Dodaj do ulubionych

Co to za film? Pomóżcie...

26.09.15, 20:23
Dziewczyny, oglądałam to kilka (chyba) miesięcy temu na jakimś ogólnodostępnym kanale tv, późnym wieczorem, obejrzałam tylko urywki, z pierwszej połowy filmu, bo dzieci wtedy w nocy chorowały i nie miałam szans na więcej. Nawet postanowiłam sobie zapamiętać tytuł, aby go później poszukać, ale do tej pory wyleciał mi z głowy. Więc była to historia opowiedziana bardziej z punktu widzenia ofiary, ofiarą była nastolatka, którą zamordował pedofil, jej obleśny sąsiad. Rzecz działa się w USA chyba bliżej lat siedemdziesiątych. Dziewczyna miała rodziców, młodszego brata. Była blisko z ojcem zwłaszcza, robili razem modele statków w butelkach, po jej śmierci ojciec wszystkie wytłukł. Charakterystyczna była pułapka, w którą zwabił ją pedofil. Jakiś wykopany w środku pola, zamaskowany dół, który niby urządził dla zabawy dzieci z sąsiedztwa. Pedofil miał charakterystyczny wąsik i okulary. Więcej nie pamiętam. Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • thea19 nostalgia aniola 26.09.15, 20:28
      • kronomtypka Re: nostalgia aniola 26.09.15, 20:35
        Bingo! Teraz mi się to wydaje oczywiste, nawet kojarzę, że książka była pod tym tytułem. Wielkie dzięki, thea! Ech, zaćmienie totalne uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka