Dodaj do ulubionych

jest szansa na to, że nie jestem w ciaży?

09.06.14, 15:32
Na tygodniowym wyjeździe kilka razy uprawiałam seks ze sporo starszym od siebie facetem (któremu bliżej niż dalej do 60). Wypadło to akurat w moje dni płodne, a nie było żadnych zabezpieczeń. Z wyjazdu wróciłam dopiero wczoraj, na razie nie ma mowy o jakichkolwiek objawach mogących świadczyć o ew ciąży, ale myślę o tym, czy ciąża jest w ogóle możliwa w takiej sytuacji? W takiej sytuacji, tj. kiedy facet jest jednak mocno starszy, i gdzie ta zdolność spłodzenia dziecka jest już chyba dość niska. Tak, dni płodne to dni płodne, ale to chyba nie wystarczy. Wiem, faceci dłużej mogą płodzić, ale chyba w tym wieku to raczej mało prawdopodobne. Jaka jest szansa na to, że nie jestem w ciąży?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:37
      Jest szansa ze nie jestes. Nawet nastolatki nie zachodza zawsze od pierwszego razu. Zrob test.
      • ichi51e Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:38
        A! Jak fecet byl stary to gdyby sie okazalo ze jednak ciaza to polecam aminopunkcje.
        • antyideal Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:21
          Amino to są zupki ;D
          Chyba masz na mysli amniopunkcję ?wink
          A kobita i tak troluje.
          • ichi51e Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:35
            big_grinD
    • wielkafuria Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:42
      sadzac po tym co napisalaś ty masz 18 ... bo zakladam ze chociaz pelnoletnia jestes, bo głupia to na pewno.
    • cosmetic.wipes Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:42
      > Tak, dni płodne to dni płodne, ale to chyba nie wysta
      > rczy. Wiem, faceci dłużej mogą płodzić, ale chyba w tym wieku to raczej mało pr
      > awdopodobne. Jaka jest szansa na to, że nie jestem w ciąży?

Ile ty masz lat? Siedem?
      • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:48
        Ani nie 7 ani nie 18. Po trzydziestce, jednak swojego dokładnego wieku chyba nie muszę Ci podawać
        A co? Ma to coś do rzeczy? Raczej nie, ale wiek faceta zdecydowanie tak, zwłaszcza jak mówimy o ew ciaży
        • cosmetic.wipes Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:57
          Wiedzę na temat płodności ludzkiej masz na poziomie wczesnopodstawówkowym.

Ale pociesze cie: jest szansa, że nie zaszłaś.

Że zaszłaś też jesttongue_out
        • wielkanocnaniespodzianka baczyn_ska8, jesteś porażająco niedojrzała !!!! 09.06.14, 18:01
        • princesswhitewolf Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:53
          Po trzydziestce

za 10 lat moze bedziesz po trzydziestce. Jak narazie jeszcze na pewno nie.
    • beataj1 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:42
      Seks ze starcem nie jest dobrym pomysłem...
      Oglądałaś Ciekawy przypadek Benjamina Buttona? To się mogło źle skończyć....
      • olewka100procent Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:45
        faceci mogą płodzić dzieci aż do śmierci
        • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:50
          Nie przesadzaj. Pewnie mogą dłużej płodzić niż kobiety zachodzić w ciąży, ale raczej z wiekiem możliwośc spłodzenia maleje. Jest różnica między facetem prawie 60-letnim a 20,30,40 - latkiem.
          • k1k2 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:59
            > Nie przesadzaj. Pewnie mogą dłużej płodzić niż kobiety zachodzić w ciąży, ale r
            > aczej z wiekiem możliwośc spłodzenia maleje. Jest różnica między facetem prawie
            > 60-letnim a 20,30,40 - latkiem.

akurat u mezczyzn plodzenei w wieku 70 i wiecej lat wcale nie nalezy do wyjatkow
            Przyklady:

Clint Eastwood dobrze po 60
            Anthony Quinn- 78 i 81
            Charlie Chaplin- 74 jak mu sie urodzilo pierwsze dziecko, a mial ich osmioro smile

Byle sie znalazla plodna i chetna partnerka, dalej to jak z platka
            Twoj partner widac znalazl taka

• baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 19:08
              Szczerze to mnie nie pocieszyłaś..
          • kaamilka Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 20:51
            Zeby zajsc wystarczy 1 (slownie: jeden) plemnik. Istnieje duza szansa ze jednego takiego ten pan wyprodukowal wink
          • riki_i Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 22:59
            Osobiście znam Pana, który spłodził z 26-latką bliźniaki będąc grubo po 70-tce.

• princesswhitewolf Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:55
              nie moge sie powstrzymac i zaspiewam

Wesoooole jest zycie staruszka ha ha!

• x.i.007 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:45
      To zależy od tego jak mocno trzymałaś kciuki. Jak bardzo mocno to na pewno w ciąży nie jesteś.
      • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:51
        ,,Zabawne'' jak cholera. Nic, tylko robić pod siebie ze smiechu
        • cosmetic.wipes Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:53
          > ,,Zabawne'' jak cholera. Nic, tylko robić pod siebie ze smiechu

Jakbyś gumę zakupiła, to nie byłoby spinki. A teraz to juz tylko pusty śmiech pozostaje...
        • x.i.007 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:56
          Tak, bawi mnie to.
          Chociaż to może mało zabawne jak za seks biorą się ludzie z którymi nikt nigdy nie przeprowadził rozmowy o pszczółkach.
        • niutaki Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:03
          czemu nie uzywasz prezerwatyw? a jak oprocz dziecka "starzec" sprzedał Ci jakies chorobsko?
          • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:08
            Pigułek anty nie biorę. O prezerwatywach nie myślałam, bo i to nie było planowane bzykanie.
            Nie mam w zwyczaju kupować na zapas, na wszelki wypadek, bo wszystko się może wydarzyć.
            I cały czas miałam nadzieję, że z wiekiem nawet faceci aż tak łatwo nie płodzą, mimo ze funkcje rozrodcze mają dłużej od kobiet.
            Naiwna?
            • x.i.007 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:11
              baczyn_ska8 napisał(a):

> Pigułek anty nie biorę. O prezerwatywach nie myślałam, bo i to nie było planowa
              > ne bzykanie.
              > Nie mam w zwyczaju kupować na zapas, na wszelki wypadek, bo wszystko się może w
              > ydarzyć

Bardzo to cnotliwe, ale sama widzisz że założenia sobie a życie sobie. A pan od spółkowania też na to nie wpadł?
            • antychreza Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:14
              Przy przypadkowym seksie ciąża to najmniejszy problem. Tak, skrajnie naiwna, do granic durnoty.
              • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:17
                Najmniejszy? Zależy dla kogo.
                • antychreza Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:24
                  Noooo, wolałabym mieć nieplanowane dziecko, niż HIV albo syfa, który spowoduje, że nie będę mogła mieć planowanych dzieci.
                • ichi51e Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:38
                  Hpv kila rzezaczka klykciny...
                  Ale jak po 50 to pewnie czysty big_grin mimo ze zdarza mu sie przypadowe pukanko bez pokrowca tu czy tam...
            • cosmetic.wipes Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:14
              > Naiwna?

To jest zajebi..y eufemizm big_grin
            • riki_i Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:01
              baczyn_ska8 napisał(a):

> Pigułek anty nie biorę. O prezerwatywach nie myślałam, bo i to nie było planowa
              > ne bzykanie.

Co ty wygadujesz? Nieplanowane to może być JEDNO bzykanie, ale napisałaś , że w ciągu tygodnia robiłaś to kilka razy. Każdy kolejny stosunek po tym pierwszym był już wielce prawdopodobny, więc mogłaś przynajmniej wysłać gościa po gumki.
              • triss_merigold6 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:06
                Wstydziła się. tongue_out
                Wersja prawdopodobna: była tak napruta za każdym razem, że nie trybiła co się dzieje aż do finału.
                • riki_i Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:17
                  triss_merigold6 napisała:

> Wersja prawdopodobna: była tak napruta za każdym razem, że nie trybiła co się d
                  > zieje aż do finału.

Zgadzam się całkowicie z tą oceną. Pewna Pani, która dzieliła się ze mną swym życiem erotycznym miała właśnie taki dylemat. Pamiętała że było, pamiętała, że się na to zgodziła, ale za cholerę nie mogła sobie przypomnieć jaki był finał (oczywiście w trakcie tych igraszek była właśnie napruta jak szpadel).
                  • triss_merigold6 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:22
                    Autorka wątku wyznawała wielokrotnie, że wali nałogowo więc sorry, rozwój akcji jest dość oczywisty. A jeśli jeszcze próbowała pić równo z facetem, to zanim on był solidnie drinknięty, ona zaliczała urwany film.
                    • riki_i Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:38
                      W alkoholizmie tolerancja na alkohol początkowo wciąż rośnie i rośnie, dopiero w określonym stadium uzależnienia zaczyna się szybki zjazd (choć też to zwykle ciężko uchwycić, bo taka osoba pije wtedy w zasadzie non stop i nawet jeśli jeden kieliszek wywołuje zgon, to może być tak, że wcześniej ukradkiem wydudlała pół litra ukryte w pralce czy za regałem).

Ja mojej Pani z problemem alkoholowym nie byłem w stanie przepić. Nigdy przenigdy nie zdarzyło jej się zataczać, bełkotać, ani zaliczyć zgonu. Natomiast bardzo wyraźna była diametralna zmiana osobowości i rozmaite "wybryki" - przede wszystkim erotyczne, bo po ostrym nachlaniu się miała się ochotę rżnąć publicznie i na ostro.
            • ina_nova Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 11.06.14, 10:50
              > Naiwna?

Durna
          • gryzelda71 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:11
            Pewnie z wiekiem faceci nie przenoszą chorób, tak jak i nie płodzą dziecibig_grin
    • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:54
      Trza było wziąć postinor. Teraz już tylko test.
      • x.i.007 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 15:59
        Postinor kilka razy w ciągu tygodnia?
        Jak już tak radzisz po fakcie to chyba lepiej gumki. Ach, przecież to takie niekontrowersyjne smile
        • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 17:28
          Nie, po pierwszym razie, jak już się zapomnieli. Myśl, kobito.
          • x.i.007 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 17:42
            vilez napisała:

> Nie, po pierwszym razie, jak już się zapomnieli. Myśl, kobito.

a po drugim razie i tych kolejnych?
            • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 21:33
              Postinor by już działał.
              • x.i.007 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 22:09
                i wszystkie STD by też uciekły, ze strachu przed postinorem?
                • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 22:13
                  Ona się martwi o ciążę, nie o STD.
                  • riki_i Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:04
                    Załatwienie postinoru wymaga pewnego wysiłku, o który autorki wątku nie podejrzewam. Poza tym, do jasnej ciasnej, można chyba było poinformować tego Pana już w trakcie pierwszego zbliżenia , aby uważał i nie kończył w środku. Metoda to wielce zawodna, ale lepsze coś takiego niż kompletnie nic.
      • misterni Co Ty mówisz Vilez, jaki postinor :D 09.06.14, 23:42
        Toż ona pewnie dopiero po przyjeździe, jak wytrzeźwiała przypomniała sobie o tym, że seks uprawiała wink
    • antychreza Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:10
      Rany, nie wierze, że dorosła kobieta może być taka durna i uprawiać seks w dni płodne bez zabezpieczenia i nie wiedzieć, że na objawy to jednak trzeba chwilę poczekać (ja np. miałam wcześnie, ok. 3 tygodnia od zapłodnienia takie ciągnące bóle w okolicy macicy, trochę jak na okres).
      Jak facet zdrowy, to wiek dla samego zapłodnienia nie ma szczególnego znaczenia. Ale może mieć znaczenie dla wad rozwojowych płodu (choć mojemu dziadkowi tata zdecydowanie wyszedł, mimo ze miał 54 lata).
      Jesteś albo i nie jesteś za jakiś 5 dni zrób test, wcześniej nie bardzo łapią.
      • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:11
        To, ze na objawy ciąży trzeba jednak dość sporo poczekać, to ja akurat wiem, o czym pisze w pierwszym poście
      • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:13
        Może durna, ale ja nie prosiłam o ocene mojego zachowania czy tego, co zrobiłam, kiedy, po co.
        • cosmetic.wipes Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:16
          > Może durna, ale ja nie prosiłam o ocene mojego zachowania

Wiemy, że nie prosiłaś. Jednakowoż ocena nasuwa się sama. Aż żal jej nie wyrazić suspicious
        • yvona73pol Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:19
          Bardziej to jest prawdopodobne ryzyko wad, jak rowniez chorob psychicznych dziecka (u faceta ponoc wlasnie to drugie z wiekiem wzrasta), no i jak pisza, chorob sie nie boisz? Wypadaloby sie przebadac, sa takie, bezobjawowe, ktore koncza sie niestety bezplodnoscia.
    • afro.ninja Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 16:22
      Za szesc dni zrob sobie test i tyle.
    • ophelia78 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 17:12
      >Jaka jest szansa na to, że nie jestem w ciąży?

Moim zdniem, niestety, niska... Dni płodne, to raz. Seks przypadkowy, to dwa - znaczy, że zadziałały feromony, silne przyciąganie erotyczne - matka natura wie, co robi - takie "akcje" często kończą się ciążą...
      Zrób test za kilka dni. I się pochwal smile

• lorelailee Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 17:24
      facet ktory ma 60 lat normalnie nie ma problemu z zaplodnieniem, to kobietom z wiekiem trudniej zajsc w ciaze. Niedawno w mojej rodzinie wlasnie takiemu 60letniemu panu sie 3 dziecko urodzilo- zona 3x mlodsza.
    • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 17:30
      Przestacie po niej jeździć, to kobieta z problemami (alkoholizm). Nie potraficie uspokoić- ok, dalej nie trzeba.
      • cosmetic.wipes Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 17:36
        A jakby nie była alkoholiczką to jeździć można do woli?
        • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:09
          Ale daj spokój, kobita ledwo zipie.
          • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:11
            Zabrzmiało, jakbym się do grobu kładła.... Proszę Cię, tak jakoś niefajnie to napisałaś...
            • marychna31 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 20:41
              Chciała ci pomóc, chyba jako jedyna tutaj.

Zrób badania. Idz do ginekologa i opowiedz mu, jak sprawy wyglądały - da ci odpowiednie skierowania. Nie czekaj z tym.
            • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 21:29
              No może niefajnie. Pardon.
      • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:13
        Wszystko fajnie i super, mogliby nie jeździć po mnie (czego raczej nie doczekam), ale z tym alkoholizmem to wyskoczyłaś.. Co najmniej tak, jakbym śmiertelnie chora była lub jakby tego nie dało sie leczyć. Może następnym razem nie spiesz się z takim tekstem, skoro nie wiesz, jak jest.
        • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 21:32
          Wiem, że się leczysz. Dlatego powinni to wiedziec, jeśli nie pamietają. Żarty z Ciebie w tej sytuacji raczej Ci nie pomogą. Ludziom czasem trzeba łopatologicznie.
      • x.i.007 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:24
        vilez napisała:

> Przestacie po niej jeździć, to kobieta z problemami (alkoholizm). Nie potrafici
        > e uspokoić- ok, dalej nie trzeba.

chciałaś być lepsza od tych co jadą, a sama dowaliłaś poniżej pasa.
    • kozica111 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 17:46
      A bogaty chociaż?
      Generalnie jest większe prawdopodobieństwo że facet w tym wieku już nie może działać niz to że jest niepłodny, wiec skoro mógł....
    • mejerewa Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 17:50
      Nawet jak już okres cię uspokoi, to koniecznie zrób komplet badań. 60-latek, który uprawia przypadkowy seks bez zabezpieczenia (i to nie jednorazowo, gdy chemia była silniejsza od rozumu, ale wielokrotnie) raczej nie robił tego pierwszy raz w życiu. I jest duże prawdopodobieństwo zarażenia się chorobą weneryczną. Nie bagatelizuj tego.
      • mynia_pynia Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:10
        A tam weneryczną ja bym się bała HIV i żółtaczki.
      • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:21
        Ryzyko jest zawsze, i niekoniecznie trzeba się pukać z kims przypadkowym, żeby weneryczną złapać. Wszak sporo panów-mężów, którzy korzystają z usług prostytutek, a potem przenoszą ,,cudowne niespodzianki'' w postaci syfów na żonę.
        To też mam na uwadze (wenery), ale ew ciąża też nie wywoła usmiechu na mojej twarzy

PS. Tak, mogłam myslec wcześniej, byłam głupia, durna, naiwna, to teraz mam zmartwienia
    • edelstein Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:04

Juz kiedyś czytalam taki sam post,mam deja vu.
      • karme-lowa Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:20
        Ciąży się boisz a o HIV się nie martwisz?
        • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:28
          Tego nigdzie nie napisałam. Przebadać się pod tym kątem przebadam. Ale to nie zmienia faktu, że i ciąża mnie jakoś szczególnie nie zachwyci.
          Żeby nie było - myśleć mogłam wcześniej, ale teraz to już po fakcie
          • annajustyna Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 14.06.14, 10:01
            Wynik miarodajny jest dopiero po pol roku...
    • aankaa Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:52
      kilka razy uprawiałam seks
      gdybyś bzyknęła się raz ale kilka... zacznij liczyć dni do spodziewanej miesiączki !
    • anorektycznazdzira Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 18:59
      Ale zaje*isty troll!!!
      Ajlowiu!!!!
      big_grinbig_grinbig_grin
      • baczyn_ska8 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 19:06
        Cieszysz się z tego, że głupia jesteś? To chyba nie ma z czego, no nie?
        Tylko czego się spodziewać po kimś, kto wymyślił dla siebie nick anorektycznazdzira. Szanujesz się, nie ma co. Twój nick to idealnie pokazuje.
        • cosmetic.wipes Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 19:16
          > Szanujesz się, nie ma co.

I kto to mówi big_grin
        • anorektycznazdzira Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 19:24
          baczyn_ska8 napisał(a):
          > Cieszysz się z tego, że głupia jesteś? To chyba nie ma z czego, no nie?
          bingo kochanie: nie ma z czego, bo nie jestem big_grinbig_grin
          wdech-wydech, zrozumiałaś?

nadal mi się podobasz, jesteś słodka big_grinbig_grin
          pościk- cudny, gratuluję!!!
          • bei Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 21:02
            Szansa jest.
            Moja znajoma w pierwszym związku nie mogła miec dzieci.
            Mąż odszedł, później choroba, chemioterapia.
            Drugi związek, on starszy, ok sześćdziesiątki.
            Sypiali bez antykoncepcji ( stosunek przerywany)
            I ciążasmile
            Dziecko to kopia ojca , wlosy, oczy, uśmiech, gesty smile CUDNEsmile
      • vilez Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 21:34
        To nie troll.
    • 18lipcowa3 Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 21:17
      uprawiałam seks ze sporo starszym od siebie
      > facetem (któremu bliżej niż dalej do 60).

Musialaś być strasznie zalana.
      • vre-sna Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 21:31
        No i co z tego? Dorosła jest. Taką podjęła wówczas decyzję i ponosi konsekwencje.
    • annajustyna A czy ten pan pigulke gwaltu Ci zapodal? 09.06.14, 21:47
      Czy co, ze rozum zupelnie stracilas?
    • hermenegilda_zenia Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 22:12
      Jako dyżurna alkoholiczka forum, która pojawia się regularnie, co by zarzucić gawiedzi jakiś kontrowersyjny wątek z pewnością byłaś zbyt pijana, żeby wiedzieć co i z kim robisz. Postaraj się chociaż nie pic, żeby dziecko FAS-a nie miało.
      • riki_i Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:12
        Pewna Pani z bulimią, seksoholizmem i problemem alkoholowym tłumaczyła mi , że "kobieta zawsze świadomie decyduje z kim idzie do łóżka", za wyjątkiem gwałtu.

A tak przy okazji - dorosła kobieta, która sam na sam zaczyna pić z mężczyzną alkohol, chyba wie, do czego to może doprowadzić. Niewielu jest takich, którzy po obaleniu wspólnie pół litra czy paru win usłuchają słowa "nie" - co prawda ja do nich należę, ale to nie zmienia ogólnego trendu męskich zachowań.
      • annajustyna Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 10.06.14, 01:25
        No to pytanie, czy na pewno tylko z tym panem cos robila uncertain.
    • gosiablo Tak trochę w temacie... 09.06.14, 23:13
      Opowiem o fakcie z bardzo bliskiego mi otoczenia.
      Kobieta lat 47 i facet lat 38, oboje po 2 fakultetach. W związku z tym że uznali swój wiek za mocno zaawansowany, ustalili że zabezpieczenia nie są im potrzebne. Spokojnie uprawiali seks nie stosując antykoncepcji. Na efekt nie trzeba było długo czekać. Teraz efekt ma 16 lat, wiec historia nie jest tak mocno czasowo odległasmile
      • riki_i Re: Tak trochę w temacie... 09.06.14, 23:29
        To ja też tak "trochę w temacie" pojadę.

Nie wiem jakie doświadczenia erotyczne ma baczyn_ska8 , ale wiem, że po okresie długiej męskiej monokultury, niektóre kobiety ekstrapolują zachowania jednego osobnika na wszystkich pozostałych.

Jedna znana mi Pani miała Pana z żelaznymi hamulcami, który prezerwatywę zakładał sobie na sam koniec. I tak ciągnęła z nim 10 lat bez żadnej wpadki. No a potem była wielce zdziwiona, że kolejny Pan eksploduje albo od razu, albo w zupełnie nieoczekiwanym momencie i generalnie ekhem... w ogóle nie trzyma w ryzach swej żądzy. Ciągle latała po postinor, bo Pan gumek nie lubił i za każdym razem obiecywał poprawę. O mały włos nie schrzaniła sobie z nim życia (gość był rozpatrywany wyłącznie jako chwilowy czasoumilacz).

Więc nie zawsze pozornie debilne zachowania dojrzałych kobiet są pokłosiem czystej, wrodzonej i nieusuwalnej głupoty. Czasem pewną rolę odgrywają też określone okoliczności big_grin
        • annajustyna Re: Tak trochę w temacie... 10.06.14, 01:26
          Uzupelnijmy, ze debilne okolicznosci.
    • misterni Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 09.06.14, 23:45
      No nie pocieszę, 60 latek może spłodzić jeszcze całe stado dzieci.
    • jola-kotka Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 10.06.14, 01:02
      OJP bo nic więcej tutaj się nie da napisać. Serio to piszesz czy jaja sobie robisz. W aptece można test ciazowy kupić popros mamusie albo kochanka o kasę na niego i będziesz miała odpowiedź na swoje pytanie. 17 lat już masz?
    • iwles Re: jest szansa na to, że nie jestem w ciaży? 10.06.14, 08:38

a skąd wiesz, że to były twoje dni płodne ? big_grin
    • ciaste-czkowa jest szansa 11.06.14, 12:17
      W jakim zawodzie pracuje pan?
      www.forumginekologiczne.pl/artykul/nieplodnosc-informacje-dla-pacjentow-czesc-3-przyczyny-nieplodnosci-meskiej/187.html
      Ogólnie jeżeli pan jest kierowcą alkoholikiem wypijającym duże ilości kawy leczącym się na depresję ale nie leczącym kiły mimo jej posiadania to jednak są spore szanse że w ciąży nie jesteś smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka