purchawkapuknieta 04.10.16, 20:40 Jaka była wczoraj frekwencja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ra-sowa Re: Frekwencja 04.10.16, 20:57 frekwencja na czym, droga purchawko? W pracy, na zebraniu, w szkole, czy gdzie? Interesują cię wszystkie miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Frekwencja 04.10.16, 21:02 No, na tych wczorajszych protestach w Wawce. Mało o tym piszą chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Frekwencja 04.10.16, 21:04 Bo nikogo nie było. Zupełnie. To o czym tu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Frekwencja 04.10.16, 21:05 Nie siej nam tu lewackiej propagandy! Nie było żadnych protestów. Były jedynie wielomilionowe białe wiece poparcia dla błogosławionego rządu pomazańców. Około 80 milionów. 200% normy. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Frekwencja 04.10.16, 21:06 Na twoich ukochanych reżimowych portalikach finansowanych z Kremla nie napisali? Ale wiesz, są inne źródła informacji też... Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Frekwencja 04.10.16, 21:15 No właśnie na GazWybie chyba nie było. Było? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Frekwencja 04.10.16, 21:22 mało piszą bo i nie ma o czym, te babinki na czarno, co to je gdzieś pokazywali to jakis pogrzeb chyba był. Nie ma co liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Frekwencja 04.10.16, 21:42 >mało piszą bo i nie ma o czym, te babinki na czarno, co to je gdzieś pokazywali to jakis pogrzeb chyba był. No, no, nie tylko babinki. Może i czarny protest był niewielki liczebnie, ale proszę, prawdziwie męscy meżczyźni brali w nim udział: (Sfotografowani w drodze na Plac Zamkowy). Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Frekwencja 04.10.16, 21:07 Zgromadzenia obrońców życia? Aż TROJE, za to pod samą kolumną ZYgmunta Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Frekwencja 04.10.16, 21:21 Padlam,zobaczylam tytulik"obroncy zycia zostali prawie zlinczowani",wchodze w filmik,a tam okazuje sie,ze ten lincz polegal na pokazaniu f**K you.Musicie sie bardziej postarac. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Frekwencja 04.10.16, 21:27 Ale za to co za żenada w tych komentarzach. Ludzie podpisani z imienia i nazwiska i takie szambo z siebie wylewają. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Frekwencja 04.10.16, 21:36 Szambo jak szambo, nic dziwnego, ale ta tępota i braki w podstawowej wiedzy są porażające: To jest wg tych nieuków KILKUTYGODNIOWY zarodek . A na focie płód z 23-25 tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Frekwencja 05.10.16, 01:14 Zawsze wiedziałam, że to trzęsidupy są jednak. Swoją drogą : czego dobrego spodziewali się po "okrutnych mordercach nienarodzonych dzieciątek"? Pogłaskania po główce? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Frekwencja 05.10.16, 01:27 Raczej trudno będzie policzyć uczestników czarnych protestów ponieważ część to przypadkowi turyści ktorzy akurat przechodzili obok z transparentami ubrani w modny czarny kolor a część protestujących miała po cztery parasolki. Jak chodzi o biały protest to narazie zostali policzeni uczestnicy w Warszawie, trudno oszacować dokladną liczbę , waha sie w zależności od źródeł między 15 a 20. Osòb. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Frekwencja 04.10.16, 21:22 E, kicha, a myślałam, że to jakaś fascynująca fotorelacja z tłumnego białego protestu. Wizualizuje mi się coś takiego: Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Frekwencja 04.10.16, 21:32 Myslisz, że w jednym z tych kapturków kroczy znana feministka Margaret Sanger? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Frekwencja 04.10.16, 21:38 Ale pamiętasz, że Hitler wprowadził całkowity zakaz aborcji dla swoich obywatelek pod karą śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Frekwencja 04.10.16, 21:40 A dla Polek absolutną wolność w tym względzie i jednocześnie puszczał je z dymem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Frekwencja 04.10.16, 21:47 Hitler był Niemcem, zniewolił Niemki. Jaro jest Polakiem, chce zniewolić Polki, gdyby mógł, to Niemki też by chętnie z dymem puszczał, a pierwszą Merkel Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Frekwencja 04.10.16, 22:55 Z pochodzenia owszem, masz rację. Jeśli analogia była mało zrozumiała, to przeredaguję: Hitler rządził w Niemczech i zniewalał Niemki, Kaczyński rządzi w Polsce i chce zniewolić Polki. Tak, wiem, że projekt ustawy złozyło Ordo Iuris, a nie PiS, ale faktyczne zaostrzenie prawa aborcyjnego zależy wyłącznie od decyzji Jara, choć formalnie od parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Frekwencja 04.10.16, 21:44 Stalin też... (Acz nie pod karą śmierci). Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Frekwencja 04.10.16, 21:22 Swoją drogą - niech mi ktoś wytłumaczy kto i z jakiego powodu (wiem, głupie pytanie) nakazał żeby 50 policjantów ochraniało przez cały dzień paru prywatnych oszołomów? czy Kolumna Zygmunta nie jest pod ochroną konserwatora zabytków że można ją sobie tapetować? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Frekwencja 04.10.16, 21:23 Wystarczajaca bys dzis musiala sie tu krecic jak smrod po gaciach i linkowac filmiki od czapy Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Frekwencja 04.10.16, 21:33 Wiesz, dopiero po dobie dostałam przekaż z Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Frekwencja 04.10.16, 21:39 Nawet twoi pracodawcy mają cię w doopie? Oj, biedna ty Odpowiedz Link Zgłoś