacyjną, zostanie chuderlawy wymoczek z którego wiecznie nabijano się w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia serio? 25.04.12, 10:39 pff na pierwszej foci to troche do pitta podobny Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 10:54 po tym co tu czytam mam jeden wniosek: ematki są w kwestii tego, jakie są na świecie trendy daleko za murzynami. Muszę was oświecić: takie "wymuskanie" to jest zwykły, codzienny wizerunek milionów facetów w cywilizowanych krajach. Tylko u nas "prawdziwy facet" = granatowe jeansy plus t-shirt/garnitur (2-rzędowy najlepiej...:/), jak który odstaje w kwestii mody od tego wzorca to już wymuskany i niemęski. Tak jak Jimek ubierają się teraz faceci, którzy na temat mody wiedzą cokolwiek. Chciałabym zobaczyć waszych chłopów...Może pochwalicie się waszymi męskimi mężami? Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 11:03 sanrio napisała: > po tym co tu czytam mam jeden wniosek: ematki są w kwestii tego, jakie są na św > iecie trendy daleko za murzynami. Też cię muszę oświecić, w cywilizowanych krajach raczej nie używa się określeń "daleko za murzynami" Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 11:26 > Też cię muszę oświecić, w cywilizowanych krajach raczej nie używa się określeń > "daleko za murzynami pffff! wiesz gdzie mam poprawność polityczną? PS nie bez kozery określenie "murzyni" napisałam z małej litery Odpowiedz Link Zgłoś
hankam Paskuda 25.04.12, 11:19 Nie kojarzę faceta, ale na tych zdjęciach jest dla mnie odrażający. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Paskuda 25.04.12, 12:05 eee tam, postura chuderlaka, więcej mięśnia proszę pana!!! poza tym ogladałam go w dd tvn, u Majewskiego i jakiś taki wystraszony, pocił sie strasznie wygladał jakby chciał uciec z tego studia. skoro nie czuje sie na siłach wypowiadac publicznie, niech nie przyjmuje zaproszeń... Odpowiedz Link Zgłoś
hankam Re: Paskuda 25.04.12, 12:37 I ta stylizacja neurotycznego narcyza. Oceniam tylko na podstawie kilku zalinkowanych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 12:56 Jest zbyt metroseksualny. Miły chłopiec ale zupełnie nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś