kasnova 17.07.12, 12:21 deser.pl/deser/51,111858,12140629.html?i=0&bo=1 Niezłe Moje dziecko narysowało kiedyś ni stąd ni zowąd ślimaka niosącego hamburgera. Nie mam pojęcia co ją zainspirowało, tym bardziej, że nie cierpi hamburgerów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broceliande Re: Najdziwniejsze rysunki zrobione przez dzieci 17.07.12, 12:28 Ale czad! Mój syn rysuje głowy nabite na pal ("Władca pierścieni") i łuczników przeszywających kilka postaci naraz. Hitem jest walka mieczem z ludzikiem narysowanym patykiem na ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Najdziwniejsze rysunki zrobione przez dzieci 17.07.12, 12:55 taaa jak moje dziecko narysowało w zeszycie człowieka wydalającego mocz i kał to zostałam wezwana na dywanik do dyrektorki :-x Odpowiedz Link Zgłoś
kasnova Re: Najdziwniejsze rysunki zrobione przez dzieci 17.07.12, 20:56 Ale że co? Że człowiek cywilizowany/dobrze wychowany nie wydala? Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Najdziwniejsze rysunki zrobione przez dzieci 17.07.12, 13:02 Mój syn jakiś czas przynosił rysunki ogromnych fallusów w różnych pozycjach. W końcu zapytałam, co to i okazało się, że to maszyna do nadmuchiwania balonów! Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Najdziwniejsze rysunki zrobione przez dzieci 17.07.12, 13:16 Mój syn narysował kota stojącego na dwóch łapach, na nim na tyle, na ile umiał przewód pokarmowy i mysz w żołądku - uśmiechniętą, a co. "Chciałem, żeby było widać, że kotek nie jest bezdomny, nasze jedzą karmę, ale jakbym narysował karmę, to by wyglądała jak kupa" Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: Najdziwniejsze rysunki zrobione przez dzieci 17.07.12, 13:22 Moj narysowal piekny kolorowy domek z kwiatkami w oknach, domek umieszczony w sercu nad tym tecza i ogromne umiechniete slonce. Podpisal- "kocham moj dom i rodzine". Zachowalam ten rysunek i jak kiedys bedzie sie zalil, ze mu zmarnowalam dziecinstwo to mu nim pomacham przed oczyma. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Najdziwniejsze rysunki zrobione przez dzieci 17.07.12, 23:08 Mój syn namiętnie od kilku lat rysuje statki, kiedyś pirackie, teraz z Gwiezdnych Wojen. Córka "księznicki" wszelakie. Wychodzą jej coraz lepiej, mają już całą twarz, ręce, palce, tułów i nogi, sukienki oczywiście, a czasem włosy. Zdarza się, że jedną z tych księżniczek jestem ja, a jedną ona I tęcze lubi rysować, i motylki, i ślimaczki. I kolorowo jest więc chyba mam szczęśliwe dziecko, przynajmniej jedno Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Najdziwniejsze rysunki zrobione przez dzieci 17.07.12, 23:15 Kiedy mój syn miał 7 lat, jego rówieśnica rysowała obrazek dla mamy. To on też. Aga narysowała łąkę ze słonkiem, z kwiatami i motylami. Kacper wątrobę - widok z przodu i z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś