mildenhurst 02.11.18, 16:05 Mój poinformował, że potrzebuje. Konkretny zapach, typowo męski. Nie wiem co mu przyszło do głowy, ale 14 latek pachnący męskim, mocnym zapachem to chyba niespotykane jest. Do jej pory używał tylko kulki pod pachy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonik777 Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:28 Zapytaj jak ma na imię dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:34 Poznałem egzotyczną dziewczynę. Piękna była to dziewczyna. Miała na imię heroina. Leciałem Leciałem Leciałem... Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:37 Najprawdopodobniej Zosia. Mnie jednak rozchodzi się o sam fakt nieodpowiedniego zapachu. Owszem ładny, ale typowo wieczorowy. Innego nie chce bo tylko ten. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:47 Prowadzisz do rossmanna do półki z zapachami, proponujesz kilka testerów zapachów nie w czarnych opakowaniach (te są zwykle najmocniejsze) i niech sobie małolat wybierze. Ciężkiego wieczorowego bym 14-latkowi nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:51 Ale nie ma mowy o innych. Spokojnie adidasy są zdecydowanie odpowiedniejsze. Nie. Ni groma nie mogę wydusic dlaczego akurat ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:28 Boższsz... a co za różnica dlaczego coś tam się nastolatkowi uroiło. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykoty Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 08:35 Pewnie dziewczyna powiedziała, że piekny. A kup że mu, co ci to szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 00:34 mildenhurst napisała: > Najprawdopodobniej Zosia. Mnie jednak rozchodzi się A CHODZI CI. Ad meritum: opisane wymogi to przypuszczalnie gusta owej Zosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:43 lekkie cytrusowe, sportowe, niedrogie beckhamy jakies, moze? Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:48 Nie Tobie ma pasować, tylko pewnie jakiejś Basi, albo Wioli. Taki wiek. Ciesz się, że się myje i używa dezodorantu i perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:50 to chyba taki wiek? z naszej piatki to nastolatek najwiecej sie myje i najwiecej uzywa Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:51 ale - za wczesnie mi wyslalao - pod uwage biorac rachunki i zakupy w rossmanie, z czego tu sie cieszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 16:53 To prawda. Na prośbę syna w jednej z łazienek jest wanna. Rano bierze szybki prysznic, za to wieczorem wyleguje się w wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:05 Miałaś kiedyś okazję powąchać takiego, który się nie myje, nie perfumuje i dorasta? Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:11 Nie jednego śmierdziela każdy z nas miał nieprzyjemność wąchac. Mój syn się poci, zwłaszcza stopy. Wkładki i buty niestety często musimy wymieniać. Ma to chyba też po mnie. Chodzę w większości w obuwiu roboczym wysokiej klasy, ale niestety. Stopa pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:33 I dlatego błogosławię pęd do mycia i dezodorantu. Dorastający nastolatek to IMHO najgorszy zapach. Spróbuj wymoczyć stopy w szałwii. Dla mnie wybawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:45 Srebro działa bakteriobójczo, ale w dłuższym kontakcie jest toksyczne dla komórek. Zależnie od rozmiaru nanodrutu/nanocząstki mogą przenikać przez skórę i powodować uszkodzenia głębiej. Już nie mówiąc o łatwym rozpadzie na jony Ag+, któremu ulegają szybko w kontakcie z powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:47 Kuocie sobie (i ty i dziecko) antyperspirant do stóp. W kremie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:02 No i co ci szkodzi, nie ty nim będziesz wonieć, poza tym nie wiesz, jak będzie się rozkładał na jego skórze, bo straci męski pazur. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:12 Byliśmy już w sephorze. Popryskał się i czuć nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:24 I dobrze, kup. Świat się od tego nie zawali, a ciebie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:27 Ale to nie jest zapach dla nastolatka. Nawet wąs mu się nie posypał. A w sumie, pewnie szybko mu się zmieni jak cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:15 Konkretny zapach, typowo męski to jaki w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:49 aha no to ani zbytnio mocny ani jakos przesadnie meski meski to byl brutal Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 17:52 Niby znasz ten zapach, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:02 popularna masowka takze nie wiem skad to szokujace zdziwienie a malolaty to myslalem ze A&F fierce bardziej preferuja Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:05 Chyba więcej nie wiesz niż Ci się wydaje. Dziękuję za głos w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 00:49 Co ty pie...sz kobicino Co ma mi sie wydawac W tej chwili mam Numero uno polo sport A&F fierce Czerwony hugo boss Niebieski hugo boss Paco rabane invictus Paco rabane one milion D&g muscaline Zielony lacoste Emporio armani Diesel Ck be Hilfiger Cos z tego wynika ? Zupelnie nic, poza tym ze jak synek polubi jakis zapach to czesciej kupie a nie bede mu ryl glowy dlaczego taki a nie inny Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:10 Serio? Myślałam że to ja jestem matką osaczającą/helikopterem/toksyczną... Daj dzieciarowi pachnieć czym chce, dzizas. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:09 przynajmniej dobry zapach kup mu, może 50ml wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:27 Kupię pod warunkiem, że dostanę odpowiedź dlaczego akurat ten zapach. Coś jest na rzeczy bo milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:33 Ale zadręczasz dzieciaka. Albo jemu się podoba, albo usłyszał że którejś z koleżanek się podoba i tyle. Dlaczego, dlaczego, dlaczego, raaany... Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:35 Swoją drogą- ze wszystkiego się musi spowiadać? "Dostaniesz te spodnie jak powiesz dlaczego akurat te", "Dostaniesz na bilet do kina ale umotywuj, dlaczego akurat ten film" Czy tylko z perfumami masz jakiś dziwny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Perfumy dla 14 latka. 02.11.18, 18:45 Niby co może być na rzeczy? Może mu niunia powiedziała, że jej się robi ciepło jak czuje ten zapach, kurła dej żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 00:35 mildenhurst napisała: > Kupię pod warunkiem, że dostanę odpowiedź dlaczego akurat ten zapach. Coś jest > na rzeczy bo milczy. Baba sobie życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 03:16 Miałam kilka lat kręćka na temat perfum, nawet często bywałam na forum Perfumy (b. dobre zresztą) i proponuje aby wykorzystać te sposobność na przyuczanie od razu do dobrego gustu i oprócz Rossmana przejrzeć tez jakieś perfumy niszowe jeśli finanse pozwalają. Moje propozycje - nr 1 Prada Infusion de Vetiver for men -nr 2 Bvlgari for men - Gentlemen Only by Givenchy - Burberry Brit Rhythm - Creed Aventus - Nautica Voyage by Nautica - Fierce By Abercrombie & Fitch The dwa pierwsze są bardzo delikatne. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 08:30 Ze wszystkim jesteś taka upierdliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 19:11 Sadystka. Znęcasz się. Zosi się podoba i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Perfumy dla 14 latka. 04.11.18, 23:24 Hmmm... ja bym nie umiała odpowiedzieć na takie pytanie. Po prostu niektóre zapachy są dla mnie od razu "tak, chcę" i już. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 15:20 Jessi noch 9latek mal perfumy,a typisch 14latkowi zalujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 15:22 Oho komorka sie zbuntowala,.Jessu moj 9latek ma perfumy,a ty 14latkowi zalujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 16:33 O tym czy zapach jest odpowiedni decyduje pachnący a nie wąchający jeśli chce takie, bo mu się podobają, a Ciebie stać to po prostu kup. Ale na początek może małą pojemność albo weźcie razem próbkę w perfumerii, bo może się okazać, że to co mu się podoba tak o, na nim samym wcale nie będzie ok, jak to czasem bywa z perfumami. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 16:58 crea.tura napisała: > na początek może małą pojemność albo weźcie razem próbkę w perfumerii, bo może się okazać, że to co mu się podoba tak o, na nim samym wcale nie będzie ok, Już prędzej nowej dziewczynie ten konkretny zapach nie będzie odpowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 18:37 Zgadzam się. Nie rozumiem tego zadreczania małolata czemu ten zapach. W łeb bym sobie strzeliła gdyby mnie mąż tak dopytywal CZEMU TEN ZAPACH A NIE INNY? bo MNIE się podoba???? Kobieto kup synowi co chce, mała pojemność na początek i ciesz się, że chce używać Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 19:39 Dreczyc dzieci można na różne sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Perfumy dla 14 latka. 03.11.18, 19:25 Davidoff Cool Water polecam, dostępny w poręcznych 200-ml butelkach za korzystną cenę (coś koło 150 zł) w perfumeriach internetowych, lekki i przyjemny zapach dla młodego mężczyzny, polecam ze względu na cenę bo pewnie będzie się tym zlewał jak wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Perfumy dla 14 latka. 04.11.18, 22:17 chicarica napisała: > Davidoff Cool Water polecam, dostępny w poręcznych 200-ml butelkach za korzystn > ą cenę (coś koło 150 zł) w perfumeriach internetowych, lekki i przyjemny zapach > dla młodego mężczyzny, polecam ze względu na cenę bo pewnie będzie się tym zle > wał jak wodą. > Należy go poinformować, żeby tego nie czynił, bo nie wszyscy w promieniu dziesięciu metrów są Zosią i nie muszą wdychać jego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś