Dodaj do ulubionych

Facebook - problem z logowaniem. Pomożecie?

21.10.14, 09:07
Od dłuższego czasu mam taki problem... Nie wiem czy się potrafię jasno wyrazić wink
Jak wpisuję swój login (email) żeby wejść na fb - od razu automatycznie pojawia się "wygwiazdkowane" hasło, nie trzeba go wpisywać. Zmieniłam hasło i dalej to samo... Każdy kto zasiada do mojego kompa może sobie poszperać w moim fb sad
Pewnie kiedyś niechcący kliknęłam na "zapamiętaj hasło" i nie wiem jak teraz z tego wyjść.
Emama wie na pewno! Pomoże? Będę wdzięczna.
---
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Facebook - problem z logowaniem. Pomożecie? 21.10.14, 09:38
      W przeglądarce, z której korzystasz, wykasuj zapamiętywanie haseł. Czego używasz?
      • emonik Re: Facebook - problem z logowaniem. Pomożecie? 21.10.14, 09:43
        Google chrome
        ---
        • morgen_stern Re: Facebook - problem z logowaniem. Pomożecie? 21.10.14, 10:09
          ustawienia - ustawiania zaawansowane - hasła i formularze i kliknij w "zarządzaj hasłami", tam się możesz pobawić.
          • emonik Re: Facebook - problem z logowaniem. Pomożecie? 21.10.14, 10:19
            Ojoj, Morgen, a gdzie te ustawienia znaleźć? Przepraszam, że zawracam głowę, ale laik jestem...
            ---
            • morgen_stern Re: Facebook - problem z logowaniem. Pomożecie? 21.10.14, 10:22
              Po prawej stronie u góry masz takie trzy poziome kreseczki, klikasz tam i znajdujesz "ustawienia".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka