lot_w_kosmos 07.09.18, 21:18 Uległy emamy czarowi tej piosenki? Ja tak, bardzo. Swietna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:25 Patrzę, patrzę, a tam 27 milionow wyświetleń na YT Czy to wielki skandal, że nie wiedziałam o istnieniu tego faceta? powinnam się wstydzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:27 Jest nas dwie Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:29 Serio aż tyle? a mnie się wydawało, że tylko mnie podoba się ta piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:29 Wstydzic to nie, ale dziwne, ze w zadnym filmie go nie widzialas, nawet przelotnie czy w jakichs zwiastunach 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:36 Patrzę na jego filmografię i nic imponującego tam nie widzę - owszem grał dużo, ale w serialach (ktorych nie oglądam), albo jakichś drugorzędnych produkcjach. A ja telewizji prawie nie oglądam, nieznany aktor musiałby naprawdę na mnie zrobić wielkie wrażenie, żebym zapamiętała jego nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:42 Niektorzy tak mają. Ja mam pamieć fotograficzną i do szczegołów. Potrafie zapamietac twarze postaci z mijanych na ulicy plakatów. Ale rozumiem, ze inni mogą mieć zupełnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 08:07 No nie wiem, ja tez rzucilam okiem na filmografie, coz... Nie dziwie sie ze ludzie go nie kojarza Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:31 Ja widziałam go w filmie którego tytułu nie pamiętam ale uwazam że grana przez niego postać nadawała koloru filmowi Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:26 Wdzięczna, tak jak wdzięczne są przeboje kolonijno-ogniskowe. Na miejscu żony byłabym wzruszona. Jako słuchacz - jestem zażenowana. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka [...] 08.09.18, 09:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:26 Tak, choć nie tak, jak tej: PAWEŁ DOMAGAŁA - Jestem tego wart (Official video) Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:30 Nie, kompletnie nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
vodyanoi Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:33 Co to jest?? Pochwała pełnej michy i... koniec? "Nie chcę wolności" "Nie chcę żyć polityką" "wszystko mam" Wiadomo skąd tyle wyświetleń. Laurka dla 500+. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka [...] 08.09.18, 09:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 11:42 Dla mnie to jest tekst o miłości do żony i dzieci. Tylko i wyłącznie. Może dlatego, że ja nie doszukuję się podtekstów i nie mam wymagań by każdy utwór muzyczny był ambitny i na wysokim poziomie. Ostatnio u mnie na topie Maroon 5 Girls like you. Teraz możecie sobie po mnie pojeździć i wyrazić pogardę dla mojego gustu muzycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 12:34 Dla mnie utwor muzyczny do sluchania nie do tancow, czy innych wyglupow, powinien byc interesujacy chociazby muzycznie. Ten nie jest pod zadnym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 12:41 A dla mnie do tańców. Tak, tańczę sobie czasem w domu. Sama! I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 12:43 Co do tancow? Ja pisze o utworze, ze jest denny a ty to bierzesz do siebie, bo chyba myslisz, ze skoro podoba ci sie denny utwor to sama jestes denna, czy o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 13:01 No ale przeciez sama to sugerujesz, ze masz denny gust: "Teraz możecie sobie po mnie pojeździć i wyrazić pogardę dla mojego gustu muzycznego." Ale przeciez to bez znaczenia jaki masz gust, pojade cytatem z "wnetrza mieszkan" - najwazniejsze, ze tobie sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 13:36 No otóż 😊 A co do gustu to dotyczył Maroon5 Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 13:05 Ten styl muzyczny, ktory ten utwor prezentuje, ma nawet wlasna nazwe. Nazywa sie sacro-polo. Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 16:33 1matka-polka napisała: > sacro-polo. > Celne podsumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 22:49 Weź nie pytaj o Polskę? Odpowiedz Link Zgłoś
noemi29 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:18 vodyanoi napisał: > Co to jest?? > Pochwała pełnej michy i... koniec? > "Nie chcę wolności" "Nie chcę żyć polityką" "wszystko mam" > Wiadomo skąd tyle wyświetleń. Laurka dla 500+. Ja to zrozumiałam inaczej. Pochwała małżeństwa: nie chcę przygód, nie chcę wolności (singla). Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 11:43 Też tak to zrozumiałam. Ale pewnie jestem tępa i nie łapię politycznego kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 12:31 pade napisała: > Też tak to zrozumiałam. Ale pewnie jestem tępa i nie łapię politycznego konteks > tu. Wystarczy zamiast "la la la" posłuchać tekstu: "Nie chcę żyć polityką, Kiedy tłumy na mieście, Ja córkom zrobię jeść (warzywka jedz). Nic nie muszę, Ja wszystko mam, wszystko mam I Ciebie i małe i więcej nie muszę już nic!" Co tam czarne marsze, protesty rodziców dzieci niepełnosprawnych, demolka sadownictwa - warzywka jedz! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 12:40 Widocznie się utożsamiam, bo od ponad roku nie oglądam tvn24, nie czytam nic związanego z polityką, nie udzielam się w wątkach politycznych. Mam za dużo bezsilności w życiu prywatnym, żeby sobie jeszcze dokładać. Będą wybory, pójdę, odpowiednio zagłosuję. Na bieżąco nie jestem w stanie śledzić (za mocno przeżywam). ps. jeśli intencją autora było przesłanie "nie chodźcie na marsze, nie protestujcie" to tracę serce do tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 13:17 pade napisała: > ps. jeśli intencją autora było przesłanie "nie chodźcie na marsze, nie protestu > jcie" to tracę serce do tej piosenki Nie wiem czy była to jego świadoma intencja czy tak sobie bezmyślnie palnął. Faktem jest, że to tekst piosenki a nie wypowiedź na gorąco więc raczej nie można sądzić, że się człowiek przejęzyczył. W kontekście tego, że pan jest ojcem dwóch córek a obecna "polityka" może bardzo wpłynąć na jego życie to mega słabe. Swoją drogą niedawno był wątek o Korze i politycznym zaangażowaniu artystów jej pokolenia... Jakie czasy tacy "artyści" Odpowiedz Link Zgłoś
ras.szamra Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 19:10 A prócz dokładnego słuchania piosenki warto też zerknąć na teledysk, tam jest wszystko łopatologicznie- obrazek do konkretnego fragmentu tekstu piosenki. I fo fragmentu o tlumach jest ujęcie na ludzi bawiących się wieczorem na mieście, w knajpach, itd. No ale zwolenników teorii spiskowych i tak to nie przekona Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 09.09.18, 06:56 Teledysk sobie może być o czym chce, a "tłu,y na mieście" są bezpośrednio w tekście po "nie chcę żyć polityką". Odpowiedz Link Zgłoś
ras.szamra Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 09.09.18, 09:07 Tak Jowita, ty wiesz najlepiej co autor ma na na mysli. Niewazne, ze teledysk pokazuje cos innego (jest tak lopatologiczny, ze az zeby bola), niewazne, ze autor juz to tez wyjaśniał. Jak pisałam, gdy ktoś się lubuje w teoriach spiskowych, żadne fakty to nie przekonują. Jowita wie, więc NA PEWNO tak musi być Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 01:34 Nie jest ważne, co autor miał na myśli (skąd Ty to w ogóle wiesz???), ważne, co powiedział i jakie to może mieć skutki w odbiorze. Matury nie zdawałaś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ras.szamra Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 05:58 Wiem, bo przeczytałam? A autor żyje i można to o to zapytać? I tak. Dla mnie w tym wypadku ważne jest to co powiedział, a nie interpretacja kilku osób, które wszędzie wietrza spisek polityczny. nawet w wątku o mało ambitnej piosence nie możesz się powstrzymać od personalnych ataków o braku wykształcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 06:16 No to widzisz, ja Ci teraz powiem, że to nie był żaden personalny atak o braku wykształcenia tylko żartobliwe oczko o latach spędzonych na tłuczeniu, że analiza i interpretacja poezji to nie to samo, co "co poeta miał na myśli". Więc bardzo proszę mnie przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 07:51 lodomeria napisała: > No to widzisz, ja Ci teraz powiem, że to nie był żaden personalny atak o braku > wykształcenia tylko żartobliwe oczko o latach spędzonych na tłuczeniu, że anali > za i interpretacja poezji to nie to samo, co "co poeta miał na myśli". Więc bar > dzo proszę mnie przeprosić. czyli co? W przypadku analizy i interpretacji twoich słów ważne jest, co ty miałas na myśli a nie to, jak zinterpretował to odbiorca ? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 11:45 Przecież lodomeria celowo użyła zabiegu, który zastosowała ras.szamra, nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 08:14 ras.szamra napisała: > Wiem, bo przeczytałam? A autor żyje i można to o to zapytać? Czyli jak autor napisze "kobiety są głupie" ale żyje, można go zapytać i powie, że miał na myśli, że kobiety są mądre to czym się sugerować? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 08:13 ras.szamra napisała: > A prócz dokładnego słuchania piosenki warto też zerknąć na teledysk, No pacz pani, mnie się zawsze wydawało, że piosenek się SŁUCHA a nie ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 00:18 araceli napisała: > >W kontekście tego, że pan jest ojcem dwó > ch córek > Juz sie urodzilo drugie dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 10.09.18, 08:09 iwles napisała: > Juz sie urodzilo drugie dziecko? W piosence tak "Ja córkom zrobię jeść" Odpowiedz Link Zgłoś
noemi29 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 09.09.18, 00:20 araceli napisała: > pade napisała: > > Co tam czarne marsze, protesty rodziców dzieci niepełnosprawnych, demolka sadow > nictwa - warzywka jedz! > Wklej cały tekst to wtedy będzie widać kontekst. Zobacz teledysk - tłumy na mieście - ludzie w knajpach piją piwo. Zresztą najlepiej sam autor wyjaśnił o czym jest ta piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 21:46 Oj tak bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 22:29 Zauwazylam, ze ilus tam znajomych na fb zaczelo to linkowac. Pomyslalam, ze chyba musi byc fajne skoro tyle osob to powiela. Weszlam i niestety to dla mnie jedna z rzeczy, ktorej sie nieodzobaczy i nieodslyszy... Pomijam teledysk, dno totalne, ale tu jeszcze mozna zrozumiec, moze naklady finansowe niewielkie itp. jeszcze przejdzie, ale reszta... Ktos napisal, ze czul sie zazenowany. Moge sie przylaczyc do tej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:57 Takie gitarowe lalala, z religijnymi wstawkami. Spoleczenstwo wychowywane w kosciele i na koncertach discopolo jest w siodmym niebie Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 11:45 Nigdy nie lubiłam disco polo. Co nie oznacza, że po usłyszeniu "przeboju" fukałam z pogardą i ostentacyjnie przestawałam tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 12:28 Ja uwazam, ze mozna potanczyc przy discopolo, czy innych "przebojach" ale zeby tego sluchac? Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 15:21 pade napisała: > Nigdy nie lubiłam disco polo. Co nie oznacza, że po usłyszeniu "przeboju" fukał > am z pogardą i ostentacyjnie przestawałam tańczyć. > Ale, jak sądzę, twoja uprzejmość nie posuwała się tak daleko, byś zapewniała, że utwór ci się szalenie podoba, prawda? Pytanie postawione w wątku brzmi "czy emamy uległy czarowi piosenki", odpowiedź przecząca nie jest więc fukaniem, tylko jedną z dwóch podstawowych opcji Reszta to wyjaśnianie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 15:26 Ale to nie jest odpowiedź na post startowy, ani aluzja do czegokolwiek. To jest off top z matkąpolką. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 22:38 Mój ukochany Nick Bajer ze zwierzogrodu. Oglądałam tę bajkę sto razy, żeby to słuchać. A jak śpiewa, czas pryska Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 22:49 Nie. Chyba rola w Gotowych na wszystko. Exterminator mu się trochę na mózg rzuciła. Albo może zwyczajnie nie jestem targetem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 01:13 kogo dubbingował w Gotowych ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 07:53 "Gotowi na wszystko. Examinator" to tytuł polskiego filmu Po zajawce, spłakana ze śmiechu, oczekiwałam wielkiego wow. Sam film rozczarował, miał duży potencjał, a wyszła drewniana "komedia". Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 08:26 swinki_trzy napisała: > "Gotowi na wszystko. Examinator" Exterminator! Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 22:50 Ja absolutnie nie. Kiedy jej słucham od razu przypomina mi się "weź nie p....". Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:27 O tak!!! Dosłownie tak mam ochotę odpowiedzieć na ten kawałek, który jest tak prosty i banalny, że jednym uchem wleci a drugim wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
fantomowy_bol_mozgu Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:51 Dokładnie to samo odczucie. Nie ogarniam fenomenu. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 22:55 Taki podkład pod zakupy w markecie. Coś tam miauczy i im mniej się człowiek wsłuchuje, tym lepsze to coś wrażenie sprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 07.09.18, 23:23 On chyba grał w gniocie "Wkreceni"? Bo pamiętam taka postać typowego zula - menela w tym dziele właśnie, który to zul nieoczekiwanie staje się gwiazdą...W tym filmie graly też Socha oraz Żmuda - Trzebiatowska i była to typowa, niesmieszna polska komedia.Jeśli to był on, to niestety - po tej wspaniałej roli, w której grając smierdzacego menela gadał "No ja wiem że jestem bardzo kuszący" stwierdziłam, ze nie mam poczucia humoru i raczej już nic więcej z tym "aktorem" nie obejrzę. Potem widziałam go chyba u Wojewódzkiego, jak opowiada jak to się ludziom żyje w Radomiu, skąd pochodzi.I chyba jest mężem Zuzanny Grabowskiej - córki Andrzeja Grabowskiego.Jeśli się nie pomyliłam, bo czasem mi się wydaje, ze mylę go z jakas inna, bardzo do niego podobna osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 11:53 Ja go kompletnie z filmu nie kojarzę ale nie mam telewizora a chyba głównie takie produkcje wchodzą tu w grę mamaemmy- lubię piosenki, które zmuszają do słuchania, a nie szemrzą w tle; takie, które mają muzykę, treść i styl. Z polskich m.in. Maleńczuka, Kazika, Akurat, Paktofonikę (z Magikiem). I dużo więcej. Ktoś wyżej porównał ten kawałek do kościelnej piosenki i coś w tym jest - obraz rozśpiewanego kleryka z gitarą, który zaangażowaniem nadrabia warsztatowe braki faktycznie się nasuwa Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 01:16 chciałabym znać piosenki,które słuchasz Podziel się Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 01:12 Świetna jest ! Koleżanka miała ją na pierwszy taniec-i odką mi ją przesłała-słucham często Moje klimaty.A Pawła jako aktora też lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 02:06 poznałam piosenkę bo jutub mi ją podsyła, gdy nie zdążę przełączyć tego co ma akutalnie lecieć. na początku myślałam że to miauczenie podsiadły, ale raz nie zdążyłam i doleciało do refrenu. wtedy zostawiałam, bo zobaczyłam domagałę w teledysku, potem że to on śpiewa. jako aktora go lubię nawet, choć role które mu się dostają, są dużo bardziej żenujące niż ta piosenka. i też mi się kojarzy, że chłop się dobrze ożenił, kariera przyspieszyła, to teraz robi to co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 08:00 Ożenił się z córką Anny Tomaszewskiej i Andrzeja Grabowskiego, Zuzanną, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 11:31 chyba tak, z córką któregoś grabowskiego, ale że u nas aktorstwo i przyległości to rodzinny biznes, to nie wiem którego grabowskiego, kiepskiego czy lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 05:10 Słucham od kilku tygodni już Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 07:45 Przyjemny utwór, choć ten polityczny fragment zupełnie zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 08:12 Nie znam, posluchalam teraz. Nic mi sie w niej nie podoba, na dodatek liczba wyswietlen i komentarze pod filmem pozwalaja mi przypuszczac ze caly szum wokol tej piosenki to efekt marketingu. Komentarze w sylu "jak puscili to w autobusie to ludzie sciagali sluchawki" i kilkaset lajkow pod nimi to juz troche kategoria obrazania widza Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:03 O rany, nie... Kompletnie nie moje klimaty, przesłodzone i taaakie romantyczne, kompletnie pozbawione ikry... Zdecydowanie bardziej z tego roku odpowiada mi z tego roku to: www.youtube.com/watch?v=QRxH-II0OsA Odpowiedz Link Zgłoś
fantomowy_bol_mozgu Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:56 Podpisuję się świetny jest ten kawałek a teledysk to już w ogóle wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka [...] 08.09.18, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:19 Nigdy wcześniej nie słyszałam 😉 troszku tandetne i troszku meczliwe. Weśsie weśsie zaraz widzę Sylwusia z Dnia Świra - tatooo No weśsie Odpowiedz Link Zgłoś
tifa_lockhart Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:45 Jak stworzyć niewolnika www.nienawisc.pl/pawel-domagala-czyli-jak-stworzyc-niewolnika/ Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 10:17 Celne podsumowanie. Przypomniał mi się tekst z utworu Lao Che: "No co, zwinąć (jabłka) nie umiesz? To wolności nigdy nie pokochasz i nigdy nie zrozumiesz" Odpowiedz Link Zgłoś
folsom_prison_blues Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 20:28 Bzdura. Tęsknię do czasôw, gdy T-love nagrali „ I love you” gdzie olewali rząd, prymasa, wąsacza i żaden pożal się Boże bloger, co mu się wszystko z pisem kojarzy, nie produkował na ten temat sążnistych dupereli, czepiając się nawet ciuchów. To tylko pop, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kak Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:47 Nie, ani treść ani prosta melodia mnie nie czaruja. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 09:58 Ten tekst to masakra jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Paweł Domagała - Weź nie pytaj 08.09.18, 10:14 Pierwsze słyszę No dźwięczna taka pioseneczka ale chyba dla mnie żaden "wow" Odpowiedz Link Zgłoś