shellerka 21.09.12, 08:33 ktoś na forum ma nieźle z głową.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 08:36 Wypowiedź musiała być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów. W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 08:54 Teraz już wiem że rażąco naruszałam Netykietę swoimi wulgarnymi i niezgodnymi z prawem postami w wątku o zaduszonym kotku, kiedy cięto jak leci moje zapytania do autorki wątku czy poza zemstą na sąsiadach, próbowała z nimi porozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 08:58 jak chcesz znać prawdziwy powód usuwania twoich postów, napisz maila do moderacji. jestem pewna, że go dobrze znasz, ale się publicznie nie przyznasz, więc gdybyś się jednak chciała upewnić, zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 09:06 otrzymałam odpowiedź, która nie zadowoliła mnie absolutnie. zero sensownej argumentacji, a niestety jestem przekonana, że zacytowanie jej publicznie spotka się z naturalnym odruchem moderacji czyli skasowaniem niewygodnej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 09:07 Mój post był do kolpika124. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 09:29 Wiem, ale nie powiem Nic tylko dyszę żądzą pisania na priv Oczywiście nie przyznam się na forum, dlaczego nie piszę na priv Odpowiedz Link Zgłoś
soha2 Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 09:02 ktoś? 3/4 forum ma niedobrze z głową Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 09:05 Szczerze, to nie znam ani jednej osoby, o której mogłabym stwierdzić, że na 100% ma z głową wszystko ok. Dlaczego na forum miałoby być lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 09:16 ano ma od lat niestety tak samo. Wyluzuj shellerka i wylatywanie postów nie po ich myśli wrzuć w koszty zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 09:20 Zapomniałaś Shell, że wywalają posty, jeśli w tytule wpiszesz czyjegoś nicka, bo uważają je za prywatę? Zaraz ci pokażę Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 09:34 Rosalka, ale tam nie było nicka! tam była parafraza słów piosenki tejże: Budka Suflera - Jolka Jolka Pamiętasz... )) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 10:49 Mnie nie musisz tego tłumaczyć Dwukrotnie wrzuciłam posta o tej treści: Shellerka!!! Autor: rosapulchra-0 ☺ 21.09.12, 09:23 No weź no wyluzuj, kochana i patrz uważnie big_grin i dwukrotnie w trybie pilnym go skasowano Mało tego, napisałam ci w odpowiedzi to samo i te moje odpowiedzi również poleciały w niebyt. Ktoś jest bardzo nadgorliwy dzisiaj I wcale się nie zdziwię, jak i ta odpowiedź poleci Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: moje Osobiste przemyślenia 21.09.12, 10:55 o to ja teraz zrobię eksperyment Odpowiedz Link Zgłoś