samotnadumnamama
26.06.15, 21:28
Samotni tatusiowie to nie prawda, że kobiety nie chcą poznawać męzczyzn z dziećmi. Ja bardzo chętnie poznam dojżałego odpowiedzialnego ojca który w życiu trochę przeżył.. Mam 15 msc córcie, która jest dla mnie całym światem i promykiem słońca każdego dnia lecz w sercu mam pełno miłości pokocham i jeszcze jednego dzieciaczka i dwoje i troje! Dzieci to wspaniałe niewinne niczemu istoty , które potrafią cieszyć się z niczego i kochać za nic! Karać powinno się tych którzy nie potrafią ich kochać. Od niedawna z corcia jestesmy same ale jestesmy wkoncu szczesliwe.Chętnie poznam samotnego tatę, smutno nam samym iść tą ciężką drogą która kieruje do nieznanej przyszłości.. Zycie czesto plata figle wtedy trzeba pamietac ze po raju pozostaly trzy rzeczy gwiazdy , kwiaty i oczy dziecka to one maja sens i daja kopa kazdego poranka Dla nich zyjemy i one wcale nie dziela nas od szczescia lecz wiele ucza przede wszystkim cieszyc sie z malych rzeczy. Moze nie jestem dumna z wyboru ojca dla mojej coreczki.. ale za to kazdego dnia patrzac na jej usmiech jestem najszczesliwsza mama na swiecie i wierze ze kiedys jeszcze komus zaufam i ktos mnie nie oszuka nie zrani i udowodni ze warto czuc ze w tych pozbawionych uczuc i lojalnosci czasach jest jeszcze ktos kto kazdego dnia mowiac mi ze jestem najpiekniejsza kobieta na swiecie bedzie pewny ze chce mowic to TYLKO mi. Rodzicem nie jest ten kto splodzi czy urodzi lecz ten co wychowa kto poswieci swoje zycie dla innego zycia.