Dodaj do ulubionych

Samotna mama pozna samotnego tate

26.06.15, 21:28
Samotni tatusiowie to nie prawda, że kobiety nie chcą poznawać męzczyzn z dziećmi. Ja bardzo chętnie poznam dojżałego odpowiedzialnego ojca który w życiu trochę przeżył.. Mam 15 msc córcie, która jest dla mnie całym światem i promykiem słońca każdego dnia lecz w sercu mam pełno miłości pokocham i jeszcze jednego dzieciaczka i dwoje i troje! Dzieci to wspaniałe niewinne niczemu istoty , które potrafią cieszyć się z niczego i kochać za nic! Karać powinno się tych którzy nie potrafią ich kochać. Od niedawna z corcia jestesmy same ale jestesmy wkoncu szczesliwe.Chętnie poznam samotnego tatę, smutno nam samym iść tą ciężką drogą która kieruje do nieznanej przyszłości.. Zycie czesto plata figle wtedy trzeba pamietac ze po raju pozostaly trzy rzeczy gwiazdy , kwiaty i oczy dziecka to one maja sens i daja kopa kazdego poranka Dla nich zyjemy i one wcale nie dziela nas od szczescia lecz wiele ucza przede wszystkim cieszyc sie z malych rzeczy. Moze nie jestem dumna z wyboru ojca dla mojej coreczki.. ale za to kazdego dnia patrzac na jej usmiech jestem najszczesliwsza mama na swiecie i wierze ze kiedys jeszcze komus zaufam i ktos mnie nie oszuka nie zrani i udowodni ze warto czuc ze w tych pozbawionych uczuc i lojalnosci czasach jest jeszcze ktos kto kazdego dnia mowiac mi ze jestem najpiekniejsza kobieta na swiecie bedzie pewny ze chce mowic to TYLKO mi. Rodzicem nie jest ten kto splodzi czy urodzi lecz ten co wychowa kto poswieci swoje zycie dla innego zycia.
Obserwuj wątek
    • sleepydrems Re: Samotna mama pozna samotnego tate 27.06.15, 17:54
      Podaję mojego meila gazetowego sleepydrems@gazeta.pl Mieszkam w stolicy.
    • tomtom414 Re: Samotna mama pozna samotnego tate 27.06.15, 22:25
      hey samotnadumnamama , jestem samotnym tata dwoch malych dziewczynek . jak sie mozna z Toba skontaktowac? moj email - dawrhino@gmail.com
    • s_d75 Re: Samotna mama pozna samotnego tate 02.07.15, 05:46
      Witaj,
      ciekawie piszesz o sobie i dziecku.
      Widzę że jesteś osobą, dla której wartości rodzinne mają priorytetowe znaczenie.
      Miło mi będzie Was poznać, nie chcę się tutaj rozpisyać o sobie.
      Dlatego podam Ci swojego e-maila, oto on: s_d75@gazeta.pl
      Miłego dnia Wam życzę i pozdrawiam
    • jbond-007 Re: Samotna mama pozna samotnego tate 06.07.15, 19:57
      Bardzo dobrze napisane :) Miło wiedzieć, że są jeszcze kobiety, które potrafią tak kochać. Szczególnie kiedy priorytetem są dla nich dzieci i rodzina. Jeśli masz ochotę to napisz do mnie jbond-007@gazeta.pl
    • lukasz830 Re: Samotna mama pozna samotnego tate 20.07.15, 17:55
      Cześć z miłą chęcią poznam Ciebie i twą córkę ja sam od dwóch lat wychowuje córkę i syna więc jeśli masz ochotę to napisz pozdrawiam Ciebie i córkę
    • 31robert Re: Samotna mama pozna samotnego tate 21.07.15, 21:51
      Witam ja też już wiele przeżyłem byłem oszukany dzieci nie mam choć bardzo lubię dzieci nie wiem gdzie mieszkasz ja mieszkam w okolicach Tarnowa jeśli odpiszesz to wyślę Ci nr tel to pogadamy Pozdrawiam Robert mam 30 lat
    • 31robert Re: Samotna mama pozna samotnego tate 13.08.15, 18:52
      Witam ja w życiu też byłem oszukany więcej Ci opowiem mieszkam na wsi do Tarnowa mam 30 km, mam na imię Robert mam 30 lat więcej ci opowiem jak się odezwiesz bardzo chciałbym być ojcem dla twojego dziecka napisz gdzie mieszkasz i coś o sobie pozdrawiam Robert czekam na wiadomość
    • paulnhh Re: Samotna mama pozna samotnego tate 30.12.15, 23:09
      Witam twój ogłoszenie zainteresowało mnie. Chciałbym cię poznać. Paweł 30
    • jacek0119 Re: Samotna mama pozna samotnego tate 02.01.16, 21:06
      witam mam 27 lat sam wychowuje dziewczynkę jeżeli masz ochotę to napisz gg 56338253 pozdrowienia dla ciebie córeczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka