Dodaj do ulubionych

Jolantusia 1 !!!

09.02.07, 13:38
swiat jest mały:)))poznałysmy sie w lesie na spacerku (koło szpitala
dzieciecego).Pozdrowienia dla Alexa:)))co u Was???bo ja wrociłam do pracy od
stycznia:((
Obserwuj wątek
    • jolantusia1 Re: Jolantusia 1 !!! 09.02.07, 15:30
      witaj, to dlatego Cię ostatnio nie widać. Dziś też byłam na spacerze w lesie.
      Ja na szczęście na razie nie muszę wracać do roboty, w końcu prowadzę
      działalność i mąż się zapracowuje hi hi. Ale do czasu. A my ciągle na kontrole
      jeździmy ale jest ok. A co u Was?
    • jolantusia1 Re: Jolantusia 1 !!! 09.02.07, 15:32
      Za szybko enter. Jak się miewa Piotruś? Ciekawe ile waży bo Alex 7400g a za 2
      tygodnie stuknie mu rok.
      • valeria2 Re: Jolantusia 1 !!! 10.02.07, 17:10
        bylismy na szczepieniu ostatnio i Piotrus wazy 8400g:)))).Spacerek wczoraj
        zaliczyłam 30 minutowy po pracy z jezykiem do pasa....bo maz po szpitalu wypadł
        mu dysk i nie moze dzwigac wiec z Piotrem nie wychodzi.Piotrus zdrowy rosnie
        tylko ma ostatnio problemy z brzuszkiem-chyba nie toleruje za bardzo drobiu-ma
        niestrawnosc,,,,a jak u Was karmienie???Alex juz pewnie jest małym smakoszem:)))
        gotujesz mu zarełko?????
        • jolantusia1 Re: Jolantusia 1 !!! 10.02.07, 17:25
          o to zycze zdrowka mezowi i Piotrusiowi tez. Alex nie je mięsa, jest dalej na
          piersi, z trudem je warzywa i owoce. Do tej pory na słoikach a teraz zaczynamy
          domowe zupy i owoce.
    • jolantusia1 Re: Jolantusia 1 !!! 10.02.07, 17:58
      Jak Piotruś znosi rozłąkę z tobą
      • valeria2 Re: Jolantusia 1 !!! 11.02.07, 11:57
        Piotrus znosi rozłake dobrze,nie jest marudny.Moze tez dlatego,ze nasza pani
        opiekunka przychodziła miesiac przed moim powrotem do pracy i ja zna.Zreszta u
        nas w domu przewija sie sporo osob i Piotr nie jest przyzwyczajony tylko do
        mnie.Powrot do pracy odbył sie bezbolesnie.Z jednej strony sie ciesze bo mam
        kontakt z ludzmi ale z drugiej juz nie moge sobie pozwolic na takie czeste
        spacery..ale byle do wiosny wtdey bedzie dlugo jasno i jeszcze bedziemy mogli
        sie dotlenic:)))
    • jusiadyk Re: Jolantusia 1 !!! 27.02.07, 20:52
      Jolu sto lat dla Alexa z okazji urodzin. Tą drogą (znak czasu co?) przesyłam
      Wam najserdeczniejsze życzenia od siebie i moich najbliższych. Oj, dobrze
      pamiętam tą całą atmosferę sprzed roku. Pamiętam jak zastanawiałam się jak Ty
      się będziesz czuła, ile będziesz miała siły, co będziesz jadła. Chyba wtedy
      myślałam nawet więcej o Tobie niż o Alexie. I pamiętam tą Waszą manię
      fotografowania :) Jeszcze raz wszystkiego, wszystkiego najlepszego i bardzo
      wiele zdrowia i siły dla Alexa a dla Was trochę czasu. Ucałuj wszystkich
      chłopaków.
      • jolantusia1 Re: do jusiadyk 27.02.07, 21:10
        Dzięki wielkie Justyna z tego całego zamieszania zupełnie zapomniałam o
        urodzinach Jędrka. Sorki. Najlepsze życzenia dla Niego. A my ciągle w
        rozjazdach, w czwartek znowu jakieś konsultacje, ech już mam dość.
        • jusiadyk Re: do jusiadyk 27.02.07, 22:11
          Trzymaj się. Jędrek aktualnie kończy zapalenie płuc. Jak zupełnie dojdzie do
          siebie to pomyslimy o jakimś spotkaniu realnym co? Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka