Dodaj do ulubionych

kurtka skórzana

16.03.14, 18:34
Chciałabym nabyć kurtkę skórzaną za rozsądną cenę big_grin
Polecicie coś ciekawego? Krótką, w jasnych kolorach. Albo przynajmniej firmę. Nie mam skórzanej kurtki i nigdy nie kupowałam. Więc muszę zrobić rozeznanie jakie są ciekawe sklepy i ceny - zaocznie bo czasu na bieganie obecnie brak wink
Obserwuj wątek
    • king_of_rats Re: kurtka skórzana 16.03.14, 19:14
      nie bardzo pomogę bo wymarzoną,idealna kurtkę skórzaną kupiłam w lumpeksie za 30 zł.
      i szczerze mówiąc całkiem sporo fajnych skórek widuję w lumpeksach
      • eo_n Re: kurtka skórzana 16.03.14, 19:18
        lu-man polecam
      • mamaemmy Re: kurtka skórzana 16.03.14, 22:53
        king_of_rats napisała:

> nie bardzo pomogę bo wymarzoną,idealna kurtkę skórzaną kupiłam w lumpeksie za 3
        > 0 zł.
        > i szczerze mówiąc całkiem sporo fajnych skórek widuję w lumpeksach

tez mam kilka skór,ale naj-naj-ukochanszą zakupiłam własnie w lumpeksie ,model z 2011 roku który był za 700zł kupiłam w lumpeksie za 85zł smile
        • mamaemmy Re: kurtka skórzana 16.03.14, 22:53
          z mango,tak jakby kogos to interesowało smile
      • joleczka40 Re: kurtka skórzana 27.11.14, 12:30
        ja widziałam dużo kurtek skórzanych na kepka.pl fajne maja modele w sklepie internetowym
    • shumi-mi-las Re: kurtka skórzana 16.03.14, 19:25
      Widzialam bardzo fajne w venezii.
      Podobaly mi sie tez w tk maxx ale tam same rozmiary od m w gore
    • setia Re: kurtka skórzana 16.03.14, 19:29
      chyba jednak Ochnika; mają najlepsze wzornictwo. kurtka typu ramoneska ok 1 tys zł.
    • okruszek_h Re: kurtka skórzana 16.03.14, 19:48
      Mam dwie
      Jedną ze stradivariusa - cena fajna coś koło 400zł dałam, jakość taka sobie, ale podoba mi się wzór
      Druga z Gapa- ceny nie znam, przyjechała do mnie z USA, jako prezent od ciotki, gatunkowo fajna, wzór też spoko, więc polecam
    • pederastwa Re: kurtka skórzana 16.03.14, 20:39
      Jak w rozsą dnej cenie, to nie żaden ochnik, tylko raczej sieciówki. Bershka, Stradivarius, kiedyś w Orsayu fajną kupiłam.
      Pisząc jasna, masz na myśli cos w tym sylu?:
      allegro.pl/kurtka-bluza-przejsciowa-wiosenna-carter-s-r-80-i4064515307.html
      Czy klasyczny camel?
      • pederastwa Re: kurtka skórzana 16.03.14, 20:41
        ugh, pomyliłam okna i linki ;-/
        Chodziło mi o to:
        allegro.pl/jasno-bezowa-kurtka-skorzana-zamsz-bershka-s-36-i4013633220.html
        Czemu tu nie można edytować postów?
      • mayaalex Re: kurtka skórzana 16.03.14, 20:43
        Hmm... Ta chyba nie jest skorzana smile i pewnie nikoniecznie w stylu autorki watku wink
        • pederastwa Re: kurtka skórzana 16.03.14, 20:47
          W momencie jak klikałam wyślij, zauważyłam, że coś chyba nie tak z linkiem <czerwieni się>. Ale już nie zdażyłam tego ruchu zatrzymać.
          • ladnyusmiech Re: kurtka skórzana 16.03.14, 22:23
            No faktycznie ta pierwsza jakoś nie przypadła mi do gustu big_grin
            Jasna mam na myśli i beż i camel (właściwie z wyjątkiem białego). Przejdę się więc po sieciówkach, bo mam zamiar w 600 zł. się zmieścić. Taaak taki mam zamiar tongue_out
            • gaga-sie Re: kurtka skórzana 16.03.14, 22:35
              Zajrzyj do Stradivariusa, ja teraz czekam na taką kurtkę, w czarnym kolorze, ale też są jasne. Nie oglądałam jej, ponieważ nie miałam jak, kupiłam w promocji on-line, jak mi się nie spodoba-oddam w stacjonarnym sklepie.
              • setia Re: kurtka skórzana 16.03.14, 22:46
                ze Stradivariusa bardzo fajna jest ta:
                www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/stradivariussales/152206/3485649/Skorzana%2Bkurtka%2Bz%2Bpikowaniem%2Bdiamond%2Bstitching?menuId=150513
                • gaga-sie Re: kurtka skórzana 16.03.14, 22:56
                  Też się nad nią zastanawiałam, ale bałam się,że rękawy będą za długie. Ale jeśli ta moja mi nie będzie "leżała" to obejrzę tą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka