Dodaj do ulubionych

ciaaacho.... mniam:)

24.04.12, 14:53
www.pudelek.pl/artykul/39792/kupilem_bilet_i_znikam/
mniaaaaamsmile))
Obserwuj wątek
    • tezee Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:07
      E według mnie za duży z niego "picuś " włoski -buciki- paseczek łeeeee
      • suazi1 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 13:29
        Tia, lepszy spocony brudas w podartych dźinach...
        • eilian Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 15:26
          Noooo, bo oczywiście wybór jest tylko pomiędzy "picusiem" a brudasem...
    • majowa_kotka Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:09
      Gdyby wywalić mu te okrrropne okulary i ubrać jak człowieka, byłby super wink Przystojny, owszem, ale image przeokropny.
      • kol.3 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:29
        A skądże w okularach wygląda bardziej interesująco.
      • majowa_kotka Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 14:30
        Przeciwko okularom jako takim nic nie mam. Tylko ten model jest wyjątkowo szpecący.
    • a.va Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:09
      Nieeee, nie podoba mi się. Jakąś taką wychudzoną, kanciastą i niesympatyczną ma tą twarz.
      Odpada.
      • tezee Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:11
        Dokładnie , to ma być facet?
        Wychudzony i przesadnie wystylizowany ...nie jest męski sorry...
      • na_pustyni Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:19
        na którym zdjęciu ma niesympatyczną twarz? widzę wystylizowanego gościa, lekko speszonego, przy tym przystojnego, ale na pewno nie niesympatycznego
        • a.va Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:29
          No widzisz, ty go tak nie odbierasz, a ja owszem. Może być najsympatyczniejszy na świecie, ale ja jego twarz (może przez to wychudzenie? może przez to, że nie widać na niej żadnej mimiki, żadnych uczuć?) odbieram jako niesympatyczną.
        • toxicity1 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:29
          Dla mnie zbyt picusiowaty.
          I jakiś taki ... zbyt wyrazisty.
          • andaba Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:35
            Eee, po takim tytulke spodziewałam się jakiegoś superaśnego przepisu, a tu takie "cudo" nieogolone i w koszmarnych brylach.
    • yenna_m Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 15:36
      zupełnie nie mój typ
    • rosapulchra-0 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 16:25
      Dla mnie trochę za bardzo wymuskany smile
    • kropkacom Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 16:33
      > mniaaaaamsmile))

Fajnie zrobiony facet. Ciekawie się ubiera, czesze. Bez zbędnego zadęcia. Pewnie bym się obejrzała za nim na ulicy big_grin Za większością emamowych mężów pewnie nie.
      • eliszka25 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 16:40
        jak by sie ogolil i zmienil rowery na jakies normalne okulary, to moze, moze. zarost 2-dniowy czy prawdziwa broda ok, ale takie cos jest bleeee
    • fifiriffi Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 16:37
      https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/85d5491f284b20c89c99e6bcd0c6c78c843e3f07

Tu wygląda OK.W sumie styl ubierania się ma niezły,ale nie zdj 1wsze....Poza tym...na większości zdj nie wygląda na przystojniaka...Taki sewink
    • azomim Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 17:14

Ma oczy mamysmile

I faktycznie, troche za bardzo wystylizowany jest, ale to kwestia srodowiska, w ktorym sie obraca.

A zyskuje tym, ze bardzo jest sympatyczny i "normalny" (poznalismy sie osobiscie na dlugo przed tym zamieszaniemwink). Trzymam za niego kciuki!
      • misia-your Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 17:17
        Jak dla mnie Jest swietnytongue_out mniam
    • oldrena1 zastanawiam się czasem 24.04.12, 17:19
      ...czemu męska młodzież (w bardzo dużej części) zmienia sobie proporcje ciała beznadziejnymi spodniami z obniżonym krokiem. Facet zrobił się na niskoskanalizowanego. Krótkie nóżki, długi tułów... hm...
      A o urodzie się nie wypowiem, nie mój target wink.
    • moofka Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 17:23
      jest uroczy bardzo, widzialam go wczoraj u wojewodzkiego,
      i bardzo, bardzo podobny do matki
      ale zeby tam ciacho to nie
      mnie sie bardziej andrzej golota podoba
      wink
      • nanuk24 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:59
        > mnie sie bardziej andrzej golota podoba

koniec swiata!
    • pade Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:24
      Hmm, czy ciacho to nie wiem, ale chcialabym, żeby wiecej tak ubranych facetów chodziło po ulicach.
      To, co widuję w komunikacji miejskiej to jakas totalna porażka. Nastolatki owszem, mają styl, ale powyżej dwudziestki zmienia im się i dziadzieją, a szkodasad
    • hermenegilda_zenia Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:26
      Wolę po stokroć, żeby na polskich ulicach większość stanowili tacy "przestylizowani" panowie, niż ogolone na pałę, w dresach, tudzież zakładające sandały na skarpety, z wąsem i roznoszące za sobą w środkach komunikacji miejskiej odór trzydniowego potu karykatury mężczyzn.
    • paulka25 Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:31
      Przystojny chłopak, sympatyczny, miły, niegłupi i robi dobre wrażenie. Ale jak na mój gust to on jest zwykle przebrany a nie ubrany.
    • tempera_tura Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:31
      Może i pod spodem gdzies jest ciacho..... srebrne buty, ćwiekowany pasek. rozowe buty...eh te włosy..ile czasu musi spedzic na podziwianiu siebie. Żałoba. Pewnie gej.
      • azomim Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 18:37

Jasne, bo jak facet wyglada inaczej niz 90% innych na ulicy, to na pewno gejuncertain
        A tu akurat pudlowink
    • aneta-skarpeta Re: ciaaacho.... mniam:) 24.04.12, 23:25
      ja jestem nim zauroczona, choc tak naprawde nie moj typ, to jest słodki i uroczy
      taki tuptus

i na ile się zorientowałąm to ta stylizacja ostro mu pomaga, bo jest z twarzy taki troche pierdołowaty

i strasznie podobny do matki

no ale generalnie fajnie ze ma styl, ze jest jakis

no i szok, ze taki mlodzik z niegosuspicious
      • joanna266 wyglada jak.... 25.04.12, 08:22
        kobieta z doklejonym zarostem i włosami na klacie.absolutnie aseksualny....

-
        gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał..smile
        • aneta-skarpeta Re: wyglada jak.... 25.04.12, 10:05
          no tak wyglada jak kobieta z zarostem, kudłami, owlosiona klata, bez cycków, chuda i patykowata i z zaduzymi dłoniami

wink

jak tez wygladam jak facet, tylko taki z dupa, cyckiem, w makijazu;D
    • sarling Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 08:31
      Mnie ten Krzesimir trochę peszy-śmieszy, bo jest straszliwie podobny do mojego męża. Nie jest, co prawda, tak wylansowany, ale nasz dwulatek, widzać Krzesimira w tv mówi "tata".
      smile
      • hotya Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 11:13
        A to nie jest Radzimir, syn Krzesimira?
    • pszczolaasia Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 09:31
      a gdzie tam...
      • joanna266 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 09:32
        ciacho to ma kolezanka w sygnaturce wyzejsmile
        • pszczolaasia Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 09:43
          Kriksos jest do pożarcia...golymi placami!
    • anulla1 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 09:56
      Dla mnie to taki ładny chłopiec, ale nie robi na mnie żadnego wrażenia.
      A tak poza tematem.

Zaskoczyło mnie określenie ciacho... ostatni raz spotkałam się jakieś 15lat temu w czasach szkoły średniej, gdyby ktoś mnie o nie zapytał stwierdziłabym że to stare i nieaktualne.
      Zresztą sama o żadnym panu tak bym nie powiedziała nie podoba mi się to określenie, chociaż pamiętam jaka byłam dumna jak gdy przedstawiłam koleżankom z liceum mojego chłopaka( późniejszego męża), i wszytkie stwierdziły że jest ciachem.
    • damajah Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 10:04
      Zbyt kobiecy w tych swoich włoskach ułożonych starannie w niby nieład. W ogóle facet który przywiązuje tyle wagi do ciuchów, fryzury i dodatków dla mnie jest niemęski.
      Gdyby wdział proste eleganckie spodnie, dobrą koszulę i dobre buty a włosy ostrzygł na krótko prawdopodobnie uważałabym że jest całkiem niezły (chociaż dla mnie jest trochę zbyt "piękny", zbyt wyidealizowany)
    • sueellen Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 10:28
      Nieee, jakby zdjąc tę całą dopieszczoną konstrukcję stylizacyjną, zostanie chuderlawy wymoczek z którego wiecznie nabijano się w szkole...
    • ciociacesia serio? 25.04.12, 10:39
      pff
      na pierwszej foci to troche do pitta podobny
    • sanrio Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 10:54
      po tym co tu czytam mam jeden wniosek: ematki są w kwestii tego, jakie są na świecie trendy daleko za murzynami.
      Muszę was oświecić: takie "wymuskanie" to jest zwykły, codzienny wizerunek milionów facetów w cywilizowanych krajach. Tylko u nas "prawdziwy facet" = granatowe jeansy plus t-shirt/garnitur (2-rzędowy najlepiej...:/), jak który odstaje w kwestii mody od tego wzorca to już wymuskany i niemęski. Tak jak Jimek ubierają się teraz faceci, którzy na temat mody wiedzą cokolwiek.
      Chciałabym zobaczyć waszych chłopów...Może pochwalicie się waszymi męskimi mężami?
      • nenia1 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 11:03
        sanrio napisała:

> po tym co tu czytam mam jeden wniosek: ematki są w kwestii tego, jakie są na św
        > iecie trendy daleko za murzynami.

Też cię muszę oświecić, w cywilizowanych krajach raczej nie używa się określeń "daleko za murzynami"
        • sanrio Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 11:26
          > Też cię muszę oświecić, w cywilizowanych krajach raczej nie używa się określeń
          > "daleko za murzynami

pffff! wiesz gdzie mam poprawność polityczną?
          PS nie bez kozery określenie "murzyni" napisałam z małej litery
      • pade Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 11:26
        no i to jest niestety prawdasad
    • hankam Paskuda 25.04.12, 11:19
      Nie kojarzę faceta, ale na tych zdjęciach jest dla mnie odrażający.
      • znowu.to.samo Re: Paskuda 25.04.12, 12:05
        eee tam, postura chuderlaka, więcej mięśnia proszę pana!!!

poza tym ogladałam go w dd tvn, u Majewskiego i jakiś taki wystraszony, pocił sie strasznie wygladał jakby chciał uciec z tego studia. skoro nie czuje sie na siłach wypowiadac publicznie, niech nie przyjmuje zaproszeń...
        • hankam Re: Paskuda 25.04.12, 12:37
          I ta stylizacja neurotycznego narcyza.
          Oceniam tylko na podstawie kilku zalinkowanych zdjęć.
    • triss_merigold6 Re: ciaaacho.... mniam:) 25.04.12, 12:56
      Jest zbyt metroseksualny. Miły chłopiec ale zupełnie nie w moim typie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka